|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
A to w torebkach herbacianych mialas, pamietasz moze nazwe sprobuje sobie.
|
|
|
#932 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
a gdzie taka pokrzywe mozna kupic??
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy też już nie można ufać?Ta pokrzywa wg mnie działa.Ja ja odstawiłam bo ona niestety ma też działanie oczyszczające i miałam skórę jak nastolatka ale wracam do niej od jutra.w ziołowym sklepie albo aptece.Czasem w zwyklym spozywczym.Nie wiem jak to jest w Polsce bo nie mieszkam od jakiegos czasu
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-11 o 23:15 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo to poszukam a co znaczy ze mialas twarz jak nastolatka?? ![]()
|
|
|
#935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musze juz sie za siebie zabrac trzeba zrzucic tak ok 3 do 4 kg i dbac o wloski, cere i pazurki co najgorsze bo mi przeszkadzaja w pracy. Ni eumiem pisac na klawiaturze ja sa dluzsze . No i do solarium od czasu do czasu ale nie czesto bo nie chce miec takiej sztucznej palenizmny taki podklad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A myslisz ze taka naturalna pokrzywa suszona i zrobic z niej wywar bedzie miala podobne dzialanie ???
Edytowane przez 6Anula9 Czas edycji: 2009-01-11 o 23:23 |
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
wysypało mnie na buzi
![]() anula tak patrze na ta herbatke i nie ma tam zadnej nazwy-firmy ,pokrzywa po angielsku to nettle,jest tam tylko napisane ze 100% naturalna Mysle ze jak zrobisz herbatke z suszu to bedzie jeszcze lepsza niz ta z torebkiIde spac dziewczynki.Dobranoc Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-11 o 23:27 Powód: dopisek |
|
|
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrej nocki spij słodko
|
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez uciekam juz oczy mnie az bola a jutro od samego rano przed komputerem
Dora noc wszytki spijcie dobrze
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
ja też już zmykam hihih bo rano musze wstac - jade do ksiedza po zgode na slub w innym miescie
![]() troszke sie denerwuje ale mam nadzieje ze bedzie ok 3majcie kciuki Kochane dobrej nocki
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nam zostały 2 indywidualne spotkania z panią od planowania rodziny, ale jakoś nie możemy się zebrać i umówić. Jak mogłaś :P Ja nie chciałam, żeby mnie mój zobaczył wcześniej w sukni. Nawet sukni na modelce nie widział Chcę mu zrobić niespodziankę. I chcę zobaczyć jego minę jak mnie zobaczy w całej okazałości
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Herbatka z pokrzywy jak najbardziej do kupienia w spożywczych
![]() Smakuje jak zielsjki zapoarzone ale idzie sie przyzwyczaic. Mnie po niej nie wysypalo nic, choc pilam z miesiac, ale musze wrocic, bo jakies plyny trzeba pic, a po co pic wode skoro mozna ta wode wzbogacic ![]() Chyba lepiej by bylo jakby tą pokrztywę pić, robić napary do tonizowania skory i jeszcze plukac nia wlosy. Wtedy efekty na pewno będą. Mi się ta suknia z papilio2009 co na czolowce jest bardzo podoba jest taka jak z czerwonego dywanu Dzień dobry
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podczytują wątek, ale żadna się nie ujawnia
![]() Macie już garnitury dla TŻ'tów kupione? My jakoś od stycznia planowaliśmy zacząć czegoś szukać. Jeszcze przy okazji garniturów mam pytanie - czy kamizelka dla młodego powinna mieć odcień złotawy skoro mam suknię ecri??? Bo szczerze, to kompletnie nie mam pojęcia do czego ją dobierać
|
#943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to dzien skupienia?? ![]() Cytat:
Cytat:
my garnitur zapewne będziemy szukać na ostatnią chwilę bo mój TŻ też stwierdził że ma czas tak jak zapytał czy na nauki mogę iść sama
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-01-12 o 09:21 |
|||
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
azzis a to zależy co chcesz.
![]() Ja swojemu tż nie kupuję tej kmizelki jasnej z tym wzorkiem. Będzie miał swoją kamiezelkę z gajeru i krawat klasyczny. Albo nei będzie miał kamizelki, w zalęzności od tego jaki gajer kupimy. Te kamizelki ślubne to jesli masz suknię ecru, to koszula młodego i jego kamizelka też ecru. Pani w sklepie garniturowym Ci powie tak samo Dlatego mi się to średnio podoba. ![]() Do bukietu będę dobierać krawat Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-12 o 09:37 |
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojego TŻ'ta widzę w stakim szaro-niebieskawym gajerku w delikatne jasne prążki (ma taki i super w nim wygląda, dlatego do ślubu chciałabym, żeby poszedł w podobnym).
Ładnie do tego będzie wyglądała jasnoniebieska koszula (żeby podkreślić jego niebieskie oczka ). Bynajmniej tak mi się wydaje... No i właśnie myślę, czy będzie do tego pasowała taka złotawa kamizelka.A jak pytam samego zainteresowanego jaki chce garnitur, to mówi, że nie wie, bo musi to najpierw zobaczyć, bo tak ciężko mu jest sobie to wyobrazić...
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
azis to takiego stalowego garnituru lepiej będzie wyglądac biała koszula.
Niebieska koszula niie przystoi na taką okazję. A masz fotkę takiego gareru w tym kolorze ? |
|
|
|
#947 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Cytat:
Mieszkamy już razem ponad 2 lata. Czym się tak bardzo stresujesz? Cytat:
Tego sobie pewnie nie odmówię. No i kieliszek do szampana wygląda o wiele ładniej w dłoni kobiecej atomufka, ale masz super tren wczoraj byliśmy na targach. No i bardzo mi się spodobała jedna suknia. Przy każdym ruchu modelki te falbany tak pięknie się ruszały chyba pojadę do tego salonu i ją przymierzę no i czekam na wyniki konkursu, moze mnie wylosowali ![]() Za równo pół roku będę już żoną
Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-01-12 o 09:53 |
||
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
no nie za dobrze w tym dniu ubrać niebieską koszulę
|
#950 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
Nooo.. w końcu nadrobiłam 10 stron ![]() A ja drugi dzień umieram nie wiem co mi jest. Wczoraj to mnie tak żołądek bolał potem przeszło mi w dół brzucha , zczyściło mnie chyba z 6 razy i juz myślałam że mi przeszło jak wstałam rano mineło ze dwie godziny i znowu mnie boli żołądek i nie dobrze mi i zaraz mnie chyba przeczyści... znowu ![]() Nie wiem czy coś jeśc czy jak. Do tego trochę zabalowałam w sobotę i poszłam o 5 rano spać a o 9 ranoi wstałam i pojechałam na egzamin na uczelnie. I tak się jakoś nie wyspałam dzisiaj. dwie godzinki snu dużej i było by super ale niestety obowiązki wzywają.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe. No widzisz jak ja się znam Chociaż do tego gajerku był w białej koszuli na weselu i fajnie to wyglądało.Szukam na stronie Sunset Suits tego modelu, ale jest tylko kilka modeli i nie mogę go znaleźć.
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
azzis a zdjęcia Tż nie masz w gajerze ?
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane czy ktoras z was kupuje na ebay?
|
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
o to fajnie ze w koncu ta ustawa wejdzie
no trudno ze sie nie zalapiemy 30 zł to nie majątek czy 70? :mysli: bo już nie wiem czy prawko czy dowod tyle kosztuje ![]() Kawa się robi, ciasto i czekolada na talerzu ![]() strippi niestet nie kupuje na ebayu, bo kiedys mieli nie ubezpieczone transackej. |
|
|
|
#957 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiaher masz GRYPĘ ŻOŁĄDKOWĄ ja tez to miałam pij koniecznie SOK Z CZARNEJ PORZECZKI taki syrop do rozcieńczania np. z Herbapolu z dość gorącą wodą!!! Pomaga!!!!! a tak w ogóle to cześć i już idę z kompa bo mnie braty zgania. |
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy odezwała się ta co nas nie słuchała w tej sprawie
![]() Leczenie grypy żołądkowej: Objawowe (czyli leczymy następstwa choroby): Uzupełnianie płynów – w warunkach domowych doustne, w szpitalnych często dożylne Uzupełnianie elektrolitów – dostępnych w aptece w postaci proszków do rozpuszczania Uzupełnianie flory bakteryjnej (dobrych bakterii) – jogurty, probiotyki w postaci kapsułek W przypadku wystąpienia gorączki leki przeciwgorączkowe Jeżeli objawy choroby nie ustępują należy skontaktować się z lekarzem, aby wykluczyć ewentualną inną przyczynę biegunki (np. zakażenia bakteryjnego). Dodatkowo, kiedy w domu pojawi się grypa żołądkowa (jelitowa) należy ściśle przestrzegać zasad higieny: Częste mycie rąk przez wszystkich domowników Stosowanie tylko jednorazowych pieluch przez dzieci Spłukiwanie wody w toalecie przy zamkniętej muszli Częste mycie urządzeń sanitarnych |
|
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
moj tz kupuje i jest zadowolony
![]() dzieki dziewuszki za cieple slowka odnosnie Frnausia to taka nasza mala pocieszka jest przekochany![]() a ja znowu w pracy skonczylo sie leniuchowanie ehh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

pilam zaledwie przez miesiac a nawet moja fryzjeka widziala roznice w wygladzie wlosow

kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to

ale wracam do niej od jutra.

3majcie kciuki Kochane
dobrej nocki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jest taka jak z czerwonego dywanu 

My jakoś od stycznia planowaliśmy zacząć czegoś szukać.