![]() |
#2401 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Alez prosze. Teraz czekamy, az tato zadzwoni z radosna wiadomoscia ze ma urlop ![]() To sie nazywa wejscie smoka... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A wiecie co moj Skarbek wczoraj wymyslil, ze moze bym poszla do szkoly fotografii. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj byliśmy u znajomych męża z pracy trochę podrinkować, na początku czas tak powoli leciał, a później kiedy nie chcący spojrzałam na zegarek zrobiła się 23.00
![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-22 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Horbaczewskiego to koło Astry jest. Świetna obsługa wg mnie- nie mam porównania, bo nigdzie indziej nie byłam. Ale mnie się podobało. Zacznę bardziej chwalić jak będą efekty ![]() Na razie nic nie jestem w stanie więcej powiedzieć. ![]() A cooo? Zainteresowana jesteś?? ![]()
![]() |
#2404 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() My już właśnie wstaliśmy i męża wysłaliśmy po świeże pieczywko ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to się nazywa obszerna wypowiedź ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 to co napisałaś Sofferce powinno nam towarzyszyć jak spotyka nas coś niedobrego, bo to są naprawdę bardzo mądre słowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 na sylwestra wypiłam tylko pół łyczka tak symbolicznie szampana, a rano miałam wrażenie jakbym była na kacu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-22 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten świat taki mały ![]() Malutka mam pytanie- a kiedy nasza Agunia mówiła coś głupiego?? ![]() ![]()
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Rany dziewczynki, ale mnie zawstydzacie
![]() ![]()
#2408 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa tam od razu zawstydzacie, prawdę mówimy- ot co!
![]() A kwiatka przyjmuję <jeśli dla mnie> bo lubiem ![]()
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
Brawurkooooooooooooo proszę się odezwać kozo jedna!!!!!!!!!
Ładnie to tak? Podglądać i się nie odzywać??? ![]() ![]() ![]()
#2411 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tym, że my wszystkie jesteśmy piekne wiec w sumie mniej cierpimy ![]() a taak poważnie to fajnie, że Ci sie podobało, bo gorzej jakbyś sie musiała zmuszać ![]() Cytat:
![]() ![]() alkohol dla mnie to samo ![]() ![]() ale mają racje - ja też sie przyłączam do stwierdzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaa co do kwiatków, to wczoraj od mężusia śliczniusiego storczyka dostałam na imieninki ![]()
![]() |
#2413 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś wie co u Liluś naszej????
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2009-01-22 o 11:56 Powód: literki sa nieposłuszne |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja również dostałam od koleżanki storczyka <oddźwięczyła się tak za pomoc> no i jest naturalnie śliczny. A mój pierwszy storczyk którego sobie kupiłam wczoraj się rozkwitł ![]() Nie zasnął na zimę, tylko puścił pączuszki ![]()
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wiem ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-22 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Wtajemniczenie
|
a możesz opowiedzieć i jak masz z nią kontakt to pozdrowić??? bo coś tu ostatnio nie bywa i się martwię
![]()
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() buziaki dla Liloszka naszego i jej jednocentymetrowej kruszynki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a Lilus rozumiem, bo też ciągle mi sie chce spać ![]() uściskaj ja serdecznie od nas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O właśnie, szkoda, że Lilki nie ma. Wczoraj tak właśnie myślałam, że kogoś tu brakuje...Lilki właśnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak to jest mieć w sobie taki okruszek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale za to później jakie efekty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudowne uczucie ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
już lepiej, dziękuję
![]() ale zanim się spotkamy, to chciałabym bardziej wyzdrowieć, bo jak bym Cię zaraziła, to bym sobie nie darowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
Moje Kotusie ...tęskniłam jak misiu za miodkiem...
i nadal u męża nie ma internetu i tak poczytuję, a potem znajdę co trzeba do szkółki i mnie nie ma... a tak bym przesiedziała z Wami więcej... ![]() poczytam Was sobie troszku jeszcze i uciekam... buziaczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za życzonka dziewczynki
![]() a teraz pochwalę się storczykami ![]() ![]() a tak poza ty, to byłam dzisiaj na krótkim teściku na stanowisko tłumacza, ehhh, mam nadzieję że nie narobiłam w tym tłumaczeniu za wielu byków. Fajnie byłoby się w biurze tłumaczeń zahaczyć....
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ja?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wiem czy na okazje ![]() ![]() kabaretek nie lubię u siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki dla Ciebie ![]() Aguniu śliczne te storczyki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko co do tego ,że "mózg" jestem to się nie zgodzę- jestem zwykły "odtwórca".Nie czuję naukowych pociągów tak jak np. Katarinka. A co do informatyki to mnie to wcale nie ciągnie, wręcz irytuje. Dokładnie tak samo jak ekonomia. Podziwiam ekonomistów!!! Jak miałam egzamin ze spółek myślałam że się zapłaczę przy nauce tych szczególików.
Fakt faktem wiedza ekonomiczna jest super przydatna. Co jak gdzie zainwestować, policzyć ryzyko...Ale to nie moja bajka. Pomyślcie ile mogłybyśmy zdziałać razem zakładając firmę- taki rozrzut specjalności między nami że ho ho ![]() Hehe zawsze można założyć sieciową firmę "Doradztwo ślubne PM2008" i zrobić sporo filii w całej Polsce a nawet za granicą ("kotek" i hehehe...."annakacka:P") GosieńkoCo do prostej rzeczy do jedzonka można zrobić naleśniki z różnymi nadzieniami: u mnie to kumpela zrobiła na sylwestra. Nasmażyła naleśników, potem je wypełniła szynką serem papryką itp do piekarnika by to podgrzać, a to sos czosnkowy (serek do smarowania pieczywa np z biedrony za 1.50 do tego łyżka majonezu sól pieprz, duuuzo czosnku) a na to troszke kukurydzy. No albo domowa pizza ![]() Daget jak przeczytałam o Twoim mężu zastanowiłam się przez chwilę czy nie mamy tego samego...Odświeżyłam twój wątek wspomnieniowy, dokladnie poogladalam Twego Skarba i stwierdziłam że na szczeście nie ![]()
#2430 |
Rozeznanie
|
Agunia spoznione zyczenia imieninowe
![]() ps. mam takiego samego storczyka (tego ciemnego) ![]() ![]() ![]() ![]() a storczyki to wymagajace nie sa....czytalam ze nawet raz w tygodniu je podlac i im styknie.... Malutka po pierwsze GRATULACJE ![]() ![]() Gosia ja np bardzo lubie zapiekanke makaronowa...szybko sie robi, sporo wychodzi i naprawde smakuje, kupujemy najczesciej serowa z szynka (chyba winiary) i dodajemy od nas: cebulke podsmazona,pomidory w puszce, duuuuuzo czosnku i moja czarodziejska przyprawe :CZUBRYCE "(zielona najlepsza, jest jeszcze czerwona) ostatnio zmodyfikowalam przepis i zamiast pomidorow dalismy brokula i super smakowalo wszytskim ![]() yhh no to chyba tyle ode mnie, jak zwykle wpadlam jak po ogien... przeczytalam i nie mam kiedy rozpisywac sie bo malz sie niecierpliwi ze za duzo czasu na wizazu przesiaduje ![]() buzia kochane ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.