|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Pęseta - produkt zamienny
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie W katalogu 14/2008 na stronie 102 zaprezentowano Pęsetę do brwi (28670) z serii Color Trend. Informujemy, że ze względu na nieregularne dostawy tego produktu, w przypadku braku magazynowego zostanie dostarczony produkt zamienny - Pęseta w kolorze grafitowym o wartości 21,90 zł (zaprezentowana w katalogu 07/2008 na stronie 21). Jednocześnie informujemy, że na fakturze i do bazy opustu zostanie doliczona wartość Pęsety Color Trend - 8,90 zł, czyli tej, która została zamówiona. Prosimy o przekazanie powyższej informacji Klientom zainteresowanym zakupem pęsety z Serii Color Trend. Przepraszamy za niedogodności. |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No taki kolor to chyba już mam w swoich zbiorach... Ale ten Icy Nude kusi ![]() Dzięki Ci za cierpliwość, Hosenko ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;9368985]Jak jest taki, jak piszesz to byłoby super ![]() Hmm on jest naprawdę malutki, jak najmniejszy palec u dłoni i ja go wzięłam tylko dlatego, że do zamówienia kwoty mi brakowało. Kolor nawet ok ale myślę, że smarnę nim jeszcze z 5razy usta i koniec (tak na off bardziej polecam błyszczyki choćby wibo ![]() A mnie ten błyszczyk zainteresował ze względu na małe opakowanie - szybko by się zużył i byłaby buteleczka do mieszania błyszczyków ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Wtajemniczenie
|
jest już nowa oferta internetowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Przyczajenie
|
Czy ma ktoś kartę kolorów 2008/2009? Widziałam tylko zdjęcia i na nich kolory wydają mi się niezbyt naturalne. Być może to źle zrobione fotki ale zamówiłam 4 sztuki i boję się ,że niepotrzebnie. Możecie podzielić się opiniami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Ci andziat, ja z niecierpliwością czekam na moje zamówienie. Klientki też się ucieszą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
tak właśnie przeglądam te kartę kolorów i zdziwiły mnie odcienie podkładów, już to kiedyś zauważyłam w przypadku próbek ale myślałam, że mi się wydaje, ale jednak nie, dlaczego te same nazwy odcieni mają trochę inne kolory w różnych rodzajach podkładów, np. ivory w rozświetlająco-antystresowym jest inny niż ivory w pefect wear, np. nude w podkładzie w płynie idealny kolor jest o wiele jaśniejszy niż nude w rozświetlająco-antystresowym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() mam prośbę o wrzucenie netto do katalogu 15 do wątku z katalogami ![]() przeszukałam, ale nie znalazłam, jak przegapiłam to proszę o linka Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | ||
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Rozeznanie
|
no to teraz ja mam pytanko
![]() Czy może się wypowiedzieć jak się "zachowuje" po dłuższym używaniu torebka Gabriella? Nie niszczy się za bardzo? nie pęka gdzieś? Bo zakochałam się w tej musztardowej bez pamięci, szczególnie jak obejrzałam zdjęcia które powrzucałyście, bo wygląda na całkiem solidną ![]() ![]()
![]() |
#3972 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ashiva i dwi071 za wyczerpujące odpowiedzi ![]()
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio powąchałam próbkę tej nowej wody Bond Girl 007 i bardzo przypomina mi jakąś wodę. Z początku nie mogłam dojść jaką, ale teraz już wiem - Tomorrow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jak do tej pory nic się z nia nie dzieje, nie rozklaja się, ani nie rozprówa. Kupiłam ją zaraz jak sie pojawiła, w katalogu.
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
Widziałam w watku katalogowym zdjecia szminek Anew. Czy szminka Silky Pink jest tak transapentna jak to widać na zdjecu szminki na dłoni?? I taka błyszcząca?? Jeśli tak to chyba ma niewiele wspólnego ze zdjeciem w katalogu
![]()
#3979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3980 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liczyłam na efekt zblizony do tego katalogowego zdjęcia ... Składam w środe zamówienie na III termin wiec wezmę próbkę ![]()
![]() |
#3982 |
Zadomowienie
|
Co do odcieni podkladow to niestety chyba nie mozna sie sugerowac ani podobienstwem w innych podkladach Avonu ani katalogiem juz tym bardziej - mam 2 podklady w odcieniu Cream: w musie i Perfect Wear (jeszcze ten w butelce) - sa zupelnie inne: mus jest idealny, wpadajacy w bez i dosc jasny, a PW jest ciemniejszy i musze go szybko i dokladnie rozcierac, bo wpada w lekki pomarancz.
Z K15 kusi mnie tylko promocja na blyszczyki 2 za 28,90 czy jakos tak: tylko, ze nie potrzebuje powiekszajacego, a chlodzacych nie lubie, wiec tylko te lsniace wchodza w gre. Musze oblukac kolorki ![]() EDYCJA: Oblukalam kolorki w watku z fotkami i czytam teraz KWC i stad moje pytanie: czy one wszystkie, wlacznie z tymi lsniacymi, ktore sa po raz ostatni w K15, zawieraja mentol??? Edytowane przez justysiek Czas edycji: 2008-10-17 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Wtajemniczenie
|
lśniące raczej nie mają.. pachną słodko bardzo przyjemnie i nic mentolowego w nich nie czuję
|
![]() ![]() |
![]() |
#3984 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie rewelacyjny ! Testowlam w probkach i po testach od razu zamowilam! gladka, mieciutka twarz po obudzeniu rano (a mialam zawsze rano probolem z wyschnieta sciagnieta cera - ogrzewanie w mieszkaniu ![]() Polecam ! Cytat:
Mialam ja - jako podmadka trzyma sie dosc dobrze na ustach i nie wysusza, chociaz nie pasuja mi kolory jak na pomadke, jako cien do powiek beznadziejna - klei sie i szybko splywa z oczu + zbrylanie ![]() Przepraszam,ze nie odpowiedzialam w multicxytacie - rzadko odpisuje i zapominam o tej mozliwosci ![]()
Buziaczki, Kotek Psotek Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-10-17 o 17:11 Powód: prosze nie pisac postu pod postem tylko korzystać z funkcji "edytuj" i "multicytuj" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Rozeznanie
|
Ktoś pytał się o neonowe eyelinery, dziś oglądałam fiolet i czerń i: wyglądają naprawdę przyzwoicie!Mają jakby żelową konsystencję, pędzelek robi ładną,nie za grubą kreskę. Fiolet jest mocny,nasycony, natomiast czerń jakby grafitowa (ma w sobie srebrzyte,ale nie tak wyraźne jak brokat, drobinki,wiec to pewnie przez nie).
Dałam się skusić na fiolet, wieć za jakies 3 tygodnie zdobędę go ![]()
#3986 |
Raczkowanie
|
Witajcie.
Czy mogę prosić cennik próbek?? Z góry dziękuje ![]()
#3987 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3988 |
Wtajemniczenie
|
Napisałam do nich w sprawie tych nagród za rozwiązanie krzyżówki,że ciągle te same osoby itd. Otrzymałam odpowiedź godną Avonu, że nagrody przyznawane są losowo, czyli wszystko gra.Takiej odpowiedzi się spodziewałam, czy ktoś dobrowolnie przyzna się do szachrajstwa?Żałosne.:nie :
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie.
Czy mogę prosić cennik próbek?? Bo ja nie jestem konsultantką, tylko pomagam kuzynce robić zamówienia, a ona mi za to zawsze daje opust 25 % (nawet jak mam zamówienie na 30 zł). I chciałam moim koleżankom za zamówienie dołożyć kilka próbek, ale nie wiem ile one kosztują ![]() ![]() Nie mogę się dowiedzieć ile kosztują próbki, bo kuzynka wyjechała. Bardzo proszę o pomoc ![]() Już znalazłam
![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-10-17 o 16:56 Powód: Prosze nie pisac postu pod postem tylo korzystać z funkcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.