|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Heeej.
Ja dzisiaj znowu byłam na desce z rana, ale... znowu się posprzeczałam z TŻtem. Jakoś mamy wyjatkowo niefajny początek roku. A on zamiast korzystać z ostatnich dni, zanim wróci na studia, to jakoś tak... Nie wiem. ![]() Wszystko mnie boli po tej jeździe. Jak się wwalę do łóżka z podręcznikiem od historii, to chyba już nie wstanę. xxboo nienawidzę dni przed okresem. Też mnie wszystko wkurza. Lirangel - tak jak mówią dziewczyny. |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
xxboo, invissible
![]() ja wróciłam z kościoła, zaraz idę na obiad.. a potem przydałoby się w końcu zacząć powtarzać te nieszczęsne lektury.. Wy też się tak obijacie czy tylko ja tak? ![]() |
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, miałam dokończyć "Chłopów".
![]() Miłego dnia
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
zapytal sie mnie przed chwila czy mi przeszlo, nie nawidze takich pytam, znow mnie wyprowadzil z rownowagi.
i wyobrazcie sobie ze instruktor przesunal mi jazdy o GODZINE BO MUSI ZJESC ![]() co jest z tymi chlopami?!
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam tyle planów na te ferie, a nie potrafię się nauczyć nawet na "normalne" odpytywanie z historii powtórzyłam sobie tylko trochę geografii no i ruszyłam mocno do przodu z programem na dyplom muzyczny ![]() Cytat:
![]() głupki
|
|
#3456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Gorąco popieram
chociaż ze mna moze byc tez cos nie tak, bo jak na razie to wszystkie koleżanki wokół szczęśliwe i zakochane, a ja mam problem nawet z partnerem na studniowke, ktory ma mnie gleboko gdzies, bo ja jestem dla niego tylko furtka, zeby wejsc na 100dniówkę i się wybawić nic tylko udusic sie sznurowadlem
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-01-04 o 12:58 |
|
|
|
#3458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Istnieje taka obawa, że ten partner, który tylko chciał się wkręcić zostawi mnie i pójdzie do kolegów. Grrrrrrr..
|
|
#3459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Istnieje taka obawa, że ten partner, który tylko chciał się wkręcić zostawi mnie i pójdzie do kolegów. Grrrrrrr..
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy to masz podobnie jak ja
a przy nim zachowuje sie jak dziwak i idiotka
|
|
|
|
#3461 |
|
Konto usunięte
|
mam dzisiaj ambitny plan.
naucze sie w koncu geroundów czy jakkolwiek sie to pisze (bez kitu jestem angielskim dyslektykiem) przeczytam conajmniej połowe chłopów, zaczęłam, całkiem spoko iii uwaga tadatadam, z racji tego zę na maturze z operonu zapomniałam o czym był makbet (znałam ogół a reszta mi wyleciała) postanowiłam dzisiaj wziaśc w ręke liste lektur na mature i porobić z nich streszczenia ( tych co juz omówilismy, wiecie zrobie z neta, rpzed matura przeczytam to mi sie wszystko rpzypomni) ambitnie.... a za oknem śnieg i poszłabym na sanki, nawet chciałam sie poświecić i isc z siostra na spacer z kumpelą i jej bratem( moja siostra i jej brat mają mniej wiecej tyle samo, czyli ok 1,5 roku ) ale ona pow że on śpi, to mama poszła z małolatąja mam okres. ale dzisiaj msuze zrobić jeszcze serie brzuszków,ale wiecie wyjątkowo bylam spokojna bo pamietam w tamtym miesiacu to myslalam ze wszystkich pogryze co sie napatocza, ja to mam tak ze nerwica mnie lapie podczas a nie rpzed okresem |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się jakoś się ułoży. Mój się na mnie obraził jak sie okazało, że będzie siedział z moja klasą a nie ja z jego. Już mu przeszło. teraz muszę tylko zorganizowac jakieś spotkanie integracyjne haha
|
|
|
#3463 |
|
Pani Buka
|
witam
![]() na początek chciałam powiedziec, że łączę się duchowo z leniami - ja od początku ferii zimowych nie zrobiłam w sumie prawie nic, a tyle miałam... no ale przynajmniej odpoczęłam. wyznaję zasadę, że ferie są po to, póki się zrelaksować, póki można, a teraz po regeneracji sił znowu trzeba zasuwać ![]() faceci jak coś czasem powiedzą to o Boże... nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. na szczęście mojemu TŻ-towi rzadko się to zdarza. Lirangel - bez paska będzie ok no a ja właśnie... juz po studniówce abstrakcja ![]() całkiem się wybawiłam (nawet mój TŻ, który nie znosi tego typu imprez i tańczenia, dawał radę ), towarzysko też było nieźle, za to jedzenie było okropne :/ tyyyyle żarcia się zmarnowało, bo na siłę udziwniali, zwłaszcza z przystawkami, i nikt tego nie jadł... ogólnie fajnie, chociaż czegoś mi brakowało, nie jestem w stanie określić czego...a co do tego jak wyglądałam... hm, tu widać moją fryzurę http://img380.imageshack.us/img380/2...niowka2tx0.jpg poza tym to http://img84.imageshack.us/img84/158...niowka4kk0.jpg http://img216.imageshack.us/img216/7...niowka1oy8.jpg
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
no no kasiencja super wyglądałaś, strasznie mi się fryzurka podoba
ja już spakowana.. chyba się pouczę na spr z geografii, który mam w środę ![]() kurde, nie wiem co zrobić z makijażem na studniówkę.. bo szkoda mi 40zł na makijaż w salonie.. więc prawdopodobnie będę się malować sama.. ale tymi cieniami to ja za bardzo ciapkać nie potrafię bo rzadko kiedy ich używam.. myślałam nad takimi delikatnymi typu srebrny.. coś takiego no ;p bo mam czarną kieckę.
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-04 o 18:03 |
|
|
|
#3465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ahh, nie mogę się doczekać mojej studniówki . A to dopiero 6.02...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, zwlekałam z zaproszeniem kolegi na studniówkę a teraz się okazało, że on idzie wtedy na koncert Pink Floyd, także jestem na straconej pozycji.
![]() Tylko teraz pewnie będę musiała kuzyna wziąć któregoś. ![]() kasiencja ślicznie wyglądałaś Pierwsza studniówka już za nami
|
#3467 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia świetnie wyglądałaś! Sama się malowałaś?
Bo masz taką ładną cerę... Pozazdrościć. A u mnie -18 st C śnieg i mgła... a może to taka zamieć?
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja bardzo ładnie wyglądałaś
a cera faktycznie świetna, szkoda że ja takiej nie mam ![]() Renia90 mnie rokt emu jak bylam na 100dniowce z kolega malowala kolezanka ktora zajmuje sie wizazem, a w tym roku zostalam z tym .....sama, i wlasnie nie wiem co mam zrobic
|
#3469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dołączam zdjęcie, może teraz któraś z was coś poradzi
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
myślę,ze jakaś bransoleta do tego dlugie delikatne kolczyki.co do butów.. zalezy czy jesteś wysoka czy niska.ale jakies delikatne pantofelki raczej wchodzą w gre
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja, bardzo ładne włoski
i makijaż taki świeży ![]() zanetka, o kurcz, aż - 18? ![]() nie chcę do szkoły
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
a pomyśl że ja do szkoły jadę najperw jednym tramwajem z osiedla do centrum miasta a potem drugim tramwajem z centrum katowic do siemianowic sl, droga ok 40 minutowowa
|
#3473 |
|
Pani Buka
|
ja tez nie chcę
muszę skombinować na jutro plan prezentacji i bibliografię, ehh...a mrozy idą okropne ponoć ![]() dziękuję dziewczyny cery wcale nie mam takiej ładnej... akurat miałam wyjątkowe szczęście, że mi nie wyskoczył żaden pryszcz na środku nosa
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
Renia
kup sobie wcześniej jakieś cienie i poeksperymentuj, popróbuj sobie sama w domu. Podpatrz makijaze w necie- np. Bukowina (tylko ona akurat strasznie dużo rzeczy używa) Moja koleżanka się sama maluje ale ona jest w tym naprawdę dobra. uwielbiam kiedy mnie maluje na imprezy Zresztą ona już nie pojdzie się nigdzie umalować bo się zraziła haha jak była ostatnio to ją dość, że brzydko umalowali to jeszcze dostała uczulenia i na drugi dzień nie mogła oczu otworzyć
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz zdradzić co miałaś na twarzy, że taki ładny efekt? bo ja też mam problemy z zaskórnikami, malować się będę sama, ale ja nie używam podkładów/pudrów i nie wiem co mam zrobić z twarzą był u mnie TŻ. chyba będzie dobrze... |
|
|
|
|
#3476 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
mam nadzieję, że z Twoim TŻ-tem jakoś się ułoży niestety, jak kończy się wolne, przeważnie konczy się też dobry humor... ja muszę zacząć uczyć się do matury, TŻ będzie miał sesję, więc mam nadzieję, że się nie pozabijamy :Pco do makijażu... hm, więc tak... miałam bazę Face Primer z Oriflame'u, na to nałożyłam troszkę podkładu pożyczonego od mamy (zwykle używam lżejszego jakiegoś, bo wiem, że ten nie jest dla mnie, ale lepiej kryje) - z MaxFactora Age Renew bodajże... na to odrobina pudru w kamieniu TrueMatch Loreala i równie odrobina jakiegoś pudru w kuleczkach rozświetlającego... chyba z Avonu oczywiście po paru godzinach już takiej idealnej cery nie miałam, ale wydaje mi się, że jednak ta baza sporo daje
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobrazacie sobie dziewczyny że ja jeszcze NIC NIE TKNĘŁAM DO MATURY?!
ale jestem leń, jak się będe tak zbierać jak dotychczas to mnie matura zastanie... ![]() jutro mam takie lekcje że chyba się powieszę
|
|
#3478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ślicznie wyglądałaś. Tak świeżo i dziewczęco ![]() Czy wy uwierzycie, że ja przez całą przerwę świąteczną nie otworzyłam żadnej książki ani zeszytu!!!! A tu już w piątek matura próbna
|
|
#3479 |
|
Rozeznanie
|
melduję się
![]() nie wiem czemu, ale dopiero znalazłam ten wątek ![]() a na maturze polski - pp ang - pp i bio - pp a i tak boję się, że nie zdam ![]() a 100dniówka 16.01 i wiem tylko, że chcę czerwoną sukienkę ![]() Pozdrawiam ;* |
|
|
|
#3480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej ![]() Ja nie chcę jutro do szkoły! Masakra jakaś- od rana mam doła z tego powodu, ze jutro już koniec laby ![]() Wiecie może jak z tymi maturami próbnymi..Co to znaczy, że polski rozszerzony "dla chętnych" jest? Czyli, ze muszę pisać i podstawę i rozszerzenie, jeśli zdaję polski rozszerzony? I ile trwają te egzaminy? Tak wiem głupie pytanie, ale sama do końca nie wiem czy 120 czy 180 minut![]() Kupiłam sobie strój na studniówkę, ale chyba sie wyłamie, bo mam gorset i długą spódnicę Dobranoc dziewczyny!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Jakoś mamy wyjatkowo niefajny początek roku. A on zamiast korzystać z ostatnich dni, zanim wróci na studia, to jakoś tak... Nie wiem.