![]() |
#2761 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? II
Smaluszek może się przeniesiesz teraz do wątku " Jak podkreslić sniadą cere" i zaczniesz się ich czepiać, ze chcą miec ciemnniejszą karnacje??
ogolnie nie rozumiem ideii wchodzenia w watek ktory nas nie interesuje.. i besztania osób za ich sposób postrzegania.. to jest wątek o makijażach dla osób o jasnej karnacji i całe twoje rozumowanie typu... opalone ładniejsze.. jest tu nie na miejscu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Dla smaluszka.WKlejam zdjecie jaka jestem blada i dobrze mi z tym
![]() Boje sie slonca ![]() ![]() Okulary z kina trojwymiarowego- nie smiac sie ![]()
![]() |
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
Haha
![]() ![]() To może ja też dobiję.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
Chyba sie nas wystraszyla?
![]() Poszla na watek o solarium ![]() A propo solarium musialabym na glowe spasc zeby tam isc( i to nie jest zaczepka do smaluszki-ogolnie mowie) bylam raz w zyciu w solarium na 5 minut i bylam czerwona jak burak i mialam dziwna skore solarium niee. Drogie to i bez efektywne.A na nieco sine wlasnie nogi stosuje balsam brazujacy i sa blade ale w lepszym kolorze.Samoopalacza nie umiem i nie chce stosowac.
![]() |
![]() |
#2767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sobie myślę, że z moim nickiem i avatarem idealnie pasuję do tych posądzeń o wampiryzm, jakie kiedyś tutaj widziałam ![]()
![]() |
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
Zadomowienie
|
Ojej, sie kobitka zbulwersowala, ze my takie biale jak te duszki jestesmy... Ja sie przyznam bez bicia, mam fototyp III w porywach do IV, typowa zima poludniowa, ale co ja poradze, ze wole zblizyc sie wygladem do Krolewny Sniezki (ach, niedoscigniony ideal...) niz do Cyganki? Wrecz wyszlo mi to na korzysc, nie mam juz tylu przebarwien po wakacjach i latwiej mi doprowadzic cere do porzadku, odkad uzywam filtrow (od listopada do marca odpuszczalam, teraz znowu zaczelam). Zreszta, moja bladosc wzbudza na pewno wieksze - wcale nie niezdrowe - zainteresowanie niz opalenizna, a potrafie sobie "wyhodowac" na skorze odcien naprawde ciemny. Tyle tylko, ze gorzej sie z nim czuje i wole moja biszkoptowo-mleczna buzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie jestem wampirem
![]() buuuuuuuaaaaaaaa ile razy tata mówił, że żarówka cię nie może zabić....? ![]() .....i co mi kto zrobi? ![]()
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Skoro to co natura dała jest najlepsze i nie ma co na siłe zmieniać, bo to obsesja jest to proponuje się nie depilować i nie malować wlosów, broń boże używać szminki albo podkręcającego/ wydłużającego tuszu do rzęs
![]()
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego nam mówi, ze mamy być naturalne, a sama chodzi na solarium
![]() jutro ide na polowania sroju kąpielowego... Chce czerwony, który podkreśli moją bladość ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Przyczajenie
|
Ale wam sprawia frajde jechanie po mnie....
![]() Znowu wzbudzilam poruszenie, tak? to moze nie bede pisac, zebyscie sie nie stresowaly, bo widze ze bardzo żywiolowo zareagowalyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
dobreeee
![]() no to ide na solarium, bede cała czerwona, ale przynajmniej pozbedę się kompleksów ![]() wiesz.. miałam zły dzień i musiałam się gdzieś wyżyć ![]() Jeśli mogę zapytać, to po co w ogóle pisałaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
Poleciła dermatolog?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
nie no... np przy łuszczycy chyba właśnie polecają...
Ale skoro Smaluszek nam mówi, że naturalne jest piękne więc dlaczego teraz nam mówi, że powinnyśmy się opalić xP Dla mnie, jedyny minus jasnej cery to to, iż bardziej widać na niej np. zaczerwienienia :p no i mało jest jasnych podkładów... Może kupie DMM w odcieniu 'czekoladka' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
Przyczajenie
|
oj, jakie wy dziecinne.... juz mialam nie pisac, glupia jestem, od razu powinnam wiedziec, ze nic nie napiszecie normalnie. Nawet wlasnego zdania nie mozna wypowiedziec, bo zaraz sie rzucaja. Jak w seksmisjii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
mi proszę wybaczyć... Głupia smarkula jestem
![]() chyba jutro pójdę na solarium ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2781 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Proszę o powrót do tematu wątku. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ^^ wracając do tematu. Miała któraś ColorStaya ![]() najlepiej ten najjaśniejszy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Zakorzenienie
|
Wkurzyłam się wczoraj na filtr Iwostin 50+
![]() Było gorąco, posmarowałam twarz i dekold, wyszłam na spacerek i co? Twarzy mi na szczęscie nie opaliło, ale dekold czerwony i jeszcze jakieś krostki mi wyskoczyły ![]() Po Antku nic mi się nie działo takiego ![]() Jeszcze muszę dodać, że z całego ciała dekold mam chyba najbardziej wrażliwy na słonce ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
No proszę,nawet w naszym wątku przez chwilę zrobiło się nerwowo
![]() ![]() Wczoraj całkowicie wyleczyłam się z jakichkolwiek chęci do opalania ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym uważam,że ma nic piękniejszego niż jasna cera podkreślona różem + jasny,rozświetlający cień w wewnętrznych kącikach oczu+ malinowy błyszczyk ![]() Cytat:
![]() Mam pytanie co do filtrów na całe ciało - czy one koniecznie muszą być fotostabilne itd?? Nie mam za dużo kasy,a zaopatrzona jestem tylko w Iwostin ,na całe ciało szkoda mi go nakładać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EOT Edit: niv_ Rossman ma taki filtr. Poszukaj na kwc. Tani i fotostabilny. ![]()
![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fotostabilne sa filtry m.in. Loreala, Garniera, Nivea, i rossmannowski Sun Ozon spray dla dzieci SPF 30 (inne nie sa fotostabilne, przynajmniej tak bylo w zeszlym roku). http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14761 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
Raczkowanie
|
rany kota, co tu się porobiło?? dziwi mnie serdecznie fakt, że Pani Smaluszek wchodzi na "nie swój" temat ( id est na temat, który Jej nie dotyczy, a z którym jedynie polemizuje i który krytykuje w sposób NIEKONSTRUKTYWNY!! "bo przecież brzoskwiniowa skóra jest o niebo ładniejsza od białej.."). ja np. ni wchodzę na wątki o opaleniźnie, śniadej skórze, brązerach, po to, żeby przekonywać zwolenniczki opalania, że to niezdrowo, że przyspiesza starzenie, itd.
to ja jestem tą osobą, która napisała o unikaniu marchewki. nie wiem tylko, czy Pani doczytała jedną rzecz. z powodu długotrwałego przyjmowania pewnych leków, na które jestem skazana, żeby wogóle móc funkcjonować, mam zaburzoną pracę wątroby i przez to - żółte przebarwienia w okolicach ust, nosa i oczu. spożywanie dużych ilości marchwi (którą uwielbiam) bardzo nasilało te przebarwienia. z tego samego powodu, kiedy "złapie" mnie słońce, nie opalam się ładnie, równo i na miły dla oka kolor. i robią mi się plamy. wychodzenia z domu nie unikam, uwielbiam letnie ciepło, a światło słoneczne ma rewelacyjny wpływ na humor. tyle jeśli chodzi o zdrowie. wiem, jak wyglądałam opalona (nawet jeszcze przed przyjmowaniem leków) i wiem, jak mi jest i z jasną cerą. z jasną o wiele lepiej. w opaleniźnie wyglądałam na starszą i jakby zmęczoną. podoba mi się look porcelanowej laleczki ![]() a do reszty Koleżanek - wiecie, że Inlgot ww serii AMC wypuścił BIAŁY puder? nie rozświetlacz, tylko normalny puder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Zakorzenienie
|
biały puder
![]() ![]() musze go dzisiaj oblookać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
Wydawało mi się że widziałam na stoisku Inglota
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.