|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
|
|
|
#3693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja jestem zła na tę akcję. Obdzwoniłam wszystkie wymienione ośrodki na Śląsku i nigdzie nie ma już miejsc! Tak mało badań dofinansowali?!
|
|
|
#3695 |
|
Rozeznanie
|
Jest oferta na II i III termin K14/2008.
Informacja ze strony AVON: "Superprogram z ostatniej chwili! Złóż zamówienie przez internet na minimum 220 zł w II lub III terminie Katalogu 14/2008, a otrzymasz jeden z poniższych produktów: - Krem do stóp Planet SPA z minerałami z Morza Martwego - Krem do szybkiego pedikiuru - Regenerujący krem pod oczy dla mężczyzn - Rewitalizujący żel oczyszczający do twarzy - Żel pod prysznic Island Vibe - Chłodząco – nawilżający żel do ciała SSS Oferta nie podlega wielokrotności. Prezent można otrzymać tylko jeden raz. Prezent zostanie obciążony kwotą 1 zł." Tę informację można znaleść w zakładce Aktualności.
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doczytałam, że robią (w akcji Avonu) USG (myślałam że mamografie )
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie ma Zaraz lecę do COKu po paczuszkę
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Przyczajenie
|
Ma ktoś może ulotke intensywnego serum odżywczego na noc
Jak sie go uzywa |
|
|
|
#3699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w takim razie chyba sie na niego skusze, w demo niecałe 5 dyszek, więc nie majatek, a ja nie robie zamówien na kazdy katalog, gdyz raczej jestem knsultantka (od kilku lat) nie sprzedajaca ale raczej kupujaca dla siebie, ewentualnie bliższych osób, więc bawiz się z próbkami juz chyba nie bede, a mam ochote teraz na jakis nowy zapaszek |
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam, że "Suszara" wkleiła fotki naszyjnika isabell, też go wczoraj zamówiłam i już nie mogę się doczekać na paczkę
a jak wygląda na żywo ?
|
|
|
|
#3701 |
|
Raczkowanie
|
używa się na noc jako samodzielny kosmetyk albo pod krem na noc. trzeba bo wmasować w oczyszczoną skórę aż do całkowitego wchłonięcia
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy w jakim mieście. Wszystko jest też napisane na stronie wielkiej kampanii życia, którą już tu podawałam. U mnie jest np. USG za zakupienie czegoś z Różowej wstążki.
|
|
|
|
#3703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W rzeczywistości bardzo ładny, elegancki, porządnie wykonany. Łańcuszek jest srebrnego koloru, małe kuleczki są ciemnoszare z metalicznym blaskiem, większe kuleczki są srebrne "zatopione" w szaro-przeźroczystym plastiku. Tak, wiem, skomplikowanie brzmi Ale na prawdę naszyjnik jest świetny idealny na wiele okazji, zarówno na codzień do pracy, jak i na wielkie wyjście.Z mojej strony polecam.
|
|
|
#3704 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
moja klientka też zamówiła sobie naszyjnik Isabell i muszę przyznać, że jest o wiele ładniejszy niż na zdjęciach. |
|
|
|
#3705 |
|
Konto usunięte
|
eee ja juz ze starego katalogu nie mam, zawsze zamawiam na 1 termin
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3706 |
|
Rozeznanie
|
Jestem po pierwszym użyciu Oczyszczającego kremu z glinką do mycia twarzy z serii Spa Marokańska Róża i jestem zachwycona....
![]() Podreślić muszę, że mam cerę mieszaną, a ten krem wyjątkowo działa. - skóra jest po nim kompletnie matowa! co przy innych preparatach tego typu nie było możliwe do osiągnięcia. - krem nie wysusza skóry,nie ściąga buzi, po umyciu nie muszę nakładać kremu do twarzy. - przyjemna kremowa konsystencja i super zapach, nie jest intensywny, ani duszący, bardzo miła woń różana. - mam też wrażenie, że po użyciu pozostał mi na buzi film, taka wartswa ochronna, przez co buzia jest bardzo przyejmna w dotyku, delikatna.
|
|
#3707 |
|
Konto usunięte
|
a wiecie jak to jest z tymi badaniami w szczecinie?
|
|
|
|
#3708 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Dziewczyny, znowu dostałam to ohydne etui na telefon, już drugie będzie mi się poniewierać po mieszkaniu. A może któraś chce ( z Warszawy) to jest do odebrania.
|
|
#3709 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9287760]a wiecie jak to jest z tymi badaniami w szczecinie?[/quote]
http://wielkakampaniazycia.pl/index....arsze-szczecin |
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
I nie mam paczki
O jeden dzień za późno wpłaciłam pieniążki i już wstrzymali Dopiero w poniedziałek a ja chciałam jechać do domu w niedziele ![]() Ten facet 3x powtórzył, że może Pani zrobić zakupu w sklepie ale wtedy opustu już nie ma??? |
|
|
|
#3711 |
|
Wtajemniczenie
|
w COKu masz normalny opust taki jaki Ci przysługuje, jeśli kupisz tyle rzeczy że przejdziesz kolejny próg to opust masz większy, działa to identycznie jak w przypadku paczki tylko trzeba płacić od razu gotówką, ewentualnie kartą kredytową Avon
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Aha ale tak czy siak wolę dostać paczkę, poczekam trudno
|
|
|
|
#3713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie miałam dostać tej próbki :p |
|||
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze mam pytanko artykuły niekosmetyczne są dostępne w COKu ? Mi chodzi o torebkę i biżuterię.
Kmpania 2008 kończy się na katalogu 16 czy 17 ? Muszę wyliczyć jakie sumy mam mieć aby załapać się do Klubu Róży
|
|
|
|
#3715 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnia kampania to 17, potem znowu lecą od 1-wszej.
17-tka kończy się 18.12.08 - III termin, może między Świętami a Sylwestrem będzie już 1-nka. Torebki i biżuteria są dostępne w COK-u, powinnni mieć też wystawione niektóre produkty niekosmetyczne, u mnie w Katowicach tak przynajmniej jest.
|
|
#3716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w roku kalendarzowym jest 17 katalogów natomiast jeśli chodzi Ci o to ile trwa edycja Klubu Róży na 2008 rok to musze Cię zmartwić ale od K13 trwa już Edycja 2009 i zakończy się w K12/2009 |
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odpowiedźi, pójdę jutro do COKu i kupię bo strasznie chcę do domku jechać a tak musiałabym czekać do poniedziałku
![]() Jeszcze ostatnie pytanie, tam odrazu się płaci czy wystawiają fakturę i mogę zapłacić przelewem na konto? Dostaję też Panoramę, ulotki i gartisy np. portfele itd.... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba że chcesz tą paczkę nadal ![]() w COK płaci się gotówką od razu na miejscu przy kasie, ewentualnie kartą ale respektują tylko kartę kredytową Avon, jesli przy zakupie jakiegoś produktu przewidziany jest gratis to go dostaniesz, wszystko jest sprzedawane tak jak w katalogu czyli obowiązują tez wszystkie promocje wiązane itp., czasem przy dużych zakupach panie dają jakieś próbki dodatkowo |
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do wyprzedaży to przecież przy zamówieniu na paczkę też nie zawsze wszystko przychodziDeborah oczywiście można tam kupić wszystko w miarę dostępności w magazynie, wiadomo to sklep więc niektóre rzeczy się kończą i trzeba czekać na dostawę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Wpadliśmy w poślizg na szczęście nic się nie stało)
Tak mało badań dofinansowali?!

)
Zaraz lecę do COKu po paczuszkę

co do wyprzedaży to przecież przy zamówieniu na paczkę też nie zawsze wszystko przychodzi