|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
Dla mnie 400 zł to nie jest małe zamówienie ![]() Ja zazwyczaj mam ok. 300 |
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
czy są już jakieś opinie o tym nowym tuszu z "korektorem", zastanawiam się czy brac go w demo...
|
|
|
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam zawsze zamówienia na ponad 500zł
I usunęłam z zamówienia tą torebkę bo ma strasznie krótkie rączki a ja chcę takie gdzie da się zawiesić na ramię nawet przy grubej kurtce zimowej._________________________ ______ dziewczyny widziałyście na stronie Avonu te kursy I i II poziom i te zestawy kosmetyków jakie tanie? Ile ten kurs będzie kosztował? |
|
|
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
dobre pytanie.. bo zestawy faktycznie fajne i jeśli naprawdę będą kosztowały 20zł to chyba warto się wybrać na taki kurs, o ile oczywiście cena kursu nie będzie odpowiednio wyższa..
|
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
kurs kosztuje 35 zł za każdy poziom
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam do swojej liderki ale jeszcze nie dała mi nic znać
fajne zestawy, za fajną cenę, ciekawe ile kurs będzie kosztował
|
|
|
|
#3579 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W Krakowie następny jest 7.10, jeśli ktoś będzie to niech da znać jak było i czy warto.
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Rozeznanie
|
ajj no i nikt mi nie powiedzial jak sie tego koloryzującego preparatu maskującego siwiejące wlosy uzywa, no trudno wyprobuje w takim razie na takie srednio wilgotne wlosy, nie za suche ani nie za mokre i zobacze co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#3583 |
|
Rozeznanie
|
A ja już obejrzałam sobie i chciałabym zapytać się Was o kilka rzeczy.
Czy wiecie coś na temat (głównie chodzi mi o opinie): -gładkiego pudru "Final Touch Pressed Powder" za 12,90zł. Chciałabym jakiś prasowany i zastanawiam się nad tym (str. 102). -perełek brązujących "Bronzing Pearls" za 36.90zł (str. 23). -podkład matujący o konsystencji musu "Soft Matte Mousse Make Up" za 19,90zł. (str. 101). -tusz "pełnia rzęs" - edycja specjalna za 19,90zł. Potrzebuję jakiegoś tuszu, a nie ma mojego Super Shock i zastanawiam się nad tym. (ostatnia strona). -woda toaletowa "Eau de Toilette" za 29,90zł. - polecacie? jak tak, to jaki zapach? (str. 91). -podwójny cień do powiek kolor - snow storm - czy to jest ciemny intensywny kolor? za 9,90zł (str. 104). -kredka do makijażu 3w1 - ten jaśniutki beżowy kolor) za 17,90zł. (str. 35). Reszta, to sprawdzone i pewne produkty ![]() Baaardzo proszę Was o pomoc, bo nie raz kupowałam w ciemno i byłam bardzo niezadowolona. Za nawet opinię jednego produktu będę bardzo wdzięczna
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
tusz pelnia rzes, bardzo fajny- chociaz ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow, ja polecam
|
|
|
|
#3585 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9238700]tusz pelnia rzes, bardzo fajny- chociaz ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow, ja polecam[/quote]
dziękuję bardzo. mi głównie chodzi aby pogrubiał i w miarę wydłużał rzęsy no i ich nie sklejał ![]() ale skoro polecasz, to chyba wypróbuję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PinkLolly myślę że opinie na temat większości z tych produktów znajdziesz na KWC, ja ze swojej strony tylko dodam, że perełki brązujące są bardzo fajne dają ładny złocisto- brązowy efekt, podkład mus jest bardzo lekki, podkreśla suche skórki i nie kryje zbyt dobrze ale jeśli nie masz problemów skórnych może Ci spasować, tusz pełnia rzęs mnie zupełnie nie spasowała strasznie mi skleja rzęsy i zostawia grudy a moja siostra go bardzo lubi, ładnie jej podkreśla rzęsy i rozdziela więc rzecz gustu, a z wód toaletowych każda ma inny zapach.. ja wąchałam próbki i MMS jest cytrusowa, w FMU czuję wiśnie a w MMW jeżyny natomiast są potwornie nietrwałe, przynajmniej z próbki |
|
|
|
|
#3587 |
|
Raczkowanie
|
-woda toaletowa "Eau de Toilette" za 29,90zł. - polecacie? jak tak, to jaki zapach? (str. 91).
a o jaka wode chodzi? Jezeli chodzi o szkolenie tak jak jest napisane koszt 35 zl-3 zestawy za 20 zl (produkty do pielegnacji cery) i szkolenie tez jest o tej tematyce jezeli jestes w czasie trwania 3 poziomu TPS mozesz isc na drugi stopien szkolenia typowo z kolorowki-i kupony tez sa z kolorowki Co do samego szkolenia zapowiada sie ciekawie bo w koncu wykwalifikowali ta kobiete powiew wam szczerze ze pomimo tego ze jestem tu krotko i mozecie nie bazowac na mojej opini polecam szkolenie
|
|
|
|
#3588 |
|
Rozeznanie
|
Zainteresowała mnie oczyszczająca maseczka Drzewo herbaciane i Ogórek. Co możecie o niej powiedzieć? Na KWC nie ma jej, a w wątku jest mało informacji o niej.
|
|
|
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
nie umywa sie do drzewa herbacianego i grejfrutu, za to podobno dobrze nawilza
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
stosowałam ją kilka razy dopiero, ale na razie nie widzę różnicy, żadnego efektu wlaściwie. chciałam, żeby oczyszczała, ale albo tego nie robi, albo robi to słabiutko.
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Czy możecie mi coś powiedzieć na temat lśniącego tuszu do kresek Arabian Glow? Jest ostatni raz w regularnej sprzedazy, zastanawiam sie nad nim ale nie wiem czy warto.
W KWC go nie widze... a lubie wczesniej wiedziec czy innym pasuje, czy nie ![]() konkretniej mysle nad Sea Green i rowniez oprocz ogolnych informacji nt jakosci chcialabym wiedziec, czy kolor w rzeczywistosci przypomina ten z katalogu. |
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
perelki brazujace- sa w KWC,widzialam u siostry,bardzo ceglasty efekt na niej dawaly.Slyszalam na wizazu ze mozaika brazujaca jest lepsza. podklad w musie-mam ivory. Slabo kryje,wysusza, cera sie po nim szybko swieci(jesli jest przetluszczajaca) obecnie mam przesuszona i go nie uzywam bo bardzo podkresla suche skorki. Tusz pelnia rzes- mialam kiedys w 2 wersjach(opakowania) jest dobry rozdziela fajnie rzesy ale szybko mi wysychal i po miesiacu do wyrzucenia byl. To tyle ode mnie
|
|
|
#3593 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprzedniej wersji zużyłam ok 10 opakowań, obecną już zdązyłam polubić i bedę zamawiać.
|
|
#3595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3596 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziękuję za opinie od Ciebie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tuszu, to tak samo było z Super Shock'iem - z efektu wydłużenia i pogrubienia byłam bardzo zadowolona, ale bardzo szybko się wysuszał... Mi góra miesiąc wytrzymuje. Cytat:
|
|
|
#3597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).Co do zasychania, dla mnie nie jest to problemem i to nie tylko w przypadku tego tuszu, tylko ogólnie, gdyż zasychające tusze można bardzo łatwo zregenerować (po co wyrzucać? No to tyle
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3599 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was po dlugiiim czasie nieobecności
Chciałabym poprosić Was o rade, a mianowice chciałabym sobie wziasc jakis dobry podklad na zime. Cere mam srednio jasna, wiadomo ze na zime racxzej trzeba bedzie jasny odcien Musze miec podklad jakis matujacy, gdyz mam tlusta cere i szybko zaczyna sie swiecic. Dodatkowo dobrze byloby gdyby byl dobrze kryjacy, no i dlugo utrzymywal sie . z avonu zawsze bralam ten rozswietlajaco-antystresowy beige, w sumie bylam dosc zadowolona, ale moze jest jakis, jaki byscie mi bardziej polecaly niz ten co do tej pory ?Cytat:
a co do tuszu, to chyba byl jak narazie najlepszy jaki mialam. Obecnie uzywam innego, ale napewno powroce do pelni rzes ![]() probowalam zapisac swoja odpowiedz w jednym ale nie wiem jak usunąc tą
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-10-05 o 19:38 Powód: prosze nie pisac postu pod postem! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

bo klientka wzięła tylko jeden produkt. Ogólnie słabe zamówienie niecałe 400zł.

jakoś nie jestem w stanie sobie wyobrazić do czego miałby służyć 
I usunęłam z zamówienia tą torebkę bo ma strasznie krótkie rączki a ja chcę takie gdzie da się zawiesić na ramię nawet przy grubej kurtce zimowej.