![]() |
#1981 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals
Cytat:
![]() Nie kazda cera dojrzala bedzie dobrze reagowac na mineraly ale to wszystko zalezy to glownie od kondycji cery i genow-niestety,nie oszukujmy sie ![]() Poza tym osoby,ktore decyduja sie na kuracje kwasowe/retinoidowe itd. takze beda mialy inna kondycje skory i pomimo bogatej pielegnacji mineraly tez nie zawsze sie sprawdza. Wazne aby w tym wszystkim znalezc dla siebie miejsce i nie dac sie zwariowac ![]() Cytat:
![]() Uwazam,ze podforum o mineralach byloby przydatne-przede wszystkim stanowiloby odrebna czesc tymbardziej,ze jest coraz wieksze zainteresowanie ![]() Jestem w niesamowitym szoku,ze dotarla do mnie juz swiateczna paczka z EDM,zamawialam 22/12/08 i wzielam zwykla przesylke choc kwota byla troche duza to zaryzykowalam-ominela UC ale przeszla przez ich rece bo jest stempel,ze dopuszczono do obrotu. Zrobie pozniej foty ![]() Najwieksze zadowolenie to pedzel ![]() ![]()
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
Hexxana, gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Podpisuję się pod petycją w sprawie minerałowego podforum wszystkimi kończynami. Można by zrobić osobny wątek ze zdjęciami, wątki porównawcze dotyczące cen, składów, kolorystyki, wątki o najpopularniejszych markach, wątek o promocjach już jest
![]() Właśnie doznałam szoku na skutek wizyty na stronie Conservatorie, jest to dla mnie objawienie na miarę mazideł i wiem już, że będę robić własne formulacje przynajmniej pudrów, bo ceny składników są powalające, w sensie pozytywnym. Tak więc osobiście mogłabym założyć wątek minerałowo-produkcyjny ![]() Cytat:
Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2009-01-06 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Również zajrzałam na ich stronę, powaliła mnie wegańska baza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Organizatorka
|
[quote=Lorri;10364547]Podpisuję się pod petycją w sprawie minerałowego podforum wszystkimi kończynami. Można by zrobić osobny wątek ze zdjęciami, wątki porównawcze dotyczące cen, składów, kolorystyki, wątki o najpopularniejszych markach, wątek o promocjach już jest
![]() Właśnie doznałam szoku na skutek wizyty na stronie Conservatorie, jest to dla mnie objawienie na miarę mazideł i wiem już, że będę robić własne formulacje przynajmniej pudrów, bo ceny składników są powalające, w sensie pozytywnym. Tak więc osobiście mogłabym założyć wątek minerałowo-produkcyjny ![]() quote] do mnie juz leca skladniki ale z innego |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Organizatorka
|
z coastal scents, ale patrze na ten conservatorie i tam sa formuly ( gdzie indziej raczej na blogach) Lorri jak zrobisz primer z c. to masz klientkę
![]() Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-01-06 o 12:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Iustitio, właśnie dostałam próbki Buff'd (zamówione 27 grudnia, w sobotę!
![]() Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2009-01-12 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno zostane przy podkladach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Going Pink To Gren jak wyglada? No zobaczymy,ja lubie wszystko co sie blyszczy,swieci,opalizuje itd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W kazdym razie podforum bedzie uzyteczne ![]()
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ładne pudełeczko. Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2009-01-06 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nieważne, w jaki sposób, byle osiągnąć cel ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
ale nastrzelałyście postów! lecę na pocztę, bo mam awizo na "inną przesyłkę" i oby to było EDM.
btw. co do picia wody o którym pisała Nanomi to swoją wagę dzielimy przez 30 i tyle co wyjdzie zapotrzebowanie w litrach i jestem za podforum mineralnym. Poza tym bulwersuje mnie wrzucanie kompaktów i minerałów do jednej kategorii na KWC... no nic, lecę pędzę może flat top mnie odwiedzi ![]() edit: ale ze mnie ciapa, to było awizo z dzisiaj...wybiorę się wieczorem lub jutro. Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-01-06 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Nie nie, tego nie napisałam. Najjaśniejsze odcienie EDM, te które wybrałaś, Fair Neutral i Sandy Fair będą, wg mnie, wystarczająco jasne, zwłaszcza ten pierwszy jest przerażająco jasny, sądząc po opisach i zdjęciach. Dla mnie nawet Sandy Fair jest kapkę za jasny, więc zamówiłam na próbę Golden Fair. A Fawn Buff'd mam zamiar zmieszać z innym odcieniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Hexx dobry czlowieku
![]() iustitia znam twoje prosty z watku bladolicych, najjasniejsze odcienie EDM nie beda za ciemne, sama uzywam ich z powodzeniem, Bialy podklad stosowany solo to przesada, chyba, ze sie starasz o role w teatrze Kabuki ![]() Na tym watku wklejalam zdjecia najjasneijszych mineralow na mojej skorze - pierwszy post "swatche vril". Mimo fascynacji mineralami nie porzuce tradycyjnej kolorowki, bo widze, ze mineraly to dobra alternatywa dla mnie podczas jesieni i zimy ale w lecie nie zamierzam kombinowac z filtrami, wtedy leci tylko jedwabnik hauszki, korektor i lekki puder sypki na to, nic wiecej, bez wcierania. Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-01-06 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
Ulala, to jesli to bedzie w kopercie to nie dojdzie jak Panie szanowne zobaczą, ze to zza oceanu...
No ale obym sie mylila. Kartki na Swieta z USA nie dochodzily do mnie, moze Panie myslaly ze tam $$$ sa.. ![]() Ja juz chce miec pedzel ![]()
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam podobne zdanie jezeli chodzi o makijaz latem,wtedy przede wszystkim stawiam na ochrone choc teraz szczegolnie zima w takich temperaturach moja skora kocha filtry ![]() Cytat:
Wiesz,to wszystko jest plynne ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____________ Oto moje nowe zdobycze ![]() Czuje sie nasycona ![]()
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
#1999 |
Zakorzenienie
|
Hexx ubieglam cie
![]() ![]() Masz racje, ze filtr zima az milo sie nosi, taka kolderka na twarzy, zwlaszcza teraz jak przyszly mrozy. Hexx, te zdjecia ![]() ![]() Ja od ponad tygodnia uzywam codziennie mineralow (szok, codziennie sie pacykuje ![]() ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-01-06 o 14:04 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Moja wina, odstawilam kwas hialuronowy, bo nie chcialo mi sie biegac do lodowki, a sam DDMG przy podkreconym ogrzewaniu nie wydala.
Skoro nikt nie zalozyl watku na temat podforum o mineralach, to ide na techniczny, zaraz podam linka i macie sie wpisywac dziolchy, co by vox populi postawil na swoim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hexxana! ale śliczne różności! Jak będziesz się nudzić wrzuć swatchowe porownanie cieni, bo wyglądają podobnie a podejrzewam ze są między nimi istottne różnice. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Wierze,ze jak dotrze Twoje zamowienie takze bedziesz zadowolona ![]() Cytat:
![]() Na spokojnie opisze wrazenia,bo poki co otworzylam jedynie cien Mystic Night ![]() Postaram sie jeszcze zrobic zdjecia samego cienia jak rozpakuje te wszystkie pudelka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Oj, Hexx kusisz, zwlaszcza, ze obie lubimy fiolety
![]() Czekam w takim razie na dodatkowe zdjecia twoich skarbow, ja mam jeszcze z miesiac czasu na przemyslenie zakupow. Widzialam, ze ruszylyscie do "urny" gromadnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wiem, trzeba by zapytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie jakbys dala fotki na reku ![]() No i czy testowalas formule original i coverage? Odisz na pudrach ![]() Dodatkowo mam pytanie o ta stronke Conservatorie, czy zamawialas jakeis skladniki no i co trzeba zamowic zeby sobie zrobic wlasny podklad? ![]() edit: Lorri, nie pisze o EDM, w koncu o tym watek ![]()
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-01-06 o 14:59 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() vril, genialna jesteś z tym podforum. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
Pomysl byl zbiorowy
![]() Tez poprosze zdjecia i dokladne opisy Buff'd na watku ogolno-mineralnym. Nie wytrzymam i lada dzien zamowie probki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.