Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-11, 22:10   #931
6Anula9
Raczkowanie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
albo picie pokrzywypilam zaledwie przez miesiac a nawet moja fryzjeka widziala roznice w wygladzie wlosow to dziala
Tylko teraz o taka naturalna pokrzywe troszecze trudno hehehea
A to w torebkach herbacianych mialas, pamietasz moze nazwe sprobuje sobie.

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
choć nadal dwoje/Jan Paweł II
6Anula9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 22:12   #932
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
albo picie pokrzywypilam zaledwie przez miesiac a nawet moja fryzjeka widziala roznice w wygladzie wlosow to dziala
chetnie bym spróbowała jesli ma pomoc a gdzie taka pokrzywe mozna kupic??
Stary 2009-01-11, 22:13   #933
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Tylko teraz o taka naturalna pokrzywe troszecze trudno hehehea
A to w torebkach herbacianych mialas, pamietasz moze nazwe sprobuje sobie.
teraz mam tutejszą irlandzką ale wczesniej piłam zwykłą herbapolu.Herbatki ziołowe chyba są prawdziwe???Czy też już nie można ufać?Ta pokrzywa wg mnie działa.Ja ja odstawiłam bo ona niestety ma też działanie oczyszczające i miałam skórę jak nastolatkaale wracam do niej od jutra.
w ziołowym sklepie albo aptece.Czasem w zwyklym spozywczym.Nie wiem jak to jest w Polsce bo nie mieszkam od jakiegos czasu

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-01-11 o 22:15 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 22:17   #934
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
teraz mam tutejszą irlandzką ale wczesniej piłam zwykłą herbapolu.Herbatki ziołowe chyba są prawdziwe???Czy też już nie można ufać?Ta pokrzywa wg mnie działa.Ja ja odstawiłam bo ona niestety ma też działanie oczyszczające i miałam skórę jak nastolatkaale wracam do niej od jutra.
w ziołowym sklepie albo aptece.Czasem w zwyklym spozywczym.Nie wiem jak to jest w Polsce bo nie mieszkam od jakiegos czasu

ooo to poszukam a co znaczy ze mialas twarz jak nastolatka??
Stary 2009-01-11, 22:21   #935
6Anula9
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze wiedziec a wiesz nazwe tej irlandzkiej Ja mieszkam teraz w Anglii wiec tutaj tez powinnam znalesc.
Musze juz sie za siebie zabrac trzeba zrzucic tak ok 3 do 4 kg i dbac o wloski, cere i pazurki co najgorsze bo mi przeszkadzaja w pracy. Ni eumiem pisac na klawiaturze ja sa dluzsze. No i do solarium od czasu do czasu ale nie czesto bo nie chce miec takiej sztucznej palenizmny taki podklad

A myslisz ze taka naturalna pokrzywa suszona i zrobic z niej wywar bedzie miala podobne dzialanie ???

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,

Edytowane przez 6Anula9
Czas edycji: 2009-01-11 o 22:23
Stary 2009-01-11, 22:26   #936
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
ooo to poszukam a co znaczy ze mialas twarz jak nastolatka??
wysypało mnie na buzi

anula tak patrze na ta herbatke i nie ma tam zadnej nazwy-firmy ,pokrzywa po angielsku to nettle,jest tam tylko napisane ze 100% naturalnaMysle ze jak zrobisz herbatke z suszu to bedzie jeszcze lepsza niz ta z torebki Albo poszukaj w tych ich sklepach ze zdrowa zywnoscia.na pewno znajdziesz
Ide spac dziewczynki.Dobranoc

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-01-11 o 22:27 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 22:28   #937
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
wysypało mnie na buzi

anula tak patrze na ta herbatke i nie ma tam zadnej nazwy-firmy ,pokrzywa po angielsku to nettle,jest tam tylko napisane ze 100% naturalnaMysle ze jak zrobisz herbatke z suszu to bedzie jeszcze lepsza niz ta z torebki
a dobra ta herbatka chociaz???

Dobrej nocki spij słodko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 22:30   #938
6Anula9
Raczkowanie

Ja tez uciekam juz oczy mnie az bola a jutro od samego rano przed komputerem
Dora noc wszytki spijcie dobrze: cmok:

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
Stary 2009-01-11, 22:43   #939
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

ja też już zmykam hihih bo rano musze wstac - jade do ksiedza po zgode na slub w innym miescie troszke sie denerwuje ale mam nadzieje ze bedzie ok 3majcie kciuki Kochane dobrej nocki
Stary 2009-01-12, 06:56   #940
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ediyt
wyszla kolekacja papilio 2009 moje ukochane suknie, juz widze 3 ktore sa przepiekne...
http://papilio.ru/en/collections/2009/
Mnie też żadna suknia nie przypadła do gustu...
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
macie już wszystkie nauki za sobą?my musimy sie w końcu wybrać
Jeszcze nam zostały 2 indywidualne spotkania z panią od planowania rodziny, ale jakoś nie możemy się zebrać i umówić.
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
pokazałaś się Tztowi przed slubem w kiecce?
Jak mogłaś :P

Ja nie chciałam, żeby mnie mój zobaczył wcześniej w sukni. Nawet sukni na modelce nie widział Chcę mu zrobić niespodziankę. I chcę zobaczyć jego minę jak mnie zobaczy w całej okazałości

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 07:15   #941
kliwia
Zakorzenienie

Herbatka z pokrzywy jak najbardziej do kupienia w spożywczych
Smakuje jak zielsjki zapoarzone ale idzie sie przyzwyczaic.
Mnie po niej nie wysypalo nic, choc pilam z miesiac, ale musze wrocic, bo jakies plyny trzeba pic, a po co pic wode skoro mozna ta wode wzbogacic
Chyba lepiej by bylo jakby tą pokrztywę pić, robić napary do tonizowania skory i jeszcze plukac nia wlosy. Wtedy efekty na pewno będą.

Mi się ta suknia z papilio2009 co na czolowce jest bardzo podoba jest taka jak z czerwonego dywanu

Dzień dobry
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 07:47   #942
azzis
Zakorzenienie

Dziewczyny podczytują wątek, ale żadna się nie ujawnia

Macie już garnitury dla TŻ'tów kupione? My jakoś od stycznia planowaliśmy zacząć czegoś szukać.

Jeszcze przy okazji garniturów mam pytanie - czy kamizelka dla młodego powinna mieć odcień złotawy skoro mam suknię ecri??? Bo szczerze, to kompletnie nie mam pojęcia do czego ją dobierać

Stary 2009-01-12, 08:20   #943
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no i prawidlowo zapraszam na www.e-konkursy.com baza koncursow

my mamy nauki za soba mielismy spotkanie z ksiedzem i 1 paniami z poradni.. ale przed nami jeszcze dzien skupienia..

dziekuje a mi sie podobaja 2 tak bardzo najbardziej oto one..
http://igar.pl/kolekcje/papilio2009/papilio09_901(2).jpg
http://igar.pl/kolekcje/papilio2009/papilio09_921.jpg
sa cudowne..

widzial cie w sukni? ja chce zeby mnie widzial w dzie slbu nie przez jakies zabobony ale chce zeby mial niepodziaanke i powiedzial łał

co to dzien skupienia??

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
moj nie chcial ze mna chodzic. Powiedzial, ze chybabym oszalala jakbym chciala go ze soba zabrac. Powiedzial, ze on mnie zobaczy w tej odpowiedniej sukni w odpowiednim dniu. Do tego czasu poczeka cierpliwie.

sliwenka, my nauki mamy juz dawno skonczone (dokument dostalismy dokladnie 9 listopada)
wg mojej bardzo mądrej koleżanki z pracy której każdy ma już dość to nauki ważne są pół roku w co mi się wierzyć nie chce , ale i tak musimy w końcu iść na nie żałuje że nie zrobiłam tego zanim poszłam do pracy

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dziewczyny podczytują wątek, ale żadna się nie ujawnia

Macie już garnitury dla TŻ'tów kupione? My jakoś od stycznia planowaliśmy zacząć czegoś szukać.

Jeszcze przy okazji garniturów mam pytanie - czy kamizelka dla młodego powinna mieć odcień złotawy skoro mam suknię ecri??? Bo szczerze, to kompletnie nie mam pojęcia do czego ją dobierać
ja się spotkałam że dobierano kolor kamizelki do koloru kwiatów
my garnitur zapewne będziemy szukać na ostatnią chwilę bo mój TŻ też stwierdził że ma czas tak jak zapytał czy na nauki mogę iść sama

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-01-12 o 08:21
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 08:21   #944
kliwia
Zakorzenienie

azzis a to zależy co chcesz.
Ja swojemu tż nie kupuję tej kmizelki jasnej z tym wzorkiem. Będzie miał swoją kamiezelkę z gajeru i krawat klasyczny. Albo nei będzie miał kamizelki, w zalęzności od tego jaki gajer kupimy.
Te kamizelki ślubne to jesli masz suknię ecru, to koszula młodego i jego kamizelka też ecru. Pani w sklepie garniturowym Ci powie tak samo

Dlatego mi się to średnio podoba.

Do bukietu będę dobierać krawat

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-12 o 08:37
Stary 2009-01-12, 08:36   #945
azzis
Zakorzenienie

Ja mojego TŻ'ta widzę w stakim szaro-niebieskawym gajerku w delikatne jasne prążki (ma taki i super w nim wygląda, dlatego do ślubu chciałabym, żeby poszedł w podobnym).
Ładnie do tego będzie wyglądała jasnoniebieska koszula (żeby podkreślić jego niebieskie oczka). Bynajmniej tak mi się wydaje... No i właśnie myślę, czy będzie do tego pasowała taka złotawa kamizelka.
A jak pytam samego zainteresowanego jaki chce garnitur, to mówi, że nie wie, bo musi to najpierw zobaczyć, bo tak ciężko mu jest sobie to wyobrazić...

Stary 2009-01-12, 08:39   #946
kliwia
Zakorzenienie

azis to takiego stalowego garnituru lepiej będzie wyglądac biała koszula.
Niebieska koszula niie przystoi na taką okazję.

A masz fotkę takiego gareru w tym kolorze ?
Stary 2009-01-12, 08:42   #947
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 08:47   #948
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
MOżna dołączyc do WAszego grona? Nasz ślub zaplanowany jest na dnia 12.09.2009. Strasznie sie tym stresuje, az mi sie smiać chce bo przecież za duzo sie nie zmieni miedzy nami: mieszkamy razem juz jakis czas. CZy któras z WAs tez tak ma
Na przykład JA Mieszkamy już razem ponad 2 lata. Czym się tak bardzo stresujesz?

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dziewczyny będziecie pić na własnym weselu?Ja nie piję ani kropli bo mam słabą głowę.Bede mieć wodę w butelce
Raczej tak, ale nie wódkę nie lubię wódki, więc ograniczę się do pierwszego kieliszka i tyle. Za to bardzo lubię wszelkie wina musujące Tego sobie pewnie nie odmówię. No i kieliszek do szampana wygląda o wiele ładniej w dłoni kobiecej

atomufka, ale masz super tren

wczoraj byliśmy na targach. No i bardzo mi się spodobała jedna suknia. Przy każdym ruchu modelki te falbany tak pięknie się ruszały chyba pojadę do tego salonu i ją przymierzę no i czekam na wyniki konkursu, moze mnie wylosowali

Za równo pół roku będę już żoną

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-01-12 o 08:53
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 08:47   #949
śliweńka
Zakorzenienie

no nie za dobrze w tym dniu ubrać niebieską koszulę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 09:00   #950
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Ja rowniez mialam problem z wypadajacymi wlosami -- i kuzynka polecila mi take tabletki "SKRZYPOWITA" wyciag ze srzypu polnego. Bardzo mi pomogly wlosy staly sie mocniejsze i bardziej lsniace. Sprobuj

a na ktorym zdjeciu to ty bo ja nie widze roznicy

Jezeli zdecydujesz sie podciecie to juz za 7 miesiecy jeszcze ci cos podrosna ewentualnie cos upniesz a zaraz przed slubem to ryzyko
wiesz co, przy preparatach łykanych trzeba brac pod uwagę fakt, że wzmacniają WSZYSTKIE włosy, nie tylko te na głowie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

Jak mogłaś :P

Ja nie chciałam, żeby mnie mój zobaczył wcześniej w sukni. Nawet sukni na modelce nie widział Chcę mu zrobić niespodziankę. I chcę zobaczyć jego minę jak mnie zobaczy w całej okazałości
mój TŻ widział mnie w sukni na zdjęciu z przymiarek....nie wierzę w zabobony, a ponieważ znam swojego mężczyznę, wiem, że jak mnie zobaczy już we własnej sukni, z fryzurą i makijażem-będę dla niego najpiękniejsza, tak samo i bez bardzo chciałam, żeby się wypowiedział na temat mojej sukni, bo wiem, że mamy zupełnie inny gust strojowo-ubraniowy.... i powiedział "mmmyyyhyyyyymmmm", co oznacza, ze może być jak by była nie ladna to by powiedział-paskudna

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 09:05   #951
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
Nooo.. w końcu nadrobiłam 10 stron
A ja drugi dzień umieram nie wiem co mi jest. Wczoraj to mnie tak żołądek bolał potem przeszło mi w dół brzucha , zczyściło mnie chyba z 6 razy i juz myślałam że mi przeszło jak wstałam rano mineło ze dwie godziny i znowu mnie boli żołądek i nie dobrze mi i zaraz mnie chyba przeczyści... znowu
Nie wiem czy coś jeśc czy jak. Do tego trochę zabalowałam w sobotę i poszłam o 5 rano spać a o 9 ranoi wstałam i pojechałam na egzamin na uczelnie. I tak się jakoś nie wyspałam dzisiaj. dwie godzinki snu dużej i było by super ale niestety obowiązki wzywają.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 09:10   #952
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
azis to takiego stalowego garnituru lepiej będzie wyglądac biała koszula.
Niebieska koszula niie przystoi na taką okazję.

A masz fotkę takiego gareru w tym kolorze ?
hehe. No widzisz jak ja się znam Chociaż do tego gajerku był w białej koszuli na weselu i fajnie to wyglądało.
Szukam na stronie Sunset Suits tego modelu, ale jest tylko kilka modeli i nie mogę go znaleźć.

Stary 2009-01-12, 09:21   #953
kliwia
Zakorzenienie

azzis a zdjęcia Tż nie masz w gajerze ?
Stary 2009-01-12, 09:24   #954
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Kochane czy ktoras z was kupuje na ebay?
Stary 2009-01-12, 09:28   #955
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-01-12, 09:31   #956
kliwia
Zakorzenienie

o to fajnie ze w koncu ta ustawa wejdzie no trudno ze sie nie zalapiemy
30 zł to nie majątek czy 70? :mysli: bo już nie wiem czy prawko czy dowod tyle kosztuje

Kawa się robi, ciasto i czekolada na talerzu

strippi niestet nie kupuje na ebayu, bo kiedys mieli nie ubezpieczone transackej.
Stary 2009-01-12, 09:39   #957
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 09:40   #958
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
Nooo.. w końcu nadrobiłam 10 stron
A ja drugi dzień umieram nie wiem co mi jest. Wczoraj to mnie tak żołądek bolał potem przeszło mi w dół brzucha , zczyściło mnie chyba z 6 razy i juz myślałam że mi przeszło jak wstałam rano mineło ze dwie godziny i znowu mnie boli żołądek i nie dobrze mi i zaraz mnie chyba przeczyści... znowu
Nie wiem czy coś jeśc czy jak. Do tego trochę zabalowałam w sobotę i poszłam o 5 rano spać a o 9 ranoi wstałam i pojechałam na egzamin na uczelnie. I tak się jakoś nie wyspałam dzisiaj. dwie godzinki snu dużej i było by super ale niestety obowiązki wzywają.

Kasiaher masz GRYPĘ ŻOŁĄDKOWĄ ja tez to miałam pij koniecznie SOK Z CZARNEJ PORZECZKI taki syrop do rozcieńczania np. z Herbapolu z dość gorącą wodą!!! Pomaga!!!!!

a tak w ogóle to cześć i już idę z kompa bo mnie braty zgania.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 09:44   #959
kliwia
Zakorzenienie

Daysy odezwała się ta co nas nie słuchała w tej sprawie
Leczenie grypy żołądkowej:
Objawowe (czyli leczymy następstwa choroby):
Uzupełnianie płynów – w warunkach domowych doustne, w szpitalnych często dożylne
Uzupełnianie elektrolitów – dostępnych w aptece w postaci proszków do rozpuszczania
Uzupełnianie flory bakteryjnej (dobrych bakterii) – jogurty, probiotyki w postaci kapsułek
W przypadku wystąpienia gorączki leki przeciwgorączkowe

Jeżeli objawy choroby nie ustępują należy skontaktować się z lekarzem, aby wykluczyć ewentualną inną przyczynę biegunki (np. zakażenia bakteryjnego).

Dodatkowo, kiedy w domu pojawi się grypa żołądkowa (jelitowa) należy ściśle przestrzegać zasad higieny:
Częste mycie rąk przez wszystkich domowników
Stosowanie tylko jednorazowych pieluch przez dzieci
Spłukiwanie wody w toalecie przy zamkniętej muszli
Częste mycie urządzeń sanitarnych
Stary 2009-01-12, 10:06   #960
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Kochane czy ktoras z was kupuje na ebay?
moj tz kupuje i jest zadowolony

dzieki dziewuszki za cieple slowka odnosnie Frnausia to taka nasza mala pocieszka jest przekochany

a ja znowu w pracy skonczylo sie leniuchowanie ehh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości