Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-13, 10:49   #301
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No niby teraz jest już ok po tym pierwszym pasku, ale może faktycznie dobrze porozmawiać o tym z dentystą. Chociaż kiedyś jak u niego byłam i pytałam o wybielanie, to poradził mi spróbować właśnie z paskami najpierw. Dzisiaj już chyba nie użyję drugiego paska, bo dość wcześnie muszę wyjść wieczorem i pewnie bardziej będzie mi zależało na zrobieniu makijażu, poza tym nadwrażliwość byłaby dzisiaj nieszczęściem.

Biedna jesteś z tym uczuleniem, nie wyobrażam sobie uczulenia na jedzenie. Taki koktajl ktoś mi już proponował, ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby kupić. Gdzie to kupiłaś? W aptece czy w takim sklepie z odżywkami dla bywalców siłowni?
Na opakowaniu jest napisane, że w przypadku wrażliwych zębów lepiej skonsultować się z dentystą. Może proponował ale nie wiedział jak zareagujesz. Powiedz teraz jak jest.
Ja chciałam wybielać zęby u dentysty ale powiedział, że mi nie wybieli bo mam najbielsze zęby jakie człowiek naturalnie może mieć, i że to moje widzimisie (no w sumie dużo osób się ekscytuje moimi zębami, że takie proste i białe - oprócz dolnych 1 ósemki mi je lekko wykrzywiły. no ale jak się uśmiecham to górne tylko widać ).

Ja ten koktail kupiłam w rossmanie. Wielka tuba za 39zł. Są różne smaki ja wzięłam waniliowy. Kupiłam też inny na allegro Molke kur za 17zł chyba, ale dopiero zamówiłam a ja potrzebowałam na już.
Chciałam Herbalife albo Slimfast ale znajoma lekarka poradziła mi, żeby brać te tańsze bo działają tak samo Więc nie ma co przepłacać. A to co w rossmanie kupiłam to ma dużo witamin, aminokwasów i wydaje się całkiem ok.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 10:55   #302
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzięki Bosiaku moze faktycznie porozmawiam z dentystą zanim zrobię sobie krzywdę. I w Rossmannie się rozejrzę jak tylko będę po tym całym weselu i będę mogła wydawać pieniądze luźno na to, co mi potrzebne bardziej niż sukienka i buty weselne.

Idę wysuszyć włosy i zaszyć się w łóżku z moimi 'kochanymi' kodeksami.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 11:46   #303
isa666
Zakorzenienie

Magjuś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

-----------------------------------------
Ludzie, co za pogoda. Wieje, leje, zimno...czy tylko ja czuję się w tym roku wyjątkowo przemarznięta? Zimą były mrozy do -20 stopni a nadchodzące lato nie zapowiada się na gorące i słoneczne.
Chyba wyjadę w jakieś tropiki to może wtedy się porządnie wygrzeję

A żeby nie bylo tak pesymistycznie to dziś przynajmniej z włosów jestem zadowolona: nałożyłam rano ten balsam Mrs. Potters, potrzymałam ze 2 minutki i zmyłam. Nie suszyłam dodatkowo włosów suszarką i naprawdę jestem pod wrażeniem, bo przy głowie nie są tłuste a końce wyglądają na nawilżone jak po masce.
Stary 2009-06-13, 11:48   #304
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam koktajl proteinowy, który ma zastąpić 1/2 posiłki dziennie. Za dużo rzeczy mnie obecnie uczula i nie mam co jeść, więc stwierdziłam, że to będzie dobre wyjście. A Ty jak chcesz przytyć też byś mogła o tym pomyśleć, jadłabyś normalnie + 2 takie koktajle w ciągu dnia. to się rozpuszcza i jest jak woda/mleko, zależy z czym rozpuścisz. Mogłabyś pić przed snem. Bo tyje się od tego jak się pije nie zmieniając jedzenia a chudnie jak zastępujesz tym posiłek

A ja ostatnio mam uczulenie na nabiał, surówki, owoce itp,, i nie mam co jeść
Łączę się z Tobą w bólu, od dziecka mam alergię pokarmową, głównie nie mogę jeść owoców i warzyw. Dlatego żywię się głównie nabiałem, owsianka i jogurt to u mnie podstawa.

A te koktajle zapewniają uczucie pełnego żołądka, dobrze rozumiem że jak nie zjem jednego posiłku tylko koktajl, to nie będzie mi burczało w brzuchu na całą aulę?

Ziz powodzenia dzisiaj i dużo uśmiechu

Mag spełnienia marzeń, tych kosmetycznych i nie tylko
Stary 2009-06-13, 11:56   #305
Estella
Zakorzenienie

Mag wszystkiego dobrego

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 12:02   #306
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dzień dobry
Nogi mi odpadają Wczoraj cały dzień latałam po mieście kupiłam ten piling z imbirem joanny i 3 pary kolczyków którymi się pochwale potem W ogóle mam ostatnio straszna manie kolczykową i chciałabym sama zacząć robić ale kurde nie wiem od czego się zabrać

Zosiu Wszystkiego najlepszego życzę Tobie i Twojemu ukochanemu na nowej drodze życia

Mag wszystkiego czego sobie zapragniesz, góry kosmetyków i zdrówka życzę
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 12:13   #307
MagJa
Zakorzenienie

Witam po przerwie
Znów jestem zalatana, na parę dni była siostra i trzeba było ją przywieźć i zawieźć na lotnisko, stąd moje wizyty w Krk i przy okazji spotkania z rzyrafką Jakoś ostatnio nie chce mi się siedzieć przed kompem i tracić cierpliwość z moim netozamulaczem Coś tam podczytuję czasem, z pisaniem już gorzej

Dzisiejsza pogoda działa mi na nerwy, nie dość, że się wieczorem pokłóciłam z TŻ i mam zrąbany humor, to jeszcze dzisiaj nic mi się nie chce, a powinnam chociaż posprzątać, bo kurz mi rośnie na półkach :/ No i przydałoby się wykąpać, ogolić, umyć głowę itp. itd., a i na to lenia mam, noo...

W ogóle to właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam żadnej sensownej piżamy, a w piątek jadę na integrację z pracy no i sobie kliknęłam na Allegro, a teraz nie mogę zapłacić kartą Już 2 razy błąd autoryzacji się pojawił Płacę tak bardzo często i nigdy takich cyrków nie było Za trzecim razem spróbowałam z inną kartą, ale sama za szybko wcisnęłam Enter i poszło bez imienia i nazwiska. No i niby przeszło, ale sama już nie wiem...

Ech, spadam, bo marudzę tylko.

Dziękuję za życzenia
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 12:20   #308
lizzie
Zadomowienie

Bossy, a mogłabyś napisać jak się dokładnie nazywa ten koktajl co kupiłaś albo jakiej jest firmy? Bardzo mnie zaciekawił i chyba go sobie kupię Teraz jak siedzę w domu i się zmuszam do pisania co chwilę zaglądam z nudów do lodówki, boję się, że niedługo nie będę się mieścić w drzwiach

MagJa, wszystkiego najlepszego
Stary 2009-06-13, 12:37   #309
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ojej, jaka lodówka siedzę pod kocem, w grubaśnym swetrze i zamarzam. Wstałam tylko po gorącą herbatę, a skończyło się na włączeniu komputera i malowaniu paznokci. Jak sobie pomyślę, że muszę jeszcze wyjść na to zimno to nasila mi się katar.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 13:01   #310
rzyrafka
Zakorzenienie

Mag

Jest jakaś masakra z aoknem, od 2 godzin próbuję wyjść po zakupy i nei mogę się przemóc no

Muszę wyprać pędzle, o! I zrobić paznokcie, czereśniowy sołlak się jeszcze trzyma genialnie (minimaln eodpryski na 3 pazurkach) ale skóry mi już potwornie urosły i trzeba zrobić porządek. Juz wiem jak pomaluję- będzie to ciemna fiolertowa śliwka z Manhattanu, jeszcze z czasów gdy je prawie hurtem kupowałam na allegro Tylko już całkiem odwykłam od tych starych cienkich pędzelków i nie wiem czy nie porobię sobie smug No zobaczymy, najwyżej pokryję to śliwkowym 1seconde póki co idę zmyć maseczkę cytrynową YR i cos wreszcie zjeść i zrobić te nieszczęsne zakupy
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 13:01   #311
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ojej, jaka lodówka siedzę pod kocem, w grubaśnym swetrze i zamarzam. Wstałam tylko po gorącą herbatę, a skończyło się na włączeniu komputera i malowaniu paznokci. Jak sobie pomyślę, że muszę jeszcze wyjść na to zimno to nasila mi się katar.
Aż mnie też zaczęło cieknąć z nosa. Pewnie mnie przewiało wczoraj Zaraz sobie zrobię gorącą herbatę z toną cytryny.

Wypsikałam się Angelem, ale niestety chyba muszę się pogodzić z tym, że nie wyczuję nigdy na sobie żadnej słodyczy. Jest tak samo jak z Innocentem - Anioł jest świeży i ziołowy na mnie i chyba na to nie ma rady
Stary 2009-06-13, 14:32   #312
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Łączę się z Tobą w bólu, od dziecka mam alergię pokarmową, głównie nie mogę jeść owoców i warzyw. Dlatego żywię się głównie nabiałem, owsianka i jogurt to u mnie podstawa.

A te koktajle zapewniają uczucie pełnego żołądka, dobrze rozumiem że jak nie zjem jednego posiłku tylko koktajl, to nie będzie mi burczało w brzuchu na całą aulę?
Ja też głównie nabiałem ale ostatnio zrobiła mi się skaza białkowa i jedyne co mogę to mleko. żadnych jogurtów, kefirów, serków. a ja na tym głównie żyję!
tak, taki jeden koktajl ma ok 280kcal jak rozpuścisz z wodą a ok 350 jak z mlekiem, więc spokojnie zastępuje posiłek. nie ma cukrów, tylko węgle złożone i białko i trochę tłuszczu. no i dużo wiatamim, aminokwasów, ma też chrom i l-karnitynę. wolę to z mlekiem, z wodą jest strasznie słodkie.

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Bossy, a mogłabyś napisać jak się dokładnie nazywa ten koktajl co kupiłaś albo jakiej jest firmy? Bardzo mnie zaciekawił i chyba go sobie kupię Teraz jak siedzę w domu i się zmuszam do pisania co chwilę zaglądam z nudów do lodówki, boję się, że niedługo nie będę się mieścić w drzwiach
Fit max Slim Diet. Beautiful line. takie duuuuże opakowanie, to ma 650gr

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 14:43   #313
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Fit max Slim Diet. Beautiful line. takie duuuuże opakowanie, to ma 650gr
Dzięki lecę w poniedziałek do Rossmana. Ja z kolei będę mogła to pić tylko z wodą bo mam nietolerancję laktozy
Stary 2009-06-13, 14:57   #314
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Kurcze ale ta pogoda dobija zimno strasznie siedze opatulona kocem bo bym zamarzła

Isa
mogłabyś mi powiedzieć skąd ściągnełaś simsy 2 ? bo bym sobie chętnie pograła
Stary 2009-06-13, 15:16   #315
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Kurcze ale ta pogoda dobija zimno strasznie siedze opatulona kocem bo bym zamarzła

Isa
mogłabyś mi powiedzieć skąd ściągnełaś simsy 2 ? bo bym sobie chętnie pograła
Wpisz w google "Sims 2" i "rapidshare" albo "torrent"(w zależności jak i skąd chcesz ściągać)
Wtedy Ci się pojawią linki, Simsy będą w kilkunastu częsciach i dopiero jak ściągniesz wszystkie to trzeba je rozpakować i zainstalować.
Ja przez 2 dni ściągałam Simsy, ale opłaciło się tyle czekać. Jeszcze chcę wszystkie dodatki pościągać, ale póki co grzebię w necie za dodatkami, które zrobili inni gracze(fryzury, ciuchy, meble itp.)
Stary 2009-06-13, 15:20   #316
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wpisz w google "Sims 2" i "rapidshare" albo "torrent"(w zależności jak i skąd chcesz ściągać)
Wtedy Ci się pojawią linki, Simsy będą w kilkunastu częsciach i dopiero jak ściągniesz wszystkie to trzeba je rozpakować i zainstalować.
Ja przez 2 dni ściągałam Simsy, ale opłaciło się tyle czekać. Jeszcze chcę wszystkie dodatki pościągać, ale póki co grzebię w necie za dodatkami, które zrobili inni gracze(fryzury, ciuchy, meble itp.)
Mówisz ze 2 dni? To chyba zrezygnuje nie no poszukam poszukam
Stary 2009-06-13, 17:24   #317
emememsik
po prostu Em :)

Kurcze, ja chyba w jakimś innym Krakowie mieszkam. Owszem, jest chłodno i nie ma słońca, ale ja chodziłam w krótkim rękawku i było akurat, nie lubię upałów.

Byłam w Plazie zrealizować w Housie kupon na -50%, kupiłam spodnie, bolerko i portfel. I za wszystko zapłaciłam 117 zł.
Stary 2009-06-13, 17:40   #318
rzyrafka
Zakorzenienie

to ja tak miałam w ćzwartek- wszyscy w kurtkach a ja w wydekoltowanej bluzce wiązanej sznurkami na karku skąd miałąś taki kuponik?

Oczywiście paznokcie zepsułam tym manhattanem i musiałam poprawić burzujkiem, ale w słońcu on wygląda bosko

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-06-13 o 17:44
Stary 2009-06-13, 17:53   #319
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
skąd miałąś taki kuponik?
Ze stronki House, przysłali mi na maila.
Stary 2009-06-13, 18:26   #320
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Mówisz ze 2 dni? To chyba zrezygnuje nie no poszukam poszukam
Wszystko zależy od transferu i szybkości neta

emuś u mnie jest lodowato, wieje strasznie silny wiatr i przez to odczucie chłodu jest o wiele większe Teraz wyszło słońce, więc może jutro będzie cieplej. Oby...
Stary 2009-06-13, 19:07   #321
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

MagJa, wszystkiego najlepsiejszego
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 19:25   #322
pakosta
Wtajemniczenie

Łódź donosi, że tu też zimno deszczowo i fatalnie.
Poprawiam sobie nastrój nasmarowana masłem papajowym TBS (kupionym wczoraj -50% ), popijam herbatkę herbapolu na pobudzenie i zastanawiam się, co tu począć...

... bo niedawno wstałam dopiero Jakoś tak mi się w łóżku z książką przeleżało pare godzin...

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 20:21   #323
Organzza
Zakorzenienie

Magja, wszystkiego, co najlepsze!
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Poprawiam sobie nastrój nasmarowana masłem papajowym TBS (kupionym wczoraj -50% ), popijam herbatkę herbapolu na pobudzenie i zastanawiam się, co tu począć...
-50%? a co to za promocja? (ja też chcę ) a tymczasem w TBS żele pod prysznic są po 15zł

kupiłam dziś zestaw miniaturek Galenic Aquapulpe do suchej skóry myślę, czy nie kupić więcej ale np. do mieszanej skóry, gdyby ten był za ciężki na dzień (i przyszedł pełnowymiarowy )
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 20:47   #324
Reybel
Raczkowanie

Słuchajcie kosmetykoholiczki mam do Was pytanie

Czy istnieje taka paletka cieni MACa?

Znalazłam u mnie w sklepie kosmetycznym za bezcen i stwierdziłam że to jakieś podróbki.. ale dzisiaj zajrzałam do internetu i znalazłam tę samą, ktoś chce sprzedać za dużo więcej...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mac1.jpg (15,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mac2.jpg (17,1 KB, 31 załadowań)
Reybel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 01:06   #325
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Mag wszystkiego najlepszego!

Nie wierzę nadal w to, że zdałam dziś egzamin z literatury! Byłam więcej niż pewna, że nie zdam i przygotowana na powtórne czytanie książek przez całe wakacje! Zdały tylko 3 osoby i to takie dobre na 3 a ja na 4 Po raz pierwszy miałam szczęscie i dostalam dość łatwe pytania!Cieszę się jak wariatka!

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
czesc malduje sie pewnie ostatni raz przed poniedzialkiem

pogoda jest koszmarna gorzej juz chyba nie moglo byc, mam nadzieje, ze sie nie rozpada.
TZ wlasnie przyniosl kwiaty i bizuterie. uffffff, wszystko jest na czas zaraz przychodzi fryzjerka, a potem to juz tylko malowanie i ubieranie. dom od rana jest pelen ludzi, fajnie jest byc w centrum uwagi
Suuper, zazdroszczę przygotowań i tej całej atmosfery Mnie to czeka za ponad rok (jeszcze) Mam tylko nadzieję, że deszcz jednak Was ominął.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 01:26   #326
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Mag wszystkiego najlepszego!

Nie wierzę nadal w to, że zdałam dziś egzamin z literatury! Byłam więcej niż pewna, że nie zdam i przygotowana na powtórne czytanie książek przez całe wakacje! Zdały tylko 3 osoby i to takie dobre na 3 a ja na 4 Po raz pierwszy miałam szczęscie i dostalam dość łatwe pytania!Cieszę się jak wariatka!

Suuper, zazdroszczę przygotowań i tej całej atmosfery Mnie to czeka za ponad rok (jeszcze) Mam tylko nadzieję, że deszcz jednak Was ominął.
Gratulacje!!!
Stary 2009-06-14, 01:27   #327
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziękuję!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 08:52   #328
isa666
Zakorzenienie

Lucynko gratulacje!
A ja w przyszłą niedzielę muszę jechać na uczelnię do mojej promotorki Jak mi się nie chce...

Stary 2009-06-14, 11:10   #329
Estella
Zakorzenienie

Lucynko super

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 11:24   #330
zizou
Zakorzenienie

Mag kochana wszystkiego najlepszego szczescia w milosci, kosmetycznych szalenstw i czego sobie jeszcze zyczysz

ja niedawno wstalam po krotkich trzech godzinach snu. jestem wykonczona ale niesamowicie szczesliwa
slonce oczywiscie zaswiecilo, a jakze, jak wchodzilismy do lokalu dzisiaj jest za to ladnie, to dobrze, bo moja sukienka poprawinowa jest mocno wydekoltowana

poza tym no to nie obylo sie bez mojego placzu w najistotniejszych momentach. zawsze mi sie wydawalo, ze przy blogoslawienstwie bede ryczec jak bobr. a tu niespodzianka, przy podziekowaniu rodzicom TZ strzelil taka przemowe, ze nie bylam w stanie nic powiedziec i tylko rzucilam sie matce na szyje z placzem.

stopy mnie bola strasznie, ale obtancowalam chyba kazdego faceta. dzisiaj znowu obcasy, ze tez glupia nie pomyslalam o tym, jak beda czuc sie moje nogi po tylu godzinach tanca cale szczescie, ze dzisiaj impreza siedziana, nie rusze sie z mojego krzesla nawet na krok.

ide myc kudly [bo z wczorajszego koczka zostal tylko kwiatek ] a taaaaak mi sie nie chce...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości