![]() |
#3301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rzucić palenie
13 dzień, ale chyba zaczynam się uzależniać od nicorette. Paszcza mi się nie zamyka. Tymenko, czuję,że tym razem Ci się uda, bo to Twój kolejny raz, tak jak mój. Mamy doświadczenie i już nas tak to rzucanie nie przeraża.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję, też bym chciała być już w 37 dniu. Już nie mam szans Cię dogonić. Po co ja paliłam tyle lat? Tyle kasy poszło z dymem. Na siłowni to ledwo dycham taką mam beznadziejną zadyszkę. A kiedyś mogłam 2,5 godziny ćwiczyć bez przerwy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() 19 stycznia będzie pół roku |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję. Oby tak dalej. Masz już pewnie śliczną cerkę i błyszczące oczka. Trzymaj za mnie kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Rozeznanie
|
Słoneczko
![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie jesteście wspaniałe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Przyczajenie
|
ja odstawiłam fajki 25 grudnia 2008r
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Raczkowanie
|
Dzień 8
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Raczkowanie
|
no to u mnie 10!! milego dnia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Rozeznanie
|
2 tygodnie bez fajki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Rozeznanie
|
Hej,u mnie 1 dzień.Radiówka mi nawala,a chciałam coś więcej napisać,odezwę się bankowo później.Miłego popołudnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
141 dzień
![]() A czas faktycznie tak szybko leci. Już nawet zapomniałam, że kiedyś paliłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj dzieciaku! Wiedziałam,że dołączysz do nas. Czułam to przez skórę. Nie rzucaj pięć razy i nie powtarzaj naszych błędów. Trzaskaj faje w kąt od razu na całego i do końca życia. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wiem,że rzucałaś. Ale ponoć dopiero za którymś kolejnym razem się udaje i nam się uda. Bo nam to kompletnie do niczego nie jest potrzebne. To ciężar psychiczny i wydatsk niepotrzebny. Pojedziemy sobie za to na wakacje po roku. Weźmiemy jakieś spa albo będziemy chodzić na masaże z czekolady. Albo niech nam rybki pilling robią za tę kasę. A co!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Rozeznanie
|
Jestem dziewczyny
![]() Chciałam Wam serdecznie podziękować za wsparcie. Majreg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majreg, jestes bardzo trwardą babką, nawet w ciężkich chwilach dałaś radę ( śmierć Babci-bardzo mi przykro) Przedłużyło się trochę moje palenie, ale od dzisiaj nie palę. I wiecie co, jak nie paliłam 1,5 miesiąca to wydawało mi się ,że nie czuję się lepiej (za to cera pojaśniała mi znacznie, szczególnie pod oczami), to teraz po tygodniowym jaraniu czułam różnicę, byłam zmęczona, bolało mnie gardło, byłam jakaś taka do niczego. Wczoraj jak cichaczem paliłam na dworze to się źle czułam, kryłam się jak w liceum ![]() Majreg, dziękuję za wiarę we mnie ![]() ![]() Dziewczyny, gratuluję Wam wszystkim, trzymam kciuki za Was i za siebie ![]() ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2009-01-14 o 17:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Mam kryzys
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Raczkowanie
|
A juz myslalam, ze tylka ja mam kryzysy! ufff, jestem normalna
![]() Syla-78, gratuluje decyzji, i witaj znowu na forum nie-anonimowych palaczek, tudziez grupy wsparcia rzucaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Babcia już od 10 lat leżała w łóżku i już nikogo nie poznawała. Może to dla niej ulga. A Ty szybciutko do nas wracaj i dobrze się czuj. Nie marznij na tym dworze. Ja już też nie marznę na balkonie. Bez względu na to czy mi się coś poprawi na buzi czy nie nie mam już zamiaru palić. I tak się zestarzeję, ale na papierosy to mi już szkoda wysiłku. Życie i tak jest ciężkawe i zwyczajnie muszę mieć chociaż to jedno obciążenie z głowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Rozeznanie
|
To normalne, przetrzymaj to, przejdzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2009-01-14 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Wiola, Majreg, Syla
![]() ![]() ![]() Już jest dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam wręcz ataki gniewu, sama się siebie boję, wszystko mnie wytrąca z równowagi. Będe parzyć melisę ( niezła jest z vitaxu z pomarańczą) ze 3 razy dziennie i do tego podwójna dawka magnezu z wit.B. Spróbuj, może będziesz spokojniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Raczkowanie
|
Syla bardzo się cieszę, że do nas wróciłaś
![]() Wogóle jestem pełna podziwu, że jakoś wytrzymujemy . Jestem tylko ciekawa kiedy tak naprawdę przestaje się chcieć palić, bo mi cały czas jakiś diabełek podpowiada zapaliła byś sobie chociaż maszka i na dodatek wogóle mi nie przeszkadza dym palących. Ale mimo wszystko jakoś cały czas się trzymam. 12 minęły 2 miesaiące niepalenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio byłam pierwszy raz sam na sam z osobą palącą w knajpie ![]() ale od razu na wstepie powiedziałam, że rzuciłam, na propozycję zapalenia odmówiłam, choć przez ułamek sekundy chciałam zapalić. Ale wiem, że nie ma to sensu ![]() ![]() SYLA super, że znów zaczynasz!!! Faje w niczym nie pomagają. Mam nadzieje, że wszystko u Ciebie dobrze ![]()
![]() |
#3326 |
Raczkowanie
|
mój TŻ wciąż nie pali... już 10 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz może ma złą motywację i pokazuje Ci teraz: rzuciłem, to masz mnie akceptować bo nie palę!!! Ja też myślałam że taka będę, ale przecież to strasznie głupie wyżywać się na kimś za swoją głupotę ![]() Najlepiej gdyby zmienił swoje nastawienie, że rzucił nie dlatego, że ktoś mu kazał ale rzucił dla samego siebie.
![]() |
#3328 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry! co do checi palenia, nie wiem czy ona kiedykolwiek mija. Moja mama rzucila palenie kupe lat temu ponad 10. NIe pali, ale np wczoraj strasznie sie zdenerwowala, przyszla sasiadka z papierosami i co? Moja mamusia zakopcila. Niby mowi, ze jej nie smakowal papieros, ale wiem, ze jak jest strasznie zdenerwowana, to ja wtedy cignie i najczesciej zapali sobie te pol fajki.. Zdarza sie to baaardzo rzadko, bo moze raz na rok albo i rzadziej, ale sie zdarza.. Zdaje sie,ze opieranie sie pokusie zapalenia staje sie juz rutyna kazdego eks-palacza..
Oshinek, mnie dym papierosowy denerwowal nawet jak sama kopcilam jak smok ![]() Dziewczyny, rozpoczynam 11 dzien! Milego dnia Wam zycze!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Raczkowanie
|
Ale np. moja ciocia rzuciła palenie dobrych parenaście lat temu i jest teraz zagorzałą przeciwniczką fajek. Mówi, że nie ma już takiej myśli "a zapaliła bym sobie". Więc może ta ochota kiedyś mija
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Raczkowanie
|
Lawia, ja tez na to licze.. podzielimy sie doswiadczeniami za kilka lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.