|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Byłam dziś kupić farby do pokoju - dwa kolory, myślę, że będą świetnie wyglądały w połączeniu z meblami i kanapą.
W przyszłym tygodniu zaczynam remont. Kosmetycznego dziś nic nie kupiłam.
|
|
|
|
#2942 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ello, daawno mnie tu nie było. Jak zwykle wpadam na chwilę i znikam na długo
Ciągle nie mam albo czasu albo cierpliwości do mojego neta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie mówiąc już o tym, że i jakieś ciasteczka czy czekoladki w ciągu dnia też do żołądka wpadły Ale też usprawiedliwiam się okresem i nieodłącznie z nim związaną chcicą na słodkie Ale od jutra koniec, kupuję znów ciemne bułeczki i wieśniaka na II śniadanie, przynajmniej w pracy, bo w domu zwykle II śniadań nie jadam (za późno wstaję )Cytat:
A tak przy okazji, ten TurboSlim Drink, który polecałaś kiedyś można pić przy pigułkach anty? Cytat:
Cytat:
Zawsze jakaś kasa by wpadła.***************** Idę się zamaskować białą Logoną i wziąć za pedicure. Może tu jeszcze potem zajrzę. |
||||||
|
|
|
#2943 |
|
|
Hosenko, gdzieś mi mignęło, że używałaś pudrów z BU. Z którego byłaś najbardziej zadowolona?
|
|
|
|
#2944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Boże, boże jeszcze tylko 3 dni(z dzisiejszym licząc) i koniec urlopu ![]() Cytat:
Brakowało mi czegoś takiego we włosowej pielęgnacji(a ostatnimi czasy dużo na nią kasy wydaję).Cytat:
![]() Ja myślę, że nie ma się co martwić, że to limitowanka. W końcu Meteoryty są wydajne jak diabli i pewnie wystarczą Ci na lata ![]() Cytat:
Miło Cię widzieć.
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() O jakich Wy sprayach piszecie? Chyba przegapiłam a może jest mi jakiś niezbędny
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może potem też wypuszczą jakieś przeboskie kuleczki ![]() ale nie rozumiem, czemu Guerlain tak rozpieszcza tylko Azjatki... ( )Cytat:
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie się zastanawiam czy sobie nie kupić teraz. Za 40zł, to tanio
|
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana, wraca wasza siostra marnotrawna
![]() Nie miałam ostatnio niestety czasu tu nawet zaglądać zbyt często, nie mówiąc o pisaniu ale udało mi się w końcu napisać pracę mgr, w poniedziałek jadę ją złożyć do dziekanatu i za dwa tygodnie obrona. Wreszcie będę mogła odpocząć psychicznie i się wyspać![]() Widzę Nosku i Organzzo że się skusiłyście na białe meteoryty, tak je sobie oglądam i coraz bardziej i ja ich pragnę Tylko kurcze, miałam sobie kasę na wyjazd odkładać a tu znowu bombardowanie jakimiś fajnymi nowościami z każdej strony. Może poczekam z ich zakupem do końca wrześnie, choć boję się, że potem może ich już nie być![]() Lecę ponadrabiać trochę wątki. Aaa, i ja też niestety mam wesele za 2 tygodnie i oczywiście nie mam pojęcia w co się ubrać Chyba ubiorę to, w czym byłam na ślubie koleżanki, teraz mam wesele w rodzinie więc żadna osoba na weselu się nie powtórzy i nie zobaczy, że mam tą samą sukienkę
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widocznie uważają, że tylko Azjatki mają jasne i porcelanowe odcienie cery ![]() Cytat:
A ja psikam na całą długość włosów.Właśnie zgłosiłam do KWC tą moją do włosów blond.
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
ale mam nadzieję w miarę szybko ją zmęczyć
|
|
#2952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dają jakby delikatny szron na twarzy, pięknie podkreślają bladość tylko jak je porównałam z BC to niektóre białe kulki są większe nie wydaje mi się żeby przez rok używania BC tak się zmniejszyły, więc chyba rzeczywiście są ciut większe (ale nie tak wielkie jak motyle )Fajnie, że już Twoja praca napisana tyle nad nią siedziałaśCytat:
Cytat:
|
|
#2953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
I ja...
![]() Lizzie super, że praca już skończona, ja ze swoją jestem w ciemnym lesie ![]() Wywalcie mnie do sklepów, nic sobie wczoraj nie kupiłam, na nic się zdecydować nie mogłam, kopertówek nigdzie nie ma ![]() A jak mi się jedna w Mango spodobała to kosztowała stówę... ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ja nie Hosenka, ale mam bambusowy z jedwabiem i perłowy. Bambusowy to mój KWC, kocham ten puder! Nie dość, że tani i matuje mnie na dość długo to jeszcze nie zapycha.
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe, mają niby najwięcej srebrnych drobinek, ale na twarzy jakoś to się nie wybija
jakby mój TŻ to określił jest tak.. "aniołkowato" ![]() nie trzeba być ekstremalnym bladziochem, żeby do człowieka pasowały ale myślę, że czym bardziej blado tym lepiej widać ich działanie ![]() podobają mi się i solo, i na filtrze z lucidity i nawet w pudełku mi się podobają mogłabym je wyciągać dla samego wpatrywania się w nie ![]() Cytat:
a ceny chyba przyzwoite
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Oj oj dziewczyny dziewczyny... Takimi nowościami kusicie a ja muszę walczyć z nałogiem zakupoholizmu
bo już mi się nic w szafkach nie mieści
|
|
|
|
#2957 | |
|
|
Cytat:
Ale dziś jestem senna. :ziew: Mogłabym zasnąć na stojąco, a tu jeszcze tyle roboty przede mną. Dobrze, że to przedremontowe przygotowania, układanie i segregowanie wszystkiego, więc nie będzie źle. A wieczorem sama przyjemność - przeglądanie stron o urządzaniu mieszkania. |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksjo wyczytałam na fitnessie, że bierzesz spalacza (thermo shape plus) i planujesz zmianę. Mogę Ci polecić Cytolean. Jest dobry dla kobiet i skuteczny
![]() Edit: ah i rzeźby z masą nie zrobisz albo robisz masę a potem palisz fat i robisz definicję albo palisz fat jak teraz a potem robisz definicję. masa Ci już będzie niepotrzebna, szczególnie, że chcesz mieć smukłe, lekko umięśnione ciało
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-08-14 o 12:18 |
|
|
|
#2959 |
|
|
Dzięki.
Zaraz sobie poczytam o nim.
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Ale upał!
A ja się naubierałam z rana w długie spodnie i bluzkę z długim rękawkiem, bo mi było zimno i teraz się gotuję. Zaraz się przebiorę i poćwiczę trochę. Robię podskoki i kręcenie brzuchem tak jakbym kręciła hula-hop i czuję jak mi mięśnie pracują. Parę lat temu też takie ćwiczenia robiłam i fajnie mi się talia wyrzeźbiła ![]() Myślę jeszcze nad zamówieniem z Avonu. Pisałam w wątku, że ciekawią mnie cienie i pomadki z minerałami, ale chyba jednak się powstrzymam a zamiast tego wezmę coś na promocji Planet Spa. Na pewno chcę krem do mycia twarzy z glinką z serii marokańskiej i....nie wiem co wziąć jako 2 produkt ![]()
|
#2961 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
nie ma sprawy, mam nadzieję, że będzie smakowało!! porobiłam z Mamą też kolejne słoiki - sałatkę z burakami, ogórki w zalewie musztardowej i konfiturę buraczano-migdałową do szyneczki i pasztetu - pewnie na święta będzie jak znalazł... Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie wolę kosmetyki do mycia twarzy o żelowej konsystencji, ale nieraz lubią mi wysuszać cerę, więc staram się mieć 2 różne oczyszczacze - jeden mocniejszy a drugi bardziej kremowy
|
|
#2963 |
|
|
http://www.nobiles.pl/storage/produc...s/okladka2.pdf
Kolory są trochę inne niż przedstawione w powyższym linku, ale maluję na orzechową i borowikową jesień.
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-08-14 o 14:13 |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksjaa: mam perłowy i bambusowy z jedwabiem - ich nie da się porównać bo to 2 różne pudry, o różnym przeznaczeniu. Bambusowy ma matowić i to robi całkiem nieźle (ja go mieszam jeszcze z "kolorowym" sypkim z Oriflame). Perłowy ma raczej własciwości pielęgnacyjne. Nakładam go opuszkami palców, wygładza, rozpromienia , zmiękcza. Uzywam go pod bambusowy. Niedawno wróciłam z roweru - 1,5 godziny Kupiłam masło i żel Sopot Spa Pomarańczowego żelu nie mieli Z eksfoliatora 35% nici - dostaąłm zdiś maila ze sklepu Ziaji z prośbą o skan dyplomu kosmetyczki lub pozwolenia na działalnośc kosmetyczną EDYCJA: nic nie wygrałam wczoraj w totka Miałam 2 trafione liczby ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-14 o 14:28 |
|
|
|
#2965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w załączniku zapodaję fotkę - proszę nie zwracać uwagi na nie wykończone jeszcze schody...
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
OMG, off-wietrzka
ślicznie urządzone i kolorki piękne
|
#2967 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, strasznie mnie kuszą ale się chyba jednak trochę wstrzymam, choć jest to strasznie ciężkie![]() Off-wietrzko, śliczne mieszkanko, a kolor jaki ciekawy
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
To samo miałam napisać: pięknie
Jedynie w Simsach sobie mogę póki co podekorować domki
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
one są typowo pudrowe.. jak nie wiem.. takie pudrowe cukierki mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi z tym, że jest zachowana równowaga i żaden z innych niż biel kolorów nie przeważa (ja się bałam, że te różowe mogą robić lekkiego prosiaka, ale nie ;D)w dziennym świetle drobinek nie widać, tylko rozświetlenie (typowe dla meteorytów ) i zmrożenie, a w słońcu i sztucznym świetle już bardziej ale nie wychodzą na pierwszy plan ![]() może sobie kup po obronie? tak w nagrodę
|
|
#2970 | |
|
|
Cytat:
Zastanawiam się jeszcze nad zmianą rozmieszczenia mebli, bo jakoś mi się dotychczasowe znudziło. Generalnie popadłam w remontowy wir.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Ciągle nie mam albo czasu albo cierpliwości do mojego neta 

Jestem żenująca 
Zobacz sobie jak nie znasz cytrynę z imbirem (chyba nie pomyliłam nazwy 

Miło Cię widzieć.
Chyba przegapiłam a może jest mi jakiś niezbędny
)

Chyba ubiorę to, w czym byłam na ślubie koleżanki, teraz mam wesele w rodzinie więc żadna osoba na weselu się nie powtórzy i nie zobaczy, że mam tą samą sukienkę

A ja się naubierałam z rana w długie spodnie i bluzkę z długim rękawkiem, bo mi było zimno i teraz się gotuję.
Miałam 2 trafione liczby ...