Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 11:44   #3571
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Pomysłowa jesteś, nie ma co Ciekawe co wymyślisz następnym razem Malowanie może

Ostatnio ciągnie mnie też na szmaragdową zieleń. Pięknie by się komponowała z moim włosami
Malowanie było w międzyczasie na korytarzu do mnie-piękny jasnoniebieski kolorek z nutką turkusu

A włosy miałysmy zmieniać na jesieni przecież Ale fakt do tych nowych turkus będzie jeszcze bardziej pasował
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Cześć wszystkim
Witam wrześniowo, i jeszcze ciepło, u mnie taka piekna pogoda i ma tak pozostać do 25 września
Witaj, długo Cię nie było, wszystko ok?

Isa

Mały rolnik na początek dnia- maseczka glinkowa Oriflame. Śmieszna jest bo odrywa się jak peeloff

Miłego dnia i trzymajcie kciuki za naukę na jutro

Kochanie- wysyłam Ci na pw numer telefonu żeby się było łatwiej skontaktować w sprawie pudru, szkoda, że dopiero dziś na to wpadłam
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 12:17   #3572
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

MagJu Dziękuję, wszystko dobrze u mnie, może nawet lepiej
ale chyba wolę nie zapeszać, po prostu być może lepszy okres nastał w moim życiu.

Podczytuję Was w miarę możliwości, tylko że u mnie z czasem na odpisanie bywa gorzej :/
Stary 2009-09-07, 12:37   #3573
Organzza
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A co do majtasów to ja kocham stringi i chodzę w nich także w zimie- no chyba, że jest naprawdę zimno to wkładam zwykłe albo gatkowe. Ale od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć nic fajnegow sklepach- bardzo lubiłam je kupować w Reserved i od kilku miesięcy nic mi się nie podoba :/
ojej ja bym musiała chyba megagrube rajstopy zakładać ale ja jestem straszny zmarźluch
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Przyszłam się wyżalić. Znów mam problem z zębem Jadłam rano śniadanie i nagle trach: wyleciała mi cała plomba z zęba, którego miałam robionego w marcu! Ledwo pół roku ją miałam i teraz mam dziurę głębokości rowu mariańskiego a obok wystający kawałek mojego zęba, bo resztę dentystka musiała usunąć poprzednio Nie wiem czy uda się tego zęba odratować, bo wtedy w marcu mi już mówiła, że jak mi ta plomba wypadnie kiedyś, to chyba trzeba będzie chyba sztucznego wstawić
auć, współczuję
sztucznego? a nie da się go zrekonstruować? nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale też miałam ząb w opłakanym stanie, leczenie kanałowe, ogromna dziura, ale dało się stworzyć z niego (czy na jego podstawie ) "normalny ząb", a przynajmniej tak wygląda.. i nie ma z nim problemów

mam ochotę coś kupić chyba dziś zajrzę do Sephory
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 13:27   #3574
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Iso, współczuję zęba.. Mam nadzieję, że jednak da się go odratować.
Vibesko, czeeść. Pisz więcej co u Ciebie, ale bardzo się cieszę, że masz lepszy okres w życiu.
Organzzo, pochwal się koniecznie tym co upolujesz w Sephorze.
Em, no tylko tyle mam lakierów, bo generalnie nie lubię jak mi się marnują i zasychają. TŻ wczoraj skomplementował moją czerwień Bell, bo pomalowałam sobie nią dłonie i stópki.

Wróciłam właśnie z praktyk, nie spodziewałam się, że będzie tak fajnie.
Jutro mam tylko 2 godzinki, więc zdążę się wyspać, bo dziś byłam absolutnie skonana, wszystko przez TŻ. Baaardzo się ucieszyłam, bo wreszcie mieliśmy dla siebie więcej niż kilka godzin. I wszystko jest już ok. A najlepsze, że kończy szkolenie najprawdopodobniej już w ten weekend, a nie dopiero za 2, więc jestem już podwójnie happy, bo wreszcie będę miała go blisko.
Zaplanowaliśmy także nasz wrześniowy wyjazd w góry, jedziemy do jego znajomych, a na przełomie listopada/grudnia wybieramy się na weekend do Wiednia.
Wybaczcie, że jestem taka monotematyczna, ale to chyba przez szczęście.

Muszę sobie zrobić dziś wieczór rolnika, bo przedwczoraj pożyczyłam sobie od mamy maskę Avonu Sake i Ryż (czy jakoś tak ) i jak dla mnie jest okropna - przydko pachnie, ciężko ją zdjąć i w dodatku zrobiła mi z twarzy masakrę.
No i przydałoby się nałożyć olejek Himalayi na włosy, bo nie pamiętam kiedy ostatnio zadbałam porządnie o włosy.

A teraz lecę zrobić sobie śniadanie.

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2009-09-07 o 13:38
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:11   #3575
Hosenka*
Zakorzenienie

Fuksjaa: Wiedeń Byłam w czerwcu i się zakochałam w tym mieście

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:12   #3576
iceflower
Przyjaciółka KWC

Zdałam sobie dziś egzamin i w nagrodę poszłam po żel Palmolive pomarańczowy, który w końcu był w normalnej, promocyjnej cenie i ślicznie pachnie kupiłam też drożdżówki i pojechałam do TŻ, bo przez te stresy sesyjne chyba nie jestem ostatnio najlepszą dziewczyną na świecie i chciałam mu to trochę wynagrodzić. W ten sposób mniej ważny kierunek moich studiów mam z głowy i jak zbiorę wpisy, mogę iść składać podanie o dziekankę.
Gorzej z drugim, zaraz siadam do dalszej nauki

Przyszedł mi też wysuszacz Insta-Dri z All, więc malowanie paznokci znowu przestało być problemem. Chyba z tej okazji przemaluję paznokcie u stóp, bo kolor mi się jakiś średni wydaje i chyba kolejny będzie do wylotu. A dzisiaj sprzedałam zestaw lakierów za 1 zł i się zdenerwowałam.

Dziewczyny ile nakładacie olejku Himalaya na włosy i jak długo trzymacie? Bo testowałam go w sobotę, ale włosy po umyciu były jakieś takie sztywne, a na drugi dzień miałam ochydne strąki. I nie wiem, może za dużo go dałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:28   #3577
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice: dlaczego bierzesz dziekankę?

Instagram

Stary 2009-09-07, 14:32   #3578
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ice: dlaczego bierzesz dziekankę?
Bo ja zaczęłam studia na obydwu kierunkach jednocześnie ale nie chcę pisać dwóch prac na raz i się bronić w tym samym czasie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-09-07, 14:40   #3579
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Bo ja zaczęłam studia na obydwu kierunkach jednocześnie ale nie chcę pisać dwóch prac na raz i się bronić w tym samym czasie.
aaaaa

Instagram

Stary 2009-09-07, 14:41   #3580
iceflower
Przyjaciółka KWC

No. Człowiek młody był i głupi.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-09-07, 14:51   #3581
emememsik
po prostu Em :)

fuksja, super!

My właśnie ostatnio zaplanowaliśmy sobie z TŻ wypad, ale do Paryża, w grudniu/styczniu. Byłabym szczęśliwa, nawet gdybym mogła sama tam wrócić , a co dopiero z nim.
Stary 2009-09-07, 14:58   #3582
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

ja już jestem, po weselu, po poprawinach (bąble na stopach i zakwasy) i jeszcze musiałam się dziś zwlec na praktyki, no ale dobrze, że miałam na późniejszą godzinę. Na wesele wybrałam z perfum Organzę a na poprawiny Miss Dior Cherie
I wiecie co, sprzedałam kilka książek na All i podałam nr mojego konta oszczędnościowego i tam mi ludzie będą wpłacać, a ja przesyłki będę opłacać ze swoich, to tak jakbym sobie wpłacała na konto Dobrze wymyśliłam co? Wprawdzie drobne kwoty, ale chcę się po prostu tego pozbyć, bo nie mam miejsca, a to są stare szkolne książki, które się już nie przydadzą. Lepsze to niz wyrzucić.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Robiłyście ostatnio rachunek sumienia i liczyłyście kosmetyki z pielęgnacji więc ja też rzuciłam okiem na stan mojej łazienki i muszę przyznać że jest nieźle- wszystkich kosmetyków mam maksymalnie 2 sztuki wyjątek stanowią smarowidła do ciała w postaci 1 balsamu i 3 maseł.... Ale mając tylko dwa czułabym się nieszczęśliwa więc taki stan jest dla mnie optymalny.
ojej! Podziwiam Może ja też dojdę do takiego ascetyzmu już niedługo, a chciałabym do połowy przyszłego roku. I masz rację, też czułabym się nieszczęśliwa mając tylko 2 smarowidła do ciała Teraz to trochę wpadłam w róże. Nigdy nie miałam róży ale ostatnio strasznie mi sie spodobały wszelkie róże, rozświetlacze i brązery, ale w tej kwestii zamierzam zachować spokój- mam brązerek w musie Maybelline, teraz testerek Guerlain Terracotta no i jakieś tam kuleczki z wymiany, ale one są trochę z różem. No a z róży typowych to mam brzoskwinkę Borghese i różyk Bourjois. no i zamierzam sie pozbyć 3 podkładów a zostawic sobie tylko 2 miniaturki Unifiance z LRP. czyli 20ml.

Cytat:

Przyszłam się wyżalić. Znów mam problem z zębem Jadłam rano śniadanie i nagle trach: wyleciała mi cała plomba z zęba, którego miałam robionego w marcu! Ledwo pół roku ją miałam i teraz mam dziurę głębokości rowu mariańskiego a obok wystający kawałek mojego zęba, bo resztę dentystka musiała usunąć poprzednio Nie wiem czy uda się tego zęba odratować, bo wtedy w marcu mi już mówiła, że jak mi ta plomba wypadnie kiedyś, to chyba trzeba będzie chyba sztucznego wstawić
Na dodatek z dwóch innych zębów też mi się ukruszyły małe kawałeczki plomb, więc ja nie wiem już co robić. Każdy dentysta mi mówi, że takie mam po prostu zęby, że plomby się ich nie trzymają a jak wypadają to razem z kawałkami zębów
Isa, biedactwo!:glasi u: Mam nadzieję, ze uda Ci się uratować ząbka.

Cytat:
Mały rolnik na początek dnia- maseczka glinkowa Oriflame. Śmieszna jest bo odrywa się jak peeloff

Miłego dnia i trzymajcie kciuki za naukę na jutro
Też mam tą maseczkę i strasznie mi się podoba zapach!No ale nie zauważyłam, żeby się ściągała jak peel-off.
No i trzymam mocno
Cytat:
Zdałam sobie dziś egzamin i w nagrodę poszłam po żel Palmolive pomarańczowy, który w końcu był w normalnej, promocyjnej cenie i ślicznie pachnie kupiłam też drożdżówki i pojechałam do TŻ, bo przez te stresy sesyjne chyba nie jestem ostatnio najlepszą dziewczyną na świecie i chciałam mu to trochę wynagrodzić. W ten sposób mniej ważny kierunek moich studiów mam z głowy i jak zbiorę wpisy, mogę iść składać podanie o dziekankę.
Gorzej z drugim, zaraz siadam do dalszej nauki
Gratuluję egzaminu! a prezent się jak najbardziej należy

Vibesko, witaj śliczny avek
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 15:22   #3583
isa666
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Cały czas staram się myślec, że może jednak da się coś jeszcze zrobić z moim zębem. Boję się raczej tego, że nawet jak dentystka mi go odbuduje to za jakiś czas i tak się całkiem rozleci

ice ja nakładałam olejek Himalai na całą dłogość włosów na całą noc(jak myłam włosy rano) a teraz zwykle na godzinę-pół przed myciem i widzę, że są w lepszym stanie. Łatwo się rozczesują i są miękkie w dotyku A nakładam go całkiem sporo.
Stary 2009-09-07, 15:43   #3584
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

fuksjaa a gdzie masz praktyki?
Zazdroszczę tych wyjazdów z TŻ, u nas niestety robi się coraz smutniej, bo październik się zbliża i znowu będziemy się widzieć 2 razy w miesiącu

Wróciłam bogatsza o maskę do włosów Gloria powinno mi być wstyd, a cieszę się jak głupia, bo nigdzie wcześniej jej nie mogłam dorwać. no ale mam tylko jedną maskę, w dodatku została już połowa, więc chyba nie jest najgorzej mam nadzieję, że te wszystkie pochwały na jej temat są prawdziwe bo za 4,37 zł to chyba żal nie kupić.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 16:27   #3585
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Wróciłam bogatsza o maskę do włosów Gloria
a ja o Beauty Flash Balm (a dopiero przybyły mi 2 miniaturki ) i clarinsowy korektor Instant Light Perfection Touch (dłuższej nazwy nie mogli ) dopiero teraz zobaczyłam, że ona ma tylko 2ml, mam nadzieję, że jednak trochę mi posłuży

wybijcie mi z głowy podkład zapragnął mi się Parure (reklama Gold jest boska )
Double with me?
Stary 2009-09-07, 16:37   #3586
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ojej ja bym musiała chyba megagrube rajstopy zakładać ale ja jestem straszny zmarźluch
Właśnei ja też zmarźluch, ale tak się przyzwyczaiłam do tego rodzaju majtek, że jak wkładam normalne to szału dostaję jak mi się zaczynają przemieszczać pod wpływem ruchów wierzchniego ubrania
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Też mam tą maseczkę i strasznie mi się podoba zapach!No ale nie zauważyłam, żeby się ściągała jak peel-off.
No i trzymam mocno
Tę różową z łopianem? po wyschnięciu normalnie odstaje od skóry i ją sobie roluję zamiast zmywać, może to dlatego że kładę grubą warstwę?
Dzięki, przydadzą się
Stary 2009-09-07, 16:46   #3587
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Fuksjaa: Wiedeń Byłam w czerwcu i się zakochałam w tym mieście
Ja byłam raz i to tylko przejazdem, więc tymbardziej się cieszę, że będę mogła zobaczyć Wiedeń od środka.
Cytat:
Dziewczyny ile nakładacie olejku Himalaya na włosy i jak długo trzymacie? Bo testowałam go w sobotę, ale włosy po umyciu były jakieś takie sztywne, a na drugi dzień miałam ochydne strąki. I nie wiem, może za dużo go dałam.
Ja mam włosy mniej więcej do stanika, nakładam olejku sporo - wcieram w skalp i całe włosy, zostawiam zazwyczaj na całą noc, albo jak wychodzę dopiero wieczorem to na dzień i potem dokładnie myję (czasem 2 razy), nakładam lekką odżywkę i maskę (ale jedynie na 10min) i mam boskie włosy.
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
fuksja, super!

My właśnie ostatnio zaplanowaliśmy sobie z TŻ wypad, ale do Paryża, w grudniu/styczniu. Byłabym szczęśliwa, nawet gdybym mogła sama tam wrócić , a co dopiero z nim.
Super, super.
Jakiś czas temu marzyłam o wyjeździe do Paryża, dalej marzę ale jakoś zeszło to na dalszy plan. Nie po drodze mi teraz do Paryża.
Cytat:
fuksjaa a gdzie masz praktyki?
Zazdroszczę tych wyjazdów z TŻ, u nas niestety robi się coraz smutniej, bo październik się zbliża i znowu będziemy się widzieć 2 razy w miesiącu

Wróciłam bogatsza o maskę do włosów Gloria powinno mi być wstyd, a cieszę się jak głupia, bo nigdzie wcześniej jej nie mogłam dorwać. no ale mam tylko jedną maskę, w dodatku została już połowa, więc chyba nie jest najgorzej mam nadzieję, że te wszystkie pochwały na jej temat są prawdziwe bo za 4,37 zł to chyba żal nie kupić.
A może uda Wam się wyjechać gdzieś razem, nawet na weekend? Ja i tak nie mogę liczyć na więcej, bo tylko weekendy wchodzą w grę.

Glorię też mam w planach - daj znać jak się sprawuje. Już kilka razy miałam ją w koszyku, ale jakoś za każdym razem odkładałam, bo opakowanie mnie zniechęca i boję się, że jest przereklamowana. Ale jak zacznę studia to sobie sprawię, bo po drodze na uczelnię mam Auchan, a tam Gloria jest stale dostępna, tutaj mi się nie chce latać po mieście. No i planuję jeszcze tą maskę:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...szczonych.html
Skusiła mnie opinia o czekoladowo-kakaowo-mlecznym zapachu. Na jesienne i zimowe wieczory w sam raz.

A praktyki mam w szkole podstawowej i gimnazjum.

BTW. Czujecie już jesień?
Wczoraj spacerowałam nocą po mieście i chyba pierwszy raz tak bardzo poczułam, że zbliża się nieuchronnie i strasznie zmarzłam. Ale ja generalnie jestem zmarzluchem.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 17:23   #3588
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Wczoraj spacerowałam nocą po mieście i chyba pierwszy raz tak bardzo poczułam, że zbliża się nieuchronnie i strasznie zmarzłam. Ale ja generalnie jestem zmarzluchem.
Ja czuję już od 2 tygodni, bo prawie co rano jest u mnie taka mgła jak zwykle bywa w listopadzie Czuć taką lodowatą wilgoć od niej bijącą a ja ubieram żakiet, na szyję moją apaszkę w panterkę i dziwię się jak ludzie mogą stać przed 7 rano na przystanku w krótkim rękawku albo cieniutkim sweterku a nieraz nawet w japonkach z gołymi nogami! Ja noszę czółenka zabudowane i podkolanówki, bo inaczej byłabym chora już dawno.
A dziś mama kupiła mi rajstopy na wesele, bo coś czuję, że może mi ciągnąć po nogach. I mam gdzieś to, że do peep-toes nie powinno się ubierać rajstop Najwyżej jak mi będzie gorąco to je zdejmę i już.

Jadę zaraz do sklepu, muszę sobie kupić coś słodkiego na pocieszenie w związku z moim zębem A wieczorem porolniczę włoski Waxem.
Stary 2009-09-07, 17:43   #3589
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
a ja o Beauty Flash Balm (a dopiero przybyły mi 2 miniaturki ) i clarinsowy korektor Instant Light Perfection Touch (dłuższej nazwy nie mogli ) dopiero teraz zobaczyłam, że ona ma tylko 2ml, mam nadzieję, że jednak trochę mi posłuży
wybijcie mi z głowy podkład zapragnął mi się Parure (reklama Gold jest boska )
no to widzę, że zakupy udane a sprawdza się u Ciebie ta maseczka? a podkład mogę Ci wybić z głowy, Guerlain ma same różowe odcienie wystarczy?
Cytat:
A może uda Wam się wyjechać gdzieś razem, nawet na weekend? Ja i tak nie mogę liczyć na więcej, bo tylko weekendy wchodzą w grę.
Mamy teraz sporo spraw na głowie, urządzanie mieszkania (miejmy nadzieję, że kiedyś wspólnego ), no i moi rodzice niedługo wyjeżdżają i ktoś musi domu pilnować . Ale ważne, że teraz mamy dla siebie sporo czasu
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Glorię też mam w planach - daj znać jak się sprawuje. Już kilka razy miałam ją w koszyku, ale jakoś za każdym razem odkładałam, bo opakowanie mnie zniechęca i boję się, że jest przereklamowana. Ale jak zacznę studia to sobie sprawię, bo po drodze na uczelnię mam Auchan, a tam Gloria jest stale dostępna, tutaj mi się nie chce latać po mieście.
Jak byłam w Warszawie to nie mogłam się zebrać, żeby do Auchan pojechać, a w Lublinie ma żadnego i dorwałam ją w jakiejś hurtowni chemiczn-kosmetycznej. Uśmiałam się strasznie, bo w jednym pomieszczeniu dostaje się paragon, a potem idzie się do magazynu i miły pan ją wydaje Co najmniej jakbym kupowała meble, albo AGD. No, ale miło z ich strony, że mają litość i sprzedają po jednej sztuce.
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
No i planuję jeszcze tą maskę:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...szczonych.html
Skusiła mnie opinia o czekoladowo-kakaowo-mlecznym zapachu. Na jesienne i zimowe wieczory w sam raz.
wygląda bosko... ale ta pojemność mnie przeraża..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:53   #3590
rzyrafka
Zakorzenienie

Hehe jakie tu tłumy dziś wieczorem
Stary 2009-09-07, 22:02   #3591
emememsik

Ja sprzątam i sprzątam i już nie mam czego sprzątać.. A muszę coś robić, bo jakoś mi humor strasznie siadł. Macie jakiś pomysł?
Stary 2009-09-07, 22:04   #3592
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
czujecie wcale mi się to nie podoba..
Cytat:
no to widzę, że zakupy udane a sprawdza się u Ciebie ta maseczka? a podkład mogę Ci wybić z głowy, Guerlain ma same różowe odcienie wystarczy?
udane korektor po testach wydaje się ok tylko ta pojemność..
maseczka jest dla mnie rewelacyjna gdy kładę ją pod makijaż, to nawet jak go zmywam mam taką ładnie promienną, rozświetloną twarz, że aż nie chce mi się myć jej już żelem, żeby czar nie prysnął i do tego wydaje mi się gładsza

aaa zapomniałam napisać, że kusi mnie Parure Pearly White, na Azję - piękne żółcioszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pearly White 3.jpg (15,6 KB, 5 załadowań)
Double with me?
Stary 2009-09-07, 22:13   #3593
rzyrafka
Zakorzenienie

O, wreszcie ruszyły paczkomaty InPostu a miało to być dostępne na zeszłe BożeNarodzenie ciekawe jak się to sprawdzi http://www.projekt01.pl/opis_uslugi,162.html
Stary 2009-09-07, 22:23   #3594
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:

Na dodatek z dwóch innych zębów też mi się ukruszyły małe kawałeczki plomb, więc ja nie wiem już co robić. Każdy dentysta mi mówi, że takie mam po prostu zęby, że plomby się ich nie trzymają a jak wypadają to razem z kawałkami zębów
Biedactwo :glaszcze: Miejmy nadzieję, że Twoja dentystka jakoś obmyśli plan ratowania zęba. Bo w końcu póki można, trzeba robić co się da. Przynajmniej mój taką zasadę wyznaje i z tym się zgadzam. Na sztuczniaki zawsze będzie czas...

Cytat:
Malowanie było w międzyczasie na korytarzu do mnie-piękny jasnoniebieski kolorek z nutką turkusu
No to teraz z nudów odmalujesz sobie pokój na turkusowo

Cytat:
A włosy miałysmy zmieniać na jesieni przecież Ale fakt do tych nowych turkus będzie jeszcze bardziej pasował
Miałyśmy zmieniać, ale ja chyba nie mam sensu zmieniać. Fryzjerki mi powiedziały, że z moich włosów ten kolor nie wyjdzie taki jak trzeba, bo jeszcze długo, długo będą wychodzić czerwone tony. Także nie wiem czy mam sens coś kombinować. W sumie b. lubię ten kolor, który mam

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
MagJu Dziękuję, wszystko dobrze u mnie, może nawet lepiej
ale chyba wolę nie zapeszać, po prostu być może lepszy okres nastał w moim życiu.

Podczytuję Was w miarę możliwości, tylko że u mnie z czasem na odpisanie bywa gorzej :/
Chyba pomyliłaś mnie z rzyrafką Ale miło słyszeć, że wszystko ok, oby tak dalej

Cytat:
No. Człowiek młody był i głupi.
Ale za to jaki ambitny

Cytat:
Właśnei ja też zmarźluch, ale tak się przyzwyczaiłam do tego rodzaju majtek, że jak wkładam normalne to szału dostaję jak mi się zaczynają przemieszczać pod wpływem ruchów wierzchniego ubrania
Ja nie cierpię jak mi gatki w tyłek wchodzą, dlatego jak już jest b. zimno i rezygnuję ze stringów, to tylko na rzecz szorcików. One przynajmniej mają z tyłu szef i dzięki temu trzymają się tam, gdzie powinny
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 22:31   #3595
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Tę różową z łopianem? po wyschnięciu normalnie odstaje od skóry i ją sobie roluję zamiast zmywać, może to dlatego że kładę grubą warstwę?
Dzięki, przydadzą się
no właśnie tą Ja właśnie nie kładłam zbyt grubej warstwy i się trzymała przy skórze-no ale wcześniej umyłam żelem.

Cytat:
aaa zapomniałam napisać, że kusi mnie Parure Pearly White, na Azję - piękne żółcioszki
nie kuś! Od zawsze mam ochotę na dobry podkład i od dawna podobał mi sie Parure. Tylko ja też typowy żółcioszek, to może te na Azję nie są tak różowe jak te złote
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 22:33   #3596
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja sprzątam i sprzątam i już nie mam czego sprzątać.. A muszę coś robić, bo jakoś mi humor strasznie siadł. Macie jakiś pomysł?
Może jakiś dobry film?
A co się stało?

Cytat:
O, wreszcie ruszyły paczkomaty InPostu a miało to być dostępne na zeszłe BożeNarodzenie ciekawe jak się to sprawdzi http://www.projekt01.pl/opis_uslugi,162.html
Też mnie ciekawi, bo nawet u mnie toto stoi. W lekkim szoku byłam.

A w ogóle to co Ty tu robisz? Sioooo do książek
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 22:41   #3597
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Miałyśmy zmieniać, ale ja chyba nie mam sensu zmieniać. Fryzjerki mi powiedziały, że z moich włosów ten kolor nie wyjdzie taki jak trzeba, bo jeszcze długo, długo będą wychodzić czerwone tony. Także nie wiem czy mam sens coś kombinować. W sumie b. lubię ten kolor, który mam
A mi się podoba farbka z nowych garnierów OrzechLaskowy, zaraz poszukam jakiejś palety.Hmm nigdzie nie widzę

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-09-07 o 22:48
Stary 2009-09-07, 22:58   #3598
emememsik

Cytat:
Może jakiś dobry film?
A co się stało?
No właśnie lepiej jest jak się ruszam i coś robię, a nie siedzę.
Nic się nie stało, chyba mi hormony szaleją, bo jestem chodzącą huśtawką nastrojów, byle co doprowadza mnie do płaczu.
Stary 2009-09-08, 07:42   #3599
isa666
Zakorzenienie

Mag
Dziś rano jak się malowałam zauważyłam, że chyba delikatnie spuchłam z tej strony, gdzie mam tego zęba.
BTW. Wiecie co? Ja tak myślę, że to chyba przez to wesele. To już 2 raz, gdy coś się dzieje niedobrego tuż przed samym weselem, na które mam iść i szczerze mówiąc nie zdziwię się jak spuchnę nagle jak chomik i z zabawy będzie Mam pecha do wesel po prostu, jakieś fatum chyba nade mną wisi

emuś
Stary 2009-09-08, 07:45   #3600
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Chyba pomyliłaś mnie z rzyrafką Ale miło słyszeć, że wszystko ok, oby tak dalej
Oj wybacz, rzeczywiście

wiecie co, od pewnego czasu - od jakichś dwóch miesięcy miałam takie problemy z cerą że chodziłam od lekarza do lekarza, normalnie taki wysyp pryszczy, podskórnych guli i ropnych krost że rano płakałam nad swoim wyglądem [teraz rozumiem jak to może zepsuć samopoczucie i odbniżyć samoocenę ]
Wkońcu od jakichś 2 tygodni mama załamana kazała mi myć twarz przegotowaną wodą - kłopoty minęły jak ręką odjął, znowu mam czyściutką, gładką, świetlistą cerę, nawet już podkładu już nie muszę używać, jedynie odrobina sypkiego pudru, rozświetlacz i róż i jest git

Wczoraj sie skusiłam na tusz collosal i micel maybelline za 25 zł w douglasie.
Collosala bardzo lubię a nie mam w tym miesiącu funduszy na lepsiejszy tusz.
Micel też po jednorazowej próbie oceniam bardzo dobrze.

I boli mnie gardłó, chyba poranki są już za zimne na bose stopy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości