![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]()
![]() |
#2852 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice czesto tam jeżdżą. Ja jeszcze nie byłam - nie lubię chodzić na basen
![]()
#2854 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2856 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A włoski piękne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A Bossy czy Kallos nie powoduje przetłuszczania się włosów? z tym, że ja mam inne włosy niż ty-ciemne i grube ![]() Cytat:
![]() Ja też chcę meteoryyytyyy ![]() Tak piszecie o dietach i ćwiczeniach, że ja nabrałam ochoty. Dieta mi jest potrzebna, jak tylko schudłam ostatnio kilo, tak sobie od razu folguję i jem na co tylko mam ochotę- efekt taki, że znów ważę najwięcej w mojej karierze ![]() ![]()
![]() |
#2857 | ||
Zakorzenienie
|
A możesz zalinkować jaką masz?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2858 | |||||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() I co myślisz o Hypnose Senses? Hihi, niezły doping ze strony tż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Asia Straight Gliss Kura to też lubię. Podebrałam siostrze kilka razy odżywkę i serum do prostowania. Moich fal i tak tak łatwo nie rozprostuje, ale wygładza, dyscyplinuje i nabłyszcza ![]() Szampon widziałam wczoraj przeceniony o parę złotych w SP ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W szczególności ceny regularne Blissa wprawiły mnie w osłupienie ![]() ![]() ![]() ![]() Abracadabaume też przecenione o 70% ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Stałam wczoraj przed półką i już prawie wrzucałam Czekoladkę i Kokos, ale udało mi się opanować, bo jeszcze mam ful żeli ![]() ![]()
![]() |
#2859 | |
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze. ![]() Wstałam dziś rano, patrzę za okno a tam leje. ![]() ![]() ![]() Ale kusicie tymi Sephorowymi żelami i balsamami. ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-08-11 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Luskap: ja dodam jeszcze: ogranicz lub całkiem zrezygnuj z chleba - brzuch od razu się spłaszczy. Zamiast niego jedz np. lekkie pieczywo z Chabra czy Wasy. Ja bardzo lubię je jeść z pastellą krewetkową lub jajeczną, do tego pomidorek
![]() Na śniadanie: np. musli, z dorzuconym słonecznikiem, rodzynkami, dynią, suszonymi morelami, wkrojonym bananem i z mlekiem oczywiście ![]() Nie jedz późno kolacji, ja staram się tak ok 18-19, ale różnie z tym bywa ![]() ![]() Ogranicz cukier - też w herbacie czy kawie. Ze sportów - fitness, rower, skakanka (choćby wyimaginowana, jak moja ![]()
#2861 |
|
Hosenko, właśnie spojrzałam na Twój podpis, świetnie Ci idzie odwyk w tym miesiącu.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że pojdzie równie super jak w lipcu. Nie wiem czy się uda, bo mam mniej końcówek do wykończenia niż w tamtym miesiącu.
![]() |
#2863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fuksjaa, dzięki za rady ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-11 o 10:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Wtajemniczenie
|
Witam wakacyjnie acz deszczowo
![]() Hosenka, przeczytałam Twoją "instrukcję"... 3 m-ce byłam na takiej diecie, i nawet mi to nie doskwierało... I w sumie zupełnie nie rozumiem, czemu zaprzestałam, skoro wyniki były świetne ![]() A teraz co? Przytyłam 2 kilo i ramiona znów okrągłe, fe! Kupiłam sobie rten przeceniony zestaw Clinique z Moisture Surge Extended Thirst Relief - mój boże, jakiż to doskonały kosmetyk! A sam zestaw? za 172 zł mam krem, scrub, cienie, róż, połowę tuszu i mini błyszczyk. Najlepsze, że kupiłam go tylko dla cieni, a w sumie są najmniej udanym kawałkiem zestawu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
|
Dziewczyny kupowałyście kiedyś coś od tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3307856 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Luskap: własnie chleb powoduje, że z brzucha jest balonik (nie, że jest tłusty, tylko wzdęty). Ja tez uwielbiam chleb, taki świeżutki, chrupiacy ale ... coś za coś
![]() Ja tez jestem leń, wiecznie nic mi się nie chce - w domu nie chce mi sie siedzieć, ale wyjść - tez mi sie nie chce ![]() Warto jednak się zmobilizować i wskoczyć na rower - na początek na pół godziny, potem zwiększać. Od czasu do czasu piję tez Figure (2 saszetki zalewam połową szklanki wody, bo robiona zgodnie z instrukcją na mnie nie działa), wyczyści jelita i od razu człowiek się lżej czuje ![]() ![]() Vibesko: dawno Cię nie było ![]() EDYCJA: ups ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-11 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładniej to zmieniają wygląd całej serii no ale nie wiadomo jakimi cenami później zarzucą. ![]() ![]()
![]() |
#2868 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Kocham moją SILNĄ WOLĘ ![]() ![]() ![]() Na usprawiedliwienie mam to, że chodziło za mną od tygodnia a w dodatku mam okres i umarłabym bez jakiegoś ciasteczkowego akcentu poprawiającego humor ![]() W markecie upolowałam Szampon Joanny nawilżająco-regenerujący z miodem i proteinami mlecznymi z Apteczki Babuni ![]() ![]() Koshatko, ja już teraz się pilnuję z balsamami i kremami do ciała żeby były dobrej jakości i miały jak najmniej chemii. Moja skóra kaprysi na silnie perfumowane i mające w składzie glicerynę i sylikony mazidła ![]() ![]() Ale sephorowskie żele lubię ![]()
![]() |
#2869 |
|
Ja też miałam ochotę na coś słodkiego, zrobiłam sobie kakao i spryskałam wanilią z czekoladą z Sephory i tak mi teraz dobrze..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Hosenko,
nie wprowadzaj dziewczyny w błąd. jak chce jeśc chleb to niech je właśnie rano. ale nie biały ![]() ![]() W ogóle to byłam w aptece ![]() ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-08-11 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Bossy podasz mi linka do Twojej odżywki? ![]()
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
koshatka,
ja mam ostrowię. jest tania, a nie jestem kulturystą i nie jest mi potrzebne "lepsze jakosciowo" białko ![]() ![]() a dziś robię ciasto low carb ![]() ![]()
![]() |
#2873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupię sobie chyba ciemny chleb z dużą ilością różnych ziaren, bo tego chrupkiego i styropianu nie cierpię! Na mnie dobrze i oczyszczajaco działa kefir, nawet duże ilości, do tego ogórek, szczypiorek itp. A jajka można jeść?Bo lubię ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | ||
Rozeznanie
|
i ja się dołączam do grona wielbicielek i polecaczek BC!! są po prostu RE-WE-LA-CYJ-NE!!!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja wczoraj zakupiłam tylko mydło w płynie i dozodorant w kulce, bo mi się kończy... a chętnie zaszalałabym z czymś zupełnie niepotrzebnym... ![]() i zgodnie z obietnicą wklepuję przepis na kapustę do słoika: 1kg kapusty (ja robiłam zarówno z białą, jak i z czerwoną) 300g marchwi 1 seler 50g rodzynek 50g orzechów laskowych lub włoskich (ja dałam słonecznik) 2 łyżki cukru 30g oleju 150ml octu winnego 6% Kapustę drobno szatkujemy, marchew i seler obieramy i ścieramy na tarce do jarzyn. Rodzynki moczymy i osączamy. Orzechy grubo siekamy. Wszystko razem mieszamy z cukrem, octem i olejem. Układamy kapustę z dodatkami ciasno w słoikach i szczelnie zamykamy. Odstawiamy w chłodne miejsce. A dziś zabieram się z Mamą za inne przetwory warzywne, bo rodzice byli w weekend na wsi u rodziny i przywieźli masę różnych warzywek i teraz musimy to jakoś przetworzyć na zimę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
Hej, wracam właśnie z Krakowa. Ale ulewa mnie dopadła
![]() Kupiłam kieckę na wesele ![]() ![]() ![]() Kupiłam też srebrne kolczyki z kryształkami w H&M pasujące do tego koronkowego wzoru. Wrzucę może potem fotki. Jeszcze popatrzę niedługo za butami, ale jeśli nie znajdę jakichś fajnych to ubiorę moje czerwone peep-toe, pazurki też machnę na czerwono i będzie git ![]() Wzięłam Wax dla blondynek i spray też dla blondynek ![]() I jeszcze mały peeling gruszkowy Joanny sobie kupiłam. Cudem oparłam się za to perfumom Sun Moon Stars ![]() ![]() Hej pakosto! ![]() ![]()
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czytam o waszych zakupach i tylko się opieram, wczopra widziałam w Sephorze te balsamy i żele, ale się dzielnie oparłam bo mam tyyyyle żeli i balsamów że to już byłaby głupota ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mleka, to miałam na myśli, że nie samo musli, tylko z mlekiem, a nie w sensie "oczywiste na diecie" ![]() Zresztą, ja o żadnej diecie nie pisałam bo się zwyczajnie na tym nie znam i się tym nie interesuję ![]() Luskap: ja chrupkiego tez nei cierpię. Pisałam o "lekkim" ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-11 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Vibesiu oczywiście fotki pokażę jeszcze dziś
![]() A ja dziś przechodziłam koło Sephory, ale nie lubię tej w G. Kazimierz a ochroniarz stojący w wejściu dodatkowo zniechęcił mnie do wejścia, bo miał minę jak zbity pies ![]()
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - oliwy z oliwek nie trawie po prostu, nie lubię i strasznie boli mnie po niej brzuch (czasem zjem ale nie moge codziennie) - orzechy itp - nie mogę zbyt dużo, bo mam uczulenie... - białko - nie mogę za dużo jajek, bo zaraz mam uczulenie ![]() i klops ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.