|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Ja chciałam wybielać zęby u dentysty ale powiedział, że mi nie wybieli bo mam najbielsze zęby jakie człowiek naturalnie może mieć, i że to moje widzimisie (no w sumie dużo osób się ekscytuje moimi zębami, że takie proste i białe - oprócz dolnych 1 ). Ja ten koktail kupiłam w rossmanie. Wielka tuba za 39zł. Są różne smaki ja wzięłam waniliowy. Kupiłam też inny na allegro Molke kur za 17zł chyba, ale dopiero zamówiłam a ja potrzebowałam na już. Chciałam Herbalife albo Slimfast ale znajoma lekarka poradziła mi, żeby brać te tańsze bo działają tak samo Więc nie ma co przepłacać. A to co w rossmanie kupiłam to ma dużo witamin, aminokwasów i wydaje się całkiem ok.
|
|
|
#302 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki Bosiaku
moze faktycznie porozmawiam z dentystą zanim zrobię sobie krzywdę. I w Rossmannie się rozejrzę jak tylko będę po tym całym weselu i będę mogła wydawać pieniądze luźno na to, co mi potrzebne bardziej niż sukienka i buty weselne.![]() Idę wysuszyć włosy i zaszyć się w łóżku z moimi 'kochanymi' kodeksami.
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Magjuś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
----------------------------------------- Ludzie, co za pogoda. Wieje, leje, zimno...czy tylko ja czuję się w tym roku wyjątkowo przemarznięta? Zimą były mrozy do -20 stopni a nadchodzące lato nie zapowiada się na gorące i słoneczne. Chyba wyjadę w jakieś tropiki to może wtedy się porządnie wygrzeję A żeby nie bylo tak pesymistycznie to dziś przynajmniej z włosów jestem zadowolona: nałożyłam rano ten balsam Mrs. Potters, potrzymałam ze 2 minutki i zmyłam. Nie suszyłam dodatkowo włosów suszarką i naprawdę jestem pod wrażeniem, bo przy głowie nie są tłuste a końce wyglądają na nawilżone jak po masce.
|
#304 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
A te koktajle zapewniają uczucie pełnego żołądka, dobrze rozumiem że jak nie zjem jednego posiłku tylko koktajl, to nie będzie mi burczało w brzuchu na całą aulę?![]() Ziz powodzenia dzisiaj i dużo uśmiechu Mag spełnienia marzeń, tych kosmetycznych i nie tylko
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Mag wszystkiego dobrego
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Nogi mi odpadają Wczoraj cały dzień latałam po mieście kupiłam ten piling z imbirem joanny i 3 pary kolczyków którymi się pochwale potem W ogóle mam ostatnio straszna manie kolczykową i chciałabym sama zacząć robić ale kurde nie wiem od czego się zabrać ![]() Zosiu Wszystkiego najlepszego życzę Tobie i Twojemu ukochanemu na nowej drodze życia Mag wszystkiego czego sobie zapragniesz, góry kosmetyków i zdrówka życzę |
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie
![]() Znów jestem zalatana, na parę dni była siostra i trzeba było ją przywieźć i zawieźć na lotnisko, stąd moje wizyty w Krk i przy okazji spotkania z rzyrafką Jakoś ostatnio nie chce mi się siedzieć przed kompem i tracić cierpliwość z moim netozamulaczem ![]() Dzisiejsza pogoda działa mi na nerwy, nie dość, że się wieczorem pokłóciłam z TŻ i mam zrąbany humor, to jeszcze dzisiaj nic mi się nie chce, a powinnam chociaż posprzątać, bo kurz mi rośnie na półkach :/ No i przydałoby się wykąpać, ogolić, umyć głowę itp. itd., a i na to lenia mam, noo... W ogóle to właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam żadnej sensownej piżamy, a w piątek jadę na integrację z pracy no i sobie kliknęłam na Allegro, a teraz nie mogę zapłacić kartą Płacę tak bardzo często i nigdy takich cyrków nie było Ech, spadam, bo marudzę tylko. ************* Dziękuję za życzenia
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
Bossy, a mogłabyś napisać jak się dokładnie nazywa ten koktajl co kupiłaś albo jakiej jest firmy? Bardzo mnie zaciekawił i chyba go sobie kupię
Teraz jak siedzę w domu i się zmuszam do pisania co chwilę zaglądam z nudów do lodówki, boję się, że niedługo nie będę się mieścić w drzwiach![]() MagJa, wszystkiego najlepszego
|
#309 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ojej, jaka lodówka
siedzę pod kocem, w grubaśnym swetrze i zamarzam. Wstałam tylko po gorącą herbatę, a skończyło się na włączeniu komputera i malowaniu paznokci. Jak sobie pomyślę, że muszę jeszcze wyjść na to zimno to nasila mi się katar.
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Mag
Jest jakaś masakra z aoknem, od 2 godzin próbuję wyjść po zakupy i nei mogę się przemóc no ![]() Muszę wyprać pędzle, o! I zrobić paznokcie, czereśniowy sołlak się jeszcze trzyma genialnie (minimaln eodpryski na 3 pazurkach) ale skóry mi już potwornie urosły i trzeba zrobić porządek. Juz wiem jak pomaluję- będzie to ciemna fiolertowa śliwka z Manhattanu, jeszcze z czasów gdy je prawie hurtem kupowałam na allegro Tylko już całkiem odwykłam od tych starych cienkich pędzelków i nie wiem czy nie porobię sobie smug No zobaczymy, najwyżej pokryję to śliwkowym 1seconde póki co idę zmyć maseczkę cytrynową YR i cos wreszcie zjeść i zrobić te nieszczęsne zakupy
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypsikałam się Angelem, ale niestety chyba muszę się pogodzić z tym, że nie wyczuję nigdy na sobie żadnej słodyczy. Jest tak samo jak z Innocentem - Anioł jest świeży i ziołowy na mnie i chyba na to nie ma rady
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, taki jeden koktajl ma ok 280kcal jak rozpuścisz z wodą a ok 350 jak z mlekiem, więc spokojnie zastępuje posiłek. nie ma cukrów, tylko węgle złożone i białko i trochę tłuszczu. no i dużo wiatamim, aminokwasów, ma też chrom i l-karnitynę. wolę to z mlekiem, z wodą jest strasznie słodkie. Cytat:
|
|
|
#313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lecę w poniedziałek do Rossmana. Ja z kolei będę mogła to pić tylko z wodą bo mam nietolerancję laktozy
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze ale ta pogoda dobija
zimno strasznie siedze opatulona kocem bo bym zamarzła![]() Isa mogłabyś mi powiedzieć skąd ściągnełaś simsy 2 ? bo bym sobie chętnie pograła
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wtedy Ci się pojawią linki, Simsy będą w kilkunastu częsciach i dopiero jak ściągniesz wszystkie to trzeba je rozpakować i zainstalować. Ja przez 2 dni ściągałam Simsy, ale opłaciło się tyle czekać. Jeszcze chcę wszystkie dodatki pościągać, ale póki co grzebię w necie za dodatkami, które zrobili inni gracze(fryzury, ciuchy, meble itp.) ![]()
|
|
#316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie no poszukam poszukam
|
|
|
|
|
#317 |
|
po prostu Em :)
|
Kurcze, ja chyba w jakimś innym Krakowie mieszkam.
Owszem, jest chłodno i nie ma słońca, ale ja chodziłam w krótkim rękawku i było akurat, nie lubię upałów.Byłam w Plazie zrealizować w Housie kupon na -50%, kupiłam spodnie, bolerko i portfel.
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tak miałam w ćzwartek- wszyscy w kurtkach a ja w wydekoltowanej bluzce wiązanej sznurkami na karku
skąd miałąś taki kuponik? ![]() Oczywiście paznokcie zepsułam tym manhattanem i musiałam poprawić burzujkiem, ale w słońcu on wygląda bosko
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-06-13 o 17:44 |
|
|
|
#319 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od transferu i szybkości neta
emuś u mnie jest lodowato, wieje strasznie silny wiatr i przez to odczucie chłodu jest o wiele większe Teraz wyszło słońce, więc może jutro będzie cieplej. Oby...
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa, wszystkiego najlepsiejszego
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
Łódź donosi, że tu też zimno deszczowo i fatalnie.
Poprawiam sobie nastrój nasmarowana masłem papajowym TBS (kupionym wczoraj -50% ... bo niedawno wstałam dopiero Jakoś tak mi się w łóżku z książką przeleżało pare godzin...
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Magja, wszystkiego, co najlepsze!
Cytat:
) a tymczasem w TBS żele pod prysznic są po 15zł kupiłam dziś zestaw miniaturek Galenic Aquapulpe do suchej skóry ale np. do mieszanej skóry, gdyby ten był za ciężki na dzień (i przyszedł pełnowymiarowy )
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie kosmetykoholiczki mam do Was pytanie
Czy istnieje taka paletka cieni MACa? Znalazłam u mnie w sklepie kosmetycznym za bezcen i stwierdziłam że to jakieś podróbki.. ale dzisiaj zajrzałam do internetu i znalazłam tę samą, ktoś chce sprzedać za dużo więcej... |
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Mag wszystkiego najlepszego!
Nie wierzę nadal w to, że zdałam dziś egzamin z literatury! Byłam więcej niż pewna, że nie zdam i przygotowana na powtórne czytanie książek przez całe wakacje! Zdały tylko 3 osoby i to takie dobre na 3 a ja na 4 ![]() Cytat:
Mnie to czeka za ponad rok (jeszcze) Mam tylko nadzieję, że deszcz jednak Was ominął.
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynko gratulacje!
A ja w przyszłą niedzielę muszę jechać na uczelnię do mojej promotorki Jak mi się nie chce...
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynko super
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mag kochana wszystkiego najlepszego ja niedawno wstalam po krotkich trzech godzinach snu. jestem wykonczona ale niesamowicie szczesliwa slonce oczywiscie zaswiecilo, a jakze, jak wchodzilismy do lokalu dzisiaj jest za to ladnie, to dobrze, bo moja sukienka poprawinowa jest mocno wydekoltowana ![]() poza tym no to nie obylo sie bez mojego placzu w najistotniejszych momentach. zawsze mi sie wydawalo, ze przy blogoslawienstwie bede ryczec jak bobr. a tu niespodzianka, przy podziekowaniu rodzicom TZ strzelil taka przemowe, ze nie bylam w stanie nic powiedziec i tylko rzucilam sie matce na szyje z placzem. stopy mnie bola strasznie, ale obtancowalam chyba kazdego faceta. dzisiaj znowu obcasy, ze tez glupia nie pomyslalam o tym, jak beda czuc sie moje nogi po tylu godzinach tanca cale szczescie, ze dzisiaj impreza siedziana, nie rusze sie z mojego krzesla nawet na krok. ide myc kudly [bo z wczorajszego koczka zostal tylko kwiatek
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Dzisiaj już chyba nie użyję drugiego paska, bo dość wcześnie muszę wyjść wieczorem i pewnie bardziej będzie mi zależało na zrobieniu makijażu, poza tym nadwrażliwość byłaby dzisiaj nieszczęściem.
(no w sumie dużo osób się ekscytuje moimi zębami, że takie proste i białe - oprócz dolnych 1
).
Więc nie ma co przepłacać. A to co w rossmanie kupiłam to ma dużo witamin, aminokwasów i wydaje się całkiem ok.

moze faktycznie porozmawiam z dentystą zanim zrobię sobie krzywdę. I w Rossmannie się rozejrzę jak tylko będę po tym całym weselu i będę mogła wydawać pieniądze luźno na to, co mi potrzebne bardziej niż sukienka i buty weselne.
że jak nie zjem jednego posiłku tylko koktajl, to nie będzie mi burczało w brzuchu na całą aulę?
kupiłam ten piling z imbirem joanny i 3 pary kolczyków którymi się pochwale potem
W ogóle mam ostatnio straszna manie kolczykową i chciałabym sama zacząć robić ale kurde nie wiem od czego się zabrać
Płacę tak bardzo często i nigdy takich cyrków nie było