|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
witam i pozdrawiam forumowiczki
![]() ![]()
#1892 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
witaj ALOY.Masz już suknię?
#1893 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() jakos sie odzwyczaiłam wczesnie spac. i generalnie non stop sie budze w nocy i zastanawiam gdzie ja jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Zadomowienie
|
dzieńdobry
![]() ![]()
#1895 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz musze sie zwlec chyba z łózka. sniadanko, kapiel, potem moze jakis obiadek ugotuje, a co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Raczkowanie
|
niestety jeszcze nie mam... ale w lutym jadę wybrać i będę szyła
![]()
#1897 |
Wtajemniczenie
|
Co za ludzie.
Urząd pracy wystawił mi PIT, tylko że wpisał zły urząd skarbowy do rozliczenia, bo ja się rozliczam tam gdzie mam stałe zameldowanie a nie czasowe. No i dzwonię do urzędu i mówię, żeby zrobili korektę, a babka do mnie "ale jak to, przecież jest pani zameldowana tutaj". No i gadaj z taką. Ma się spytać kierownika księgowości i oddzwonić. A jak mi nie zmienią to napiszę do nich zażalenie, a co! Będę musiała popierniczać z PITami od innych pracodawców, żeby mi wszystko pozmieniali tylko dlatego, że urząd się uparł. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
popscene urząd ma obowiązek wystawić ta korektę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Wtajemniczenie
|
No normalny urzędnik, jak kliwia, jest dla człowieka
![]() Czasem się okazuje jednak ze to człowiek jest dla urzędu ![]() Miejmy nadzieję, że będzie tak jak piszesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Wtajemniczenie
|
Zasada jest taka, że jak da się odmienić, to należy to zrobić. Czasem niektóre nazwiska brzmią śmiesznie, ale tak jest poprawnie. Niodmienianie nazwisk jest błędem, tego należy się wystrzegać.
Jak nie znam osoby towarzyszącej osobiście, albo nie jestem blisko z jakimś kuzynostwem i wiem, że oni kogoś mają nawet od roku, to i tak piszę że z osobą towarzyszącą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1902 |
Zadomowienie
|
właśnie ja się boję o to,że osoba towarzysząca lub zapraszana mogą poczuć się nieswojo w momencie kiedy zapraszamy ich jako "osoby towarzyszace" lub z "osobami towarzyszącymi" mimo tego,ze wiemy ze kogos maja.a moze bardziej taktowne byloby zadzwonienie do takich "problemowych" gości i zapytac wprost jak mamy napisac??jak myslicie-zeby nie popelnic gafy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się wypytałam o osoby towarzyszące najbliższe osoby. A resztą się nie przejmuję. Jakbym się miała wszystkim przejmować to bym osiwiała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
Ja już po pańieńskim, mój TŻ balował jeszcze wczoraj. Impreza była wspólna. Było fajnie, no po za jednym , kolega pana młodeg sie opił i zaczeło mu coś odwalać tzn. jest wygłodzony kobiet i jakieś krzywe teksty zaczoł puszczać do mnie i do młodej no i młody delikatnie mówiąc musiał go wygonić z domu. No dziewczynki zaczeliśmy z moim misikiem robić dzidziusia wczoraj ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesli juz mowa o dziecku, to musze wam powiedziec, ze mój instynkt maciezynski jakos osłabł. kiedys sie nie moglam doczekac tego dizecka i najlepiej to chciałabym go miec juz. a teraz?? teraz tez go bardzo chce ale dopiero za kilka lat. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana poczekaj jeszcze pare miesięcy, bo jak sie uda będziesz w 6tym miesiącu ciąży na ślubie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Zakorzenienie
|
No własnie, ja tez bym poczekala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | |||
Zadomowienie
|
Czesc Wam kobitki
![]() serdecznie witamy w naszym gronie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym jestem na etapie szukania butow( katastrofa) musze miec najnizszy z mozliwych obcasow, bo moj tz jest o 3 cm tylko wyzszy odemnie, a nie chche miec butow na calkiem plaskim ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Zadomowienie
|
kliwia, twin--maid wybrałyście sobie piękne suknie
![]() ![]() Ja na zaproszeniach będę pisać nazwiska tylko tych osób towarzyszących, które znam i są w długim związku. Jak ktoś ma dziewczynę pare miesięcy to nigdy nie wiadomo czy będą jeszcze razem na naszym ślubie ![]() ![]()
![]() |
#1913 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam takie pytanko: czy wy nie macie żadnych wątpliwosci jak to bedzie po slubie?? bo ja im blizej slubu tym mam ich wiele. kurcze codziennie mam burze mózgu w głowie, bo wyobrazam sobie rózne historie z nami w roli głownej. tak wiele mam jakis głupich obaw, których wiem, ze [owinnam sie pozbyc jak np. czy on po slubie sie nie zmieni tp.
czasami to juz mnie głowa od tego wsyztskiego boli az mi sie tego slubu odechciewa, ale za chwile mysle sobie jaki to ma sens (ten strach) dlaczego ma byc źle?? przeciez nie musi. i nie wiem czy to normalne ze tak sie tym przejmuje?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam żadnych wątpliwości co będzie po ślubie : ) Musi być dobrze, bo będzie ON blisko mnie . TŻ mi cały czas udowadnia,że mnie bardzo Kocha i jak nikt dba o mnie i troszczy się. Ostatnio jak się źle czułam, to pojechał po lekarstwa , a potem mnie przytulił i spał przy mnie. Wiem,że po ślubie też tak będzie bo widzę to w jego oczach. On jest taki kochany jak nikt.
![]() Madzialenka12344321 pewnie to tylko stres przedślubny. Jak każda z nas chcesz, by było wszystko dobrze i stąd te obawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Raczkowanie
|
Dziękuję serdecznie. Maj już blisko, a ja mam jeszcze tyle do załatwienia. Zdecydowaliśmy,że nie będziemy robić dużego wesela tylko kameralne przyjęcie weselne w gronie najbliższych. Jestem w trakcie poszukiwania "tej" wymarzonej sukienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaa i wiem ze faceci maja wiecej obaw niz my kochaja nas ale fakt ze to on beda teraz tworzyc rodzine, beda musieli ja utrzymac( nawet jak my mamy prace to oni i tak wiedza lepiej, bo my zaciazymy, bedziemy mialy slabsze dni..) tez ich to zwala z nog.. duuuzo czasu mi zajelo to zanim zrozumialam ze facet to tylko czlowiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1918 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle, to dziękuję Wam dziewczynki za miłe przyjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
violisia growikary i aranci mają butki na obcasie 2 - 2,5 i 3 cm
![]() Pamiętaj że Tż też będzie miał obcas w swoim bucie neiwielki ale to też go ciutkę podwyższy ![]() Ja będę zamawiać stąd: http://www.buty-slubne.net/ Są tańsze niż na www.bialebuty.pl kasiaher nooo ja bym troszkę poczekała na waszym meijscu, bo z brzuszkiem i mdlosciami to tak nie bardzo isc do oltarza. ![]() Ale ciesze się ze jesteście zgodni ![]() ![]() p.s. Kupilas tamte butki co pokazywalas? toyotka chcesz kupić nową ? Chyba pozostanie Ci poszukać jakiejś używanej, bo ta na taką nową w salonu Np. LF to raczej szansy już nie masz. Przed chwila mialam takie szkoelnie na ktorym chyba ze 20 razy ziewnelam, tak mnie wykonczylo i wynudzilo, ze nawet capuccino nie pomoglo. :/ Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-19 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Wtajemniczenie
|
A ja byłam się właśnie ostrzyc i tak sobie ucięłam pogawędkę z fryzjerką i jak jej powiedziałam jaką mam suknię i jakie chce mieć włosy, to od razu podłapała i się zachwyciła, także cieszę się, że znalazłam fryzjerkę która rozumie mój pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.