|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Psychiatra - cz. 2
ja też nienawidzę się dzielić opłatkiem...też nienawidzę matki...
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powiedz o tym psychiatrze, coś poradzi. Dzisiaj przewegetowałam cały dzień, przespałam. obudziłam się o 13.40, napiłam się picia i poszłam dalej spać.
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie kiedys chcialam otruc apapem. Dobra bylam wiem, wiem.
A teraz juz mnie to nie kusi. Zreszta sertralina chyba sie otruc nie da. Bardziej lekami starej generacji. Jedynie jest jakis zespol serotoninowy |
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
lotta - wszystkim idzie się otruć
ja próbowałam ibupromem
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zawsze bałam że mnie odratują ;/
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
mowicie o otruciu czy zabiciu?
bo otruc to latwo- ale zyje sie dalej ,tylko ma sie pieklo ,wymioty itd napewno szkodzi to zdrowiu ale zabic sie nie jest tak latwo tabsami na szczescie
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
jak to nie łatwo:? wystarczy 5 garści tabletek psychotropowych heh, oczywiście nie chcę niczego propagandować
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy? hmm no nie wiem
zalezy co sie zmiesza i jakie ze soba |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja.. Ale chyba jeśli chodzi o nasenne to nie ma znaczenia, chyba..
wczoraj wzięłam zamiast jednej tabletki to dwie na noc, i obudziłam się dzisiaj ok. 15.00
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
hmm kinia niezle
moze masz taki organizm? mnie az tak nie powalaja wlasciwie na mnie juz lerivon nie dziala ani mirzaten wsumei dobrze bo tylam po nich
|
|
|
|
#1211 |
|
Rozeznanie
|
Mi nie pomagaja na sen zadne;/Probowalam juz kalmsu,lekosen,melisa itd..nic,kompletnie nic.A jak zasne,to za chwilke sie budze..i tak non stop.Do tego mam jakies glupie natrectwo,ze nie wiem co z nogami zrobic jak zasypiam,wiec musze nimi ciagle ruszac-a w takim stanie trudno zasnac.A jesli 'spie' to czujnie.Cos puknie,stuknie i juz koniec snu,jestem rozbudzona...ech
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też po nich tyłam, ale po lerivonie bardziej, jakoś mocniejszy chyba jest, ścinał z nóg w dosłowym znaczeniu tego słowa.
Mirzaten to mój kumpel ale jak go przedawkuję, choćby jedną tabletkę to naliczają się kolejne godziny spania... Wczoraj pierwszy raz wzięłam go za dużo i serce mi się tak odbijało w organiźmie że na poduszce słyszałam BUM BUM! Jakbym miała dostać zawał, już zastanawiałam się czy mamy nie wołać.Ja w ogóle mam dziwny organizm Z drugiej strony, kiedyś źle zrozumiałam psychiatre i brałam lek nasenny w ciągu dnia [mirzaten-45mg] a uspokajacz na dzień [tranxene] i chodziłam do szkoły pod wpływem leku nasennego lekarz dziwił się, że potrafiłam chodzić. Szukałam opisu w googlach do mirzatenu (chce wiedzieć ile może mieć najwięcej mg) i znalazłam login na wizażu: https://wizaz.pl/forum/member.php?u=375171
Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2008-12-21 o 23:02 |
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Otruc u mnie=zabic. O to mi chodzilo. Ale chyba nie bylaby to przyjemna smierc po tym apapie.
Bylam w takim dole, ze nawet bym sie pociac nie umiala, a co dopiero zabic. Tak sobie tylko marzylam. Nie chcialam nie zyc, chciala po prostu juz TAK nie zyc. |
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
bluesky bo to ziolowe to one nie pomagaja raczej ludziom z zaburzeniami psychicznymi czy nerwica silna
ale dsa pomocne dla ludzi zdrowych z problelem ze snem jednorazowym np ![]() na mnie juz kinia leribon nie dziala ani mirzaetn ale jak je balam poraz pierwszy- lerivon to zwalil mnie z nog 2 dnia i 2 do jekis 2-3 tygodni potem juz malo dzialal tak teraz nie dziala wcale....ale spie
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam problemow ze snem.
wczoraj poszlam spac o 22, wstalam o 13...weszlam na godzine na komputer, cos zjadlam, poszlam spać...i tak spalam do 23.10, przed chwila wstalam.... ![]() przespalam 23godziny...pare razy się przebudzalam, ale szlam dalej spac. no i dalej mi sie chce, zaraz pojde, tylko wezme tabletki przeciwbolowe i umyje zeby. tak moje zycie wyglada
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Brook - chyba w taki razie szybko przyzwyczajasz się do leków...
inc0rrect - Cały czas tak robisz? tyle śpisz?
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
o zesz incorecct chyba masz depreche jak ciagle bys tylko spala:/
czyz ni etak? czekaj bierzesz jakies leki? chyba tak? jesli sie nie mysle? |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
inc0rrect: po lekach tyle spisz czy dlaczego?
Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2008-12-21 o 23:55 |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dla mnie też to jest dziwne że Incorect tyle śpi
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
nie biorę leków na sen, żadnych leków nie biorę. ja nie jestem w stanie nic robic tylko spać...
bo co mam robic...? nawet ogladanie tv mnie meczy nie wiem co jest ze mną, wczoraj spałam do 18.00..pozniej poszlam spac jak juz pisalam o 22.00 mówicie, że coś nie tak? proboje się ograniczac, ale to jest tak, że nawet nie wiem kiedy zasypiam, a teraz mi się oczy kleją, nie ide spac bo jeszcze te zęby musze umyć, a mi się nie chce isc do lazienki czuje się jakbym nie zyla, tylko egzystowała może slyszalyscie o takim beznadzienym przypadku jak ja i potraficie powiedziec co mi jest...:| chociaz mi to nie przeszkadza, może w ten sposob jakos dożyje do 29.12
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Jest choroba na zasypianie ale nie pamiętam jak ona się nazywa, idź do lekarza. Być może masz za mało cukru w organiźmie, brak energii, mam to samo, ale nie tak bardzo jak kiedyś. Zrób badania krwi.
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
mialam robione dwa tygodnie temu badania krwi wszytsko ok
pewnie depresja jakas czy cos. wiem ze depresja to coś glebszego, ale ten moj dół, inni nie spia a ja spie
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
To, że śpisz to też objaw depresji, bo to jest tak, że albo nie śpisz w ogóle [bezsenność] albo nadmierna senność. Jak myślisz co może być tego przyczyną? jakieś problemy z przyjaciółmi/w domu/ samoakceptacja?
Gdzieś musi leżeć problem
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem jednym wielkim problemem, moze psycholog mi pomoze, ale ile jeszcze na ta wizyte bede czekac a gdybym miala depresje to psychiatra by ja rozpoznal? bo bylam u psychiatry i nic nie wspomial o tym raz bylam
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Może to był zły psychiatra ? idź do innego, a co do wizyty u lekarza, to lekarze zazwyczaj rozpoznają co Ci jest, jak byłaś na tej wizycie to co Ci powiedział lekarz?
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
raczej co Ty mu powiedzialas?
![]() bo stawiam na to ze nie powiedzialas mu co czujesz i wszystkiego albo to serio kiepski lekarz i idz do innego |
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Brook
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
inc0rrect - ja stawiam na to , że próbujesz przesypiać problemy
stara, "dobra" technika.
|
|
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
A ja uwazam,ze to poprostu taki objaw.Bo widzicie,do niedawna tez tak mialam.Jakbym czytala o sobie.Moglam tylko spac i spac..a jak sie budzilam to czulam taki bol istienia..ze to szok...i najlepiej przespalabym cale zycie.
Sen byl ukojeniem.Teraz cos mi sie 'przestawilo' i cierpie na bezsennosc W ogole nie moge spac...a jesli nawet na chwile mi sie uda-to smie 'czujnie' czyli wszystko wiem co dookola sie dzieje,tylko mam zamkniete oczy.Wlasciwie to tak jakbym nie spala..Normalnie slysze tykanie zegarka itd...ech....zycie;/
|
#1230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie mówie, że świadomie przesypiacie problemy. Uważam , że od problemów bierze się senność, bo podświadomie nie macie siły mierzyć się z życiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

ale jak go przedawkuję, choćby jedną tabletkę to naliczają się kolejne godziny spania...
Wczoraj pierwszy raz wzięłam go za dużo i serce mi się tak odbijało w organiźmie że na poduszce słyszałam BUM BUM!
Jakbym miała dostać zawał, już zastanawiałam się czy mamy nie wołać.