|
|
#991 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() Cytat:
ja niestety wiem od czego tyję a raczej dlaczego nie chudnę ale nie potrafię jakoś się wziąć w garść ![]() analitykę medyczną ![]() O, bo my tak na słowo nie wierzymy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
na nowościach wkleiłam link do zdjęcia reklamowego tej kolekcji, a tu mam fotkę z telefonu ale nie wyszła tak jak chciałam ![]() A pisała, o zapachu różanym właśnie ![]() Wróciłam od dermatolog, sensowna kobieta, dużo rzeczy o które pytałam odradzała ze względu na letnie słońce. Antybiotyki niestety nie dla mnie- bo nie mam stanów zapalnych (no, może kilka razy na miesiąc jakaś brzydka gula wyskoczy), a na białe podskórne paskudztwa poleciła kupić serum FlavoC i przemysleć kurację Aknenorminem w okresie jesiennym. I w ogóle obejrzała mnei pod lupą i takim powiekszalnikiem ze światełkiem- fajnei było ![]() Tylko jakoś nigdzie wcześniej nie czytałam o takim zastosowaniu witaminy C...
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Skakanka jest świetna na wszystko. To jest aerob więc spalasz tłuszcz wszędzie. Odchudza i wyszczupla nogi, rewelacyjnie działa na brzuch - w szczególności na dolną partię, zżera boczki, wyszczupla łapska, plecki. Podnośi tyłek kilometr w górę
I poprawia postawę, sylwetka jest bardziej wyprostowana.
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
Witam !
Tak was tu podczytuje i mam pytanie : można się dołączyć czy już nie przyjmujecie nowicjuszy?
|
#994 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
i witam w naszym wątku (wyniki zawsze mogły być lepsze ale już nie marudzę, bo co to zmieni)Cytat:
ja czasem biorę mniejsze jeansy, bo często mi się robią większe w trakcie użytkowania i potem są idealne ![]() Cytat:
nawet balsamu ujędrniającego nie chciało mi się wklepywać, bo nie chciałam czuć tego zimna ![]() dziękuję i witam serdecznie na NK ![]() otóż to ![]() wiem wiem pamiętam jak starałam się nie otwierać malinowego masła TBS, a potem w jednej chwili mnie wzięło i całą ascezę szlag trafił ![]() Cytat:
Jak już mówiłam na UW mam szanse marne, ale może na jakiś mniej oblegany kierunek złożę, ale generalnie więcej kierunków obłożę na UKSW Cytat:
![]() podobno następne matury mają być takie, że na całą Polskę zda jedynie 60% (dziś 78%), aby wyłonić naprawdę najlepszych, a nie być dla większości
|
|
#995 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ja na maturze zdawałam dokładnie to samo - też na tym samym poziomie. Tylko jeszcze poza tym podstawową historię ![]() Cytat:
Przypomnisz mi co to za kierunki? Cytat:
Chyba kosmetyki naturalne mają to do siebie, że są takie delikatne ![]() A propo's EM to zauważyłam, że teraz balsamy do ust mają w formie sztyftu a nie mazidła w słoiczku Miał ktoś? Jestem strasznie nie na bieżąco ![]() Dzisiaj w ramach poprawienia humoru (po upadku na nauce jazdy motocyklowej dość niemiłym w skutkach ) zapuściłam się do centrum handlowego i przepuściłam całą kasę co do grosza na 4 pary seksiarskich majtek w Oysho, czarnego push-up'a z H&M'a, maskę i szampon Wax L'biotica dla blondynek, jedwab tegoż oraz landrynkowo różowy lakier do paznokci Wibo ![]() Strasznie mnie wzięło na te Waxy L'biotici Niestety w SP nie mieli wtedy tej wersji więc kupiłam szampon i odżywkę dla zniszczonych. Są świetne, ale użyłam ich raz, bo dziś upolowałam to na czym zależało mi od samego początku ![]() Uwaga, na zestawy Waxów (szampon+maska+jedwab) w SP! Wszystko jest w promocyjnych, fajnych cenach, ale jeśli się kupi wszystkie elementy pojedynczo to wyjdzie 1,50zł taniej niż w zestawie ![]() Strasznie namnożyło mi się specyfików do włosów i chętnie bym się podzieliła. Chce ktoś: - trzyminutową, morelową maskę Aussie - odżywkę regenerującą Pantene Restoratives - szampon nabłyszczający do włosów farbowanych Kerastase Chroma Reflect - maskę Elseve L'oreal z mleczkiem królewskim - odżywkę Elseve L'oreal z mleczkiem królewskim - szampon Wax L'Biotica dla włosów suchych i zniszczonych z henną i cynamonem - maskę Wax L'Biotica dla włosów suchych i zniszczonych z henną i cynamonem ?Chętnie się wymienię
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
jutro się wybieram do Rossmana polować na balsamy ikosmetyki do opalania, a potem do Natury po mazidełka do paznokci.
pamiętajcie mnie nic innego nie wolno! jakby coś to bić, mocno.miłych snów Kochane Kosmetykoholiczki
|
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Te naturalne kosmetyki mają niestety krótkie terminy, trzeba bardzo uważać nie można być nk ![]() Ja z tych balsamów wolałabym taki w słoiczku, one miały różne zastosowania, nie tylko usta.
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początek mało. Zobacz jak z kondycją. Ja za 1 razem wyskakałam 500 razy. I tyle skakałam przez pierwsze 2 tygodnie a potem zaczęłam zwiększać. 500 skoków to u mnie ok 7minut. Więc może zacznij od 2 minut + jakieś ćwiczenia i tak 3 razy. A jak się okaże, że to mało to powoli zwiększaj Skacz regularnie co 2 dni lub codziennie jak będziesz chciała, ale co 2 dni wystarczy spokojnie.Edit: No i oczywiście rozgrzewka przed i po
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-06-30 o 22:27 |
|
|
|
|
#1000 | |
|
czyli Endżi
|
Hm, szczerze mówiąc to najchętniej oddałabym na raz po parę rzeczy
![]() A pytanie "co byś chciała?" w kierunku n-k może mieć tylko jedną odpowiedź Jestem podatna na kuszenie ![]() Ale tak naprawdę to potrzebuję tylko micela, jasnego korektora pod oczy i zapasu jedwabiu L'Biotica ;D Cytat:
Tak właściwie to ja jakoś nigdy się nie skusiłam żeby pomaziać sobie inne partie ciała poza ustami Na słoiczku było Murumuru Lip Balm i jakoś chyba nie chciałam eksperymentować
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem ciekawa ile skaczesz dziennie?Cytat:
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę zrobić sporą odlewkę toniku clareny nawilżającej (ok. 150ml, lub więcej). Mam nowy nabłyszczacz do włosów firmy echoline. 120ml w spreju Nowy filtr lirene 50. No i jakieś próbki, odlewki. Kurde, bida u mnie ![]() Dobra mam jeszcze żel krem nawilżający o przedłużonym działaniu dermedic. pod oczy. nowy. puder clinique blended face, używany, ale nie dużo.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-06-30 o 22:43 |
|
|
|
|
#1003 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno w innych krajach nie ma czegoś takiego jak zdać lub nie zdać matury- po prostu dostaje się wynik punktowy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aha, na koniec najgłupsze pytanei świata- gdzie kupić skakankę taką?
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam swoją skakankę, którą mama mi kupila jak miałam chyba hm...6lat
w sklepach sportowych kupisz fajną, która będzie nawet liczyła ile km przeskoczyłaś
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sklepie z zabawkami na przykład kiedyś widziałam w papierniku, ale to to pewnie dlatego, że zabawki też tam sprzedawali
|
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
|
#1007 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
a kierunki to Finanse&Rachunkowość i Zarządzanie. Takie tam, oklepane ![]() Cytat:
zwłaszcza te majtki z Oysho, uwielbiam ![]() Cytat:
![]() TŻ mnie dalej wkurza. Ale nic to, mam jeszcze do obejrzenia jakieś 100 stron wątku 'Nasze zbiory pielęgnacyjne część I.'
|
|
|
#1008 | |||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Oooo, tego Dermedica bardzo chętnie ![]() (Nawiasem mówiąc dziękuję Maj Dir Także wybierz sobie coś z powyższych za Dermedica Większość ma jedno-dwurazowy ubytek. Maski Aussie jest chyba coś koło 3/4. Ma najobłędniejszy zapach jaki w życiu spotkałam w kosmetykach do włosów. Olejek migdałowy i słodkie morele ![]() Czuję się nakręcona na skakankę Ale ja chyba muszę sobie kupić jakąś ze sklepu sportowego, bo taka klasyczna ze sklepu dla dzieci będzie za mała :-p Mam 180cm wzrostu ![]() Hihi, będę ćwiczyć jak Rocky Balboa ![]() Najprawdopodobniej będę ![]() Cytat:
Cytat:
Gdybym miała pewność, że nikt nie oskarży mnie o ekshibicjonizm i perwersję to bym foty wkleiła ![]() Przezroczyste różowe z cekinową wisienką, przezroczyste różowe z błyszczącą Hello Kitty, czarne z koronką na pupie z napisem Private Kitty i kryształkową Hello Kitty na przedzie i satynowe z kokardkami i wycięciami na pupie Cytat:
Cytat:
?
|
|
#1009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo Ja swojej wciąż nie znam, bo jeszcze nie mam wyników Ahahahaha jasneeeee ![]() Cytat:
Po wczorajszych testach z Lumiere jestem zachwycona ![]() Cytat:
Wiedziałam, że będzie dobrxze!!Cytat:
|
|
#1010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupuję skakankę! Kiedyś uwielbiałam skakać(tzn. jako dziecko), może pora sobie przypomnieć jak to było ![]() Cytat:
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Pomadki YR to zapach ma przecudny mój TŻ uwielbia ją do całowania polecamco do zdjęć moich zacnych zbiorów to wkleje, a jakżeby nie, jak tylko dopadnę do aparatu pozdrawiam Was wszystkie
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-07-01 o 09:02 |
|
|
|
|
#1012 | |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
Cytat:
|
|
|
#1013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wszystkim
Cytat:
Cytat:
Przypomniałaś mi że powinnam dokupić garnierowski tonik dla wrażliwców. Bardzo go lubię Cytat:
Teraz będziemy trzymać kciuki abyś na wszystkich wybranych uczelniach, kierunkach była przyjęta. Będzie dobrze! ![]() Cytat:
Po przebudzeniu zauważyłam że mam zakrwawione czoło musiałam się sama w nocy udrapnąć...
|
|
#1014 | |||||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Ty też masz kolor 06? Gdzie się w niego zaopatrujesz?Ostatnio miałam ochotę go już zdradzić, ciągle po głowie chodzą mi pryzmy , którymi Ty kiedyś tak skutecznie kusiłaś, ale znalazłam 06tkę na Truskawie i wzięłam.Cytat:
![]() Cytat:
śliczne.. muszę się niedługo wybrać na jakieś majtkowe łowy. Cytat:
Jeśli nie chcesz ryzykować całego opakowania to poproś o próbki, ja dostałam kiedyś taką gotową i to ona mnie skusiła.Cytat:
Angel kiedy wkleisz jakieś swoje zbiory? strasznie jestem ciekawa co tam masz fajnego ![]() i wzajemnie Cytat:
biedaku ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#1015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oj bardzo się to przyda Cytat:
Cytat:
tego w nowym opakowaniu na początku trudno się używa, bo prawie nic nie leci dobrze, że z czasem problem mija
|
|
#1016 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
po części to sama, bo się gniotłam na malutkim łóżku (mam nieproszonych gości - cały mój pokój w ćmach, a ja mam owadowstręt, więc musiałam czekać do rana, żeby ktoś je poodkurzał. ) i byłam cała zwinięta, więc o 4 nad ranem hlaps na kanapę (nie co większą) ale już jest dobrze, rozprostowałam się rześkim prysznicem i poranną gimnastyką.
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Poskakałabym sobie, ale nie mam gdzie Czy taka wyimaginowana skakanka tez będzie skuteczna? Wczoraj zostały wysłane Sensibio, a dziś rano zostanie wysłana Saga Musze powoli szykować miejsce (na jedno i drugie )W czerwcu za bardzo poszalałam Musze się jednak pochwalić, że planowałam na czerwiec małe zamówienie na ZSK, ale jednak wstrzymałam się ![]() W lipcu mam zamiara NAPRAWDE ograniczyć zakupy kosmetyczne. Mam dużo końcówek, więc zbiór się ograniczy. Czy któraś z Was widziała/ma może paletę Isa Dory do smoky?
|
#1018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, zamówione tydzień temu. Jeszcze ich nie dostałam, ale myślę, że nic się nie zmieniło ![]() Cytat:
![]() Skakankę dostaniesz np. w Decathlonie, Auchan na dziale sportowym itp. Cytat:
w sam raz na randki haha
|
|
|
#1019 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
) i nie martw sie my ciebie o perwersję nie oskarżymy a że tak zapytam są jakieś duże przeceny w oysho? Ide pracować musze zarobić pieniąchy na piątkowe kosmetyczne zakupy
|
||
|
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie nowe NK
![]() Ja się tak właśnie zastanawiam... gdzie Wy na tych skakankach macie zamiar skakać ![]() Przeca nie wyjdę przed blok.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

na nowościach wkleiłam link do zdjęcia reklamowego tej kolekcji, a tu mam fotkę z telefonu ale nie wyszła tak jak chciałam 
ale już nie marudzę, bo co to zmieni)
i witam serdecznie na NK
spodziewałam się, że to angielski pójdzie mi najsłabiej...
Miał ktoś? Jestem strasznie nie na bieżąco 

Ale nic to, mam jeszcze do obejrzenia jakieś 100 stron wątku 'Nasze zbiory pielęgnacyjne część I.'