|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Znowu te wredne mohery tyle postów nadziergały..
![]() Cytat:
chyba trauma z dzieciństwa.Cytat:
Po tylu godzinach w pracy mózg mi się lasuje, co gorsza końca nie widać, a jutro na siódmą z powrotem
|
||
|
|
|
#692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#693 |
|
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10049617]A wiecie, że NIGDY nie byłam w solarium? Czasem, zimą, nawet mnie kusi - kwestia ogrzania się, mam zimno w mieszkaniu. Ale oglądałam Oszukać przeznaczenie i tam laska spaliła się w solarze, no i się boję
Kretyński film, ale mi w pamięci utkwił. Stare kości ogrzewam więc termoforem I sauną.A teraz uwaga, mały dramat: małe miss[/quote] Ja byłam z pare razy na solarium,ale tylko po to by się lekko opalić,to było tylko dwa razy. Widziałam ten film,świetny,dwie laski się spalily w solarium. |
|
|
|
#694 |
|
Gość
|
http://pl.youtube.com/watch?v=VtiHnNldDDk - to o to wam chodzi...
- Niezłe hardcore, teraz już na bank nie pójdę do solarium (nigdy nie byłam).
Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-12-11 o 21:36 |
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam parę razy na solarium, ale mahoń mi nie grozi. Baaaardzo ciężko się opalam jakem blondyna i żeby się zrobić tak jak te pannice na fotkach to bym musiała poszukać jakiegoś bogatego sponsora
Przed latem idę parę razy, żeby na słońcu nie doznać oparzeń i przed wielkim wyjściem gdzieś ze 3 razy. Ot i całe solariowanie...
|
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
Znikam, na dwójce właśnie zaczął się House
|
|
#697 |
|
Gość
|
To miłego oglądania
|
|
|
|
#698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawie by to musiało wyglądać...Ale solarium mam o rzut beretem od domu . Pracuję tam dziewczyna,znajoma mojej koleżanki ma ona 19lat a wygląda na 25 nie jest to już zdrowa opalenizna wygląda raczej jak poparzona A co do potrącanych zwierzątek. Nigdy świadkiem potrącenia nie byłam ale jechałam kiedys latem samochodem ze znajomymi,było gorąco a więc szyby były odsłonięte nagle wleciał gołąb do samochodu ,nacierając prosto na twarz kierowcy . Wszyscy byli w szoku,kierowca stracił kontrole nad samochodem a my ledwo uszliśmy z życiem . |
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi po świecie masa stworów, których fekalny kolor skóry powoduje, że beretowi się antenka marszczy, ale nic na to nie poradzimy. Widać, że wiele osób ma problem z zaakceptowaniem swojego koloru skóry. Jackson chciał być biały, wszyscy wiedzą jak wyszło, a u nas babki chcą być czarne a wyglądają jakby miały wątrobowe problemy
|
|
|
|
#700 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Co do solarium, to ja się wypowiem tylko, że tu u mnie solarium nie ma, bo sezon na opalanie trwa prawie cały rok.... tak więc jestem opalona, ale lekko, bez przesady, taka zdrowa opalenizna ciała
TYdzień temu jak byłam na plaży, to więcej pływałam w morzu niż się opalałam, praktycznie chodzę na plażę tylko raz w tygodniu... i wystarczy.
|
|
#701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto pojmie dziś ten świat
|
|
|
|
|
#702 |
|
Gość
|
Tia, wielka miłość do stylu golden girl.
![]() A ja, kocham swój odcień, mogło być jedynie mniej plam - jest zdrowy i lekko zaróżowiony.
|
|
|
|
#703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tu szaro-buro ,błoto i deszcz, a ty o plaży i morzu )
Edytowane przez kalina121 Czas edycji: 2008-12-11 o 22:28 |
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
To ja przyznaje bez bicia, że przed wakacjami idę kilka razy - jestem naturalną bladzinką, i jak z taką skórą polęcę gdzieś na wakacje, wracam w kolorze smażonego pomidora, z tak samo odchodzącą skórką
Dlatego ide tak z 5-6 razy żeby przyzwyczaić skórę ![]() Ale nigdy nie osoągam takiego 'pięknego' koloru z rożna ani tak pomarszczone skóry, dlaczego? ![]() Na Polsacie Desperatki ![]() TmargoT, wow, znasz osobiście tą gwiazdę internetu Załatw foto z autografem ![]() Ja osobiście myślałam że to jakaś Rosjanka albo Ukrainka, bo dla nich jest sezon na Zakopane
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bardzo wiem, o jaką gwiazdę chodzi, jutro doczytam. Co do opalania - nie lubię, ani na słońcu ani na solarium, wolę swą naturalną bladolicość.
Idę spać bo nos mam już na klawiaturze. Dobranoc konserwy, niech moher będzie z wami
|
|
|
|
#706 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie w temacie, ale za to nostalgicznie - z dedykacją dla złotej młodzieży:
http://www.joemonster.org/filmy/1266...iebie_wyrosnie Tym optymistycznym akcentem kończę kolejny moherowy dzień. Dobranoc!
Edytowane przez Reijel Czas edycji: 2008-12-11 o 23:31 Powód: dopisek |
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki, oto perełka:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post10051774
|
|
#708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mi się dzieciństwo przypomniało, pogrzebałam, pogrzabałam i oto jest :http://pl.youtube.com/watch?v=ejhhhREnuho http://pl.youtube.com/watch?v=KDEl2ErUAM0 I odwieczny problem mnie jako małolaty : czym do diaska jest tuptanoc ![]() A z tą małolatą to mnie wcięło, aż mi się ciśnienie podniosło
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
*sloneczko* to człowiek (czyt. moher) specjalnie nie wchodzi na taki wątek, bo wie, że dziś wypił o jedną kawę za dużo i może się to skończyć zawałem a Ty tu takie kwiatki wstawiasz...
![]() Jak czytam takie posty to mi ziemniaki w piwnicy gniją...czasem już nawet nic się nie chce napisać, to jest daremna fatyga. Małolaty i tak mają w poważaniu co tam napiszemy a najlepszą obroną jest atak więc tak to wygląda jak wygląda. Wczesne macierzyństwo naprostuje i doprowadzi do ostatecznego końca dzieciństwa o który tak bardzo zabiegają takie panienki. Szkoda tylko, że czasami takie dziewczynki robią "miły" prezencik swoim rodzicom, którzy zamiast cieszyć się, że odchowali już dziecko dostają pod opiekę wnusia...
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio nie moge sobie miejsca znalesc na Wizazu-klikam w watki ale w zadnym niepozostaje na dlugo,nie chce mi sie udzielac.
Ale ten watek to co innnego Na 6 pytan w pierwszym poscie odpowiedzialam tak Pozatym: Nie nosze beretu ale lubie dziergane sweterki.Na stanie obecnie 2-szary i brazowy ![]() Zamiast kota mam 2 psy. Na solarium bylam raz i zaluje. Tipsy mialam raz w zyciu i po 5 minutach zlamalam Ostatnio przez przypadek kliknelam Pudelka na o2.pl i ucieklam:za duzo golizny jak dla mnie-co za czasy nastaly Chyba sie nadaje?? Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-12-12 o 05:45 |
|
|
|
#712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#713 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
a na wątku o Emiratach, można czasem coś poczytać o tym miejscu i zdjęcia pooglądać. Serdecznie zapraszam. Uprzedzam, że osoby w moherowym bereciku wchodzą wejściem dla VIP-ów http://www.wizaz.pl/forum/showthread...201896&page=10
|
|
|
#714 |
|
BAN stały
|
Dałem i ja swój głos.
|
|
|
|
#715 |
|
Gość
|
Dzień dobry moherki. Ja jestem obecnie w podróży. Jadę na uczelnię.
Ja o związkach myślę na poważnie - czyli ślubny kobierzec, a dzieci i seks dopiero po ślubie. Czyli po dwudziestce, tudzież po 30. Jestem jedną z nielicznych panien w moim wieku, która nie ma za sobą pierwszego razu. I stałego przyjaciela, choć każda na uczelni chce (nie wiem dlaczego) zrobić z nas parę. Pozdrawiam i do popołudnia. |
|
|
|
#716 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co tu skomentować? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam lud beretowy w mroźny piątkowy poranek! Już prawie weekend |
|||
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klientele mam różną.40 %to chorzy ludzie,60% to tacy co nie muszą nosić.mówię tacy ,bo są kobiety i mężczyźni. sama czasem nosze perukę,ale tylko zimą.
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztuczną, znaczy. Bo fryzure trzeba zrobic (ja wstaję zawzse z czyms dziwnym na głowie, co dopiero po dłużym przyjrzeniu sie, okazuje sie byc moimi włosami ), czasu nie ma, a tak, to byłoby myk! peruke na głowe i juz.
|
|
#719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam sporo babek,ktore mając włosy noszą non strop peruki,bo się przyzwyczaiły i wydaje im się,że swoich mają mało. potem swoje się wycierają i na zawsze zostaje moją klientką. ja nosze sporadycznie,ale tylko dlatego ,że jestem niewolnicą czapek.nosze od jesieni do wiosny.uszy,zatoki musza być zaktryte.mam chyab ze 40 czapek,ale czasem chce coś zmienić i ubieram perukę.boję się uzależnić. kiedys się uzależniłam od tresek.to był jakiś koszmar.cały czas wydawało mi się,że jestem pół łysa,a treska to tylko część włsow,więc rozumiem inne klientki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

chyba trauma z dzieciństwa.

Widziałam ten film,świetny,dwie laski się spalily w solarium. 

tu szaro-buro ,błoto i deszcz, a ty o plaży i morzu
)