|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
|
|
|
#3662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobacz czy czasem nie masz zaklejonej tej części
|
|
|
|
|
#3663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja go ostatnio zamawialam i byl zafoliowany, a wszystkie produkty Ultimate dostaje ze sreberkiem w srodku
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj dostałam paczkę i dzielę się wrażeniami:
![]() 1. Seria rejuvenate-mam wszystkie 3 produkty-narazie stwierdzam że mają bardzo ładne opakowania jeszcze ich nie otwierałam, żeby były dłużej ważne, bo najpierw muszę pozużywac zapasy(a do tego czasu trochę mi się skóra zestarzeje, więc ta linia będzie jak znalazł )2.Perfumy True Glow-dlaczego dopiero teraz odkryłam ten zapach? Myślałam kiedyś że tam mocno czuć cytrusy, których nie lubię w perfumach, tymczasem są bardzo ładne-na początku czuję jakąś słodką nutkę+kadzidło. Super! No i śliczna pękata buteleczka 30ml 3. Szminka Anew-wzięłam odcień Nectar Shimer-kolor taki jak chciałam-nie jest jakiś pomarańczowy jak na zdj w katalogu tylko taki jasny beżyk z delikatnymi drobinkami. Bardzo fajna konsystencja i piękne opakowanie. 4.Perfumetka Rouge dodawana do szminki- świetny czerwony walec-po zużyciu perfum można w nią wlać jakieś inne, a że opakowanie bardzo efektowne to jest to wielki +, a zapach bardzo trwały i ładny wg mnie. Przyda się na wielkie wyjścia czy imprezy do małej torebki. 5.Balsam Banan i mleczko kokosowe-wzięłam dla zapachu, bardzo lubię takie apetyczne balsamy na noc po kąpieli. 6.Biżuteria Isabell dla klientki-jest naprawdę PIĘKNA!!! Chyba pierwszy raz podoba mi się biżuteria Avonu na żywo, a nie z katalogu. 7.Dali mi 4 kat.14. Myślę po co mi one? Ale jest tego 1 plus-były z próbkami kremu Rejuvenate, więc oderwałam próbki a katalogi wyrzuciłam. ![]() 8. Wąchałam wodę Bond z próbki-wcale nie przypomina wg mnie Extraordinary, ale wyraźnie czuję w nich trochę z dawnych perfum- CURRARA. Ogólnie bardzo ładne, słodkie ale chyba niezbyt trwałe. Ogólnie kat 15 nie za bardzo mi się podoba, może wezmę serię z marokańską różą, okrągłą szczotkę i peeling Clearskin a dla mamy szminkę anew z cieniem.
|
#3667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale wiadomo na każdej skórze zapach zachowuje się inaczej.
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko!
Jeśli jutro (czwartek) złożę zamówienie z dostawą na COK (w Gdyni), to paczkę będzie można odebrać w sobotę, czy dopiero w poniedziałek? Nigdy nie zamawiałam na cok i dlatego się pytam! Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dzięki
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
ja jadąc dzisiaj po paczkę z Avonu prawie nie zginęłam
Wpadliśmy w poślizg na szczęście nic się nie stało) teraz to już na pewno nie pójdę na prawo jazdy Mam próbkę Bonda ale nie doszłam z jakiej strony zamówiłam produkt że dostalam tą próbkę. Dla siebie wzięłam tylko lusterko z RW i jogurtowy żel pod prysznic.
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam do was takie pytanko. Zlozylam po ra zpierwszy zamowienie przez internet sama. Maiala mi pomoc w tym liderka wszystko wytlumaczyc, ale brak czasuu.... no wlasciwie paczki zawsze dochodzily do mnie wczesniej a dzis uplywa termin dostawy paczki, a paczki jak nie bylo tak nie ma
i nie wiem.. czy mozliwe sa opoznienia czy zle zlozylam zamowienie?
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w poniedziałek i wydaje mi się,że w żadnym COKu nie można odbierać paczek w soboty..
|
|
|
|
#3675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Wtajemniczenie
|
wiec teraz sprawdziałam zamówiłam 2.10 a w dacie dostawy mam 13.10... i troszke nie rozumiem dlaczego
|
#3677 |
|
Rozeznanie
|
Bo złożyłaś pewnie regularne na drugi termin - bo pierwszy pewnie minął ?
Lub jesteś dzień wysyłkowy D |
|
|
|
#3678 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aż to dziwne, hehe takie nieprzyzwyczajone do "luksusu" to zastanawiamy się gdzie haczyk ![]()
|
||||
|
|
|
#3679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie wiedziałam skąd ta próbka, ale mogli by tak zawsze dawać właśnie jedną próbkę dla konsultantki jeśli wchodzi nowy zapach.
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jakoś próbka nie zdziwiła, bo Rouge bodajże też takie dawali :P Dałam jakiejś klientce. A i tak kupiłam pakiet próbek więc każda klientka dostała
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne w poniedziałek bo w sobotę COK jest nieczynne Godziny otwarcia poniedziałek - piątek 11.00-19.00 sobota nieczynne odbiór paczek od 12.00 Adres Gdynia, ul. 10 Lutego 11 (DH Batory) Ashiva próbka Bond Girl 007 w prezencie była przy zakupie dowolonego produktu ze stron 73-83 |
|
|
|
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Zawsze można na Was liczyć
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
Może mieli dzień dobroci, albo pakującym się pomerdało
![]() Trochę wybiegam naprzód, ale znalazłam w Hello Tomorrow 15/2008 2 informacje: specjalna oferta na zakup zestawu Anew Rejuvenate z minikuferkiem - nr 51052 i przedsprzedaż produktów (szkatułka oraz 3 rodzaje zestawów do manikiuru) z kolekcji Sparkling, więc zadałam ze strefy pytanie, czy podlegają opustowi i wliczają się do wartości zamówienia. Dostałam odpowiedź: W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że zestaw Anew Rejuvenate wlicza się do wartości zamówienia natomiast nie ma z niego opustu oraz oferta Wyprzedaż Mikołaja! Nowości Kolekcji Sparkling wlicza się do bazy opustu. Opust produktów wynosi 20%. |
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam wczoraj zmaówienie, dla siebei wzięłam:
- 2 peelingi do stóp FW z sezonówki - krem do Stó FW z sezonówki - krem do rak SSS - maseczke z demo - 2 minipędzelki Co do próbek: czasami każdemu dają próbkę zapachu - za samo złożenie zamówienia. Mam pytanie odnośnie tych akcji przeciw rakowi piersi które odbędą się 11.10. Czy któraś z Was była juz wcześniej na takiej akcji i wykonywała mamografie? Badanie nie jest darmowe, prawda? W katalogu przeczytałam że jest dofinansowane - ile w takim razie się płaci?
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za badanie płaci się 10zł i dostaje się łyżeczkę z Różową Wstążką (taką jak w kat.14 na str.147) |
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam przekonana że wiecej sie płaci ![]() A czy badania wykonują od 25.roku życia czy młodsze kobiety tez mogą sie zbadać?
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
witam ponownie
mam laseczki do was prosbę wiem, że była mowa o zapachu bond girl, lecz chciałabym lepiej poznac opinie, tych które wachały próbki albo maja flakon (strony zapachowej nigdy nie biore pod uwage), gdyz chciałabym kupić demo w ciemno i nie jestem pewna po nutach zapachowych mysle, że może mi sie spodobac, dodam że z avonu najbardziej podobaja mi sie chyba obecnie tomorrow , far away, choc inne tez moga byc (wish of love, tressele, perceive, little black dress), ostatni ungaro nie do końca trafił w mój gust czy bond jest choć troche słodki, czy jest podobnej kategorii jak tommorow, czy jest trwały i wogóle co o nim myslicie, polecacie czy raczej nie ? i jeszcze chciałam znac wasze opinie na temat tuszu tego rózowego pełnia rzęs oraz wydłuzającego (17,9 zł w obecnym katalogu), wogóle ktory tusz z avon jest najlepszy waszym zdaniem (dodam że ostatnio uzywam volume schockin brush loreala , lash architect i inne i w sumie mam ochote na cos normalnego że tak powiem bez podwojnych szczoteczek i bez tarcia oczu przez 15 minut przy zmywaniu jak przy architekcie, a w tuszach najbardziej cenie te wydłuzające |
|
|
|
#3690 | |
|
Doncia
|
Cytat:
co do trwałości to na odzieży czuć go jeszcze po pracy, ale ja i tak ponownie się spryskuję nimi bo lubię czuć zapach. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

W najbliższym czasie będzie w wątku z katalogami. 

jeszcze ich nie otwierałam, żeby były dłużej ważne, bo najpierw muszę pozużywac zapasy(a do tego czasu trochę mi się skóra zestarzeje, więc ta linia będzie jak znalazł

Wpadliśmy w poślizg na szczęście nic się nie stało) 

aż to dziwne, hehe takie nieprzyzwyczajone do "luksusu" to zastanawiamy się gdzie haczyk