|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
Dla mnie 400 zł to nie jest małe zamówienie ![]() Ja zazwyczaj mam ok. 300 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
czy są już jakieś opinie o tym nowym tuszu z "korektorem", zastanawiam się czy brac go w demo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
ja miałam zawsze zamówienia na ponad 500zł
![]() _________________________ ______ dziewczyny widziałyście na stronie Avonu te kursy I i II poziom i te zestawy kosmetyków jakie tanie? Ile ten kurs będzie kosztował? |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Wtajemniczenie
|
dobre pytanie.. bo zestawy faktycznie fajne i jeśli naprawdę będą kosztowały 20zł to chyba warto się wybrać na taki kurs, o ile oczywiście cena kursu nie będzie odpowiednio wyższa..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Raczkowanie
|
kurs kosztuje 35 zł za każdy poziom
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
pisałam do swojej liderki ale jeszcze nie dała mi nic znać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Krakowie następny jest 7.10, jeśli ktoś będzie to niech da znać jak było i czy warto.
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 |
Rozeznanie
|
ajj no i nikt mi nie powiedzial jak sie tego koloryzującego preparatu maskującego siwiejące wlosy uzywa, no trudno wyprobuje w takim razie na takie srednio wilgotne wlosy, nie za suche ani nie za mokre i zobacze co z tego wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Rozeznanie
|
A ja już obejrzałam sobie i chciałabym zapytać się Was o kilka rzeczy.
Czy wiecie coś na temat (głównie chodzi mi o opinie): -gładkiego pudru "Final Touch Pressed Powder" za 12,90zł. Chciałabym jakiś prasowany i zastanawiam się nad tym (str. 102). -perełek brązujących "Bronzing Pearls" za 36.90zł (str. 23). -podkład matujący o konsystencji musu "Soft Matte Mousse Make Up" za 19,90zł. (str. 101). -tusz "pełnia rzęs" - edycja specjalna za 19,90zł. Potrzebuję jakiegoś tuszu, a nie ma mojego Super Shock i zastanawiam się nad tym. (ostatnia strona). -woda toaletowa "Eau de Toilette" za 29,90zł. - polecacie? jak tak, to jaki zapach? (str. 91). -podwójny cień do powiek kolor - snow storm - czy to jest ciemny intensywny kolor? za 9,90zł (str. 104). -kredka do makijażu 3w1 - ten jaśniutki beżowy kolor) za 17,90zł. (str. 35). Reszta, to sprawdzone i pewne produkty ![]() Baaardzo proszę Was o pomoc, bo nie raz kupowałam w ciemno i byłam bardzo niezadowolona. Za nawet opinię jednego produktu będę bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#3584 |
Konto usunięte
|
tusz pelnia rzes, bardzo fajny- chociaz ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow, ja polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9238700]tusz pelnia rzes, bardzo fajny- chociaz ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow, ja polecam[/quote]
dziękuję bardzo. mi głównie chodzi aby pogrubiał i w miarę wydłużał rzęsy no i ich nie sklejał ![]() ale skoro polecasz, to chyba wypróbuję ![]()
![]() |
#3586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PinkLolly myślę że opinie na temat większości z tych produktów znajdziesz na KWC, ja ze swojej strony tylko dodam, że perełki brązujące są bardzo fajne dają ładny złocisto- brązowy efekt, podkład mus jest bardzo lekki, podkreśla suche skórki i nie kryje zbyt dobrze ale jeśli nie masz problemów skórnych może Ci spasować, tusz pełnia rzęs mnie zupełnie nie spasowała strasznie mi skleja rzęsy i zostawia grudy a moja siostra go bardzo lubi, ładnie jej podkreśla rzęsy i rozdziela więc rzecz gustu, a z wód toaletowych każda ma inny zapach.. ja wąchałam próbki i MMS jest cytrusowa, w FMU czuję wiśnie a w MMW jeżyny natomiast są potwornie nietrwałe, przynajmniej z próbki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Raczkowanie
|
-woda toaletowa "Eau de Toilette" za 29,90zł. - polecacie? jak tak, to jaki zapach? (str. 91).
a o jaka wode chodzi? Jezeli chodzi o szkolenie tak jak jest napisane koszt 35 zl-3 zestawy za 20 zl (produkty do pielegnacji cery) i szkolenie tez jest o tej tematyce jezeli jestes w czasie trwania 3 poziomu TPS mozesz isc na drugi stopien szkolenia typowo z kolorowki-i kupony tez sa z kolorowki Co do samego szkolenia zapowiada sie ciekawie bo w koncu wykwalifikowali ta kobiete ![]() powiew wam szczerze ze pomimo tego ze jestem tu krotko i mozecie nie bazowac na mojej opini polecam szkolenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Rozeznanie
|
Zainteresowała mnie oczyszczająca maseczka Drzewo herbaciane i Ogórek. Co możecie o niej powiedzieć? Na KWC nie ma jej, a w wątku jest mało informacji o niej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Raczkowanie
|
nie umywa sie do drzewa herbacianego i grejfrutu, za to podobno dobrze nawilza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
stosowałam ją kilka razy dopiero, ale na razie nie widzę różnicy, żadnego efektu wlaściwie. chciałam, żeby oczyszczała, ale albo tego nie robi, albo robi to słabiutko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Czy możecie mi coś powiedzieć na temat lśniącego tuszu do kresek Arabian Glow? Jest ostatni raz w regularnej sprzedazy, zastanawiam sie nad nim ale nie wiem czy warto.
W KWC go nie widze... a lubie wczesniej wiedziec czy innym pasuje, czy nie ![]() konkretniej mysle nad Sea Green i rowniez oprocz ogolnych informacji nt jakosci chcialabym wiedziec, czy kolor w rzeczywistosci przypomina ten z katalogu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
perelki brazujace- sa w KWC,widzialam u siostry,bardzo ceglasty efekt na niej dawaly.Slyszalam na wizazu ze mozaika brazujaca jest lepsza. podklad w musie-mam ivory. Slabo kryje,wysusza, cera sie po nim szybko swieci(jesli jest przetluszczajaca) obecnie mam przesuszona i go nie uzywam bo bardzo podkresla suche skorki. Tusz pelnia rzes- mialam kiedys w 2 wersjach(opakowania) jest dobry rozdziela fajnie rzesy ale szybko mi wysychal i po miesiacu do wyrzucenia byl. To tyle ode mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprzedniej wersji zużyłam ok 10 opakowań, obecną już zdązyłam polubić i bedę zamawiać.
![]() |
#3595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziękuję za opinie od Ciebie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tuszu, to tak samo było z Super Shock'iem - z efektu wydłużenia i pogrubienia byłam bardzo zadowolona, ale bardzo szybko się wysuszał... Mi góra miesiąc wytrzymuje. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do zasychania, dla mnie nie jest to problemem i to nie tylko w przypadku tego tuszu, tylko ogólnie, gdyż zasychające tusze można bardzo łatwo zregenerować (po co wyrzucać? ![]() No to tyle ![]()
![]() |
#3598 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Witam Was po dlugiiim czasie nieobecności
![]() Chciałabym poprosić Was o rade, a mianowice chciałabym sobie wziasc jakis dobry podklad na zime. Cere mam srednio jasna, wiadomo ze na zime racxzej trzeba bedzie jasny odcien ![]() ![]() ![]() z avonu zawsze bralam ten rozswietlajaco-antystresowy beige, w sumie bylam dosc zadowolona, ale moze jest jakis, jaki byscie mi bardziej polecaly niz ten co do tej pory ![]() Cytat:
![]() a co do tuszu, to chyba byl jak narazie najlepszy jaki mialam. Obecnie uzywam innego, ale napewno powroce do pelni rzes ![]() probowalam zapisac swoja odpowiedz w jednym ale nie wiem jak usunąc tą
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-10-05 o 19:38 Powód: prosze nie pisac postu pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.