|
|
#301 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Cytat:
Szamer Barbara ul. Bolesława Śmiałego 32/1 Szczecin Tel. (091) 484 38 65 Kom. 606 657 422 Czynne: poniedziałek- czwartek 14:00-19:00 Rejestracja: 13:00- 19:00 |
|
|
|
|
|
#302 |
|
Przyczajenie
|
Witam
mam dość duży problem z wypadającymi włosami. Dziewczyny, jeśli macie jakiegoś dobrego dermatologa w Sosnowcu, który wie, jak uporać się z tym problemem, jakie badania polecić, a nie tylko przepisać szampon lub witaminy, bardzo proszę o namiary. Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry Dermatolog Wrocław / Trądzik
Cytat:
w sumie mogę polecić dr Dorotę Mielecką, przynajmniej tak nie zdzeraja jak w Derma pulsie. Jednak tam rewelacyja jest dr Wojciechowska. SZczera do bólu, na wiele problemów mnóśtwo mi powiedziała, miała cierpliwość jak zadawałam tysiące pytań i pokrzyczała jak trzeba było. Tylko przygotujcie grube portfele.
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dermatolog kielce!!!
bardzo dobra pani dermatolog (wyleczyła mi trądzik w trzy miesiące, a blizny po trądziku zniknęły w następne trzy miesiące po peeligach chemicznych, które sama zaproponowała) nazywa się Jadwiga Stodolny przyjmuje w Busku-Zdroju i wydaje mi sie ze w Kielcach też tylko musisz gdzies poszukac, polecam !
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dermatolog na NFZ w KRAKOWIE PILNIE POSZUKIWANY!!!
Jak w tytule. Nie stać mnie na leczenie prywatne, znam jednego świetnego dermatologa na NFZ, niestety przyjmuje w Przemyślu
A skoro tam to i może tutaj taki jest?POMOCY! |
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry dermatolog na NFZ w KRAKOWIE PILNIE POSZUKIWANY!!!
Pilne!!!
Potrzebuje dobrego, kompetentnego dermatologa w Toruniu, który poświęci czas pacjentowi, a nie "oleje" . Obojętnie czy prywatny czy nie . Jakieś propozycje? |
|
|
|
|
#307 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - W MIELCU
Witam czy ktoś może mi polecić dobrego dermatologa w mielcu :d moze być prywatnie lub na kasę chorych. Interesuje mnie usuniecie blizn po ospie ( mam dwie dosc glębokie slady na 1 na policzku a drugi nad brwią).
|
|
|
|
|
#308 |
|
BAN stały
|
Hej!
Informacje mam od mojej znajomej kosmetyczki. Sama nie byłam i nie korzystałam, ale ręczę za nią głową ![]() W katowicach, krakowie i poznaniu jest centrum kosmetyczno-dermatologiczne DER-MED. Byłam na ich stronce i wg. mnie mogą się uważać za jeden z lepszych salonów. Choć oddaje markę pod Waszą ocenę |
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
DERMED w Krakowie nie polecam. polecam CONSENSUS.MED.PL Na kase chorych nie chodze.
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyraźnie pisałam, że zależy mi na dobrym dermatologu na NFZ, więc proszę sobie darować komentarze w stylu "na NFZ nie chodzę".
|
|
|
|
|
#311 |
|
Przyczajenie
|
Dobry dermatolog kielce.
witam
czy macie jakiegoś godnego polecenia dermatologa w Kielcach? Który naprawdę zna się na rzeczy i pomógłby mi raz na zawsze skończyć z trądzikiem. pozdrawiam.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dermatolog kielce.
heloo!
Lecze sie u derm Mari Pyzio-Gutkowskiej na ul .Planty 16 B/14 tel. 041 341 51 02 . Do tej pory tylko jej kuracja przeciwtradzikowa przyniosła rezultaty. Pozdrawiam i powodzenia
|
|
|
|
|
#313 |
|
BAN stały
|
Mała adnotacja - Salon DER-MEDu, który polecałam jest we Wrocławiu, nie w Poznaniu.
Z resztą zainteresowane odsyłam do ich strony dermed kropka PeL |
|
|
|
|
#314 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dermatolog kielce.
Cytat:
ooo dziękuję za podpowiedź A ile kosztuje wizyta? I napisz mniej więcej jak wygląda kuracja. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
haj!
za wizyte płace 60 zl. Ona patrzy Ci na buzke i juz wie co jest grane, na początku kuracji dostałam antybiotyki i masci robione. Ale moj trądzik jest taki troche specyficzny i zwiazany z hormonami. Pewnie dla kazdego jest inny rodzaj leczenia. Pozdrawiam , sprobuj i Ty |
|
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez chcialam odradzic przychodnie dermatologiczna przy Koszykowej - tragedia. Niestety nie pamietam juz nazwiska lekarza ale nawet nie popatrzyl na moja twarz tylko przepisal "standartowy zestaw na tradzik" ,dostalam antybiotyki te co zawsze ,mam rozwalona watrobe i zoladek.Mialam juz doswiadczenie w temacie i na pytanie czy musze brac cos oslonowego oczywiscie dr. zapewnial mnie ze nie ,ze to po kuracji bo i tak antybiotyk zabije ...moze i tak ale teraz ja "bujam sie" z nastepna dolegliwoscia. Z calym sercem moge plolecic dermatologa - pani Iwona Kąca. Pracuje ona w klinice Promed przy placu narutowicza .Jestem pod jej opieka juz dwa lata i wyleczyla mi tradzik (z ktorym meczylam sie 7 lat )pomogla z alergia i ranami alergicznymi w ktore w dodatku wdalo mi sie zakazenie a ponad to jest przemila,bezposrednia i chetna do pomocy osoba.Koszt wizyty to 100 czyli tak jak u wiekszosci dermatologow w warszawie a Pani Iwona poswieca pacjentowi duzo czasu.
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
To ja skieruje moje pytanie to Tarnowianek
Jakiego dermatologa polecacie w Tarnowie? Mam na myśli na prawdę doświadczonego lekarza, bo nie mam sił słuchać kolejny raz diagnozy, rzuconej od niechcenia, po nie zadaniu ani jednego pytania ani zrobieniu testów. Dodam, że jestem alergiczką. Czekam na odzew! pozdrawiam!
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was była w Białymstoku, na ul. Nowy Świat W Dermalu czy jakoś tak u Dr.Wrońskiego lub Andrzejewicza
. Jeśli tak to prosiła bym o opinie na temat jego leczenia czy daje jakieś efekty...
|
|
|
|
|
#319 |
|
Przyczajenie
|
Czy może ktoś z was zna jakiegoś dobrego lekarza dermatologa w Lublinie?Jeśli tak to piszcie.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry lekarz dermatolog
Cytat:
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
wchodzisz na www.google.pl, wpisujesz w wyszukiwarke "dermatolog lublin", po chwili wyskakuja ci nazwiska i w tym mozesz sobie wybierac..
tam na pewno szybciej znajdziesz odpowiedz
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam sie....
|
|
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Mam pytanie właściwie do jednej wizażanki SZUBARBEJS Otóż napisałaś przychylną opinie dotyczącą dr Nowickiej.Czy mogłabyś wiecej na jej temat napisac...tzn pisałas że byłaś jej pacjentka-czy mozesz wiec napisac jakie zabiegi wykonywałaś?Myśle żeby wybrać sie na kwasy jednak ceny zabiegów są dość różne (w zależności u kogo sie je wykonuje) Edytowane przez Aneta_Marzena Czas edycji: 2008-12-10 o 21:14 |
|
|
|
|
#325 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Polecam doktor Barbarę Molik , przyjmuje w przychodni na Szwedzkiej , bardzo fajna babka, konkretna ale też " pogadana" , no i nie należy do licznego grona dermatologów , którzy polecają jakąś linie dermo- kosmetyków aptecznych , które niby nam pomogą, a wiadomo , że chodzi głównie o to , że mają profity z tego , że akurat te kosmetyki polecają. gorąco polecam doktor Molik, sama zaliczyłam już kilka dermatologów i prywatnie i w przychodniach i tylko z niej byłam zadowolona, obecnie już mi dermatolog nie jest potrzebny , ale gdybym kiedyś potrzebowała znów z czymś się udać to tylko do niej ![]() ja osobiście chodziłam prywatnie do gabinetu na Madalińskiego , (bo zależało mi , żeby szybko się dostać , a w przychodni są zwykle mega terminy do dermatologa ) ale wiem , że pracuje w przychodni na Szwedzkiej,wiec można próbować tam się umówic na jakiś termin. |
|
|
|
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
szukam dobrego derma na terenie nowego sącza- najlepiej na NFZ ale moga byc tez prywatni
czekam na sugestie
|
|
|
|
|
#327 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dermatolog kraków
W Krakowie to dr Anna Wojas - Pelc. Ma ona habilitację i przyjmuje wyłącznie prywatnie. Za piewszą wizytę płaci się 150zł, a za następne 100zł. Chodzę do niej i jestem z niej bardzo zadowolona.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
Witam.Nie wiem czy juz ktos polecal kogos z Torunia ale co tam najwyzej sie powtorze
Dr.Markowski jest dermatologiem ktory na prawde bardzo mi pomogl i nigdy nie pojde do innego.Dodam ze leczylam sie na trądzik.Pozdrawiam.Kasia
|
|
|
|
|
#330 |
|
Rozeznanie
|
zna ktoś dobrego dermatologa w gdańsku?
tak jak w temacie. poszukuje dermatologa jakiegoś oświeconego w gdańsku (najlepiej, ale może być, od biedy, z rejonu trójmiasta). może być i prywaciarz i nfz.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

czy macie jakiegoś godnego polecenia dermatologa w Kielcach? Który naprawdę zna się na rzeczy i pomógłby mi raz na zawsze skończyć z trądzikiem.
. Jeśli tak to prosiła bym o opinie na temat jego leczenia czy daje jakieś efekty...