|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Heeej.
Ja dzisiaj znowu byłam na desce z rana, ale... znowu się posprzeczałam z TŻtem. ![]() ![]() Wszystko mnie boli po tej jeździe. Jak się wwalę do łóżka z podręcznikiem od historii, to chyba już nie wstanę. ![]() xxboo nienawidzę dni przed okresem. Też mnie wszystko wkurza. ![]() Lirangel - tak jak mówią dziewczyny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
xxboo, invissible
![]() ja wróciłam z kościoła, zaraz idę na obiad.. a potem przydałoby się w końcu zacząć powtarzać te nieszczęsne lektury.. Wy też się tak obijacie czy tylko ja tak? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Jejku, miałam dokończyć "Chłopów".
![]() Miłego dnia ![]()
#3454 |
Zakorzenienie
|
zapytal sie mnie przed chwila czy mi przeszlo, nie nawidze takich pytam, znow mnie wyprowadzil z rownowagi.
i wyobrazcie sobie ze instruktor przesunal mi jazdy o GODZINE BO MUSI ZJESC ![]() co jest z tymi chlopami?!
#3455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam tyle planów na te ferie, a nie potrafię się nauczyć nawet na "normalne" odpytywanie z historii ![]() powtórzyłam sobie tylko trochę geografii ![]() ![]() Cytat:
![]() głupki ![]()
![]() |
#3456 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Gorąco popieram
![]() chociaż ze mna moze byc tez cos nie tak, bo jak na razie to wszystkie koleżanki wokół szczęśliwe i zakochane, a ja mam problem nawet z partnerem na studniowke, ktory ma mnie gleboko gdzies, bo ja jestem dla niego tylko furtka, zeby wejsc na 100dniówkę i się wybawić ![]() nic tylko udusic sie sznurowadlem ![]() Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-01-04 o 11:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Istnieje taka obawa, że ten partner, który tylko chciał się wkręcić zostawi mnie i pójdzie do kolegów. Grrrrrrr..
![]() |
#3459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Istnieje taka obawa, że ten partner, który tylko chciał się wkręcić zostawi mnie i pójdzie do kolegów. Grrrrrrr..
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Nancy to masz podobnie jak ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Konto usunięte
|
mam dzisiaj ambitny plan.
naucze sie w koncu geroundów czy jakkolwiek sie to pisze (bez kitu jestem angielskim dyslektykiem) przeczytam conajmniej połowe chłopów, zaczęłam, całkiem spoko iii uwaga tadatadam, z racji tego zę na maturze z operonu zapomniałam o czym był makbet (znałam ogół a reszta mi wyleciała) postanowiłam dzisiaj wziaśc w ręke liste lektur na mature i porobić z nich streszczenia ( tych co juz omówilismy, wiecie zrobie z neta, rpzed matura przeczytam to mi sie wszystko rpzypomni) ambitnie.... a za oknem śnieg i poszłabym na sanki, nawet chciałam sie poświecić i isc z siostra na spacer z kumpelą i jej bratem( moja siostra i jej brat mają mniej wiecej tyle samo, czyli ok 1,5 roku ![]() ja mam okres. ale dzisiaj msuze zrobić jeszcze serie brzuszków,ale wiecie wyjątkowo bylam spokojna bo pamietam w tamtym miesiacu to myslalam ze wszystkich pogryze co sie napatocza, ja to mam tak ze nerwica mnie lapie podczas a nie rpzed okresem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się jakoś się ułoży. Mój się na mnie obraził jak sie okazało, że będzie siedział z moja klasą a nie ja z jego. Już mu przeszło. teraz muszę tylko zorganizowac jakieś spotkanie integracyjne haha ![]()
![]() |
#3463 |
Pani Buka
|
witam
![]() na początek chciałam powiedziec, że łączę się duchowo z leniami - ja od początku ferii zimowych nie zrobiłam w sumie prawie nic, a tyle miałam... no ale przynajmniej odpoczęłam. wyznaję zasadę, że ferie są po to, póki się zrelaksować, póki można, a teraz po regeneracji sił znowu trzeba zasuwać ![]() faceci jak coś czasem powiedzą to o Boże... nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. na szczęście mojemu TŻ-towi rzadko się to zdarza. Lirangel - bez paska będzie ok ![]() no a ja właśnie... juz po studniówce ![]() ![]() całkiem się wybawiłam (nawet mój TŻ, który nie znosi tego typu imprez i tańczenia, dawał radę ![]() a co do tego jak wyglądałam... hm, tu widać moją fryzurę ![]() http://img380.imageshack.us/img380/2...niowka2tx0.jpg poza tym to http://img84.imageshack.us/img84/158...niowka4kk0.jpg http://img216.imageshack.us/img216/7...niowka1oy8.jpg
#3464 |
Zakorzenienie
|
no no kasiencja super wyglądałaś, strasznie mi się fryzurka podoba
![]() ja już spakowana.. chyba się pouczę na spr z geografii, który mam w środę ![]() kurde, nie wiem co zrobić z makijażem na studniówkę.. bo szkoda mi 40zł na makijaż w salonie.. więc prawdopodobnie będę się malować sama.. ale tymi cieniami to ja za bardzo ciapkać nie potrafię ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-04 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ahh, nie mogę się doczekać mojej studniówki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Ej, zwlekałam z zaproszeniem kolegi na studniówkę a teraz się okazało, że on idzie wtedy na koncert Pink Floyd, także jestem na straconej pozycji.
![]() ![]() Tylko teraz pewnie będę musiała kuzyna wziąć któregoś. ![]() kasiencja ślicznie wyglądałaś ![]() Pierwsza studniówka już za nami ![]()
#3467 |
Wtajemniczenie
|
Kasia świetnie wyglądałaś! Sama się malowałaś?
Bo masz taką ładną cerę... Pozazdrościć. A u mnie -18 st C śnieg i mgła... a może to taka zamieć? ![]()
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Kasiencja bardzo ładnie wyglądałaś
![]() a cera faktycznie świetna, szkoda że ja takiej nie mam ![]() Renia90 mnie rokt emu jak bylam na 100dniowce z kolega malowala kolezanka ktora zajmuje sie wizazem, a w tym roku zostalam z tym .....sama, i wlasnie nie wiem co mam zrobic ![]()
#3469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dołączam zdjęcie, może teraz któraś z was coś poradzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
myślę,ze jakaś bransoleta do tego dlugie delikatne kolczyki.co do butów.. zalezy czy jesteś wysoka czy niska.ale jakies delikatne pantofelki raczej wchodzą w gre
#3471 |
Zakorzenienie
|
kasiencja, bardzo ładne włoski
![]() ![]() ![]() zanetka, o kurcz, aż - 18? ![]() nie chcę do szkoły ![]() ![]()
#3472 |
Zakorzenienie
|
a pomyśl że ja do szkoły jadę najperw jednym tramwajem z osiedla do centrum miasta a potem drugim tramwajem z centrum katowic do siemianowic sl, droga ok 40 minutowowa
![]()
#3473 |
Pani Buka
|
ja tez nie chcę
![]() a mrozy idą okropne ponoć ![]() dziękuję dziewczyny ![]() ![]() ![]()
#3474 |
Zadomowienie
|
Renia
kup sobie wcześniej jakieś cienie i poeksperymentuj, popróbuj sobie sama w domu. Podpatrz makijaze w necie- np. Bukowina (tylko ona akurat strasznie dużo rzeczy używa) Moja koleżanka się sama maluje ale ona jest w tym naprawdę dobra. uwielbiam kiedy mnie maluje na imprezy ![]() Zresztą ona już nie pojdzie się nigdzie umalować bo się zraziła haha jak była ostatnio to ją dość, że brzydko umalowali to jeszcze dostała uczulenia i na drugi dzień nie mogła oczu otworzyć
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() możesz zdradzić co miałaś na twarzy, że taki ładny efekt? bo ja też mam problemy z zaskórnikami, malować się będę sama, ale ja nie używam podkładów/pudrów i nie wiem co mam zrobić z twarzą ![]() był u mnie TŻ. chyba będzie dobrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Pani Buka
|
Cytat:
mam nadzieję, że z Twoim TŻ-tem jakoś się ułoży ![]() co do makijażu... hm, więc tak... miałam bazę Face Primer z Oriflame'u, na to nałożyłam troszkę podkładu pożyczonego od mamy (zwykle używam lżejszego jakiegoś, bo wiem, że ten nie jest dla mnie, ale lepiej kryje) - z MaxFactora Age Renew bodajże... na to odrobina pudru w kamieniu TrueMatch Loreala i równie odrobina jakiegoś pudru w kuleczkach rozświetlającego... chyba z Avonu ![]() ![]()
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Wyobrazacie sobie dziewczyny że ja jeszcze NIC NIE TKNĘŁAM DO MATURY?!
ale jestem leń, jak się będe tak zbierać jak dotychczas to mnie matura zastanie... ![]() jutro mam takie lekcje że chyba się powieszę
#3478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ślicznie wyglądałaś. Tak świeżo i dziewczęco ![]() Czy wy uwierzycie, że ja przez całą przerwę świąteczną nie otworzyłam żadnej książki ani zeszytu!!!! A tu już w piątek matura próbna ![]()
![]() |
#3479 |
Rozeznanie
|
melduję się
![]() nie wiem czemu, ale dopiero znalazłam ten wątek ![]() a na maturze polski - pp ang - pp i bio - pp a i tak boję się, że nie zdam ![]() a 100dniówka 16.01 i wiem tylko, że chcę czerwoną sukienkę ![]() Pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej ![]() Ja nie chcę jutro do szkoły! Masakra jakaś- od rana mam doła z tego powodu, ze jutro już koniec laby ![]() Wiecie może jak z tymi maturami próbnymi..Co to znaczy, że polski rozszerzony "dla chętnych" jest? Czyli, ze muszę pisać i podstawę i rozszerzenie, jeśli zdaję polski rozszerzony? ![]() ![]() Kupiłam sobie strój na studniówkę, ale chyba sie wyłamie, bo mam gorset i długą spódnicę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.