|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() A włosy miałysmy zmieniać na jesieni przecież Ale fakt do tych nowych turkus będzie jeszcze bardziej pasował ![]() Cytat:
Isa Mały rolnik na początek dnia- maseczka glinkowa Oriflame. Śmieszna jest bo odrywa się jak peeloff ![]() Miłego dnia i trzymajcie kciuki za naukę na jutro Kochanie- wysyłam Ci na pw numer telefonu żeby się było łatwiej skontaktować w sprawie pudru, szkoda, że dopiero dziś na to wpadłam
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
MagJu
Dziękuję, wszystko dobrze u mnie, może nawet lepiej ![]() ale chyba wolę nie zapeszać, po prostu być może lepszy okres nastał w moim życiu. Podczytuję Was w miarę możliwości, tylko że u mnie z czasem na odpisanie bywa gorzej :/
|
#3573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
ja bym musiała chyba megagrube rajstopy zakładać ale ja jestem straszny zmarźluch ![]() Cytat:
sztucznego? a nie da się go zrekonstruować? nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale też miałam ząb w opłakanym stanie, leczenie kanałowe, ogromna dziura, ale dało się stworzyć z niego (czy na jego podstawie ) "normalny ząb", a przynajmniej tak wygląda.. i nie ma z nim problemówmam ochotę coś kupić chyba dziś zajrzę do Sephory
|
|
#3574 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Iso, współczuję zęba..
![]() Vibesko, czeeść. Organzzo, pochwal się koniecznie tym co upolujesz w Sephorze. Em, no tylko tyle mam lakierów, bo generalnie nie lubię jak mi się marnują i zasychają. TŻ wczoraj skomplementował moją czerwień Bell, bo pomalowałam sobie nią dłonie i stópki. ![]() Wróciłam właśnie z praktyk, nie spodziewałam się, że będzie tak fajnie. Jutro mam tylko 2 godzinki, więc zdążę się wyspać, bo dziś byłam absolutnie skonana, wszystko przez TŻ. Baaardzo się ucieszyłam, bo wreszcie mieliśmy dla siebie więcej niż kilka godzin. I wszystko jest już ok. Zaplanowaliśmy także nasz wrześniowy wyjazd w góry, jedziemy do jego znajomych, a na przełomie listopada/grudnia wybieramy się na weekend do Wiednia. Wybaczcie, że jestem taka monotematyczna, ale to chyba przez szczęście. Muszę sobie zrobić dziś wieczór rolnika, bo przedwczoraj pożyczyłam sobie od mamy maskę Avonu Sake i Ryż (czy jakoś tak ) i jak dla mnie jest okropna - przydko pachnie, ciężko ją zdjąć i w dodatku zrobiła mi z twarzy masakrę. No i przydałoby się nałożyć olejek Himalayi na włosy, bo nie pamiętam kiedy ostatnio zadbałam porządnie o włosy. A teraz lecę zrobić sobie śniadanie.
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-09-07 o 13:38 |
|
|
|
#3576 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Zdałam sobie dziś egzamin i w nagrodę poszłam po żel Palmolive pomarańczowy, który w końcu był w normalnej, promocyjnej cenie i ślicznie pachnie
kupiłam też drożdżówki i pojechałam do TŻ, bo przez te stresy sesyjne chyba nie jestem ostatnio najlepszą dziewczyną na świecie i chciałam mu to trochę wynagrodzić. W ten sposób mniej ważny kierunek moich studiów mam z głowy i jak zbiorę wpisy, mogę iść składać podanie o dziekankę. Gorzej z drugim, zaraz siadam do dalszej nauki Przyszedł mi też wysuszacz Insta-Dri z All, więc malowanie paznokci znowu przestało być problemem. Chyba z tej okazji przemaluję paznokcie u stóp, bo kolor mi się jakiś średni wydaje i chyba kolejny będzie do wylotu. A dzisiaj sprzedałam zestaw lakierów za 1 zł i się zdenerwowałam. Dziewczyny ile nakładacie olejku Himalaya na włosy i jak długo trzymacie? Bo testowałam go w sobotę, ale włosy po umyciu były jakieś takie sztywne, a na drugi dzień miałam ochydne strąki. I nie wiem, może za dużo go dałam.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3578 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Bo ja zaczęłam studia na obydwu kierunkach jednocześnie ale nie chcę pisać dwóch prac na raz i się bronić w tym samym czasie.
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3580 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No.
Człowiek młody był i głupi.
|
|
#3581 |
|
po prostu Em :)
|
fuksja, super!
My właśnie ostatnio zaplanowaliśmy sobie z TŻ wypad, ale do Paryża, w grudniu/styczniu.
|
|
#3582 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja już jestem, po weselu, po poprawinach (bąble na stopach i zakwasy) i jeszcze musiałam się dziś zwlec na praktyki, no ale dobrze, że miałam na późniejszą godzinę. Na wesele wybrałam z perfum Organzę a na poprawiny Miss Dior Cherie ![]() I wiecie co, sprzedałam kilka książek na All i podałam nr mojego konta oszczędnościowego i tam mi ludzie będą wpłacać, a ja przesyłki będę opłacać ze swoich, to tak jakbym sobie wpłacała na konto Dobrze wymyśliłam co? Wprawdzie drobne kwoty, ale chcę się po prostu tego pozbyć, bo nie mam miejsca, a to są stare szkolne książki, które się już nie przydadzą. Lepsze to niz wyrzucić.Cytat:
ojej! Podziwiam Może ja też dojdę do takiego ascetyzmu już niedługo, a chciałabym do połowy przyszłego roku. I masz rację, też czułabym się nieszczęśliwa mając tylko 2 smarowidła do ciała Teraz to trochę wpadłam w róże. Nigdy nie miałam róży ale ostatnio strasznie mi sie spodobały wszelkie róże, rozświetlacze i brązery, ale w tej kwestii zamierzam zachować spokój- mam brązerek w musie Maybelline, teraz testerek Guerlain Terracotta no i jakieś tam kuleczki z wymiany, ale one są trochę z różem. No a z róży typowych to mam brzoskwinkę Borghese i różyk Bourjois. no i zamierzam sie pozbyć 3 podkładów a zostawic sobie tylko 2 miniaturki Unifiance z LRP. czyli 20ml.Cytat:
:glasi u: Mam nadzieję, ze uda Ci się uratować ząbka.Cytat:
No i trzymam mocno ![]() Cytat:
![]() Vibesko, witaj
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Cały czas staram się myślec, że może jednak da się coś jeszcze zrobić z moim zębem. Boję się raczej tego, że nawet jak dentystka mi go odbuduje to za jakiś czas i tak się całkiem rozleci
![]() ice ja nakładałam olejek Himalai na całą dłogość włosów na całą noc(jak myłam włosy rano) a teraz zwykle na godzinę-pół przed myciem i widzę, że są w lepszym stanie. Łatwo się rozczesują i są miękkie w dotyku
|
#3584 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
fuksjaa a gdzie masz praktyki?
Zazdroszczę tych wyjazdów z TŻ, u nas niestety robi się coraz smutniej, bo październik się zbliża i znowu będziemy się widzieć 2 razy w miesiącu Wróciłam bogatsza o maskę do włosów Gloria powinno mi być wstyd, a cieszę się jak głupia, bo nigdzie wcześniej jej nie mogłam dorwać. no ale mam tylko jedną maskę, w dodatku została już połowa, więc chyba nie jest najgorzej mam nadzieję, że te wszystkie pochwały na jej temat są prawdziwe bo za 4,37 zł to chyba żal nie kupić.
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
a ja o Beauty Flash Balm (a dopiero przybyły mi 2 miniaturki
) i clarinsowy korektor Instant Light Perfection Touch (dłuższej nazwy nie mogli ) dopiero teraz zobaczyłam, że ona ma tylko 2ml, mam nadzieję, że jednak trochę mi posłuży ![]() wybijcie mi z głowy podkład zapragnął mi się Parure (reklama Gold jest boska
|
#3586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki, przydadzą się
|
|
#3587 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja byłam raz i to tylko przejazdem, więc tymbardziej się cieszę, że będę mogła zobaczyć Wiedeń od środka.
![]() Cytat:
Cytat:
Jakiś czas temu marzyłam o wyjeździe do Paryża, dalej marzę ale jakoś zeszło to na dalszy plan. Nie po drodze mi teraz do Paryża. Cytat:
Glorię też mam w planach - daj znać jak się sprawuje. Już kilka razy miałam ją w koszyku, ale jakoś za każdym razem odkładałam, bo opakowanie mnie zniechęca i boję się, że jest przereklamowana. Ale jak zacznę studia to sobie sprawię, bo po drodze na uczelnię mam Auchan, a tam Gloria jest stale dostępna, tutaj mi się nie chce latać po mieście. No i planuję jeszcze tą maskę:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...szczonych.html Skusiła mnie opinia o czekoladowo-kakaowo-mlecznym zapachu. Na jesienne i zimowe wieczory w sam raz. A praktyki mam w szkole podstawowej i gimnazjum. BTW. Czujecie już jesień? Wczoraj spacerowałam nocą po mieście i chyba pierwszy raz tak bardzo poczułam, że zbliża się nieuchronnie i strasznie zmarzłam. Ale ja generalnie jestem zmarzluchem.
|
|||
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuć taką lodowatą wilgoć od niej bijącą a ja ubieram żakiet, na szyję moją apaszkę w panterkę i dziwię się jak ludzie mogą stać przed 7 rano na przystanku w krótkim rękawku albo cieniutkim sweterku a nieraz nawet w japonkach z gołymi nogami! Ja noszę czółenka zabudowane i podkolanówki, bo inaczej byłabym chora już dawno.A dziś mama kupiła mi rajstopy na wesele, bo coś czuję, że może mi ciągnąć po nogach. I mam gdzieś to, że do peep-toes nie powinno się ubierać rajstop Jadę zaraz do sklepu, muszę sobie kupić coś słodkiego na pocieszenie w związku z moim zębem A wieczorem porolniczę włoski Waxem.
|
|
#3589 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
a sprawdza się u Ciebie ta maseczka? a podkład mogę Ci wybić z głowy, Guerlain ma same różowe odcienie wystarczy? Cytat:
), no i moi rodzice niedługo wyjeżdżają i ktoś musi domu pilnować . Ale ważne, że teraz mamy dla siebie sporo czasu ![]() Cytat:
i dorwałam ją w jakiejś hurtowni chemiczn-kosmetycznej. Uśmiałam się strasznie, bo w jednym pomieszczeniu dostaje się paragon, a potem idzie się do magazynu i miły pan ją wydaje Cytat:
wygląda bosko... ale ta pojemność mnie przeraża..
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe jakie tu tłumy dziś wieczorem
|
#3591 |
|
|
Ja sprzątam i sprzątam i już nie mam czego sprzątać.. A muszę coś robić, bo jakoś mi humor strasznie siadł.
Macie jakiś pomysł?
|
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcale mi się to nie podoba..Cytat:
korektor po testach wydaje się ok tylko ta pojemność..maseczka jest dla mnie rewelacyjna i do tego wydaje mi się gładszaaaa zapomniałam napisać, że kusi mnie Parure Pearly White, na Azję - piękne żółcioszki
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
O, wreszcie ruszyły paczkomaty InPostu a miało to być dostępne na zeszłe BożeNarodzenie
ciekawe jak się to sprawdzi http://www.projekt01.pl/opis_uslugi,162.html
|
#3594 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale miło słyszeć, że wszystko ok, oby tak dalej ![]() Ale za to jaki ambitny ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co się stało? Cytat:
A w ogóle to co Ty tu robisz? Sioooo do książek |
||
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-09-07 o 22:48 |
|
|
|
|
#3598 |
|
|
No właśnie lepiej jest jak się ruszam i coś robię, a nie siedzę.
![]() Nic się nie stało, chyba mi hormony szaleją, bo jestem chodzącą huśtawką nastrojów, byle co doprowadza mnie do płaczu.
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Mag ![]() Dziś rano jak się malowałam zauważyłam, że chyba delikatnie spuchłam z tej strony, gdzie mam tego zęba. BTW. Wiecie co? Ja tak myślę, że to chyba przez to wesele. To już 2 raz, gdy coś się dzieje niedobrego tuż przed samym weselem, na które mam iść i szczerze mówiąc nie zdziwię się jak spuchnę nagle jak chomik i z zabawy będzie ![]() emuś ![]()
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co, od pewnego czasu - od jakichś dwóch miesięcy miałam takie problemy z cerą że chodziłam od lekarza do lekarza, normalnie taki wysyp pryszczy, podskórnych guli i ropnych krost że rano płakałam nad swoim wyglądem [teraz rozumiem jak to może zepsuć samopoczucie i odbniżyć samoocenę Wkońcu od jakichś 2 tygodni mama załamana kazała mi myć twarz przegotowaną wodą - kłopoty minęły jak ręką odjął, znowu mam czyściutką, gładką, świetlistą cerę, nawet już podkładu już nie muszę używać, jedynie odrobina sypkiego pudru, rozświetlacz i róż i jest git Wczoraj sie skusiłam na tusz collosal i micel maybelline za 25 zł w douglasie. Collosala bardzo lubię a nie mam w tym miesiącu funduszy na lepsiejszy tusz. Micel też po jednorazowej próbie oceniam bardzo dobrze. I boli mnie gardłó, chyba poranki są już za zimne na bose stopy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Ciekawe co wymyślisz następnym razem
Malowanie może 

ja bym musiała chyba megagrube rajstopy zakładać
Jadłam rano śniadanie i nagle trach: wyleciała mi cała plomba z zęba, którego miałam robionego w marcu!
Ledwo pół roku ją miałam i teraz mam dziurę głębokości rowu mariańskiego a obok wystający kawałek mojego zęba, bo resztę dentystka musiała usunąć poprzednio

Wprawdzie drobne kwoty, ale chcę się po prostu tego pozbyć, bo nie mam miejsca, a to są stare szkolne książki, które się już nie przydadzą. Lepsze to niz wyrzucić.
więc taki stan jest dla mnie optymalny.
Może ja też dojdę do takiego ascetyzmu już niedługo, a chciałabym do połowy przyszłego roku. I masz rację, też czułabym się nieszczęśliwa mając tylko 2 smarowidła do ciała 
:glasi u: Mam nadzieję, ze uda Ci się uratować ząbka.
Na jesienne i zimowe wieczory w sam raz.
wystarczy?