|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Isa Mnie też zaciekawiła ta seria Ziaji chociaż Ziaji nie lubię ale siła przyciąganai do nowości jest silniejsza
I jeszcze na Rimmela 30% mi odpowiada- tzn jeśli odlewka Nowego Stay Matte w musie się ładnie spisze- dziś wyprosiłam ją w Naturze Stałam 15 min z lakierami z limitki Essence w ręce ale jednak odpuściłam. Iced Latte jest perłowy a ja myślałam, ze ot kremowy a berry cośtam to zwykła śliwka- podobna bardzo do Bell i HM które mam. Skzoda, ż enie było już różowego ale pewnei też był podobny do innego mojego Bell- jesteście ze mnie dumneee? ![]() Umówiłam się na spotkanie z dziekanem- w ostatnim podaniu się nie zrozumielismy a nie chce mi się pisac kolejnego bo moja teczka w dziekanacie pęka już w szwach od próśb różnej maści ![]() Jeszcze nie mam zgody na robienei awansem kilku przedmiotów z 5 roku ale póki nie pracuję to sobie hcodzę żeby w przypadku jej uzyskania nie musieć nadrabiać nieobecności Tak więc jutro praktyka całodzienna w szpitalu a potem jeszcze wykład do 16.30
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-10-07 o 19:01 |
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też stałam parę minut przy szafie Essence. Wzięłam tylko brązowy cień, chciałam też ten najjaśniejszy ale już nie było... A lakiery bardzo ładne, malina i śliwka cudne Chyba jutro wstąpię do innej Natury.I w moim Carrefurze nie było nowych żeli Palmolive a specjalnie po nie jechałam...
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-10-07 o 20:25 |
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ufff w koncu chwila spokoju dzis dzien caly-od 8 rano do 19- bylam na uczelni... Gazetka SP nie jest jakas powalalajaca ale jak zawsze znalazlam cos dla siebie seria Ziaji jest bardzo ciekawa... i lakier! chociaz tez maseczki do włosow wax mnie zaintrygowaly nigdy ich nie uzywalam...Poza tym przegladalam przed chwilka na stronie internetowej katalog avonu i znalazalm tam boski kremik do stop foot works o zapachu wanilii i cukru jezeli sie zdecyduje to bede musiala zrobic wywiad srodowiskowy wsrod moich kolezanek hmmm![]() uuuu własnie zauwazylam balsam z tołpy na cellulit w gazetce SP Obejrzalam tez najnowszy katalog oriflame i znalazlam tam swietny trojkolorowy korektor w sloiczku wiec moze ten...
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2009-10-07 o 21:40 |
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy jakaś Krakowianka reflektuje na coś od tego sprzedawcy? http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1832855 kupię Quickena wreszcie póki jeszcze kasy nie przepuściłam na kolorowe lakiery
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
|
#4775 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Szaleję, szaleję.
A miał być odwyk. ![]() Ale u mnie odwyk udaje się w co drugi miesiąc - wrzesień był bardzo dobry, to październik fatalny. Są świetne, mam te dwa kolory, które ma Em. (poza tym najjaśniejszym, ale jutro po niego lecę ). Bardzo ładnie wyglądają na powiece, idealnie pasują do siebie no i na bazie Joko trzymają się cały dzień. Nawet TŻ pochwalił mój dzisiejszy makijaż oczu wykonany tymi cieniami. Ale jestem zmęczona. Padam, a najgorsze jest to, że nie mogę zasnąć. Jutro ostatni dzień na uczelni, bo piątek mam wolny. Miałam zamiar pomalować dziś pazurki, ale odpuściłam, bo mi się nie chce. aaa, i muszę pochwalić krem kokosowy Bielendy - faktycznie relaksuje, wygładza skórę, nawilża i świetnie nadaje się pod makijaż.
|
|
|
|
#4776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej, ale dziś fajna pogoda
Cytat:
![]() A jutro może zobaczę na limitowankę Essence do Solvaya o ile jeszcze coś się ostało Za to w wątku essence`owym dziewczyny pisały coś o kolejnej, która wg. mnie podobna jest do Glam Rock (też są takie brokatowe lakiery jak w GR, eyelinery, błyszczyki itp.). Ja sobie już ostrzę na nią ząbki, na te lakiery zwłaszcza Cytat:
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafka hehe dziekuje
fuksjaa ja tez mam dzis ostatni dzien na uczelni i weekend ![]() Co do lakieru to nadal testuje rimmel pro w kolorze velvet rose na moich pazurkach-mam go od soboty na pazurkach i odprysnal minimalnie tylko na jednym paznokciu a nie oszczedzalam ich Zachorowalam na lakier w kolorze granatowym tylko ze nie moge znalezc takiego bez drobinek chyba musze sie wybrac do inglota-nie ma wyjscia
|
|
|
|
#4778 |
|
po prostu Em :)
|
ewwwa, a Ty co studiujesz, gdzie i na którym roku?
![]() Zaspałam na pierwsze w tym roku ćwiczenia. Świetnie. tyle dobrze, że ominie mnie sześciogodzinne okienko, bo następne zajęcia o 16.30.
|
|
#4779 |
|
Miss Pudernica
|
Granatowy bez drobinek jest chyba w serii Glam Wear Bell. W Fashion Colour też był.
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na UR, juz 4 rok a Ty gdzie sie udzielasz?Ja właśnie powolutku zbieram sie na cwiczenia... ![]() aante_e dziekuje
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2009-10-08 o 09:59 |
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aante_e, witaj po przerwie
|
|
#4782 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Zbieram się na uczelnię, dzisiaj mam do 18.30 bez okienek
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mam dzisiaj fatalny pechowy dzień, aż mi się płakać chce, w dodatku dzieci w szkole tak mi dały popalić, że zwątpiłam w moją przyszłość w tym zawodzie... Darły się, biły, pluły na lekcji i nie reagowały na moje upominanie, ani na groźby, że wstawię im uwagi itp.
mam chwilowo dość. Siedzę całymi dniami i wieczorami i przygotowuję im różne cuda, żeby uatrakcyjnić lekcje, a jednak mają to gdzieś. Szkoda tylko mojego czasu i energii.. Normalnie dół mnie dzis dopadł.
|
#4785 |
|
po prostu Em :)
|
luskap, no niestety, ale takie zachowanie dzieci jest całkiem normalne. Chyba każda z nas była tego świadkiem w podstawówce.
![]()
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap na jakim wątku wstawiałaś zdjęcia to sobie poszukam.
![]() Dzieciakami się nie przejmuj, po prostu miały gorszy dzień. Poza tym inaczej się traktuje "stałego" nauczyciela. A mogłabyś o tych sweterkach napisać za jakiś czas? Chciałabym wiedzieć jak się będą zachowywać po praniu i dłuższym używaniu.
|
#4787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Masz rację, ze inaczej traktują stałego nauczyciela- tym bardziej że jest nim dyrektorka. No cóż, dzisiejszą walkę przegrałam...
|
|
#4788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byłam dziś na jednej rozmowie w sprawie pracy (w biurze projektowym), na 19 mam następną (na recepcjonistkę w klubie fitness)
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynko nie bierz tak bardzo do siebie tego, że nie udało Ci się uspokoić uczniów. Teraz dzieciaki są często wyjątkowo nadpobudliwe, ruchliwe i hałaśliwe. A nauczyciele niestety coraz częściej tracą swój autorytet, nawet wśród najmłodszych klas. Nie zniechęcaj się po jednym ciężkim dniu
![]() Hosenko trzymam za rozmowy o pracę ![]() A ja dziś miałam w pracy mały młyn, przyniosłam część pracy do domu, bo mnie szlag trafia już, że ciągle coś jest źle i nie mam ochoty poprawiać tego po raz setny Może jak spojrzę na to w spokoju to uda mi się rozwiązać problem. A jak dziś mi się nie uda to w weekend będę nad tym siedzieć. Uparłam się żeby to poprawić i nie poddam się
|
#4790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz dzieciaki pewnie wychodzą z założenia że taka praktykantka to im może nagwizdać. A może wcześniej już miały takie sytuacje że uwagi które wystawiła praktykantka właściwa nauczycielka olewała. Więc trudno o autorytet. Cytat:
Cytat:
|
|
#4791 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Fajna ta gazetka superpharmowa
ale chyba uda mi się nic nie kupić, chociaż mnie kusi np. Lysalpha i Waxy ![]() Już minął tydzień odwyku a ja nie kupiłam nic nadprogramowego
|
|
#4792 | |||||
|
|
Cytat:
) i puder. Zastanawiam się nad malinowym i kakaowym lakierem jeszcze. ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś się dowiedziałam, że mam 60 godzin praktyk do zrobienia od 13.06 do 8.10, zobaczymy jak to będzie. Tak btw. to chyba dziś faktycznie jakiś taki dzień, bo u mnie na logopedii były dziś takie przepychanki, że głowa mała. Cytat:
![]() Cytat:
U mnie za to odwyk leży i kwiczy, bo ciągle coś kupuję. ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Miałam dziś ciężki dzień, jestem wykończna psychicznie. W planach na wieczór mam jedynie gorącą kąpiel + rolniczenie + jakiś dobry film, albo wieczór w łóżku z laptopem i kubkiem gorącej herbaty. Muszę się odstresować.
|
|||||
|
|
|
#4793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potem na wykład dotarłam spóźniona tradycyjnie ![]() Swoją drogą już nigdy nie chcę się na niego spóźnić bo koleś fajnie prowadzi ![]() Cytat:
A u mnie idzie świetnie tylko te kremiki muszę kupić (już znalazłam zestaw Tołpy w necie z odbiorem osobistym 10 min na piechotę ode mnie i z próbkami i z rabatem przy kolejnym zamówieniu ) i tego nieszczęsnego Quickena NT ale ciagle mi żal tych 38 zł- krakuska ze mnie że hej
|
|
#4794 | |
|
|
Cytat:
Ale trudno, teraz szaleję, to potem zacisnę pasa. Z rzeczy koniecznych muszę jeszcze kupić płyn do higieny intymnej, bo dziś zużyłam resztę Joanny. Poza tym zużyłam też chusteczki do demakijażu i mydło pod prysznic Indian Spice Luksji. ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- aaa, i zdecydowałam, że jednak nie ścinam włosów na krótko (czyli do ramion ), jedynie wycieniuję je trochę żeby dodać lekkości i objętości.
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle że mnóstwo dzieci ma papierek na coś takiego bo rodzicom trudno przyznać że ich dziecko jest głupie albo jest łobuzem. A z taką opinią ma taryfę ulgową.
|
#4797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A różne saszetki próbkowe też zużywam Jupi:Cytat:
![]() Ciekawe, cyz dziś uda mi się wcześniej iść spać
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
No chyba że tak.
![]() Cytat:
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Uh, wreszcie dorwałam ten żel do mycia galenica, bo w tej obok mnie nie mieli, w kilku innych też nie, ale w jednej się udało
I dostałam krem biodermy hydrabio legere ))))
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

I jeszcze na Rimmela 30% mi odpowiada- tzn jeśli odlewka Nowego Stay Matte w musie się ładnie spisze- dziś wyprosiłam ją w Naturze 
Tak więc jutro praktyka całodzienna w szpitalu a potem jeszcze wykład do 16.30

Chyba jutro wstąpię do innej Natury.
a specjalnie po nie jechałam...
i lakier! chociaz tez maseczki do włosow wax mnie zaintrygowaly
hmmm
wiec moze ten...
Jutro ostatni dzień na uczelni, bo piątek mam wolny. 

za rozmowy o pracę
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
).