|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
a obejrze sobie prisona bo juz kilka odcinków przegapiłam..
![]()
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolciu ale jak to slychac?
a jutro ide po wpis z infy ![]() a teraz w koncu skonczylam z tym dzialem w ksiazce i ide teraz czytac moje notatki z cwiczen. |
|
|
|
#1203 | |
|
Zadomowienie
|
poszłam
serio ![]() skończyłam geodezje i zaczęłam opracowywać zagadnienia egzaminacyjne na naukę o ziemi. zrobiłam 6 z 45 ![]() Cytat:
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama też słyszy takie rzeczy, a jak ją kiedyś o to spytałam, to powiedziała, że jakbym tak często kogoś widziała/słyszała, to już bym na to nie zwracała tak uwagi ![]() Ja jakieś 2 godziny temu poszłam przytulić się do kota. A on taki mioęciutki, cieplutki i... zasnęłam. Jestem jeszcze gorzej w plecy niż byłam
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
yhy, zdążyłam przed 16 tylko wziąć książkę do ręki i na tym się skończyło;P
przyszedł do nas w odwiedziny mój 'nocny przyjaciel' i dopiero wyszedł razem z moim współlokiem. fajnie było i przyniósł mi pierogi z truskawką bo wczoraj (dzisiaj) przed zaśnięciem mówiłam, że jak tylko wstane to pójde do sklepu po takie pierogi bo od tygodnia mam na nie ochote ![]() kurczę, do 20 mikro a potem TI... i czeka mnie dłuuuuga noc...
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1207 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zrobiłam sobie drinka i wracam do książek. trzeba być twardym nie miętkim
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie to go wykorzystam ( ![]() w końcu na politechnice jest to niech się wykaże;P na budownictwie chyba mają matme co? ;P a co do ostatniego, to tak! zgadzam się! ja wprawdzie mogę wypić tylko coldrex ale to zawsze coś i zabieramy się do nauki!
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
juz za 20 20 a ja jak sie nie uczylam tak sie nie ucze
a jutro o 8 egzamin
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzisiaj jest chyba taki antynaukowy dzień, bo mnie też cholernie się nie chciało usiąść przy książkach
na szczęście jutrzejszego kolosa muszę napisać tylko na 0,8/10 pkt, więc myślę, że dam radę
|
|
|
|
#1211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaaaaa, nie mogę się skupić, no nie moge! ![]() ale za to dowiedziałam się, że już 2godziny są w drodze paczki do mnieee z domu ![]() kumpel znowu mi przywiezie od rodziców trochę dobrych rzeczy ![]()
|
|
#1212 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
omg ja tez.. za 2 tyg w piatek!!! ![]() Zetka, mafiozo nasz, aleś Ty pierun niedobry :P:P ![]() no i jak on taki dobry [pierogi :P] to przemysl sytuacje ![]() Mycha, pogadaj z mama.. Lele & Hula - przyszedl Wam dior iconic juz?? jak sie podoba? bo ja szczerze mowiac mialam nadzieje na lepsze efekty.. ale nie jes zły ładnie wydłuza i jednoczesnie troche unosi do góry także takie 7+ na 10 mu daje :Pdostałam w piatek 9 na 10 z odp z zadania z fiz!!!! ![]() nie bylo dlugie wiec nauczylam sie i koniecznie chcialam sie zglosic, a pan powiedzial ze pyta chetnych dopiero od za tydzien :| no ale dał sie przekonac ;] na egz nie bedzie juz tak kolorowo.. zjadłam pierożki i biologia mnie woła.... ![]() ![]() dziewczyny ma któraś z Was fajne [zrozumiale] notatki badz skany czy coo z szeregów i granic? bo ja mam tylko ksiazke analiza mat i taką dla politechnik ale szukam ciagle nowych jasnych źródeł.. em i wielka prosba do Ciebie Ty masz konto oszczednosciowe w mBanku z tego co pisalas kiedys prawda? [nie wiem czy dobrze pamietam]możesz mi w skrocie napisac o warunkach? tzn interesuje mnie czy ponosisz za coś oplaty, czy tak jak na nieoszczednosciowych nie, czy przelewy i wyplaty z innych [niz te udostepnione dla mBanku] coś kosztują, jakie obecnie tam jest oprocentowanie i czy jakies warunki są korzystniejsze dla studentów? takie wazniejsze info gdybys mogla mi przekazac bylabym bardzo wdzieczna nie mam czasu sie przejsc do placowki teraz, ale nie jasno na stronie jest kilka rzeczy.,.. jesli ktos ma gdzies jeszcze konto oszczednosciowe prosze o opinie
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
a co z moim pytaniem o cywilistykę? nie miałyście tego ?
... ja wracam do nauki... z Tż źle, co dwa dni się kłócimy..jest coraz gorzej i nie wiem co to będzie
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też pierogi jadłaś? ![]() ja mam jakiś tam wykład z ciągów, szeregów i granic ![]() daj maila to Ci podeśle, może coś tam sobie z niego wybierzesz
|
|
#1215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam oszczędnościowe w banku WBK i jestem zadowolona. Oprocentowanie 5,5% Olunia po sesji to się musimy spotkać normalnie |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
zetka ja jadlam dzis moje ruskie;D
a nie mowi sie pierogi z truskawkami? z truskawka to jakby wszystkie byly z jedna;D lele, pare razy dzis slyszalam dzis jakies dziwne dzwieki i tz tez. nawet mnie nie straszcie, bo ja strasznie bojazliwa. siedze i ogladam filmy stwierdzilam, ze skoro jutro mam na 10 to jutro 2 godz sie poucze. juz to widze
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, bo tam w nich była tylko jedna truskawka ^^ a w reszcie były zmiksowane czy jakieś tam ![]() ![]() nie no, pierogi z truskawkami
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
a ja piję mleko
![]() u Was zaliczenia są od 50 czy od 60%?
|
|
|
|
#1219 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszedl na prv ;p dziekuje Zetuszko ![]() jakies tam wyklady tez mam.. ale to jest cos jak przepisanie ksiazki... Cytat:
a jak z opłatami w wbk?? (prowadzenie konta, przelewy) i duzo ma bankomatow? ojj po sesji to musowo!!! %) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malgosia, teoretycznie 50, ale w praktyce z 55-60% trzeba miec...
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2009-01-18 o 20:48 |
||
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Olunia poszedł mail. nie wiem czy coś tam sobie w tym znajdziesz ; )
ale może;P Gosia u mnie z ćwiczeń to tak: z matmy 51%, z mikro miało być 65% ale po tym jak zrobili koła to prawdopodobnie zostanie obniżone też do 51% bo nie miałby kto pisać egzaminu ;P
|
#1221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj, Babuchy niech wiedza.. moze popyt na miesno wzrosnie ( wlasnie czytam wkonomie:P) Cytat:
minimum 60%. |
||
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie doszlo jeszcze bo poczta na onecie jest bynajmniej dziwna :P ale dziekować jeszcze raz
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wszystko od 65 %
lele napewno nie, bo bardzo wyraznie bylo slychac, ze to u nas. zetka u mnie w szkole na stolowce tez pisalo z truskawka i nie moglam tego zrozumiec
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty wkońcu chcesz info o koncie oszczędnościowym czy o rachunku ROR?? jeeeeee wygraliśmy z Rosją a jutro meczyk z Mecedonią
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o koncie oszczednosciowym. nie o ror i nie o lokacie. ale z niego tez mozna chyba przeciez wyplacac i robic przelewy... no chyba ze w niektorych bankach tylko tak jest ![]() zetka ja szukam tego maila od Ciebie i szukam.. patrze a przenioslo mi go od razu do spam
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak można, jedna operacja w miesiącu jest za darmo, później są płatne ale nei wiem ile bo ja tego konta używam właśnie jako oszczędnościowe czyli pieniążki tam leża i się rozmnażają wyciągam tylko jak mam duża potrzebę a kartę mam tylko do rachunku ror właśnie w WBK w Krakowie są bankomaty m.in. na rynku i przy Bagateli, no i na terenie mojej uczelni;]
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-01-18 o 21:32 |
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Hej banany
Oluniu, wiem, ze buciki sa ladne, ach! ![]() Mierzylam je linijka- prawie 12 cm Jak ja bede w nich chodzic? Sama mam 164cm. lelus, niestety, jesli o krzeselko cioci Wen chodzi, to zostalo w Polsce ![]() Wen sie nawraca i zaczyna chodzic co niedziela do kosciola. Ksiadz daje czadu z ambony. Jezdzi po tych biednych emigrantach, ale ma racje.. Rozmawialam z bratem o sprawach mieszkalno-koscielnych i powiedzial, ze mam dylematy, jak sluchaczka Radia Maryja I stwierdzilam, ze ani na pokuse sie nie wystawiam, bo jej nie czuje, ani nie grzesze..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczył program, że to matma i ciach z nią na spam ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

serio 

także takie 7+ na 10 mu daje :P