![]() |
#1771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
marika2121 skąd wiesz ze na prostej drodze
![]() ![]() ![]() a co sie stalo to szczerze Ci powiem ze nie wiem, wszystkim sie przejmuje i z byle powodu chce mi sie plakac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dzieki dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Wrocilam jakis czas temu ze szpitala i wszystko w porzadeczku, pouciskali mi brzuszek, zrobili badanka, ale glukozy nie dostalam i nikt nic nie wspominal ![]() ![]() Anulka ale fajne zdjecie dwoch babelkow ![]() ![]() Katrin ile masz rzeczy ![]() ![]() ![]() Bercia jaka madra swinka ![]() ![]() ![]()
#1773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zadomowienie
|
Bercia2000 - no to super że taki odpowiedzialny, mały facecik Ci rośnie, kolejne powody do dumy. A przy kolejnym maleństwie tez pewnie zleci ten czas i będziemy chciały wrócić do czasów kiedy były malutkie, bezbronne i nie pyskowały
![]() kuroikaze - no nie wiem ale tak sobie pomyślałam że jak pech to jedynie na prostej drodze, ja tez i to zaraz przed wejściem do pracy, ja to jestem kalectwo do kwadratu. Oj jakiś ciężki okres, ja ogólnie jestm promienna i radosna w tej ciąży no chyba że trafiają się mniej miłe przypadki jak wczoraj czy 2 dni temu. No ale racja CZUJNE musimy być ![]() boszenka69 - co ma znaczyć te niestety, czyżby Tż-cik nie był wystarczająco przystojny ![]() Spadam zająć się moim Tż bo dziś go wybitnie zaniedbałam, zrobie jakąś kolacyjkę. Aaaaa wczoraj zrobiłam u rodziców 150 pierogów ruskich, i do dziś mój mąż je jadł, smażył jak opętany, ja niestety nie jadłam bo w nich była cebula której niestety nie lubię. To miłego wieczorka i spokojnej nocy, żeby dzidzie nie wariowaly to może zaśpiewajmy im kołysaneczkę hehe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzisz u mnie ze spagetti jest taka historia - ja średnio lubię, a znowu mój TŻ mógłby codziennie jeść by nie narzekał a wręcz przeciwnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem ile mam rzeczy i w jakich rozm bo mam w wroki popakowane.Musze kupic komode wtedy bede prac i ukladac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobra przyznaje się, zrobiłabym DUŻe zoo ![]() ![]() Cytat:
Uważaj na siebie... ![]() Popatrzcie my już jesteśmy takie niezgrabne, a co będzie za 3 miesiące.... ![]() Cytat:
![]() Jak mogłaś mi takiego smaka zrobić.... ![]() ![]() Aja zapraszam na pomidorową... właśnie się robi ![]() Miałam coś napisać ale zaczęłam odpisywać i zapomniałam ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki za pomoc, kochana jestes ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny to sie niedlugo zacznie...pranie, prasowanie i ukladanie ![]()
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
marika2121 to mozemy sobie rece podac bo ja tez takie chodzace kalectwo. ciesze sie ze jestes radosna
![]() magduchahaha czesc ![]() ![]() nie martw sie ja mam tylko jedna pare skarpetek i nic wiecej dla dzidziusia Małgosia nie wiem co bedzie za 3 miesiace ale jakosmusimy dac rade. mam nadzieje ze po ciazy mi to przejdzie. ja tez uwielbiam placki ziemniaczane... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Wtajemniczenie
|
Katrin sliczne te ciuszki i jak duuzo juz masz, pajace na pierwszym zdjeciu super!
Wiekszosc z Was juz wie co nosi w brzuszku a mialyscie wczesniej jakiej przeczucia co do płci? Sprawdziły sie? Ja czuje ze to chlopiec mimo ze cieszylabym sie tez z dziewczynki.
#1784 |
Wtajemniczenie
|
ja wraz z moim TŻ nie wiemy i nie chcemy wiedziec az do porodu. ja czuje ze bedzie chłopiec
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Rozeznanie
|
Jestem.
Ale sie obzarlam zupy....... ![]() Gosik Ty mi sie nie stresuj ![]() Blondynka ciuszki sliczne ![]() Marika ale mi stracha napedzilas. Czytalam twojego posta z przerazeniem w oczach ![]() ![]() Poiglot na allegro tez widzialam takie mega wyprawki dla bobasow i to za grosze. Zastanawiam sie na kupnem takiej paki ![]() Katrin ile ciuszkow ![]() Bercia sliczna ta swinka a jaka madra ![]() Kuroikaze uwazaj na siebie ![]() ![]() Anulka kocyk sliczny, ale cena ![]() Magdusia ja dopiero teraz zaczelam kompletowac wyprawke, a zaczne jutro 26 tydzien. Tez nic mialam. Nie masz sie czego wstydzic ![]() ![]() Malgosia ja to igraszkuje "ostro" nie ma co... raz na miesiac ![]() A moja dzidzia to znow sobie urzadzila imprezke ![]() ![]() Jezeli chodzi o apetyt... to mi zmalal ostatnio. Jem mniej. Dziwne ![]() ![]() Dzis to jem wszystko co kwasne.... zupy ogorkowej sie najdlam, teraz grejfruta wszamam. Na slodkie to nie moge dzisiaj patrzec.
#1786 |
Wtajemniczenie
|
sashka e to mozemy sobie razem poplakac
![]() z tym brakiem apetytu to moze Ci przejdzie, moze sie zmieni. ja raz mam a raz nie mam. ale w sumie od 3 dni to ciagle bym jadla, najgorsze jest to ze nie mam ochoty na nic konkretnego i sama nie wiem co mi sie chce a co do kopania po pecherzu to ja nie wiem jak to jest (ale z tego co czytam to tylko na szczescie) mnie dzidzius kopie nad jajnikami i w okolicach pepka Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-01-22 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zadomowienie
|
Przed chwilą pierwszy raz w życiu wygrałam aukcję na allegro. Zawsze kupuje z "Kup Teraz" a dzisiaj zobaczyłam tanie używane ciuszki i zalicytowałam jako jedyna...mam nadzieję, ze nie bedą zniszczone
![]() Nasze Babelki w 24 tc ![]() DSC07338.jpg
#1788 |
Zakorzenienie
|
oj Kochana brzuszek cudenieczko słodziutkie
![]() ![]()
#1789 |
Zadomowienie
|
SoNeRa
![]()
![]() |
#1790 |
Wtajemniczenie
|
Gabriella zadręczam Cie tymi rozowymi wozkami ale wpadł mi w oko jeszcze jeden i mysle ze jest godny uwagi
http://www.kids24.pl/product_info.ph...roducts_id/408
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-01-22 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam problem ze spaniem i to duzy ![]() ![]() Anulka piekny masz brzusio ![]()
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Bercia2000 kocyki sliczne
![]() dobrze ze masz tz ktory ci to zakupi, bo wiem ze na allegro nie oplaca sie kupowac rzeczy z primarka ![]()
#1793 |
Wtajemniczenie
|
sashka to tak jak ja... tez mam coraz wiekszy problem, kiedys tak nie bylo, teraz niedobrze ze wzgledu na to ze wstaje o 7 rano do pracy wiec jestem niedospana caly dzien, a wieczorem mimo ze strasznie chce misie spac to sie krece i wierce i sie nie da
![]() ![]() anulka śliczny brzuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam tak samo. Wieczorem niby jestem zmeczona i spiaca, ale gdy klade sie spac.... koniec. Nie moge zasnac. Mam 1000 mysli na minute. Non stop mysle o porodzie, dzidziusiu, o wszytskim ehhhh ![]()
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
![]()
#1796 |
BAN stały
|
Witam serdecznie
![]() czasem was podczytywalam i wreeszcie sie zalogowalam i czy moge do was dolaczyc???` Jestem Rozalia i bede mamusia termin porodu na 8 czerwca 2009 jestem szczelsiwa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1798 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() slicznie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj byłam u swojego gina na kontrolnej wizycie. Po badaniu na fotelu stwierdził, że z moją szyjką jest o niebo lepiej niż było ![]() ![]() ![]() Wczoraj wzięło nas z mężem na małe co nie co w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam, jaką miałam koszmarną noc... Cały wieczór było mi słabo a jak szykowaliśmy się do snu dostałam ataku duszności
![]() ![]() ![]() Marika, skoro nie można to nie można, wiadomo. Ja nadal plamię ale gin pozwolił na delikatne przytulanki i korzystamy. Nie podejrzewam żeby nasilało to plamienia, nigdy nie idą w parze. Mój TŻ by chyba nie dał rady wytrzymać ![]() Kuroikaze, o matko następna... ja się już będę bała z domu nos wychylić...Zresztą w domu też się boję że zasłabnę i upadnę ![]() Bercia, ekstra Luluś ![]() ![]() Boszenka, ja czytałam że test obciążeniowy glukozą robi się między 24 a 28 tygodniem, dziewczyny widzę że mają i wcześniej. Pytałam teraz gina to powiedział że jeszcze za wcześnie i mam go robić po kolejnej wizycie, czyli w granicach 28 tygodnia. Chyba ostatnia będę... ale jeśli zmienię gina to może następny wyśle mnie wczesniej ![]() Mell, ja miałam najpierw przeczucia że to na pewno chłopak a potem zaczęłam się łudzić że dziewczynka. I tak się nakręciłam że kiedy się okazało że jednak syn byłam strasznie rozczarowana... Sashka, ja też nadal spać nie mogę, wstaję o 5:30 razem z TŻ i z reguły już nie śpię a wieczorami zasnąć oczywiście nie mogę. Gina jeszcze nie wybrałam, na razie mam 3 na oku i muszę pomyśleć do którego startować... No i nie wiem kiedy, bo termin wizyty u mojego mam na 16 i wtedy mi się zwolnienie kończy, miałam zamiar znowu próbować dotrwać miesiąc bez usg. A w tej sytuacji wypada mi się w połowie wybrać do nowego żeby potem znowu po 2 tygodniach iść do niego po zwolnienie. Do kitu to wszystko... Anulka, śliczne mieszkanko dla córeczek ![]() Rozaliontka, witaj ![]() Malutka, cieszę się że z szyjką lepiej no i że wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.