![]() |
#301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Cytat:
Szamer Barbara ul. Bolesława Śmiałego 32/1 Szczecin Tel. (091) 484 38 65 Kom. 606 657 422 Czynne: poniedziałek- czwartek 14:00-19:00 Rejestracja: 13:00- 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry Dermatolog Wrocław / Trądzik
Cytat:
w sumie mogę polecić dr Dorotę Mielecką, przynajmniej tak nie zdzeraja jak w Derma pulsie. Jednak tam rewelacyja jest dr Wojciechowska. SZczera do bólu, na wiele problemów mnóśtwo mi powiedziała, miała cierpliwość jak zadawałam tysiące pytań i pokrzyczała jak trzeba było. Tylko przygotujcie grube portfele. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dermatolog kielce!!!
bardzo dobra pani dermatolog (wyleczyła mi trądzik w trzy miesiące, a blizny po trądziku zniknęły w następne trzy miesiące po peeligach chemicznych, które sama zaproponowała) nazywa się Jadwiga Stodolny przyjmuje w Busku-Zdroju i wydaje mi sie ze w Kielcach też tylko musisz gdzies poszukac, polecam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Dobry dermatolog na NFZ w KRAKOWIE PILNIE POSZUKIWANY!!!
Jak w tytule. Nie stać mnie na leczenie prywatne, znam jednego świetnego dermatologa na NFZ, niestety przyjmuje w Przemyślu
![]() POMOCY! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry dermatolog na NFZ w KRAKOWIE PILNIE POSZUKIWANY!!!
Pilne!!!
Potrzebuje dobrego, kompetentnego dermatologa w Toruniu, który poświęci czas pacjentowi, a nie "oleje" . Obojętnie czy prywatny czy nie . Jakieś propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - W MIELCU
Witam czy ktoś może mi polecić dobrego dermatologa w mielcu :d moze być prywatnie lub na kasę chorych. Interesuje mnie usuniecie blizn po ospie ( mam dwie dosc glębokie slady na 1 na policzku a drugi nad brwią).
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
BAN stały
|
Hej!
Informacje mam od mojej znajomej kosmetyczki. Sama nie byłam i nie korzystałam, ale ręczę za nią głową ![]() W katowicach, krakowie i poznaniu jest centrum kosmetyczno-dermatologiczne DER-MED. Byłam na ich stronce i wg. mnie mogą się uważać za jeden z lepszych salonów. Choć oddaje markę pod Waszą ocenę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
![]()
DERMED w Krakowie nie polecam. polecam CONSENSUS.MED.PL Na kase chorych nie chodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyraźnie pisałam, że zależy mi na dobrym dermatologu na NFZ, więc proszę sobie darować komentarze w stylu "na NFZ nie chodzę".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Przyczajenie
|
Dobry dermatolog kielce.
witam
![]() pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dermatolog kielce.
heloo!
Lecze sie u derm Mari Pyzio-Gutkowskiej na ul .Planty 16 B/14 tel. 041 341 51 02 . Do tej pory tylko jej kuracja przeciwtradzikowa przyniosła rezultaty. Pozdrawiam i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
BAN stały
|
Mała adnotacja - Salon DER-MEDu, który polecałam jest we Wrocławiu, nie w Poznaniu.
Z resztą zainteresowane odsyłam do ich strony dermed kropka PeL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dermatolog kielce.
Cytat:
ooo dziękuję za podpowiedź ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Przyczajenie
|
haj!
za wizyte płace 60 zl. Ona patrzy Ci na buzke i juz wie co jest grane, na początku kuracji dostałam antybiotyki i masci robione. Ale moj trądzik jest taki troche specyficzny i zwiazany z hormonami. Pewnie dla kazdego jest inny rodzaj leczenia. Pozdrawiam , sprobuj i Ty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez chcialam odradzic przychodnie dermatologiczna przy Koszykowej - tragedia. Niestety nie pamietam juz nazwiska lekarza ale nawet nie popatrzyl na moja twarz tylko przepisal "standartowy zestaw na tradzik" ,dostalam antybiotyki te co zawsze ,mam rozwalona watrobe i zoladek.Mialam juz doswiadczenie w temacie i na pytanie czy musze brac cos oslonowego oczywiscie dr. zapewnial mnie ze nie ,ze to po kuracji bo i tak antybiotyk zabije ...moze i tak ale teraz ja "bujam sie" z nastepna dolegliwoscia. Z calym sercem moge plolecic dermatologa - pani Iwona Kąca. Pracuje ona w klinice Promed przy placu narutowicza .Jestem pod jej opieka juz dwa lata i wyleczyla mi tradzik (z ktorym meczylam sie 7 lat )pomogla z alergia i ranami alergicznymi w ktore w dodatku wdalo mi sie zakazenie a ponad to jest przemila,bezposrednia i chetna do pomocy osoba.Koszt wizyty to 100 czyli tak jak u wiekszosci dermatologow w warszawie a Pani Iwona poswieca pacjentowi duzo czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
To ja skieruje moje pytanie to Tarnowianek
![]() ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was była w Białymstoku, na ul. Nowy Świat W Dermalu czy jakoś tak u Dr.Wrońskiego lub Andrzejewicza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy może ktoś z was zna jakiegoś dobrego lekarza dermatologa w Lublinie?Jeśli tak to piszcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry lekarz dermatolog
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
wchodzisz na www.google.pl, wpisujesz w wyszukiwarke "dermatolog lublin", po chwili wyskakuja ci nazwiska i w tym mozesz sobie wybierac..
tam na pewno szybciej znajdziesz odpowiedz ![]()
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Witam
Mam pytanie właściwie do jednej wizażanki SZUBARBEJS Otóż napisałaś przychylną opinie dotyczącą dr Nowickiej.Czy mogłabyś wiecej na jej temat napisac...tzn pisałas że byłaś jej pacjentka-czy mozesz wiec napisac jakie zabiegi wykonywałaś?Myśle żeby wybrać sie na kwasy jednak ceny zabiegów są dość różne (w zależności u kogo sie je wykonuje) Edytowane przez Aneta_Marzena Czas edycji: 2008-12-10 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Polecam doktor Barbarę Molik , przyjmuje w przychodni na Szwedzkiej , bardzo fajna babka, konkretna ale też " pogadana" , no i nie należy do licznego grona dermatologów , którzy polecają jakąś linie dermo- kosmetyków aptecznych , które niby nam pomogą, a wiadomo , że chodzi głównie o to , że mają profity z tego , że akurat te kosmetyki polecają. gorąco polecam doktor Molik, sama zaliczyłam już kilka dermatologów i prywatnie i w przychodniach i tylko z niej byłam zadowolona, obecnie już mi dermatolog nie jest potrzebny , ale gdybym kiedyś potrzebowała znów z czymś się udać to tylko do niej ![]() ja osobiście chodziłam prywatnie do gabinetu na Madalińskiego , (bo zależało mi , żeby szybko się dostać , a w przychodni są zwykle mega terminy do dermatologa ) ale wiem , że pracuje w przychodni na Szwedzkiej,wiec można próbować tam się umówic na jakiś termin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Rozeznanie
|
szukam dobrego derma na terenie nowego sącza- najlepiej na NFZ ale moga byc tez prywatni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dermatolog kraków
W Krakowie to dr Anna Wojas - Pelc. Ma ona habilitację i przyjmuje wyłącznie prywatnie. Za piewszą wizytę płaci się 150zł, a za następne 100zł. Chodzę do niej i jestem z niej bardzo zadowolona.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Witam.Nie wiem czy juz ktos polecal kogos z Torunia ale co tam najwyzej sie powtorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
zna ktoś dobrego dermatologa w gdańsku?
tak jak w temacie. poszukuje dermatologa jakiegoś oświeconego w gdańsku (najlepiej, ale może być, od biedy, z rejonu trójmiasta). może być i prywaciarz i nfz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.