Wszystko o Avonie 4 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-04, 14:29   #3571
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Właśnie wysłałam zamówienie, dla siebie wzięłam lusterko z różową wstążką, torebkę Anushka i jogurtowy żel pod prysznic wanilia i mleczko sojowe za 5,90zł bo klientka wzięła tylko jeden produkt. Ogólnie słabe zamówienie niecałe 400zł.

Dla mnie 400 zł to nie jest małe zamówienie

Ja zazwyczaj mam ok. 300
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 14:53   #3572
margo80
Zakorzenienie

czy są już jakieś opinie o tym nowym tuszu z "korektorem", zastanawiam się czy brac go w demo...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 15:03   #3573
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
czy są już jakieś opinie o tym nowym tuszu z "korektorem", zastanawiam się czy brac go w demo...
ja się właśnie zastanawiam jakie zastosowanie ma mieć ten korektor jakoś nie jestem w stanie sobie wyobrazić do czego miałby służyć
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 15:16   #3574
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ja się właśnie zastanawiam jakie zastosowanie ma mieć ten korektor jakoś nie jestem w stanie sobie wyobrazić do czego miałby służyć
Ja też nie bardzo wiem do czego on jest, może się przyda dziewczynom które zaczynają dopiero zabawę z makijażem i zdarza im się dotknąć szczoteczką od tuszu powieki. Mi się to nie zdarza i nigdy tuszu poprawiać, zmywać nie muszę więc nie wiem do czego ten korektor
Stary 2008-10-04, 16:59   #3575
kasia2439
Zakorzenienie

ja miałam zawsze zamówienia na ponad 500zł I usunęłam z zamówienia tą torebkę bo ma strasznie krótkie rączki a ja chcę takie gdzie da się zawiesić na ramię nawet przy grubej kurtce zimowej.

_________________________ ______

dziewczyny widziałyście na stronie Avonu te kursy I i II poziom i te zestawy kosmetyków jakie tanie? Ile ten kurs będzie kosztował?
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 17:21   #3576
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
dziewczyny widziałyście na stronie Avonu te kursy I i II poziom i te zestawy kosmetyków jakie tanie? Ile ten kurs będzie kosztował?
dobre pytanie.. bo zestawy faktycznie fajne i jeśli naprawdę będą kosztowały 20zł to chyba warto się wybrać na taki kurs, o ile oczywiście cena kursu nie będzie odpowiednio wyższa..
Stary 2008-10-04, 17:41   #3577
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
dobre pytanie.. bo zestawy faktycznie fajne i jeśli naprawdę będą kosztowały 20zł to chyba warto się wybrać na taki kurs, o ile oczywiście cena kursu nie będzie odpowiednio wyższa..
kurs kosztuje 35 zł za każdy poziom

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-04, 17:42   #3578
kasia2439
Zakorzenienie

pisałam do swojej liderki ale jeszcze nie dała mi nic znać fajne zestawy, za fajną cenę, ciekawe ile kurs będzie kosztował
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 17:49   #3579
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
kurs kosztuje 35 zł za każdy poziom
czyli tyle samo co poprzedni? ten Akademia Urody? no to w takim razie chyba się opłaca.. muszę przemyśleć..
Stary 2008-10-04, 17:58   #3580
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
czyli tyle samo co poprzedni? ten Akademia Urody? no to w takim razie chyba się opłaca.. muszę przemyśleć..
Też się nad nim zastanawiam, ale nie wiem czy będzie tak samo nudny jak poprzedni, bo jeśli będzie prowadzony bardziej kompetentnie to chętnie bym poszła.
W Krakowie następny jest 7.10, jeśli ktoś będzie to niech da znać jak było i czy warto.
Stary 2008-10-04, 18:39   #3581
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

a mnie ciekawi czy te zestawy są stałe czy po jakimś czasie się zmienią??
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 19:28   #3582
Irreplaceable
Rozeznanie

ajj no i nikt mi nie powiedzial jak sie tego koloryzującego preparatu maskującego siwiejące wlosy uzywa, no trudno wyprobuje w takim razie na takie srednio wilgotne wlosy, nie za suche ani nie za mokre i zobacze co z tego wyjdzie
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 19:28   #3583
PinkLolly
Rozeznanie

A ja już obejrzałam sobie i chciałabym zapytać się Was o kilka rzeczy.

Czy wiecie coś na temat (głównie chodzi mi o opinie):
-gładkiego pudru "Final Touch Pressed Powder" za 12,90zł. Chciałabym jakiś prasowany i zastanawiam się nad tym (str. 102).
-perełek brązujących "Bronzing Pearls" za 36.90zł (str. 23).
-podkład matujący o konsystencji musu "Soft Matte Mousse Make Up" za 19,90zł. (str. 101).
-tusz "pełnia rzęs" - edycja specjalna za 19,90zł. Potrzebuję jakiegoś tuszu, a nie ma mojego Super Shock i zastanawiam się nad tym. (ostatnia strona).
-woda toaletowa "Eau de Toilette" za 29,90zł. - polecacie? jak tak, to jaki zapach? (str. 91).
-podwójny cień do powiek kolor - snow storm - czy to jest ciemny intensywny kolor? za 9,90zł (str. 104).
-kredka do makijażu 3w1 - ten jaśniutki beżowy kolor) za 17,90zł. (str. 35).

Reszta, to sprawdzone i pewne produkty

Baaardzo proszę Was o pomoc, bo nie raz kupowałam w ciemno i byłam bardzo niezadowolona. Za nawet opinię jednego produktu będę bardzo wdzięczna

8 minute ABS (pon., śr., pt.)
8 minute BUNS (wt., czw., sob.)
8 minute STRETCH (wt., czw., sob.)
8 minute ARMS (pon., pt.)
8 minute LEGS (śr.)

PinkLolly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 19:37   #3584
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

tusz pelnia rzes, bardzo fajny- chociaz ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow, ja polecam
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 19:43   #3585
PinkLolly
Rozeznanie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9238700]tusz pelnia rzes, bardzo fajny- chociaz ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow, ja polecam[/quote]
dziękuję bardzo.

mi głównie chodzi aby pogrubiał i w miarę wydłużał rzęsy no i ich nie sklejał

ale skoro polecasz, to chyba wypróbuję

8 minute LEGS (śr.)

Stary 2008-10-04, 21:05   #3586
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
ajj no i nikt mi nie powiedzial jak sie tego koloryzującego preparatu maskującego siwiejące wlosy uzywa, no trudno wyprobuje w takim razie na takie srednio wilgotne wlosy, nie za suche ani nie za mokre i zobacze co z tego wyjdzie
ja bym próbowała raczej na suche, bo ma się to trzymać do pierwszego mycia, więc może na mokrych włosach się "rozjeżdżać", spływać, nie mam i nie używam tego produktu ani żadna z moich klientek ale tak na chłopski rozum próbowałabym raczej na suche włosy

PinkLolly myślę że opinie na temat większości z tych produktów znajdziesz na KWC, ja ze swojej strony tylko dodam, że perełki brązujące są bardzo fajne dają ładny złocisto- brązowy efekt, podkład mus jest bardzo lekki, podkreśla suche skórki i nie kryje zbyt dobrze ale jeśli nie masz problemów skórnych może Ci spasować, tusz pełnia rzęs mnie zupełnie nie spasowała strasznie mi skleja rzęsy i zostawia grudy a moja siostra go bardzo lubi, ładnie jej podkreśla rzęsy i rozdziela więc rzecz gustu, a z wód toaletowych każda ma inny zapach.. ja wąchałam próbki i MMS jest cytrusowa, w FMU czuję wiśnie a w MMW jeżyny natomiast są potwornie nietrwałe, przynajmniej z próbki
Stary 2008-10-04, 22:20   #3587
polak17
Raczkowanie

GG do polak17

-woda toaletowa "Eau de Toilette" za 29,90zł. - polecacie? jak tak, to jaki zapach? (str. 91).
a o jaka wode chodzi?
Jezeli chodzi o szkolenie tak jak jest napisane koszt 35 zl-3 zestawy za 20 zl (produkty do pielegnacji cery) i szkolenie tez jest o tej tematyce jezeli jestes w czasie trwania 3 poziomu TPS mozesz isc na drugi stopien szkolenia typowo z kolorowki-i kupony tez sa z kolorowki
Co do samego szkolenia zapowiada sie ciekawie bo w koncu wykwalifikowali ta kobiete
powiew wam szczerze ze pomimo tego ze jestem tu krotko i mozecie nie bazowac na mojej opini polecam szkolenie
polak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 22:23   #3588
Klaudiusia17
Rozeznanie

Zainteresowała mnie oczyszczająca maseczka Drzewo herbaciane i Ogórek. Co możecie o niej powiedzieć? Na KWC nie ma jej, a w wątku jest mało informacji o niej.
Klaudiusia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 22:33   #3589
polak17
Raczkowanie

GG do polak17

nie umywa sie do drzewa herbacianego i grejfrutu, za to podobno dobrze nawilza
polak17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-04, 22:39   #3590
margo80
Zakorzenienie

stosowałam ją kilka razy dopiero, ale na razie nie widzę różnicy, żadnego efektu wlaściwie. chciałam, żeby oczyszczała, ale albo tego nie robi, albo robi to słabiutko.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 23:18   #3591
gaga87
Zakorzenienie

Czy możecie mi coś powiedzieć na temat lśniącego tuszu do kresek Arabian Glow? Jest ostatni raz w regularnej sprzedazy, zastanawiam sie nad nim ale nie wiem czy warto.
W KWC go nie widze... a lubie wczesniej wiedziec czy innym pasuje, czy nie

konkretniej mysle nad Sea Green i rowniez oprocz ogolnych informacji nt jakosci chcialabym wiedziec, czy kolor w rzeczywistosci przypomina ten z katalogu.

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 07:33   #3592
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PinkLolly Pokaż wiadomość

-gładkiego pudru "Final Touch Pressed Powder" za 12,90zł. Chciałabym jakiś prasowany i zastanawiam się nad tym (str. 102).
-podkład matujący o konsystencji musu "Soft Matte Mousse Make Up" za 19,90zł. (str. 101).
-tusz "pełnia rzęs" - edycja specjalna za 19,90zł. Potrzebuję jakiegoś tuszu, a nie ma mojego Super Shock i zastanawiam się nad tym. (ostatnia strona).
-podwójny cień do powiek kolor - snow storm - czy to jest ciemny intensywny kolor? za 9,90zł (str. 104).
-kredka do makijażu 3w1 - ten jaśniutki beżowy kolor) za 17,90zł. (str. 35).

Reszta, to sprawdzone i pewne produkty

perelki brazujace- sa w KWC,widzialam u siostry,bardzo ceglasty efekt na niej dawaly.Slyszalam na wizazu ze mozaika brazujaca jest lepsza.

podklad w musie-mam ivory.
Slabo kryje,wysusza, cera sie po nim szybko swieci(jesli jest przetluszczajaca) obecnie mam przesuszona i go nie uzywam bo bardzo podkresla suche skorki.

Tusz pelnia rzes- mialam kiedys w 2 wersjach(opakowania) jest dobry rozdziela fajnie rzesy ale szybko mi wysychal i po miesiacu do wyrzucenia byl.

To tyle ode mnie

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 07:48   #3593
dwi071
Doncia

Cytat:

Baaardzo proszę Was o pomoc, bo nie raz kupowałam w ciemno i byłam bardzo niezadowolona. Za nawet opinię jednego produktu będę bardzo wdzięczna
mam ten cień, rozprowadzają sie nawet dobrze, ale "wyślizgały" mi się trochę i musze je zeskrobywać pacynką, co do kolory to jest bladziutki, a też chciałam ciemny intensywny prawie czarny cień, a ten jest po prostu szary, stalowy, ale do grafitu czy czerni jeszcze daleka droga od niego
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 10:21   #3594
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polak17 Pokaż wiadomość
Wg mnie działa tak samo
Poprzedniej wersji zużyłam ok 10 opakowań, obecną już zdązyłam polubić i bedę zamawiać.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 11:30   #3595
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
a o jaka wode chodzi?
Jezeli chodzi o szkolenie tak jak jest napisane koszt 35 zl-3 zestawy za 20 zl (produkty do pielegnacji cery) i szkolenie tez jest o tej tematyce jezeli jestes w czasie trwania 3 poziomu TPS mozesz isc na drugi stopien szkolenia typowo z kolorowki-i kupony tez sa z kolorowki
Co do samego szkolenia zapowiada sie ciekawie bo w koncu wykwalifikowali ta kobiete
powiew wam szczerze ze pomimo tego ze jestem tu krotko i mozecie nie bazowac na mojej opini polecam szkolenie
Jesteś już po tym nowym kursie? Bardzo mnie ciekawi jak on będzie wyglądał, bo te poprzednie były beznadziejne. A nie wiem czy warto iść dla samych zestawów, co do TPS się nie załapię 70zł na dwa poziomy to sporo
Stary 2008-10-05, 11:56   #3596
PinkLolly
Rozeznanie

Cytat:
PinkLolly myślę że opinie na temat większości z tych produktów znajdziesz na KWC, ja ze swojej strony tylko dodam, że perełki brązujące są bardzo fajne dają ładny złocisto- brązowy efekt, podkład mus jest bardzo lekki, podkreśla suche skórki i nie kryje zbyt dobrze ale jeśli nie masz problemów skórnych może Ci spasować, tusz pełnia rzęs mnie zupełnie nie spasowała strasznie mi skleja rzęsy i zostawia grudy a moja siostra go bardzo lubi, ładnie jej podkreśla rzęsy i rozdziela więc rzecz gustu, a z wód toaletowych każda ma inny zapach.. ja wąchałam próbki i MMS jest cytrusowa, w FMU czuję wiśnie a w MMW jeżyny natomiast są potwornie nietrwałe, przynajmniej z próbki
ach, kompletnie nie pomyślałam o KWC. Idę sprawdzać
dziękuję za opinie od Ciebie.

Cytat:
a o jaka wode chodzi?
dodałam zdjęcie w załączniku

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
perelki brazujace- sa w KWC,widzialam u siostry,bardzo ceglasty efekt na niej dawaly.Slyszalam na wizazu ze mozaika brazujaca jest lepsza.

podklad w musie-mam ivory.
Slabo kryje,wysusza, cera sie po nim szybko swieci(jesli jest przetluszczajaca) obecnie mam przesuszona i go nie uzywam bo bardzo podkresla suche skorki.

Tusz pelnia rzes- mialam kiedys w 2 wersjach(opakowania) jest dobry rozdziela fajnie rzesy ale szybko mi wysychal i po miesiacu do wyrzucenia byl.

To tyle ode mnie
A zastanawiałam się nad mozaiką i chyba jednak ją wezmę
A co do tuszu, to tak samo było z Super Shock'iem - z efektu wydłużenia i pogrubienia byłam bardzo zadowolona, ale bardzo szybko się wysuszał... Mi góra miesiąc wytrzymuje.

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
mam ten cień, rozprowadzają sie nawet dobrze, ale "wyślizgały" mi się trochę i musze je zeskrobywać pacynką, co do kolory to jest bladziutki, a też chciałam ciemny intensywny prawie czarny cień, a ten jest po prostu szary, stalowy, ale do grafitu czy czerni jeszcze daleka droga od niego
A mi właśnie chodziło o ciemny cień... No trudno, przejdę się do drogerii i tam coś wybiorę. Dziękuję, że mnie o tym poinformowałaś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg woda.JPG (38,5 KB, 8 załadowań)

8 minute LEGS (śr.)

Stary 2008-10-05, 12:30   #3597
ceres86
Raczkowanie

GG do ceres86

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja zdecydowanie polecam ten tusz. Co prawda na początku sklejał mi rzęsy, ale to tylko kwestia wprawy, bo już się wyrobiłam w tuszowaniu rzęs i daje on świetny efekt pogrubionych i gęstych rzęs (no i nie skleja już ).
Co do zasychania, dla mnie nie jest to problemem i to nie tylko w przypadku tego tuszu, tylko ogólnie, gdyż zasychające tusze można bardzo łatwo zregenerować (po co wyrzucać? ) dolewając do nich odrobinę gorącej wody.
No to tyle

ceres86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 12:49   #3598
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez ceres86 Pokaż wiadomość
Ja zdecydowanie polecam ten tusz. Co prawda na początku sklejał mi rzęsy, ale to tylko kwestia wprawy, bo już się wyrobiłam w tuszowaniu rzęs i daje on świetny efekt pogrubionych i gęstych rzęs (no i nie skleja już ).
Co do zasychania, dla mnie nie jest to problemem i to nie tylko w przypadku tego tuszu, tylko ogólnie, gdyż zasychające tusze można bardzo łatwo zregenerować (po co wyrzucać? ) dolewając do nich odrobinę gorącej wody.
No to tyle
najlepiej rozcieczyć tusz do rzęs podgrzaną wodą fizjologiczną
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 12:50   #3599
Klaudiusia17
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
stosowałam ją kilka razy dopiero, ale na razie nie widzę różnicy, żadnego efektu wlaściwie. chciałam, żeby oczyszczała, ale albo tego nie robi, albo robi to słabiutko.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wg mnie działa tak samo
Poprzedniej wersji zużyłam ok 10 opakowań, obecną już zdązyłam polubić i bedę zamawiać.
Dzięki za opinie. Zamówie ją oraz waniliowy jogurtowy żel pod prysznic.
Klaudiusia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 13:33   #3600
...Skierka...
Zakorzenienie

Witam Was po dlugiiim czasie nieobecności

Chciałabym poprosić Was o rade, a mianowice chciałabym sobie wziasc jakis dobry podklad na zime. Cere mam srednio jasna, wiadomo ze na zime racxzej trzeba bedzie jasny odcien Musze miec podklad jakis matujacy, gdyz mam tlusta cere i szybko zaczyna sie swiecic. Dodatkowo dobrze byloby gdyby byl dobrze kryjacy, no i dlugo utrzymywal sie .
z avonu zawsze bralam ten rozswietlajaco-antystresowy beige, w sumie bylam dosc zadowolona, ale moze jest jakis, jaki byscie mi bardziej polecaly niz ten co do tej pory ?

Cytat:

Ja z perełek brązujących jestem bardzo zadowolona. W zimę uzywam go tylko na kosciach policzkowych (jak roz) bo zawsze wtedy cera jest jasniejsza- jest bardziej widoczny, a latem, kiedy skora jest opalona uzywam go na cala twarz, jak zwykly puder i ladnie rozswietla cere i lekko brązuje, ale przy opalonej skorze nie wyglada sztucznie, przynajmniej u mnie a jak cera jest jasniejsza trzeba delikatniej malowac

a co do tuszu, to chyba byl jak narazie najlepszy jaki mialam. Obecnie uzywam innego, ale napewno powroce do pelni rzes

probowalam zapisac swoja odpowiedz w jednym ale nie wiem jak usunąc tą

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-10-05 o 19:38 Powód: prosze nie pisac postu pod postem!
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości