Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 19:00   #4771
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Isa Mnie też zaciekawiła ta seria Ziaji chociaż Ziaji nie lubię ale siła przyciąganai do nowości jest silniejsza I jeszcze na Rimmela 30% mi odpowiada- tzn jeśli odlewka Nowego Stay Matte w musie się ładnie spisze- dziś wyprosiłam ją w Naturze Stałam 15 min z lakierami z limitki Essence w ręce ale jednak odpuściłam. Iced Latte jest perłowy a ja myślałam, ze ot kremowy a berry cośtam to zwykła śliwka- podobna bardzo do Bell i HM które mam. Skzoda, ż enie było już różowego ale pewnei też był podobny do innego mojego Bell- jesteście ze mnie dumneee?

Umówiłam się na spotkanie z dziekanem- w ostatnim podaniu się nie zrozumielismy a nie chce mi się pisac kolejnego bo moja teczka w dziekanacie pęka już w szwach od próśb różnej maści

Jeszcze nie mam zgody na robienei awansem kilku przedmiotów z 5 roku ale póki nie pracuję to sobie hcodzę żeby w przypadku jej uzyskania nie musieć nadrabiać nieobecności Tak więc jutro praktyka całodzienna w szpitalu a potem jeszcze wykład do 16.30

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-10-07 o 19:01
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:19   #4772
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Isa Mnie też zaciekawiła ta seria Ziaji chociaż Ziaji nie lubię ale siła przyciąganai do nowości jest silniejsza I jeszcze na Rimmela 30% mi odpowiada- tzn jeśli odlewka Nowego Stay Matte w musie się ładnie spisze- dziś wyprosiłam ją w Naturze Stałam 15 min z lakierami z limitki Essence w ręce ale jednak odpuściłam. Iced Latte jest perłowy a ja myślałam, ze ot kremowy a berry cośtam to zwykła śliwka- podobna bardzo do Bell i HM które mam. Skzoda, ż enie było już różowego ale pewnei też był podobny do innego mojego Bell- jesteście ze mnie dumneee?
Jesteśmy

Ja też stałam parę minut przy szafie Essence. Wzięłam tylko brązowy cień, chciałam też ten najjaśniejszy ale już nie było... A lakiery bardzo ładne, malina i śliwka cudne ale ja mam już bardzo podobne odcienie więc się nie skusiłam. Dopiero jak wróciłam do domu to pomyslałam że mogłam wziąć ten jasny beżowy lakier Chyba jutro wstąpię do innej Natury.

I w moim Carrefurze nie było nowych żeli Palmolive a specjalnie po nie jechałam...

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-10-07 o 20:25
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:39   #4773
ewwwa
Zakorzenienie

Hej
ufff w koncu chwila spokoju dzis dzien caly-od 8 rano do 19- bylam na uczelni...
Gazetka SP nie jest jakas powalalajaca ale jak zawsze znalazlam cos dla siebie seria Ziaji jest bardzo ciekawa... ale najbardziej mnie kusi znizka na nowa szminke coloursensational z Maybelline i lakier! chociaz tez maseczki do włosow wax mnie zaintrygowaly nigdy ich nie uzywalam...
Poza tym przegladalam przed chwilka na stronie internetowej katalog avonu i znalazalm tam boski kremik do stop foot works o zapachu wanilii i cukru niestety mam ograniczony dostep do avonu jezeli sie zdecyduje to bede musiala zrobic wywiad srodowiskowy wsrod moich kolezanek chociaz mam juz 2 kremy do stop z avonu... hmmm

uuuu własnie zauwazylam balsam z tołpy na cellulit w gazetce SP musze go obczaic w KWC
Obejrzalam tez najnowszy katalog oriflame i znalazlam tam swietny trojkolorowy korektor w sloiczku musze sobie sprawic jakis pod moje oczy wiec moze ten...

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2009-10-07 o 21:40
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 22:19   #4774
rzyrafka
Zakorzenienie

Czy jakaś Krakowianka reflektuje na coś od tego sprzedawcy? http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1832855 kupię Quickena wreszcie póki jeszcze kasy nie przepuściłam na kolorowe lakiery

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Hej
ufff w koncu chwila spokoju dzis dzien caly-od 8 rano do 19- bylam na uczelni...
Gazetka SP nie jest jakas powalalajaca ale jak zawsze znalazlam cos dla siebie seria Ziaji jest bardzo ciekawa... ale najbardziej mnie kusi znizka na nowa szminke coloursensational z Maybelline i lakier! chociaz tez maseczki do włosow wax mnie zaintrygowaly nigdy ich nie uzywalam...
Poza tym przegladalam przed chwilka na stronie internetowej katalog avonu i znalazalm tam boski kremik do stop foot works o zapachu wanilii i cukru niestety mam ograniczony dostep do avonu jezeli sie zdecyduje to bede musiala zrobic wywiad srodowiskowy wsrod moich kolezanek chociaz mam juz 2 kremy do stop z avonu... hmmm

uuuu własnie zauwazylam balsam z tołpy na cellulit w gazetce SP musze go obczaic w KWC
Obejrzalam tez najnowszy katalog oriflame i znalazlam tam swietny trojkolorowy korektor w sloiczku musze sobie sprawic jakis pod moje oczy wiec moze ten...
co do Avonu to polecam się
Stary 2009-10-07, 23:37   #4775
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Fuksja: coś szalejesz w tym miesiącu
Szaleję, szaleję. A miał być odwyk.
Ale u mnie odwyk udaje się w co drugi miesiąc - wrzesień był bardzo dobry, to październik fatalny.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
I jak, fajne?
Są świetne, mam te dwa kolory, które ma Em. (poza tym najjaśniejszym, ale jutro po niego lecę). Bardzo ładnie wyglądają na powiece, idealnie pasują do siebie no i na bazie Joko trzymają się cały dzień.
Nawet TŻ pochwalił mój dzisiejszy makijaż oczu wykonany tymi cieniami.

Ale jestem zmęczona. Padam, a najgorsze jest to, że nie mogę zasnąć. Jutro ostatni dzień na uczelni, bo piątek mam wolny. Tylko szkoda, że mam jutro do 19.00 zajęcia.
Miałam zamiar pomalować dziś pazurki, ale odpuściłam, bo mi się nie chce.

aaa, i muszę pochwalić krem kokosowy Bielendy - faktycznie relaksuje, wygładza skórę, nawilża i świetnie nadaje się pod makijaż.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:53   #4776
isa666
Zakorzenienie

Hej, ale dziś fajna pogoda Aż żal siedzieć w pracy.

Cytat:
Czemu nie lubisz Ziaji? Ja bym się chętnie skusiła na masełko pomarańczowe, mam nadzieję, że w Krakowie będzie
A jutro może zobaczę na limitowankę Essence do Solvaya o ile jeszcze coś się ostało Za to w wątku essence`owym dziewczyny pisały coś o kolejnej, która wg. mnie podobna jest do Glam Rock (też są takie brokatowe lakiery jak w GR, eyelinery, błyszczyki itp.). Ja sobie już ostrzę na nią ząbki, na te lakiery zwłaszcza

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Są świetne, mam te dwa kolory, które ma Em. (poza tym najjaśniejszym, ale jutro po niego lecę). Bardzo ładnie wyglądają na powiece, idealnie pasują do siebie no i na bazie Joko trzymają się cały dzień.
Nawet TŻ pochwalił mój dzisiejszy makijaż oczu wykonany tymi cieniami.
Kurczę kolorystyka tej limitowanki mi się podoba, choć z drugiej strony ja bardzo rzadko się maluję. Poza tym większość moich cieni to brązy i beże, więc chyba kolejne mi nie potrzebne.
Stary 2009-10-08, 07:54   #4777
ewwwa
Zakorzenienie

rzyrafka hehe dziekuje musze zastanowic sie czy potrzebuje kolejnego kremu do stop ale bede pamietac oferte Twą
fuksjaa ja tez mam dzis ostatni dzien na uczelni i weekend a gdzie studiujesz?

Co do lakieru to nadal testuje rimmel pro w kolorze velvet rose na moich pazurkach-mam go od soboty na pazurkach i odprysnal minimalnie tylko na jednym paznokciu a nie oszczedzalam ich tzn:mylam codzien naczynia czy sprzatalam-naprawde dobry lakier
Zachorowalam na lakier w kolorze granatowym tylko ze nie moge znalezc takiego bez drobinek chyba musze sie wybrac do inglota-nie ma wyjscia
Stary 2009-10-08, 09:54   #4778
emememsik
po prostu Em :)

ewwwa, a Ty co studiujesz, gdzie i na którym roku?

Zaspałam na pierwsze w tym roku ćwiczenia. Świetnie. tyle dobrze, że ominie mnie sześciogodzinne okienko, bo następne zajęcia o 16.30.
Stary 2009-10-08, 09:57   #4779
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Zachorowalam na lakier w kolorze granatowym tylko ze nie moge znalezc takiego bez drobinek chyba musze sie wybrac do inglota-nie ma wyjscia
Granatowy bez drobinek jest chyba w serii Glam Wear Bell. W Fashion Colour też był.
Stary 2009-10-08, 09:57   #4780
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ewwwa, a Ty co studiujesz, gdzie i na którym roku?

Zaspałam na pierwsze w tym roku ćwiczenia. Świetnie. tyle dobrze, że ominie mnie sześciogodzinne okienko, bo następne zajęcia o 16.30.
Studiuje na wydziale Technologii Żywnosci i Żywienia Czlowieka na UR, juz 4 rok a Ty gdzie sie udzielasz?
Ja właśnie powolutku zbieram sie na cwiczenia...

aante_e dziekuje sprawdze przy najblizszej okazji ten z bell a w jakiej drogerii znjade fashion color?

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2009-10-08 o 09:59
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 10:05   #4781
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Granat w Inglocie jest chyba lekko perłowy.

aante_e, witaj po przerwie zapomniałam wczoraj napisać
Stary 2009-10-08, 10:11   #4782
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
aante_e dziekuje sprawdze przy najblizszej okazji ten z bell a w jakiej drogerii znjade fashion color?
Szukaj w małych osiedlowych drogeriach, niestety w żadnej sieciówce ich nie ma.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

aante_e, witaj po przerwie zapomniałam wczoraj napisać

Zbieram się na uczelnię, dzisiaj mam do 18.30 bez okienek
Stary 2009-10-08, 10:20   #4783
ewwwa
Zakorzenienie

aante_e , sleepy dziekuje
Stary 2009-10-08, 13:13   #4784
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ależ mam dzisiaj fatalny pechowy dzień, aż mi się płakać chce, w dodatku dzieci w szkole tak mi dały popalić, że zwątpiłam w moją przyszłość w tym zawodzie... Darły się, biły, pluły na lekcji i nie reagowały na moje upominanie, ani na groźby, że wstawię im uwagi itp. mam chwilowo dość. Siedzę całymi dniami i wieczorami i przygotowuję im różne cuda, żeby uatrakcyjnić lekcje, a jednak mają to gdzieś. Szkoda tylko mojego czasu i energii.. Normalnie dół mnie dzis dopadł.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 14:11   #4785
emememsik
po prostu Em :)

luskap, no niestety, ale takie zachowanie dzieci jest całkiem normalne. Chyba każda z nas była tego świadkiem w podstawówce.
Stary 2009-10-08, 14:28   #4786
Koshatka
Zakorzenienie

Luskap na jakim wątku wstawiałaś zdjęcia to sobie poszukam.
Dzieciakami się nie przejmuj, po prostu miały gorszy dzień. Poza tym inaczej się traktuje "stałego" nauczyciela.

Cytat:
Pisałam o nich w piątek po dostaniu
A mogłabyś o tych sweterkach napisać za jakiś czas? Chciałabym wiedzieć jak się będą zachowywać po praniu i dłuższym używaniu.
Stary 2009-10-08, 15:28   #4787
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
luskap, no niestety, ale takie zachowanie dzieci jest całkiem normalne. Chyba każda z nas była tego świadkiem w podstawówce.
W podstawówce są niegrzeczne dzieci i jak ja chodziłam też były, ale to co dzisiaj pokazały, to przechodzi ludzkie pojęcie i przez 15 lat jak chodzę do szkoły tak się nie zachowywał nikt... Ja naprawdę jestem cierpliwa, ale aż mi wstyd, bo to darcie słyszała też inna nauczycielka i gość z zewnątrz, który przyjechał na promocję języka. ta nauczycielka zaoferowała mi pomoc i w ogóle jest bardzo życzliwa, w przeciwieństwie do innych(którzy traktują mnie jak przyszłą konkurencję) no ale trochę jestem zawiedziona, sobą przede wszystkim, że sobie nie poradziłam.

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Luskap na jakim wątku wstawiałaś zdjęcia to sobie poszukam.
Dzieciakami się nie przejmuj, po prostu miały gorszy dzień. Poza tym inaczej się traktuje "stałego" nauczyciela.
Koshatko, wstawiałam w Naszych zbiorach kosmetycznych, pielęgnacja cz. II, potem parę aktualizacji, ale trochę mi ubyło, trochę przybyło i niebawem wstawię całe zbiory.
Masz rację, ze inaczej traktują stałego nauczyciela- tym bardziej że jest nim dyrektorka. No cóż, dzisiejszą walkę przegrałam...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 16:33   #4788
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ależ mam dzisiaj fatalny pechowy dzień, aż mi się płakać chce, w dodatku dzieci w szkole tak mi dały popalić, że zwątpiłam w moją przyszłość w tym zawodzie... Darły się, biły, pluły na lekcji i nie reagowały na moje upominanie, ani na groźby, że wstawię im uwagi itp. mam chwilowo dość. Siedzę całymi dniami i wieczorami i przygotowuję im różne cuda, żeby uatrakcyjnić lekcje, a jednak mają to gdzieś. Szkoda tylko mojego czasu i energii.. Normalnie dół mnie dzis dopadł.

Cytat:
A mogłabyś o tych sweterkach napisać za jakiś czas? Chciałabym wiedzieć jak się będą zachowywać po praniu i dłuższym używaniu.
Ok

Byłam dziś na jednej rozmowie w sprawie pracy (w biurze projektowym), na 19 mam następną (na recepcjonistkę w klubie fitness)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 17:12   #4789
isa666
Zakorzenienie

Lucynko nie bierz tak bardzo do siebie tego, że nie udało Ci się uspokoić uczniów. Teraz dzieciaki są często wyjątkowo nadpobudliwe, ruchliwe i hałaśliwe. A nauczyciele niestety coraz częściej tracą swój autorytet, nawet wśród najmłodszych klas. Nie zniechęcaj się po jednym ciężkim dniu

Hosenko trzymam za rozmowy o pracę

A ja dziś miałam w pracy mały młyn, przyniosłam część pracy do domu, bo mnie szlag trafia już, że ciągle coś jest źle i nie mam ochoty poprawiać tego po raz setny Może jak spojrzę na to w spokoju to uda mi się rozwiązać problem. A jak dziś mi się nie uda to w weekend będę nad tym siedzieć. Uparłam się żeby to poprawić i nie poddam się
Stary 2009-10-08, 18:34   #4790
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Koshatko, wstawiałam w Naszych zbiorach kosmetycznych, pielęgnacja cz. II, potem parę aktualizacji, ale trochę mi ubyło, trochę przybyło i niebawem wstawię całe zbiory.
Masz rację, ze inaczej traktują stałego nauczyciela- tym bardziej że jest nim dyrektorka. No cóż, dzisiejszą walkę przegrałam...
To poczekam grzecznie na zaktualizowany zbiór. Ja swoje zapasy wstawiłam na wątku odwykowym ale nie wiem jak dać linka do konkretnego posta.

Wiesz dzieciaki pewnie wychodzą z założenia że taka praktykantka to im może nagwizdać. A może wcześniej już miały takie sytuacje że uwagi które wystawiła praktykantka właściwa nauczycielka olewała. Więc trudno o autorytet.

Cytat:
Byłam dziś na jednej rozmowie w sprawie pracy (w biurze projektowym), na 19 mam następną (na recepcjonistkę w klubie fitness)
Niezła rozpiętość.

Cytat:
Teraz dzieciaki są często wyjątkowo nadpobudliwe, ruchliwe i hałaśliwe.
Taaaaa. I mają stwierdzone ADHD albo jakieś dys-cośtam i nic im nie można zrobić.
Stary 2009-10-08, 19:02   #4791
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Fajna ta gazetka superpharmowa ale chyba uda mi się nic nie kupić, chociaż mnie kusi np. Lysalpha i Waxy
Już minął tydzień odwyku a ja nie kupiłam nic nadprogramowego i wykończyłam masło!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:14   #4792
fuksjaa

Cytat:
Kurczę kolorystyka tej limitowanki mi się podoba, choć z drugiej strony ja bardzo rzadko się maluję. Poza tym większość moich cieni to brązy i beże, więc chyba kolejne mi nie potrzebne.
No właśnie kolorystyka jest idealna dla mnie. Jestem zakochana w cieniach, użyłam ich 3 razy i efekt świetny. Dokupiłam jeszcze trzeci cień, 2 kredki (czarna i brązowa, ale moją czarną już kończę więc to nie taki grzech ) i puder.

Zastanawiam się nad malinowym i kakaowym lakierem jeszcze.
Cytat:
fuksjaa ja tez mam dzis ostatni dzien na uczelni i weekend a gdzie studiujesz?
Studiuję filologię angielską na 2 roku, ale miejsca nie podaję, chcę być chociaż trochę anonimowa.
Cytat:
Ojejku, współczuję. Ale sama wiem jak to jest.
Dziś się dowiedziałam, że mam 60 godzin praktyk do zrobienia od 13.06 do 8.10, zobaczymy jak to będzie.

Tak btw. to chyba dziś faktycznie jakiś taki dzień, bo u mnie na logopedii były dziś takie przepychanki, że głowa mała. Dobrze, że już jestem w domu i mam 3 dniowy weekend.
Cytat:
Trzymam kciuki.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Fajna ta gazetka superpharmowa ale chyba uda mi się nic nie kupić, chociaż mnie kusi np. Lysalpha i Waxy
Już minął tydzień odwyku a ja nie kupiłam nic nadprogramowego i wykończyłam masło!
Brawo, to sukces.
U mnie za to odwyk leży i kwiczy, bo ciągle coś kupuję.

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Miałam dziś ciężki dzień, jestem wykończna psychicznie.
W planach na wieczór mam jedynie gorącą kąpiel + rolniczenie + jakiś dobry film, albo wieczór w łóżku z laptopem i kubkiem gorącej herbaty.

Muszę się odstresować.
Stary 2009-10-08, 20:28   #4793
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na praktyki zdążyłam o dziwo nawet stojąc w ogromnym korku Ale potem na wykład dotarłam spóźniona tradycyjnie

Swoją drogą już nigdy nie chcę się na niego spóźnić bo koleś fajnie prowadzi Niby to miało być Prawo medyczne ale wykładowca stwierdził, że to nam stresci na ostatnich zajęciach, tymczasem przez pozostałe 14 godzin streści nam całe prawo- Ice i po co ty na to marnujesz 5 lat
Cytat:
Taaaaa. I mają stwierdzone ADHD albo jakieś dys-cośtam i nic im nie można zrobić.
Można a nawet trzeba- wysłać na terapię
Cytat:
U mnie za to odwyk leży i kwiczy, bo ciągle coś kupuję.
A u mnie idzie świetnie tylko te kremiki muszę kupić (już znalazłam zestaw Tołpy w necie z odbiorem osobistym 10 min na piechotę ode mnie i z próbkami i z rabatem przy kolejnym zamówieniu ) i tego nieszczęsnego Quickena NT ale ciagle mi żal tych 38 zł- krakuska ze mnie że hej
Stary 2009-10-08, 20:40   #4794
fuksjaa

Cytat:
A u mnie idzie świetnie tylko te kremiki muszę kupić (już znalazłam zestaw Tołpy w necie z odbiorem osobistym 10 min na piechotę ode mnie i z próbkami i z rabatem przy kolejnym zamówieniu ) i tego nieszczęsnego Quickena NT ale ciagle mi żal tych 38 zł- krakuska ze mnie że hej
Normalnie aż mi wstyd. Ale trudno, teraz szaleję, to potem zacisnę pasa. Z rzeczy koniecznych muszę jeszcze kupić płyn do higieny intymnej, bo dziś zużyłam resztę Joanny. Poza tym zużyłam też chusteczki do demakijażu i mydło pod prysznic Indian Spice Luksji. Więc aż tak fatalnie ze mną nie jest.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

aaa, i zdecydowałam, że jednak nie ścinam włosów na krótko (czyli do ramion ), jedynie wycieniuję je trochę żeby dodać lekkości i objętości.
Stary 2009-10-08, 20:44   #4795
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Można a nawet trzeba- wysłać na terapię
Tyle że mnóstwo dzieci ma papierek na coś takiego bo rodzicom trudno przyznać że ich dziecko jest głupie albo jest łobuzem. A z taką opinią ma taryfę ulgową. No ale na terapię też nie chodzą bo po co...
Stary 2009-10-08, 21:03   #4796
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Niezła rozpiętość.
Czy ja wiem ?
W biurze projektowym nie jest to stanowisko architekta

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:07   #4797
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie aż mi wstyd. Ale trudno, teraz szaleję, to potem zacisnę pasa. Z rzeczy koniecznych muszę jeszcze kupić płyn do higieny intymnej, bo dziś zużyłam resztę Joanny. Poza tym zużyłam też chusteczki do demakijażu i mydło pod prysznic Indian Spice Luksji. Więc aż tak fatalnie ze mną nie jest.
E, no to nie jest tak źle A różne saszetki próbkowe też zużywam Jupi:
Cytat:
Tyle że mnóstwo dzieci ma papierek na coś takiego bo rodzicom trudno przyznać że ich dziecko jest głupie albo jest łobuzem. A z taką opinią ma taryfę ulgową. No ale na terapię też nie chodzą bo po co...
Hmm no to nie wiem, u mojej mamy w szkole z tego co wiem to sprawdza się cyz dziecko chodzi na jakieś ćwiczenia. No ale to szkoła integracyjna więc moż edlatego

Ciekawe, cyz dziś uda mi się wcześniej iść spać
Stary 2009-10-08, 21:19   #4798
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja wiem ?
W biurze projektowym nie jest to stanowisko architekta
No chyba że tak.

Cytat:
Hmm no to nie wiem, u mojej mamy w szkole z tego co wiem to sprawdza się cyz dziecko chodzi na jakieś ćwiczenia. No ale to szkoła integracyjna więc moż edlatego
To opinie ze strony rodziców, że np ich dziecko ma problemy z ortografią to trzeba mu było załatwić papierek że ma dysleksje żeby czasami za niskiej średniej nie miało. O żadnych ćwiczeniach nie mówili. No chyba że coś się pozmieniało.
Stary 2009-10-08, 21:40   #4799
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne granaty mają OPI i China Glaze - pierwszy dość drogi niestety, a drugi w cenie Inglota - świetna jakość. Fajny granat - idealnie kryjący ma Miss Sporty za niecałe 5zł!!! Ale ma drobinki - tzn nie jest to brokat, ale ogólnie lakier nie jest gładki i kremowy. Ale naprawdę warto mu się przyjrzeć - buteleczka z białą nakrętką z serii chyba Club (jest też fajny fiolet).

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:43   #4800
bossy
Zakorzenienie

Uh, wreszcie dorwałam ten żel do mycia galenica, bo w tej obok mnie nie mieli, w kilku innych też nie, ale w jednej się udało I dostałam krem biodermy hydrabio legere ))))

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości