Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 16:11   #1741
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

gossik ja wole sie wazyc raz w miesiacu u gina to jest moja chwila prawdy hihihi

Marika 2121 dobrze ze z dzidzia ok juz sie przestraszylam i faktycznie na fajnego gina trafilas bo pewnie inny by ciebie ładnie wykasowal tymbardziej ze to nie bylo w dzien.

ja marze o chwili kiedy urodze i dowiem sie ze z malym wszystko ok
Teraz to juz Nam z gorki poleci
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 16:13   #1742
pimach
Raczkowanie

GG do pimach

marika2121, to dobrze, ze brąz, bo to oznacza starą, utlenioną krew, czyli jakieś pozostałości. Myslę, ze dopóki nie przestaniesz palmić, powinnaś odpuścic sobie zakupki i aktywność fizyczną ograniczyć do minimum. Odpoczynek i relaks. No i zero kapieli.
Stary 2009-01-22, 16:32   #1743
poiglot91
Zakorzenienie

pimach.. szczesciaro..
mnie nikt nie rozpieszcza sama musze gotowac a mi sie nie chce
jak cholera

Ale moze jutro pojade do mamy i cos opichci.. oj zjadlabym ,zjadla cos przygitowanego przez kogoshehe
Stary 2009-01-22, 16:35   #1744
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

gosikk_s - ojjj ginek powiedział z uśmiechem na twarzy że nawet najmniejsze przytulanko jest dla nas BEEE...., czego się nie robi dla dzidziusia.

blondynkapoznan - dokładnie, fajnie się zachował ten gin, i sama byłam zaskoczona tą kwotą, liczyłam że weźmie ze 150zł. Ale już dobrze, oby nie było więcej takich przykrych niespodzianek. Ogólnie ciąża mijała super, bez dolegliwości jakichkolwiek, ale teraz za to nadrabiam.

pimach - no lekarz mi właśnie mówił, że jak brunatne będzie to jest ok. Ta więc śmie twierdzić że najgorsze za mną. No zakupy akurat robiłam w południe a to się stało po 18. A teraz mężuś serwuje wszystko na co mam ochotę, przejął się chłopina.

Jeju ja się dzisaj tak objadłam wszystkim, że na jedzenie patrzeć nie mogę, taki misz-masz .
Stary 2009-01-22, 16:43   #1745
poiglot91
Zakorzenienie

marika mialam to samo ale jakies 4 miesiace temu..
Tez pojawila sie krew.. normalnie zaczelam ryczec.. a to juz pozno..
nie wiedzialam co robic zadzwonilam do mamy i mama powiedziala mi zebym lezala ze jak bedzie wiecej krwi to po karetke..
Sprawdzalam co chwilke..
Ale bylo okej..
JAKOS zasnelam
a rano mialam mallutkie brazowe plamki.. potem kremowe.. a potem juz normalny sluz..
takze kamien spadlz zserca..
bRZUSZEK mnie nie bolal ani nic wiec domyslilam sie ze to albo jakies zadrapanie albo cos.. bo poprostu czulam ze z dzidzia wszystko okej
ale jednak najmniejsza ilosc krwi w ciazy przeraza/...
Stary 2009-01-22, 16:46   #1746
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Marika ty łobuziaro czytałam z takim przejeciem, ze mało nie padłam ze strachu. Dobrze, ze wszystko jest juz w porzadku.

Dziewuszki, popatrzcie sobie na ciekawąrzecz na allegro. Kocyk z imieniem dzidziusia, jego wagą i datą narodzin. Drogi, ale popatrzeć można
http://allegro.pl/item528944562_kocy...s.html#gallery

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 16:52   #1747
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
pakusia twoj tz nie zartowal z ta godzina dla siebie... powiedzmy ze powinien sobie jeszcze dodac co on makijaz robi:d hehe
makijazu na cale szczescie nie robi... ale ma dlugie wlosy a strasznie o nie dba nie zawinie w recznik zeby wyschly bo sie poplataja i beda niezdrowe nawet jak myje glowe to je gladzi ze az szok... ja nie mam takiej mani... szuruburu i w reczniczek a jak susze to glowa w dol i dawaj a on nie !! on czesze grzebeniem i suszy zeby czasem jakis sie nie wywyinol... ma fiola na tym punkcie ale co zrobic i tak go kocham

Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość
Jak teraz chora bylam to mnie tesciowa odwiedzila i powiedziala ze na bank zostanie zona dziadka Jest na 100% pewna, ze bedziemy mieli chlopaka. W sumie to kazdy jak mnie widzi mowi, ze bedzie syn. A skad oni to wiedza to niewiem
Mam nadzieje, ze za tydzien dzidzius mi psikusa nie wywinie i pokaze co ma miedzy nozkami
A moja dzidzia chyba tak wczoraj szalala bo glodna byla, bo jak zjadlam jablko to sie uspokoila
Boze.... tyle czekac na faceta Ja nie moge... Ja bym juz miala go wyciagniete z tej lazienki hehe Nie nanawidze na cos lub kogos czekac. Zaraz szala dostaje Akurat u nas jest tak, ze to Tz musi na mnie czekac hehehe
ja sie juz przyzwyczailam

a tak jak mowi blondynka cos w tym musi byc (przepowiadanie plci) mi tez mowili ze bedzie "maly kamilek" i basta!!! nie dopuszczali mysli ze moze byc dziewczynka ... ja tez sie przyzzwyczailam no i sie chlopak okazal

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
mi tez kazdy mowil ze syn i sie potwierdzilo wiec moze cos w tym jest
ja marzylam o corce ale teraz sie ciesze ze synek juz sie do tej mysli przyzwyczailam.Wczoraj byly kuzynka z 5 mieisiecznym synem jest taki slodziak ze mozna go zjesc juz nie moge sie doczekac swojego.
Moje zakupy dla synka 2 pary spodni ogrodniczek nexta i do tego body i taki fajny sweterek kupilam nexta.Jeszcze pare innych rzeczy zamowilam ale wkleje foty jak dojda.Mowilam ost ze juz nic nie kupie ale znowu wpadlam w szal
sliczne najbardziej podoba mi sie ten sweterek slodziutki

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja wlasnie sie zast jak bede wygladac jestem ciekawa ile przytylam jak dobije przez cala ciaze powyzej 10kg na plusie to sie zalamie
Poki co apetyt mam sredni zalezy od dnia raz jem b.duzo a raz wogole hihi
ja tam moge nawet 30 kg przytyc... wazne zeby synus byl zdrowy pozniej sie zacznie zrzucanie

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 16:53   #1748
poiglot91
Zakorzenienie

dziewczyny co wy myslicieo zakupieniu kompletu wyprawki dla malucha..
bo jak tak chodze po sklepach to body kosztuja 5 £.. skarpetki 3£ ... a wiadomo ze trzeba kupic kilka..
a na ebayu..iles tam ciuszkow od 0-12 miesiecy kosztuje 50-70£ wiec juz chyba bardziej sie oplaca
co wy o tym myslicie?

pakusia zartowalam slonce z tym make upem hehe

moj naszczescie ma krotkie i ich tak nie pindrzy i dobrze bo ja bym chyba nie miala cierpliwosci hehe

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-01-22 o 16:55
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 17:03   #1749
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
bo jak tak chodze po sklepach to body kosztuja 5 £.. skarpetki 3£ ... a wiadomo ze trzeba kupic kilka..
a na ebayu..iles tam ciuszkow od 0-12 miesiecy kosztuje 50-70£ wiec juz chyba bardziej sie oplaca
co wy o tym myslicie?

pakusia zartowalam slonce z tym make upem hehe

moj naszczescie ma krotkie i ich tak nie pindrzy i dobrze bo ja bym chyba nie miala cierpliwosci hehe

wiem ze zartowalas

ja nie widzialam zadnych takich komplecikow ... wiem ze jak pracowalam w tkmaxx'ie to byly takie jakby koszyki wyprawki.... niby wygladalo ze super sprawa... ale kiedys mi sie jeden rozwalil a tam wiekszosci papiery byly zeby wygladalo ze tam duzo rzeczy jest

ja wole na sztuki kupowac...

Stary 2009-01-22, 17:08   #1750
poiglot91
Zakorzenienie

tyle ze tam wiesz wszystko opisane jestze np tyle i tyle par bodziakow.. tyle par tego..
Stary 2009-01-22, 17:11   #1751
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
co wy o tym myslicie?
Jesli sie oplaca to bierz i sie nie zastanawiaj ja tez szukam wyprawki, ale wiekszosc jak sobie przeliczylam, to dam rade kupic taniej pojedynczo. Nie daj sie zrobic w balona.

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 17:12   #1752
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
tyle ze tam wiesz wszystko opisane jestze np tyle i tyle par bodziakow.. tyle par tego..
no to jezeli sie oplaca bardziej taki komplecik kupic to nic tylko zamawiac

ja nadal czekam na paczke jest w drodze i mam nadzieje ze juz jutro przyjdzie
tz mowi ze facet powinien przyjechac juz dzisiaj w nocy oby sie nie pomylil bo juz mnie ciekawosc zzera

Stary 2009-01-22, 17:15   #1753
poiglot91
Zakorzenienie

no wlasnie musze wszystko przeliczyc..
Musze wybracsie do primarka moze jutro sie wybiore bo tam podobno tanie rzeczy wiec trza isc i obadac
Stary 2009-01-22, 17:16   #1754
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

poiglot91 - pamiętam właśnie że też miałaś coś podobnego tylko w mniejszej ilości. Ale wydaje mi się że jeśli takie rzeczy przytrafiają się w takim już stadium ciąży, to zaczyna się człowiek bardziej martwić, bo jednak już tyle czasu się zżył z tą małą istotką, i ma się pewną odpowiedzialność już za nią. Życze wam wszystkim i sobie żeby więcej złych wiadomości nie było . A to rzeczywiście bardziej się opłaca taka wyprawka na ebayu, jeśi zawiera dużo elementów.

anulka anulka - ojjj łobuziara ze mnie, wiem, wiem przyznaje się, ale mam już postanowienie poprawy . A i chciałam Ci powedzieć, że te USG Twoich księżniczek jest urocze, dwa serduszka itd. Kocyk fajniusi, tylko ta cena rzeczywiście zabija .

pakusia86 - no to Twój Tż bardzo dba o siebie z tego co widzę , ale lepsze to niż miałby całkiem się zaniedbać. U mnie to zawsze jest odwrotnie, mężuś z niecierpliwością na mnie czeka i czeka.....
Stary 2009-01-22, 17:17   #1755
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie musze wszystko przeliczyc..
Musze wybracsie do primarka moze jutro sie wybiore bo tam podobno tanie rzeczy wiec trza isc i obadac
tez musze sie do primarka przejsc bo juz dawno nie bylam a wiem ze tam sa cudne rzeczy dla maluszkow i w cenach ekstra zawsze siostrze kupowalam to bylo w czym wybierac

Stary 2009-01-22, 17:19   #1756
poiglot91
Zakorzenienie

no podobno slady krwi poddczas igraszek.. moga wystepowac
bo szyjka macicy itp jest bardziej ukrwionai delikatna dlatego latwo np o przetarcie.. zadrapanie:
Stary 2009-01-22, 17:22   #1757
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
tez musze sie do primarka przejsc bo juz dawno nie bylam a wiem ze tam sa cudne rzeczy dla maluszkow i w cenach ekstra zawsze siostrze kupowalam to bylo w czym wybierac

a widzisz no wiec bede musiala sie jutro wybrac
pewnie znowu sie pozakochuje.. od tych cudeniek

dziewczyny powiem wam ze moj maluch kopie mnie po pecherzu i po ''fretce''' doslownie czuje jak mnie po niej kopie.. to jest straszne..;/
Stary 2009-01-22, 17:27   #1758
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość

Katrin1 w X-landerze xa raczka sie nie przeklada.
Dzięki, Supperrzabula, to dla mnie odpada w takim razie.

Cytat:
Napisane przez kokoin Pokaż wiadomość

katrin1 ja mam takie samo pragnienie
Ale jak będą chłopcy też fajnie, bo to będą nasze skarbki kochane i wyczekane

Cytat:
ja mam nadzieje w lato chodzic w swoich letnich ciuszkach z przed ciazy hehe

ale oczywiscie w maju jakies wlasnie tuniczki.. bo przeciez obcislych bluzek nie bede nosila na taki brzuch.. niezasmacznie by to wygladalo:P
Poiglot, ja też mam taki zamiar, mam nadzieję że latem już będę wyglądać PRAWIE tak jak przed ciążą zapiszę się na aerobic, a tż będzie się maluszkiem zajmował.

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość

Ja juz mam 10 kg na plusie, ale na razie sie tym nie przejmuje, mysle ze do 16 na plus dobije
Ja też mam już 10 kg, zostało mi równo prawie 3 miesiące, więc maxymalnie po 2 kg na miesiąc, nie moge więcej przytyć

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki

Ja nistety ale jestem bardzo, ale to bardzo pechowa, nie ma co . W poniedziałek ten nieszczęsny upadek, ok dzidzia słabiej bo słabiej ale się ruszala, a wczoraj tak ok. 18 wzieło się nam z Tż na przytulanki, było ciemno i nie kapneliśmy się zaraz a tu co? krewwwww..... Tż zapalił szybko światło, zaczął interweniować, ja zaraz panika, łzy i na internet szukać jaiegoś gabinetu czynnego i miałam szczęście że lekarz kończył już pracę ale powiedział że jak dojadę w 10 minut to mnie przyjmie, więc szybko się zebraliśmy i torpedą do tego gina. Najpierw USG i się mnie pytał czy to aby 25 tydzień bo wysoko mam macicę ale USG potwierdziło, dzidzia się ruszała troszkę, serduszko biło, i lekarz chociaz wykluczył że to z łożyska lub ogólnie z brzuszka, więc wziął mnie na samolocik i konkretnie wybadał, i stwierdził że te krwawienie w 90% z nadżerki która stwierdzono mi przed ciążą, że została naruszona i dlatego, i że szyjka się już nieco skróciła. Więc nic fajnego się nie dowiedziałam, ale kamień z serca, ale i tak płakałam jak wróciliśmy do domu, Tż-cik tez bardzo się przejął i teraz mamy mały celibat pewnie z 4-5 miesięcy, az uzyskamy zgodę. Dostałam nawet skierowanie do szpitala ale powiedział gin że mam z niego skorzystać jakby krwawienie nie ustąpiło, teraz powinny wyjść pozostałości po tym naruszeniu, jakieś brunatne plamki. Ale ja jestm głupia, gorzej niż ustawa przewiduje. Już postaram się być grzeczna te 3,5 miesiąca. Jutro jeszcze czekają mnie standardowe badania oraz picie GLUKOZY. A w poniedziałek wizyta u mojego gina. Ale powiem wam że u tego co byłam prywatnie to gościu za badanie z USG skasował mnie tylko 50zł. zostałam w szoku, a taki miły że szok.

Przeprszam że nie odpisałam jak zawsze większości z was ale nadrobię teraz na bieżąco.
Marika uważaj na siebie ja po przytulankach z tż zawsze w panice biegnę do łazienki sprawdzać czy nie ma krwi i przytulanki też ograniczam do minimum, mam jakąś blokadę, że dzidzi się cos może stać.

Cytat:
Napisane przez pimach Pokaż wiadomość
Wczoraj dostalam pomidorową i bigosik, a dziś barszczyk i gołabki. Aż się boje wchodzic na wagę.

Musze sobie codziennie dawać zastrzyk w brzuch. Zwykle daje mi je mąż. Teraz jest w delegacji. Wczoraj tak sobie go zapodałam, że zrobił mi się krwiak i zrost, a brzuch mnie boli w tymmiejscu od rana. Mam nadzieję, ze to nic groźnego.
Pimach, dawaj mi tu zaraz chociaż jednego gołąbka, takiego mam od rana smaka i nawet wcześnij pisałam o tym, a ty sie tu nade mną znęcasz Jejku, zastrzyk w brzuch. Ja bym sie bała, że ukłuję maluszka w oczko albo w coś innego.

Chwalę się dziewczynki moimi rzeczami dla maluszka. Zdj. pierwsze to są rzeczy, które sama kupiłam reszta od koleżanki, najsłodsze są te skarpetusie adidasa
Pimach, dawaj mi tu zaraz chociaż jednego gołąbka, takiego mam od rana smaka i nawet wcześnij pisałam o tym, a ty sie tu nade mną znęcasz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2546.jpg (60,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2547.jpg (73,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2549.jpg (67,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2551.jpg (69,3 KB, 26 załadowań)

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 17:29   #1759
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Kurcze, coś mi się odpowidź do Pimach skopiowała

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 17:32   #1760
Bercia2000
Zadomowienie

katrin
ale mi smaka na gołąbki zrobiłaś

marika
dobrze że wszystko już okey

dziewczyny zauważyłam że od 3 dni jestem taka nerwowa że szok tzn szybko mnie można z równowagi wyprowadzić miałam tak na poczatku ciaży i co wróciło się
jak synek mnie nie chce słuchać to zaraz mnie szlak trafia hmmmmm... hormonki znowu buzują

mój TŻ jak był w Polsce kupił synkowi świnke morską bo on bardzo chciał a wiadomo tatuś wymiękł po 5 min bo Wiktorek chce
i zobaczcie co on z nia robi tzn z nim nazwał go Luluś jak jego ulubiony królik z bajki jak go włozy do nocnika to Luluś robi tam kupke wierzcie mi nie wiem skad ta świnak wie co i jak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1110858.jpg (74,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1110859.jpg (63,7 KB, 12 załadowań)

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 17:39   #1761
kuroikaze
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość

Kuroikaze Co tam u ciebie??? Jak sie czujecie????
Sashka miło że pytasz az mi sie cieplo w srodku zrobilo
dobrze sie czujemy, ja juz zdrowa (nie liczac tego ze dzis rano jak szlam do pracy to wyrżnęłam na żwirze mam zdarte całe kolano i prawa dłoń i szlam w takich potarganych getrach na kolanie do pracy przez centrum bo mi sie nie chcialo wracac do domu no i teraz kolano boli)
czytam całe forum, cos ostatnio sie nie udzielam, ale nie bardzo mam ochote, wogóle coś z moim humorem nie tak dołki łapie, wszystkim się przejmuje i ogólnie to chce mi się płakać
do niczego jakas ostatnio jestem

Cytat:
Napisane przez Goo100 Pokaż wiadomość
Na tym zdjęciu miała tylko 3 kg nadwagi bo była po cieczce i mało biegała. Bulteriery nie mają wciecia w "pasie" - sa takie kwadratowe. Teraz już waga w normie tj 30kg
Czyli wszystko w normie to dobrze ja mam wyżła niemieckiego a wyżły powinny mieć to wcięcie i szczupłą sylwetkę moja niestety nie ma.
jak myslisz jak Twoj sunia przyjmie nowego członka rodziny? bo pisałaś ze na początku to cieżko z wychowaniem. My nasza już od jakiegoś czasu uczymy nie wchodzić do pokoju bez zaproszenia.

gosikk tam gdzie ja zamierzam rodzić nie robią problemów z cesarką (bynajmniej nie robili), szkoda tylko ze daleko mieszkasz.
ale im bliżej porodu ja tez bardziej sie boje i chciałabym to odwlec.

Bercia świnki są podobno mądre
ja znów bez przerwy sie wszystkim przejmuje i bez przerwy mam ochote płakać

Edytowane przez kuroikaze
Czas edycji: 2009-01-22 o 17:42
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 17:40   #1762
poiglot91
Zakorzenienie

hehe slodka swinka..)
hehe dzieci sa pomyslowe

mojej siostrzyczce mama kupila chomiczka.. biedny Taki wystraszony ze sie nie rusza wogole i udaje zdechlego.. niektorych zwierzatek mi szkoda naprawde
Stary 2009-01-22, 17:40   #1763
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Bercia świnka the best

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 17:40   #1764
Bercia2000
Zadomowienie

pakusia ,paiglot
w Primarku są sliczne rzeczy już dałam liste Tz-owi co ma zakupić

a tu wkeljam linki z allegro z rzeczami z primarku kocyki są cudowne

http://www.allegro.pl/item531477792_...rk_anglia.html

http://www.allegro.pl/item532055272_...rk_anglia.html

http://www.allegro.pl/item530500895_...arly_days.html

http://www.allegro.pl/item519335912_...ne_gratis.html

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-01-22, 17:45   #1765
Bercia2000
Zadomowienie

paiglot
mnie synek właśnie też kopie w te miejsca głupie uczucie
normalnie czuje że po szyjce macicy skacze mały głuptasek nie wie że mama ma z nią problemy ehhh te dzieci

no fakt Luluś jest de best

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-01-22, 17:48   #1766
poiglot91
Zakorzenienie

kurcze mi sie wcale nie podobaja te kopniaczki w pecherz ani fretke.. nieprzyjemne..
Stary 2009-01-22, 17:49   #1767
Bercia2000
Zadomowienie

o matko jak ja pisze miało być the best ale to wszystko przez to że szybko pisze bo brzuszek mnie boli tak się najadłam placków ziemniacznych że skóry mi brakuje na brzuchu

ja teraz albo nie mam apetytu albo przychodza takie dni że jadłbym cały czas
no jak wynika z powyższego opisu dziś mam dzień żarłoka

sorki 3 post pod rząd ale to chyba nic takiego co

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-01-22, 17:55   #1768
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

poiglot91 - ale Ci dobrze, u was są super rzeczy gatunkowo i ogólnie, wzory całkiem inne niż u nas. Zaraz można poznać angielski łaszek. Weź góreee funcioków i szalej . Ten wczorajszy gin. się mnie właśnie zapytał o wzrost mojego Tż, a ja mu że jest takim małym karakanem jak ja (tzn. jakieś 7cm. wyższy) bo powiedział że dzidziuś długi, i że nawet nie da rady go zmierzyć. Ale jak wariuje w okolicy pęcharza to dramat.

katrin1 - no ja juz mogę zapomnieć o przytulankach, na samą myśl szkoda mi mojego Tż, bo dla faceta to nie lada wyzwanie żyć w takim długim poście seksualnym. No ale jakoś postaram się żeby było miło i bez tego typu przyjemności. Blokada już u mnie działa od wczoraj ma maxa. A gołąbeczka z sosikiem pieczarkowym bym zjadła z ogromną przyjemnością.

Pimach - no to koleżanko, masz chyba na wieczór gości a mianowicie mnie i Katrin bo tak nam smaka narobiłaś tymi gołąbkami (żartuję oczywiście )

Bercia2000 - nie denerwuj się słońce, złość piękności szkodzi , a świnka udana i te imię bardzo zblizone do lokum w jakim mu pstrykłaś zdjątko. A synuś chociaz zajmuje się swoją świneczką?

kuroikaze - czyżby jakiś fatum wisiał w powietrzu? Ale z nas kalectwa, na prostej drodze, to trzeba mieć talen nie ma co. A co sie stało że masz takie złe dni i rozdrażniona jesteś?
Stary 2009-01-22, 18:06   #1769
Mell_xx
Wtajemniczenie

Gabriella znalazłam jeszcze jeden wozeczek w kolorze rozowym spójrz...
http://www.moje-dziecko.com/p,pl,178...cyjny+ovo.html

Mi sie podoba ale mogłby byc tanszy
Stary 2009-01-22, 18:06   #1770
Bercia2000
Zadomowienie

marika
o dziwo ładnie sie zajmuje zwierzątkiem jak czasem Luluś zrobi coś na podłoge to szybko sprząta karmi go oby tak dalej
naprawdę widać jaki duży chłopczyk z niego z dnia na dzień mądrzejszy
to prawda że dziecko się zmienia po 3-cich urodzinach no i to na lepsze
hmmm ale gdzie tam do 3-cich urodzin maleństwa długa droga ale każdy wiek ma swoje uroki

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości