| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-01-22, 13:00 | #271 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat: 
 o SORRY CHÓR NAZYWA SIEMAŁY CHÓR WIELKICH SERC Z WRZUTY http://www.wrzuta.pl/audio/u5spKcRpWq/dzieki_wam Ja myślę o tym by strzelić prezentację do jakiegoś podkładu coś tak jak tu.. tylko nie wiem czy zdzierże to discopolo http://pl.youtube.com/watch?v=RnwZSIcIIp4 a jużna pewno nie 10 minut wycia do księzyca .... jeszcze zobaczymy Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-01-22 o 13:04 | |
|     | 
|  2009-01-22, 13:04 | #272 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: ;) 
				 | 

Kubusewa mnie ostatnio takie myśli naszły że skąd my tyle kasy na dom weźmiemy ale stwierdziłam że pod mostem przecież nie będziemy mieszkać i po troszku się wszystkiego dorobimy przecież nie jesteśmy jakieś cioty żeby się za swoim interesem(czyli kasą na dom) nie zakręcić hehehe  więc lepiej się pouczę na jutrzejszy egzamin... w koncu zeby miec pracę to muszę skończyć studia   
				__________________ 21.08.2010 ślub    02.10.2013 Dzidzia  26.07.2016 Dzidziol  | 
|     | 
|  2009-01-22, 13:12 | #273 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 NIe stać mnie na studia w Warszawie a stypendium mi na pewno nie dadzą.. Jestem biedna ale nie pojde do pracy bo jestem biedna i nikt mnie nie zatrudni bo jestem studentką Szwagierka przyszła mojego TZ tak ciągle mówiłą.. aż jej wjechałąm na ambije i zaczęłam wypyutywać że no zaraz skoro Twój TZ mieszka w warszawie to jeśli mało IC z nim spotkań to powinniscie zrobić wszystko zeby być razem.. On teraz jest na studiach podyplomowych ... no ok to kosztuje od groma i dwoch ciutow...ale on pracuje .. i tam w warszawie i tu na miejscu ( w soboty ma jakies zajecia z dziecmi - uczy muzyki) a w stolicy gra w upiorze w operze 250 zł za przedstawienie... No jakby nie patrzyl ma pieniedzy choc troche.,... wysyla swoje prace na konkursy no i co jakis czas grosz mu spada z nieba A ona ze no nie bo to stolica bo ona nie ma pieniedzy No to sie spytalam hej zaraz a stypendia.. No wiadomo nei daja wszystkim, ale na pewno dostala by socjalne .. bo wiem ze nie ma za dobrze z kasa.. żywieniowe prawdopododbnie tez by dostala...no i jakby dobrze sie uczyla naukowe tez by miala a ona ze nie ona jest biedna i ani do pracy nie pojdzie ani nic bo ona jest biedna co za durne podejscie do zycia.. az wstyd Ja czegos takeigo zupelnie nie rozumiem.. OK prawda nigdy glodem nie przymieralam.. mam za co jesc w co sie ubrac, COI prawda mam teraz powazne problemy finansowe no ale JA wychodze z zalozenia ze jakos to bedzie Wyjdziemy z dlugow, dostaniemy dobra prace, jak podniesiemy kwalifikacje to moze sie uda zarobic jakies dodatkowe pieniazki Nigdy nie wolno powiedziec Nie bede mial bo jestem jaki jestem Bo to jest autoponiżanie i niedocenianie właśnej wartości olol  Jakbym przekopiowała litanie do TZ  sorry już się zamykam  Idę zjeść drugie śniadanko i zabieram się ostro do pracy twórczej   | |
|     | 
|  2009-01-22, 13:25 | #274 | 
				 | 

Kubusewa zarzuciłaś linka do youtube i zaczęłam oglądać filmiki ze ślubów, wzruszyłam się i w ogóle no i teraz jak ja mam się uczyć jak tu tyle myślenia o ślubie hahaha   
				__________________ 21.08.2010 ślub    02.10.2013 Dzidzia  26.07.2016 Dzidziol  | 
|     | 
|  2009-01-22, 13:32 | #275 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-01-22, 13:38 | #276 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

witam dziewczyny....gonicie z tym watkiem strasznie...ledwo wyrabiam sie z czytaniem, a wiekszosc z was ma zaliczenia na uczelni...boje sie myslec co bedzie jak te zaliczenia dobiegna konca....chyba bede musiala po nocach siedziec zeby byc na biezaco... a tak na marginesie znalazlam na innym watku taka wypowiedz: musze przyznac ze bardzo mnie rozbawila, bo w zyciu by mi cos takiego do glowy nie przyszlo tym bardziej ze moj slub bedzie tego samego dnia i o tej samej godzinie... | 
|     | 
|  2009-01-22, 13:42 | #277 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 co do dnia i godziny tez nie rozumiem co w tym zlego.. MIala bym jakies takie swego rodzaju obiekcje gdyby to bylo 06-06-2006 albo cos ale bez przesady Nie mozna az tak byc przesadnym.. poza tym o ile pamietam mamy cala strasznie dluga liste przesadow i nigdzie tam nie bylo nic o dniu i godzinie slubu | |
|     | 
|  2009-01-22, 13:48 | #278 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
  ), ktore sa ostatnimi osobami mogacymi byc kandydatkami na dobra matke. tzn. moze teraz sie zmienily. ale ogolnie jestem coraz bardziej zszokowana tym co tu sie dzieje... dla mnie facet w kamizelce wyglada jakos niemesko. jak bym miala do wyboru faceta w koszuli z krawatem i faceta w kamizelce z musznikiem to biore tego pierwszego  Cytat: 
  moj TZ pewno niedlugo po pierwszym tancu sciagnie, bo on tak wywija na parkiecie ze mu sie goraco zrobi  co tam elegancja. wazne zeby sie dobrze bawic. w koncu to nie jest bal debiutantek czy cus  z reszta ja go wole nawet bez marynarki. jak dla mnie w koszuli i krawacie wyglada bardzo sexy  u mnie podziekowan na srodku raczej nie bedzie. podziekujemy rodzicom na osobnosci. a w prezencie dostana albumy ze zdjeciami ze slubu (ale to juz jak te albumy beda gotowe  ). na pewno takie podziekowania na pokaz na srodku nie sa marzeniem moich rodzicow, wiec no problemo  Cytat: 
  pasowala by do nas, bo do grzecznych nie nalezymy     Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-22 o 13:52 | |||
|     | 
|  2009-01-22, 13:59 | #279 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ja szczegolnie u siebie na n-k widze teraz prawie 90 procent zdjec malych bombelkow.. i to kurna poslubnych ... maleństwa na niemal każdym zdjęciu.. aż dziw , że mi się jeszcze instynkt macierzyński nie obudził.. Co do kamizeliki .. no to wydaje mi się ze powinna byc aczkolwiek denerwuje mnie jak daja na przykład do czarnego garnituru kamizelkę jasną która w dodatku wyglada jak wycięta ze starej załony Ja najczesciej patrze na to co ma hubert urbanski na sobie .. Oczywiscie bodaj z 10 procent tego co nisi mi sie podoba ( w milionerach) ale widze jak to powinno wygladac bo w sumie to chyba jakis stylista dba o to jak on wyglada w calym pelnym garniturze.. I nigdy nie zdarzylo sie tak aby kamizelka kontrastowala z resztą garnitura Co do tradycji.. No u nas nie ma takiej tradycji, aczkolwiek duzo mamuś panów młodych pilnuje synu musisz byc w marynarce bo to nie przystoi panu mlodemu... a juz na pewno nie ma czegos takiego: rozbierzesz sie jak kamera przestanie nagrywac... to jest glupie.. Jak znam mojego TZ jak tylko nadarzy sie okazja uwolni sie z marynarki i dlatego uwazam, ze dobrze ze bedzie mial kamizelke.. przynamniej jakos sie bedzie wyroznial spomiedzy tej meskiej nędzy  (sie mi zrymowalo  ) Ale swoją drogą (przepraszam, jesli urażam kogoś) strasznie dziwna i dziecinna tradycja .. takie trzymanie pozorów bez sensu tak jeszcze małe apropos lain myślisz, że kto inny w Twoim wieku mógłby mieć dzieci.. skoro wszyscy no nie bądzmy proderyjnie kulturalni normalni ludzie albo studiują albo jadą za granicę za chlebem... Dzieci w tak młodym wieku mogą mieć ludzie, którzy na to w tym konkretnym momencie nie uważali albo przez głupote, albo przez alkohol, czy inne narkotyki (jak ja byłam młoda to w szkole co najwyżej przyłapywali na papierosach albo winie.. teraz to lsd czy inne pigułki gwałtu.. jak ten świat galopuje) Ja gdy wychodziłam z podstawówki widziałąm na moim roczniku tylko jedną młodą mamusię, potem gdy młodsze roczniki zaczęły wychodzić.. no to tych mamuś pojawiało isę coraz więcej...moze wyjdę na dziwaczkę ale jako, że miałąm też praktyki w szkołach na anglistyce, doszłam do jednego wniosku.. i tylko mi sietu prosze nie obrażać bo generalizowanie z reguły jest krzywdzące dla wielu.... Młodzież młodsza ode mnie o rok i więcej.. Jest bardziej wyłuzdana, galopująco zbyt dorosła jak na swój wiek, zbyt pyskata, bezczelna i wulganir chamowata... Wiem na własnych przykładach będizecie mi mówić, że nie mam racji czy coś, ale no wiem swoje mam swoje doświadczenia życiowe i wiem co wiem A lain powiem Ci jeszcze coś ciekawszego MOja koleżanka, ta co ma śpiewać u mnie weselu ma syna, który w tej chwili jest w piątej klasie.. czyli ma tak no mnie wiecej liczac te 12 lat ( tak bardzo mniej wiecej) kierdy ona szła na salę porodową położna jej powiedział: pierworódka... a gdzie ześ Ty dziewczyno się tyle lat uchowała.. Dla nie wiedziących już tłumaczą.. Koleżanka w tej chwili ma 37 lat, gdy miała swój pierwszy porod (pierworódka) miała te 25.. Panie były bardzo zdziwione, że taka no powiedzmy sobie "stara" dziewczyna a dopiero jest po pierwszym porodzie... Teraz pewno przez sex drug and trance  tudzież inny rock and roll ta średnia wieku pierworódki znowu spadnie Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-01-22 o 14:14 | |
|     | 
|  2009-01-22, 14:04 | #280 | |
				 | 

Cytat: 
 ja nie wiem czy to metoda antykoncepcyjna jest taka zawodna (ciekawe ktora?) czy to moze brak elementarnej wiedzy o zapobieganiu ciazy...  a co do wyrozniania sie wsrod innych facetow. no coz, moj TZ bedzie najwiekszym przystojniakiem wsrod zebranych, wiec mysle, ze i tak sie bedzie wyroznial   z reszta mysle, ze kazdy dobrze bedzie wiedzial kto tu jest panem mlodym. nie bedzie potrzebowal podkreslac tego kamizelka   | |
|     | 
|  2009-01-22, 14:04 | #281 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Witam  Ale się dzisiaj zdenerwowałam  Koleżanka, kiedyś przyjaciółka, teraz sąsiadka "puściła" plotkę na Mój temat. Co za ludzie  Jestem zaledwie chwile w PL i wydaje się komuś że zna Cie lepiej od siebie samej nawet przez ten zcas nie widząc się z kimś.. Odrazu do Niej zadzwoniłam z Holandii, taka adrenalina we mnie siedziala i zaczęła mnie wielce przepraszać   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-22, 14:12 | #282 | |
				 | 

Cytat: 
  ja zmykam do dentysty. ciekawe jaki dzis bedzie werdykt odnosnie mojego biednego zabka. mam nadzieje, ze nikt go nie bedzie chcial wyeliminowac z gry. szkoda by go bylo   | |
|     | 
|  2009-01-22, 14:16 | #283 | 
				 | 

hej Lain miejmy nadzieję że obędzie się bez wyrywania ale zastanawiam się czy taki pęknięty na pół ząb to nie boli??? i nie będzie cię bolał do konca zycia?? a ja jadę znów na uczelnię bo oczywiscie kolejny wpis trzeba zgarnąć.. szkoda mi czasu na takie jezdzenie bo mam jutro egzamin ale gdzie ja potem znajdę to babsko jak dzis nie pojadę.. Madziulka dobrze że od razu zareagowalas niech sobie panna nie mysli ze jej wszystko wolno.. 
|     | 
|  2009-01-22, 14:17 | #284 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-01-22, 14:20 | #285 | |
				 | 

Cytat: 
  nawet jak ząb pękł na pół Lain to ma tak chodzic i juz??? 
				__________________ 21.08.2010 ślub    02.10.2013 Dzidzia  26.07.2016 Dzidziol  | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-22, 14:25 | #286 | 
| Zakorzenienie | 

Jak ząb pekł na pól to jeszcze nie jest wyrok na zab.. trzeba go zaplombowac a nie wyrywac No bo co jak zabek bedzie bolal wyrwiesz i tak powiedzmy 30 razy no to co za 10 no w najlepszym przypadku 5 lat bedziemy bezzebnymi mlodymi mezatkami ktore albo beda musialy wziac 80 tys kretydu na implanty calej szczeki albo kupic sobie proteze corega tabs.... a nasze kosci policzkowe od razu exploduja pod oczy i bedziemy wygladac jak liz taylor na dzien dzisiejszy... Nie wolno dac sobie za darmo wyrac zeba za zadne skarby no chyba ze no powiedzmy 3, 4 dentystow tak mowi no to co innego no to wtedy nie ma innej rady ale po jednej wizycie u jednego dentysty.. nie ma opcji | 
|     | 
|  2009-01-22, 15:02 | #287 | 
| Zadomowienie | 

Ehh chciałąm was poczytać bo mały juz pojechał al;e siostra zaprosiła mnie do siebie i jade do niej z rodzicami  Tz spi po notce a jeszcze idzie na noc do pracy wiec  Do poźniej Prawie żonki   | 
|     | 
|  2009-01-22, 15:03 | #288 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Ja niestety też nie mam dekoracji w cenie, ale sala jest naprawde piękna. Dodam z pewnością żywe kwiaty i może te kule z kwiatów plus świeczniki lub same świece na stołach. Cytat: 
  Nawet mnie nie widziała i sobie to zmyśliła zwyczajnie wyobrażacie sobie Heh co do ploty: Zadzwoniłam do niej i pytam: skąd wiesz że jestem w ciąży jak Ja sama NIC o tym nie wiem I zatkało Ją, nie że nic nie mówiła..A po chwili Przepraszała mnie chyba z pięć razy, ale nie o to chodzi Jej powiedziałam- tak się nie robi jak się nie wie.. Wyssała sobie to z palca..I pewnie jakby się nie czuła winna to by nie przepraszała.. To że sama zaliczyła wpadkę w tamtym roku, nie oznacza że każdy tak ma. Jesteśmy w tym samym wieku, kumplowałyśmy się kiedyś dobrze i zdziwiło mnie jej zachowanie.. Czyżby zazdrość, bo tylko na to mi to wygląda.. 
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-01-22, 15:19 | #289 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-01-22 o 15:25 | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-01-22, 15:20 | #290 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Cytat: 
  a co do sukienki to wiesz,może z jakiej kolekcji jest ta co wkleiłam? Ta Twoja koleżanka to z chyba jeszcze nie wydoroślałą;/ takie dziecinne to jest co zrobiła ,że aż żal jej,że miała tak głupi i bezsensowny pomyśł,żeby puszczać taką plotkę,po co jej to było?;/ | |
|     | 
|  2009-01-22, 15:21 | #291 | ||||
				 | 

Cytat: 
  z reszta on jest martwy, po kanalowym w 2001. a teraz sobie po prostu pekl na pol i trzeba go bylo skleic  na szczescie okazalo sie dzis, ze wszystko jest w porzadku (dlatego juz jestem z powrotem  ) pani mi cos tam jeszcze poprawila, polakierowala zeby bylo ladnie i jest oki   a jak kiedys zacznie bolec to trzeba go bedzie wyrwac. no ale na razie jestem dobrej mysli  Cytat: 
   od malego mam ta sama (jak bylam mala dostawalam rozne gadzety  ), ma w komputerze cala historie mojego uzebienia. moge na niej polegac  z reszta ona jest naszym rodzinnym dentysta  no i poki co werdyktu wyrwania nie bylo  Cytat: 
  pani go skleila jakimis tam materialami dentystycznymi o dziwnych nazwach ktorych juz nie pamietam  no ale ze od samego korzenia skleic sie go nie da, to mowila ze jakby zaczal od dolu czyms podsiakac to moze byc nieciekawie. ale moze nic nie bedzie podsiakac  Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  2009-01-22, 15:29 | #292 | 
				 | 

no i już jestem i ja z powrotem. Mam wpis ale tak leciałam na autobus bo zobaczylam ze jedzie ze do tej pory ledwo co oddycham  chciałam się również pochwalić że udało mi się powstrzymać przed zakupem paczki chipsów- tak o was pomyślałam że wy się odchudzacie to i ja też solidarnie!!! Lain no to ulga z tym ząbkiem  ja też mam jedną dentystkę od małego i też ma całą moją historię zapisaną więc nie zmieniłabym jej na żadną inną.. zastanawiam się co zrobię jak kiedyś ona odejdzie na emeryturę  moja kochana pani... A co do tej plotki to normalnie żenujące.. aż się nie chce komentować zachowania twojej koleżanki Madziulka... no bo co tu na ludzką głupotę i zazdrość powiedzieć... dobra trzeba coś zjeść i zabierać się porządnie za naukę bo od rana tylko siedze i nic nie robię a jutro egzamin  chyba dlatego że zerówka to jakoś tak do tego podchodzę olewkowo... ale przydało by się zdac bo nie mam zamiaru się drugi raz tego uczyc... w ogóle to masakra jakaś u nas na uczelni.. taaaka ciężka sesja, tyle ludzi juz ma dwóje że aż mnie ciarki przechodzą.. nie wiem jakim cudem ja dziś dostałam 5 i zwolnienie z egzaminu jak reszta ma same dwóje  ale może dlatego że to rachunkowość a ja przecież przyszła księgowa to uczyłam się jak dzika bo jakbym się nie nauczyła to i tak by mnie to dopadło gdzies w przyszłości... ide jesc   
|     | 
|  2009-01-22, 15:33 | #293 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ) co do plotki... no cóż może by i umarła śmiercią naturalną.. ale pomyśl sobie tak gdyby ta jej sąsiadka nadal miałą takasuper bujną wyobraźnie zaraz by wymyśliła jaką aborcję.. no bo zaraz brzuch był i go nie ma no to co jest.. skretyniała dziewucha... ja szczerze mówiąc nawet nie wiem jakie plotki krążą o mnie po osiedlu w sumie nie mam koleżanek w moim wieku w najbliższym otoczeniu... a i o innych dziewczynach nie słysząłam jakichś większych plotek... Inna sprawa, że mieszkam w środowisku akademickim... Kiedys w naszym bloku były mieszkania dla nauczycieli akademickich.. no to wiecie.. środowsko.. powiedzmy to tak super górno lotnie... na poziomie.. na prawdę fajni ludzie... co prawda trochę przez te 30 lat sie tu przetasowało (od kiedy moi rodzice tu mieszkaja) ale lubie moich sąsiadów.. w większości... nikt mi koło pióra nie zrobił, choć nie ukrywam mam taką sąsiadkę, która gdy wracam z zakupów specjalnie ze śmieciami do śmietnika leci, by zobaczyć co wypakowuje z samochodu i pakuje do windy... przezabawne to jest na prawde    Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-01-22 o 15:37 | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-22, 15:40 | #294 | ||
				 | 

Cytat: 
  u mnie juz co nieco widac. pasek w spodniach zapina sie na jedna dziurke mniej  i ogolnie spodnie luzniejsze sie zrobily. i brzuszek nawet lepiej wyglada. musze jeszcze pocwiczyc, bo w lutym jak pojedziemy w gory to pewno znow trzeba bedzie w bikini wyskoczyc na goracych zrodlach  Cytat: 
  a jakby co to ma nastepczynie - swoja corke  moze bedzie rownie dobra jak mama  choc nie wiem czy jak zamieszkam gdzie indziej to nie bedzie trzeba poszukac dentysty w okolicy, bo tak jezdzic przez cale miasto do dentysty to troche strata czasu, a ta jest na moim osiedlu. | ||
|     | 
|  2009-01-22, 15:45 | #295 | 
| Zakorzenienie | 

a ja dziś pękłam... kazałam sobie przywieźć big mac menu   (( taką normalnie mam straszną ochotę ze nawet zwyczajowa zupka mi nie smakowała... | 
|     | 
|  2009-01-22, 15:49 | #296 | |
				 | 

Cytat: 
  - o nie!!!!  i wysiadłam i poszłam do domu  wlasnie zaoszczędziłam w sumie 6zł  i niezłą ilość tłuszczu w biodrach heh będzie do ślubnej skarbonki w nagrodę   
				__________________ 21.08.2010 ślub    02.10.2013 Dzidzia  26.07.2016 Dzidziol  | |
|     | 
|  2009-01-22, 15:52 | #297 | |
				 | 

Cytat: 
  ostatnio w kinie tez peklam i jadlam popcorn, choc to tluste takie. ale jak jestem w domku to grzecznie jem swoje dietowe papu  teraz na przyklady zdrowy krupniczek   | |
|     | 
|  2009-01-22, 15:55 | #298 | 
				 | 

musisz być naprawdę zdeterminowana- szacun  mi wystarczy jak słodycze ograniczę... no i tż musi mnie przestac ciągać na pizze.. ale u mnie na osiedlu jest taaaaka fajna pizzeria z taaaaaaaaaaaką pyszną pizzą że chyba zostanę przy ograniczaniu samych słodyczy   
|     | 
|  2009-01-22, 15:55 | #299 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 no to może być jakiś pomysł na zdyscyplinowanie diety.. ale najgorzej, że ja TZ napisałam żeby mi przywiózł hihi  Nie no kurka... chyba musze dać sobie równo 13 miesięcy przed ślubem te dyscyplinę.. po najbliższych urodzinach wezmę sięza dietę  bo coś czuję, że dopero wtedy sietak na serio zbiorędo trzymania diety... szczególnie, ze może od tego czasu zamieszkam z TZ.. co prawda babcia wyjeżdża już po niedzieli, ale TZ jeszcze nie jest gotowy.. bo uczelnia i dyplom i on się nie będzie mógł skupići w ogóle... Zobaczymy co mu się zmieni po moim dzisiejszym monologu na gg tancerko u nas z pizząjest taki problem, że ja ją sama w domu robię.. od cieasta poczynając a naposzczególnych składnikach kończąc lain ja w kinie nigdy nie jadam popcornu, ale mój TZ nachosy mógłby pochałniać tonami... zwłaszcza w kinie zwłaszcza z colą Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-01-22 o 15:58 | |
|     | 
|  2009-01-22, 16:00 | #300 | |
				 | 

Cytat: 
  bo bym jej wcale nie robiła.. 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

mój syn
mój syn