|  2009-01-06, 21:49 | #3631 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Sabat Czarownic:)

Wróciłam, ale chyba już sobie pójdę...

__________________ Jasiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-37374.png  Misiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-68374.png   | 
|     | 
|  2009-01-06, 21:53 | #3632 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  A co się stało? 
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | |
|     | 
|  2009-01-06, 22:03 | #3633 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Jasiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-37374.png  Misiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-68374.png   | 
|     | 
|  2009-01-06, 22:20 | #3634 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

a ja usiłuję się uczyć.. w piątek nie dość że znowu zdaję prawko (ale pewnie znowu porażka, instruktor, z którym jeździłam w niedzielę powiedział, że nie zdam), to jeszcze mam egzamin na uczelni z Zarządzania Zasobami Ludzkimi (niby proste, ale trzeba coś przeczytać.. dobrze że sobie wczoraj uświadomiłam, że to już)... piątek porażek mi się szykuje    
				__________________ nadzieja umiera ostatnia....  | 
|     | 
|  2009-01-06, 22:54 | #3635 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: zasiedmiogórogród:) 
				 | 

hejo  wpadam sie przywitać wieczornie i zmykam do spanka-przed chwilą się przebudziłam  wiecie też mam kochanego męża i też bym się ze sobą nie ożeniła. najważniejsze że Ci Faceci nas kochają nie za coś ale pomimo  gin dzwonił-jutro wizyta bo się miejsce zwolniło  dobranoc   | 
|     | 
|  2009-01-06, 23:05 | #3636 | ||
				 | 

Cytat: 
  Trzyma je za Ciebie mocno  Cytat: 
    A ja mam nadzieję, że Twój mąż od jutra bedzie Cię kochał podwójnie i za to trzymam kciuki   
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | ||
|     | 
|  2009-01-07, 07:25 | #3637 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Mazury 
				 | 

Cytat: 
  Dawaj, to dziś może się uda dokończyć  Wiesz jak to jest, jak się czegoś nie lubi robić, to szuka się okazji, żeby szybko skończyć. No i się znalazło  Musiałam omówić kilka spraw z siostra na gg. Ale połowę sterty wyprasowałam  Znam małżeństwo, w którym jest 8 lat różnicy - żona starsza. Świetne małżeństwo, a ona wygląda młodziej od niego  Ok, przyjmuję to, że masz trudny charakter, ale ...... jakoś trudno mi uwierzyć  Wow, jakie macie cudne marzenia!!! Super!!! Strawberko - powodzenia. I nie nastawiaj się negatywnie, będę trzymać    LilStar - powodzenia! Malinku - jak się czujesz? Dzień dobry  Miłego dnia Dziewuszki   | |
|     | 
|  2009-01-07, 08:24 | #3638 | |
				 | 

Witam i ja z rana  Cytat: 
  doskonale! Ja nie wygladam młodziej od męża on wyglada bardzooo młodo..  Ale świetnym małżeństwem jestesmy  Spytaj hihi o mój trudny charakter ona coś wie na ten temat  No super ale to tylko marzenia   
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | |
|     | 
|  2009-01-07, 08:33 | #3639 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      Będzie dobrze. Nie zakładaj z góry najgorszego (i kto to Ci mówi  ) To super!  Dziękuję, czuję się normalnie  Dzieńdoberek! 
				__________________ Jasiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-37374.png  Misiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-68374.png   | |
|     | 
|  2009-01-07, 08:42 | #3640 | ||
				 | 

Cytat: 
  Marzenia czasami się spełniają  Kilka moich się spełniło, także mam nadzieję, że następne też kiedyś się spełnią  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-01-07, 08:47 | #3641 | |
				 | 

Cytat: 
  Kilka moich tez się spełniło... Ale to chyab pozostanie w sferze marzen  Ale i takie marzenia niespełnione trzeba miec... Trekking brzmi lekko, prawda?  Ale żeby zaliczyc TEN trekking trzeba rok wczesniej intensywnie sie przygotowywac i kwestia kasy nie jest tu najtrudniejszą do przeskoczenia   
|     | 
|  2009-01-07, 08:54 | #3642 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-06 
				 | 

Cytat: 
 Eeeee... jesteś Kochana, Cudowna Małpka   
				__________________ Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. | |
|     | 
|  2009-01-07, 08:57 | #3643 | 
				 | 

No tak, trekking brzmi lekko, ale ja sobie zdaję sprawę z tego, co to jest trekking pod ME. Ja jestem bojażliwa, więc nawet bym się nie zdecydowała. Chociaż kto wie, może ciekawość i chęć przygody by zwyciężyła  Bo ja też uwielbiam łazić po górkach, pagórkach itd. i lubię przygody  Ale zdaję sobie sprawę z tego, że trza mieć końskie zdrowie i świetną kondycję. Ach te marzenia... Ale po prostu trzeba je mieć... | 
|     | 
|  2009-01-07, 09:00 | #3644 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-01-07, 09:07 | #3645 | |
				 | 

Tez masz cudownego męża  No nie!!! MIałas powiedziec, że jestem wredna jedza  Cytat: 

|     | 
|  2009-01-07, 09:13 | #3646 | 
				 | 

Nooo.... wspiera mnie w każdej chwili i jest tak cudownie cierpliwy teraz, że jak pomyślę o tym jak mi pomaga i jak znosi dzielnie to wszystko to aż mi się łezka w oku zakręci, takie mam szczęscie... Ty jesteś tak jak ja - aniołek z czarną    
				__________________ Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. | 
|     | 
|  2009-01-07, 09:24 | #3647 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja wczoraj kładłam sie późno spac, mój mąz juz spał, położyłam sie obok i przytuliłam twarz do jego twarzy, on cos pomruczał pod nosem dał mi buzi i przytulił w takim półśnie.. a mnie łza az zakręciła się w oku, że mam takiego farta i tak bardzo go kocham i tak bardzo czuję tą jego miłość.. nie umie tego nawet wyrazić.. ale czesto mam takie odczucie przepełniajacej mnie miłości..  chyba tak  Poprostu obie jesteśmy siebie warte!   
|     | 
|  2009-01-07, 09:52 | #3648 | |||
				 | 

Cytat: 
 Odmrożeń to ja bym nie chciała  Ale wiesz, martyna Wojciechowska zdobyła ME. Niektórzy żartowali sobie, że ją wciągnęli. Czytałam jej reportaż. Z tego co pamiętam, to największe jej marzenie to...umyć włosy  Ja zdecydowanie wolę mniejsze górki, takie 2-tysięczniki to mogę zdobywać  Cytat: 
 Cytat: 
  Wokół słyszę narzekanie na tych facetów, jacy to oni są okropni, wiele kobiet narzeka.... nawet te, które nie powinny, a po prostu nie potrafią mężą docenić (znam taką kobietę, niejedna by chciała takiego mężą, jakiego on ma). Super, że są fajni mężowie!!!!!  A ten aniołek z czarną d.... to   | |||
|     | 
|  2009-01-07, 10:03 | #3649 | ||
				 | 

Cytat: 
  Tak pamietam jak mówiła o włosach i o robieniu siusiu.. w namiocie do butelki.. i o bólu głowy.. jak opowiadała o "cmentarzy" z płytami ku pamieci osób które na zawsze juz zostały w górach i jak płakała przy tym.. bardzo mi sie ten film podobał.. a teraz Martyna zdobywa kolejny szczyt.. ale ponoc utknęła w namiocie i nie może zejsc, bo warunki sa koszmarne.. Cytat: 
  Ten aniołek z czarna d.. to chyba dobre podsumowanie mojego charaktery   
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | ||
|     | 
|  2009-01-07, 10:15 | #3650 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: zasiedmiogórogród:) 
				 | 

hej  aniołek z czarną upą  super piszecie o górach o wyprawach  a ja nie mogę bo miałam operację kręgosłupa i niestety zakaz na wszelkie tego typu eskapady, rower też nie ale czasem jeździmy na wycieczki tempem dziecięcym  jasne że fajnie mieć marzenia nawet takie ktre narazie wydają się nie do przeskoczenia-kto wie może kiedyś i one się spełnią-trzebga wierzyć. lubię czytać jak piszecie o Waszych Mężach-odrazu przypominam sobie jak bardzo kochamy się z moim  i też jestem starsza od mojego  miłego dzionka   | 
|     | 
|  2009-01-07, 10:18 | #3651 | |
				 | 

Cytat: 
   Szalenie się cieszę, gdy mogę powiedzieć, że z każdym dniem kocham męża bardziej, coraz lepiej się rozumiemy, umiemy spędzać ze soba czas i sprawia nam to wielką frajdę, a jakieś tarcia i nieporozumienia nie prowadzą, tak jak kiedyś to kłopotów, kłótni czy sytuacji stresowych, ale do świadomości, że razem wszystkiemu podołamy i coraz mocniejszej więzi... Jakkolwiek patetycznie to może brzmieć dla osób postronnych, jestem szczęśliwą, nieustannie zakochaną w swoim męzu kobietą   Mi tez zawsze sie podobało to określenie  A o górachj gadac nie będę, bo ja jestem wodna istota   
				__________________ Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. | |
|     | 
|  2009-01-07, 10:33 | #3652 | |
				 | 

Cytat: 
 Dla mnie nie brzmi to patetycznie bo mam bardzo podobne odczucia   
|     | 
|  2009-01-07, 10:42 | #3653 | 
| Zakorzenienie | 

Wczoraj się dowiedziałam, że to jednak prawda. Wszystkie jej wyprawy to tylko szum medialny, a reportaże filmowe pokazują tylko początek i sam koniec, a tego, co się dzieje naprawdę po drodze to już nie.

|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-07, 11:01 | #3654 | |
				 | 

Cytat: 
  Bez jaj.. 
|     | 
|  2009-01-07, 11:04 | #3655 | 
| Zakorzenienie | 

Od starszej koleżanki z pracy, której kuzyn brał udział w jednej z tych wypraw.

|     | 
|  2009-01-07, 11:07 | #3656 | |
				 | 

Cytat: 
  o jezu.. i jak oni ja tam wtransportowali..? I w jakim celu w ogóle.. no to sie wnerwiłam..   
|     | 
|  2009-01-07, 11:10 | #3657 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Jasiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-37374.png  Misiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-68374.png   | |
|     | 
|  2009-01-07, 11:12 | #3658 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2009-01-07, 11:14 | #3659 | 
| Zakorzenienie | 

Heh, już dawno wiadomo, że telewizji nie można wierzyć  Wierzyć trzeba we własne siły Kochana   
|     | 
|  2009-01-07, 11:15 | #3660 | 
				 | 

wiesz co.. mam troche inne nastawienie do zycia.. moze bardziej naiwne.. ale nie zakładam z góry, ze jak TV to wierzyc nie mozna nikomu.. a Martyna mi imponowała zawsze..

__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.