Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-18, 22:51   #1891
aloy
Raczkowanie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

witam i pozdrawiam forumowiczki! dopiszcie i mnie 2 maj 2009

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 23:14   #1892
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
witaj ALOY.Masz już suknię?

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 06:56   #1893
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
jakos sie odzwyczaiłam wczesnie spac. i generalnie non stop sie budze w nocy i zastanawiam gdzie ja jestem hehe. ale powiem jedno: w domku jest mi tak dobrze, ze az nie chce mi sie wracac za te 2 tygodnie nigdzie. wczoraj z mamą znowu kilka godzin oglądałysmy suknie slubne i nawet kilka sobie wybrałam z tego salonu madonna, napisalam maila z cenami ale cos czuje, ze zanim mi babki odpisza to juz sama do nich dzis zadzwonie by sie od razu umwic na spotkanie
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia załóż sobie minimum godzinę plus ewentualny dojazd, chyba ze wszytskie salony sa blisko siebie, to wtedy dojście.
Na pewnoe bedziesz mierzyc jakies 5 sukien w jednym salonie. czesc juz ogladalas w necie, wiec tylko poiwesz ktoa chce zmierzyc, pozapisuj sobie modele itp - to na pewno ulatwi Tobie i babce w salonie. Dodatkowo mozesz zawsze poprosic o inwencje tworcza czyli - w czym bedzie mi dobrze, niech pani mi cos zaproponuje
Jesli chcesz miec welon, to zawsze pros o jego doczepienie poniewaz, z welonem suknie niektore wygladaja zupelnie inaczej,
zabierz aparat, jesli bedzie mozna robic fotki, rob, bo pozniej nie bedziesz miala jak ocenic, na pewno sie w jakiejs zakochasz.

?
wielkie dzieki za rady własnie chcialabym od razu kupic i butki i welon i bizuterie aby mi wszytsko w salonach skompletowali ale najpierw suknia juz sie nie moge doczekac
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
ojjj, to sie mylisz. Trzeba miec wrecz idealna figure... Na pewno trzeba miec bioderka, plaski brzuszek no i biust nie moze byc za maly. Tak wiec mysle, ze Tobie by pasowal taki model.
dzieki mi najbardziej sie podoba taka rybka na dole z piórkami albo falbankami a;la hiszpańska, ale zobaczymy jak to bedzie na mnie lezało
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Madzia, nie bój żaby- będzie dobrze w tych salonowych łowach
!
mam nadzieje inaczej byc nie moze przeciez hehe

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 08:11   #1894
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dzieńdobry niestety muszę do pracy wychodzić do zobaczenia

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 08:17   #1895
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja zaraz musze sie zwlec chyba z łózka. sniadanko, kapiel, potem moze jakis obiadek ugotuje, a co hehe. u nas taki fajny snieg pada (w Holandii nie ma sniegu wiec choc troche mam teraz frajdy

Stary 2009-01-19, 08:48   #1896
aloy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
witaj ALOY.Masz już suknię?
niestety jeszcze nie mam... ale w lutym jadę wybrać i będę szyła

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 09:00   #1897
popscene
Wtajemniczenie

Co za ludzie.
Urząd pracy wystawił mi PIT, tylko że wpisał zły urząd skarbowy do rozliczenia, bo ja się rozliczam tam gdzie mam stałe zameldowanie a nie czasowe. No i dzwonię do urzędu i mówię, żeby zrobili korektę, a babka do mnie "ale jak to, przecież jest pani zameldowana tutaj". No i gadaj z taką.
Ma się spytać kierownika księgowości i oddzwonić.
A jak mi nie zmienią to napiszę do nich zażalenie, a co! Będę musiała popierniczać z PITami od innych pracodawców, żeby mi wszystko pozmieniali tylko dlatego, że urząd się uparł.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 09:02   #1898
kliwia
Zakorzenienie

popscene urząd ma obowiązek wystawić ta korektę
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 09:06   #1899
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
popscene urząd ma obowiązek wystawić ta korektę
No normalny urzędnik, jak kliwia, jest dla człowieka
Czasem się okazuje jednak ze to człowiek jest dla urzędu
Miejmy nadzieję, że będzie tak jak piszesz
Stary 2009-01-19, 09:13   #1900
san_g
Zadomowienie

witajcie dziewczyny bardzo długo mnie nie było,ale po prostu nie miałam czasu na pisanie choć podczytywałam sobie was czasami słuchajcie pisze ponieważ jestem w trakcie robienia listy gości weselnych i zastanawiam sie nad sfera ortograficzna a dokladniej nad odmiana nazwisk.jak myslicie odmieniac czy zostawic nieodmienione??ja bym odmieniala ale czasem zastanawiam sie czy taka odmiana jest dobra np jak konczy sie liczba mnoga na -owie to czesto dziwnie takie twory odmienione brzmia.jak wy zrobilyscie na swoich zaproszeniach??Kolejna sprawa to taka-czy wpisujecie na zaproszeniach np.znajomego +osoba towarzyszaca w momencie gdy wiecie ze ktos ma dziewczyne/chlopaka ale sa ze soba krotko.boje sie ze jak wpisze nazwiskami to jest mozliwosc ze do czasu naszego slubu sie rozpadnie taki "swiezy" zwiazek i zaproszenie bedzie nieaktualne.czekam na wasze opinie milego dnia!!

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 09:16   #1901
popscene
Wtajemniczenie

Zasada jest taka, że jak da się odmienić, to należy to zrobić. Czasem niektóre nazwiska brzmią śmiesznie, ale tak jest poprawnie. Niodmienianie nazwisk jest błędem, tego należy się wystrzegać.
Jak nie znam osoby towarzyszącej osobiście, albo nie jestem blisko z jakimś kuzynostwem i wiem, że oni kogoś mają nawet od roku, to i tak piszę że z osobą towarzyszącą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 09:23   #1902
san_g
Zadomowienie

właśnie ja się boję o to,że osoba towarzysząca lub zapraszana mogą poczuć się nieswojo w momencie kiedy zapraszamy ich jako "osoby towarzyszace" lub z "osobami towarzyszącymi" mimo tego,ze wiemy ze kogos maja.a moze bardziej taktowne byloby zadzwonienie do takich "problemowych" gości i zapytac wprost jak mamy napisac??jak myslicie-zeby nie popelnic gafy.

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 09:46   #1903
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
właśnie ja się boję o to,że osoba towarzysząca lub zapraszana mogą poczuć się nieswojo w momencie kiedy zapraszamy ich jako "osoby towarzyszace" lub z "osobami towarzyszącymi" mimo tego,ze wiemy ze kogos maja.a moze bardziej taktowne byloby zadzwonienie do takich "problemowych" gości i zapytac wprost jak mamy napisac??jak myslicie-zeby nie popelnic gafy.
Jak się obawiasz to tak możesz zrobić.
Ja się wypytałam o osoby towarzyszące najbliższe osoby. A resztą się nie przejmuję. Jakbym się miała wszystkim przejmować to bym osiwiała
Stary 2009-01-19, 10:20   #1904
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
Ja już po pańieńskim, mój TŻ balował jeszcze wczoraj. Impreza była wspólna. Było fajnie, no po za jednym , kolega pana młodeg sie opił i zaczeło mu coś odwalać tzn. jest wygłodzony kobiet i jakieś krzywe teksty zaczoł puszczać do mnie i do młodej no i młody delikatnie mówiąc musiał go wygonić z domu.
No dziewczynki zaczeliśmy z moim misikiem robić dzidziusia wczoraj. Zakochał się w siostry ciotecznym synku który zreszta ma tak samo na imię jak on , po za tym Nasza Panna Młoda też jest wciąży. TŻecik stwierdził że możemy się starać pomalutku tzn. jak się uda to super a jak nie to bedziemy próbować. Jestsmy już pewni oboje na 100% że tego chcemy.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 10:25   #1905
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
Ja już po pańieńskim, mój TŻ balował jeszcze wczoraj. Impreza była wspólna. Było fajnie, no po za jednym , kolega pana młodeg sie opił i zaczeło mu coś odwalać tzn. jest wygłodzony kobiet i jakieś krzywe teksty zaczoł puszczać do mnie i do młodej no i młody delikatnie mówiąc musiał go wygonić z domu.
No dziewczynki zaczeliśmy z moim misikiem robić dzidziusia wczoraj. Zakochał się w siostry ciotecznym synku który zreszta ma tak samo na imię jak on , po za tym Nasza Panna Młoda też jest wciąży. TŻecik stwierdził że możemy się starać pomalutku tzn. jak się uda to super a jak nie to bedziemy próbować. Jestsmy już pewni oboje na 100% że tego chcemy.
oo to w takim razie zycze powodzenia w tych milych próbach starania sie i dzidziusia

a jesli juz mowa o dziecku, to musze wam powiedziec, ze mój instynkt maciezynski jakos osłabł. kiedys sie nie moglam doczekac tego dizecka i najlepiej to chciałabym go miec juz. a teraz?? teraz tez go bardzo chce ale dopiero za kilka lat.

Stary 2009-01-19, 10:26   #1906
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 10:26   #1907
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki
A jak się uda od razu...? To do ślubu pójdziesz z brzuchem?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 10:31   #1908
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki

Kochana poczekaj jeszcze pare miesięcy, bo jak sie uda będziesz w 6tym miesiącu ciąży na ślubie Ja cI radze tak dwa miesiące przed robić w sumie my już kilka razy robiliśmy, ale sie nei udało, dlatego plany na wakacje są przesuniętę, bo wiadomo, że cięzko za pierwszym razem

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 10:33   #1909
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
A jak się uda od razu...? To do ślubu pójdziesz z brzuchem?
No własnie, ja tez bym poczekala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-19, 10:36   #1910
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

cześć dziewuszki
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 10:45   #1911
violisia
Zadomowienie

Czesc Wam kobitki

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
serdecznie witamy w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Właśnie wróciłam z wieczorka tanecznego
To był taki no 40+ ale było super , mój Tż tańczył jak nie wiem co!!!!
Ja to samo aż mi flek z buta wyleciał!

Impreza na całego a Tż zanim tam poszliśmy mówił, że będzie kaszanka skoro takie "stare rowery tam jeździć będą"
A normalnie my teraz tam zamiast na dycho będziemy chodzić!!!
Pełna kultura, alkohol można kupić i się napić winka czy drinka, jest piwo...

A on się zdziwił jaka ludzie maja kondycję!!!!
Było suuuuper !!!
spadam się myć i spać bo jutro rano jadę do PUPY przemienić sobie staż
Daysy tak to jest ze czasami z 40+ jest lepsza impreza niz z rowiesnikami, ieraz sie o tym przekonalam a szczegolnie na imprezach tanecznych gdzie fajnie jest potanczyc przy muzyce a nie samym "umc umc umc", my zapisalismy sie z Tż na kurs tanca dzis 2 lekcja heheh na poczatku zaskoczenie i lekka zalamka bo byla wieksza czesc ok 45-50 lat ale potem naprawde bylismy zadowoleni ludzie starsi ale z takim poczuciem humoru ze brzuch mnie ze smiechu bolal

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny bardzo długo mnie nie było,ale po prostu nie miałam czasu na pisanie choć podczytywałam sobie was czasami słuchajcie pisze ponieważ jestem w trakcie robienia listy gości weselnych i zastanawiam sie nad sfera ortograficzna a dokladniej nad odmiana nazwisk.jak myslicie odmieniac czy zostawic nieodmienione??ja bym odmieniala ale czasem zastanawiam sie czy taka odmiana jest dobra np jak konczy sie liczba mnoga na -owie to czesto dziwnie takie twory odmienione brzmia.jak wy zrobilyscie na swoich zaproszeniach??Kolejna sprawa to taka-czy wpisujecie na zaproszeniach np.znajomego +osoba towarzyszaca w momencie gdy wiecie ze ktos ma dziewczyne/chlopaka ale sa ze soba krotko.boje sie ze jak wpisze nazwiskami to jest mozliwosc ze do czasu naszego slubu sie rozpadnie taki "swiezy" zwiazek i zaproszenie bedzie nieaktualne.czekam na wasze opinie milego dnia!!
ja wpisuje obosy po imieniu i nazwisku , a dodatkowo kupie kilka zapasowych zaproszen na ktorych w razie potrzeby zmieni sie dane choc mysle ze nie bedzie takiej potrzeby

Cytat:
cześć dziewczynki
no to gratulacje i powodzenia zycze my poki co chcielibysmy dziecko ale najpierw musimy sie urzadzic i ja chce nabrac doswiadczenia w zawodzie kosmetyczki by moc otworzyc swoj salon, wiec o dzidziusia bedziemy sie starac za jakies 2 latka( choc nie wykluczam ze po slubie moze sie to przyspieszyc, z racji tego ze nie biore tabletek, bo nie moge to nigdy nic nie wiadomo)

Poza tym jestem na etapie szukania butow( katastrofa) musze miec najnizszy z mozliwych obcasow, bo moj tz jest o 3 cm tylko wyzszy odemnie, a nie chche miec butow na calkiem plaskim i musze cos wykombinowac by moj rozmiar 40 buta wygladal w miare niedlugi :/
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 10:52   #1912
motley
Zadomowienie

kliwia, twin--maid wybrałyście sobie piękne suknie

Ja na zaproszeniach będę pisać nazwiska tylko tych osób towarzyszących, które znam i są w długim związku. Jak ktoś ma dziewczynę pare miesięcy to nigdy nie wiadomo czy będą jeszcze razem na naszym ślubie Natomiast my niedawno dostaliśmy zaproszenie na ślub mojego kuzyna, na którym było moje nazwisko z osobą towarzyszącą i muszę powiedzieć, że niefajnie się poczułam. W końcu to mój narzeczony i mogli się pofatygować żeby dowiedzieć się jak się nazywa

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 11:02   #1913
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
kliwia, twin--maid wybrałyście sobie piękne suknie

Ja na zaproszeniach będę pisać nazwiska tylko tych osób towarzyszących, które znam i są w długim związku. Jak ktoś ma dziewczynę pare miesięcy to nigdy nie wiadomo czy będą jeszcze razem na naszym ślubie Natomiast my niedawno dostaliśmy zaproszenie na ślub mojego kuzyna, na którym było moje nazwisko z osobą towarzyszącą i muszę powiedzieć, że niefajnie się poczułam. W końcu to mój narzeczony i mogli się pofatygować żeby dowiedzieć się jak się nazywa
dokladnie ja dostalam kilka mies temu zaproszenie od cioci na jubileusz i dostalam z napisem ja z osoba towarzyszaca a zna mojego narzeczonego juz 3 lata przeszlo spotykamy sie itp, i naprawde jak to przeczytalismy to i mi i jemu zrobilo sie glupio, ciocia jednak sie wytlumaczyla tym ze nie wie jak ma na nazwisko ale chodzi wlasnie o niego i ze on ma byc ta osoba towarzyszaca ale nie chciala napisac samego imienia( tak jakby nie mogla zadzwonic do mnie albo mamy mojej zapytac o nazwisko ) mowie wam kompletna klapa, z kolei od corki mojego chrzesnego dostalam zaproszenie sama bo stwierdzila ze nie zaprasza nikogo z osobami towarzyszacymy( o kuzynostwie mowie) bo za duzo osob byjej sie nazbieralo, a ma w sumie tylko mnie i jeszcze jednego kuzyna czyli wychodzilo by ze dodatkowo 2 osoby wiecej by byly( nie chodzilo tu o kase tylko zazdrosc ze nam sie tak dobrze uklada. no i w rezultacie miala 4 osoby mniej bo ani ja ani ten drugi kuzyn nie przyszlismy poprostu szczyt chamstwa. i dotego z moim Tż znala sie jego rodzinka od przedszkola:/
Stary 2009-01-19, 11:02   #1914
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny mam takie pytanko: czy wy nie macie żadnych wątpliwosci jak to bedzie po slubie?? bo ja im blizej slubu tym mam ich wiele. kurcze codziennie mam burze mózgu w głowie, bo wyobrazam sobie rózne historie z nami w roli głownej. tak wiele mam jakis głupich obaw, których wiem, ze [owinnam sie pozbyc jak np. czy on po slubie sie nie zmieni tp.
czasami to juz mnie głowa od tego wsyztskiego boli az mi sie tego slubu odechciewa, ale za chwile mysle sobie jaki to ma sens (ten strach) dlaczego ma byc źle?? przeciez nie musi.
i nie wiem czy to normalne ze tak sie tym przejmuje??

Stary 2009-01-19, 11:25   #1915
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Ja nie mam żadnych wątpliwości co będzie po ślubie : ) Musi być dobrze, bo będzie ON blisko mnie . TŻ mi cały czas udowadnia,że mnie bardzo Kocha i jak nikt dba o mnie i troszczy się. Ostatnio jak się źle czułam, to pojechał po lekarstwa , a potem mnie przytulił i spał przy mnie. Wiem,że po ślubie też tak będzie bo widzę to w jego oczach. On jest taki kochany jak nikt.
Madzialenka12344321 pewnie to tylko stres przedślubny. Jak każda z nas chcesz, by było wszystko dobrze i stąd te obawy.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 11:32   #1916
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
toyotka hejak, gratulacje!
Opowiedz o sobie i waszym dniu,
Dziękuję serdecznie. Maj już blisko, a ja mam jeszcze tyle do załatwienia. Zdecydowaliśmy,że nie będziemy robić dużego wesela tylko kameralne przyjęcie weselne w gronie najbliższych. Jestem w trakcie poszukiwania "tej" wymarzonej sukienki
toyotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 11:43   #1917
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam takie pytanko: czy wy nie macie żadnych wątpliwosci jak to bedzie po slubie?? bo ja im blizej slubu tym mam ich wiele. kurcze codziennie mam burze mózgu w głowie, bo wyobrazam sobie rózne historie z nami w roli głownej. tak wiele mam jakis głupich obaw, których wiem, ze [owinnam sie pozbyc jak np. czy on po slubie sie nie zmieni tp.
czasami to juz mnie głowa od tego wsyztskiego boli az mi sie tego slubu odechciewa, ale za chwile mysle sobie jaki to ma sens (ten strach) dlaczego ma byc źle?? przeciez nie musi.
i nie wiem czy to normalne ze tak sie tym przejmuje??
Nie martw sie my jak sie zareczylismy to 4 mies pozniejmielismy maly kryzys wtedy bylam zalamana, myslalam ze mimo ze go tak strasznie kocham i nigd nie przestane to mialam watpliwosci, powiedzialam ze ta sytuacja co byla zwalila mnie z nog i ze teraz wszystko w jego rekach, wykrzyczalam mu wszystko na co nie mialam odwagi lub wczesniej uznawalam ze ahh zmieni sie moze bedzie inaczej, nie gadalismy 1 dzien(wiem ze tylko jeden dzien to malutko ze to nic, ale tak naprawde to byly wieki) po prostu wtedy cos w nas peklo kazdy mial obawy, kazdy bal sie o czym powiedziec , blache nieporozumienia narastaly, i od tego czasu wiele sie zmienilo, dojrzelismy. teraz nie mam obaw wrecz przeciwnie choc zaden z nas nie ukrywa swoich wad, to czuje ze jest lepiej niz jak bylismy tacy doskonali, teraz znamy siebei lepiej minal caly ten motylkowy czas i teraz jestem pewna tego ze chce byc jego zona, bo kocham go takiego jaki jest nawet gdy zapomni o rocznicy, gdy porozrzuca swoje rzeczy po pokoju, gdy zaplanuje jakas niespodzianke( a ja nie nawidze niespodzianek, typu wypad do kina itp bo musze miec wszystko zaplanowane) to wiem ze to ten i juz nie moge sie doczekac zycia z nim pod jednym dachem.

Aaaa i wiem ze faceci maja wiecej obaw niz my kochaja nas ale fakt ze to on beda teraz tworzyc rodzine, beda musieli ja utrzymac( nawet jak my mamy prace to oni i tak wiedza lepiej, bo my zaciazymy, bedziemy mialy slabsze dni..) tez ich to zwala z nog.. duuuzo czasu mi zajelo to zanim zrozumialam ze facet to tylko czlowiek
Stary 2009-01-19, 11:46   #1918
toyotka1
Raczkowanie

A tak w ogóle, to dziękuję Wam dziewczynki za miłe przyjęcie
toyotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 12:26   #1919
kliwia
Zakorzenienie

violisia growikary i aranci mają butki na obcasie 2 - 2,5 i 3 cm
Pamiętaj że Tż też będzie miał obcas w swoim bucie neiwielki ale to też go ciutkę podwyższy
Ja będę zamawiać stąd:
http://www.buty-slubne.net/
Są tańsze niż na www.bialebuty.pl

kasiaher nooo ja bym troszkę poczekała na waszym meijscu, bo z brzuszkiem i mdlosciami to tak nie bardzo isc do oltarza.
Ale ciesze się ze jesteście zgodni WE koncu taka decyzja jest trudna do podjęcia
p.s. Kupilas tamte butki co pokazywalas?

toyotka chcesz kupić nową ? Chyba pozostanie Ci poszukać jakiejś używanej, bo ta na taką nową w salonu Np. LF to raczej szansy już nie masz.

Przed chwila mialam takie szkoelnie na ktorym chyba ze 20 razy ziewnelam, tak mnie wykonczylo i wynudzilo, ze nawet capuccino nie pomoglo. :/

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-19 o 12:30
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 12:29   #1920
popscene
Wtajemniczenie

A ja byłam się właśnie ostrzyc i tak sobie ucięłam pogawędkę z fryzjerką i jak jej powiedziałam jaką mam suknię i jakie chce mieć włosy, to od razu podłapała i się zachwyciła, także cieszę się, że znalazłam fryzjerkę która rozumie mój pomysł I pójdę do nich na próbną fryzurę w kwietniu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości