Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-21, 06:39   #2371
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cześć! Jestem niedobra...zjadłam właśnie trzy rogaliki, został mi jeden mogę którejś oddać inaczej wszamie go po południu
Wczoraj był super wieczór nie poszliśmy z mężem na żadne sporty, całe popołudnie spędziliśmy razem. Uwielbiam takie popołudnia, normalnie czułam się jak w wolny weekend. Jedynie spagetti, do którego mąż wsypał chyba z pół paczki chili psuje mi wczorajszą wizję, ale co tam...jakoś zjadłam
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Jestem padnieta.. Od dwóch dni nie mogę spać a jak już zasnę to okropne koszmary mi się snią
A dlaczemu?

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wlasnie skonczylam robic z tesciowa paczki. Ktora chetna? Zwykle albo z dziurka
A ja tam nie pazerna, poproszę jednego na jutro rano do kawy

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ućkam na chałupkę, a może małżon swą żonę księgową gdzieś zabierze??
Jesteś księgową?Hmm...normalnie zazdraszczam strasznie chciałabym dostać pracę w księgowości. Przecież ten nieszczęsny kurs, to też z tej dziedziny.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kochane moje dziewczynki idę się chyba położyć bo naprawdę jak sobie pomyślę ile Kamil energii włożył w ten projekt a przez jakiś idiotów co poprzecinali kable biedak mój się stresuje to normalnie szlag mnie trafia.
poza tym dostałam dziś negatywa na allegro
Zakupilam 14 października 2 pary rękawiczek na allegro- jedne żółte , drugie czerwone.Zaplacilam z góry. Paczke odebral moj mąż przy czym była płatność przy odbiorze. Czyli 2 razy zaplacone za te rekawiczki po czym sie okazalo ze sa to dwie identyczne pary. Odeslalam jedna żadając wymiany i zwrotu kasy (za jedna paczke) Dzwonilam do kolesia nie wiem ile razy, pisalam maile i nic. Dopiero jak postraszylam policja wczoraj to dzis dostalam paczke kurierem. I za te moja cierpliwosc, za te nerwy dupek mi dal negatywa
Izuś nie martw się w pracy tak już jest, że czasami dostarcza nam mega stresów. Pomyśl, że może Twój Kamil zostanie później extra doceniony. Zobaczysz jak się będzie wtedy cieszył
Co do allegro to tak już jest, ludzie są wredni. Jak zamawiałam albumy to zapłaciłam raz a babka wysłała mi dwa razy, zadzwoniłam do niej i szybciutko odesłałam, bardzo dziękowała a też mogłabym udać, że nic nie wiem i już.
Mój przypadek wprawdzie nie łączy się z Twoim ale małpa z tego gościa i tyle!!!

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Hej, wpadlam by zameldowac swoja nieobecnosc w najblizszym czasie.... Jestem totalnie rozstrojona Siedziac sobie w aucie na pakingu samochod parkowal obok mnie i we mnie uderzył.... Tym razem ucierpiał prawy przód. Facet zostal tak z******* najpierw nie moglam uwierzyc ze znow mi sie to przytrafilo-nerwy puscily a potem nei moglam sluchac tych jego ******* typu ze to nic, male drasniecie etc (przeciez jestem mloda i do tego kobieta! i sie nei znam) W koncu gdy podjechalismy do mechanika na wycene gdy uslyszal ile to male "drasniecie" kosztuje, zbladl i juz nie chcial placic gotowka za szkode tylko stwierdzil ze niech jego ubezpieczyciel zaplaci.
Mam kupe nauki, brak sil i checi i prosze o namiar do jakies czarodziejki zeby sciagnela ze mnie ten zly urok bo inaczej juz nie moge tego nazwac. W ogole jestem dalej zdenerwowana i wszystko jest do du**

Wybaczcie ze tak bez ladu i skladu i to egoistycznie o sobie pisze; do napisania kiedys tam
jak pech to pech, dobrze że ochrzaniłaś gościa. Nie wiem dlaczego młoda, ładna dziewczyna dla części płci męskiej równa się debil??? Najlepiej to wcisnąć kit, że nic się nie stało.
dla Ciebie na pocieszenie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 06:42   #2372
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczynki wstajemy, odkrywamy kołderki na raz ... dwa ... trzy ....! Ej a co Wy tam robicie?

Cytat:
Hej, wpadlam by zameldowac swoja nieobecnosc w najblizszym czasie.... (...)

Wybaczcie ze tak bez ladu i skladu i to egoistycznie o sobie pisze; do napisania kiedys tam
No to nieźle, współczuje .
Stary 2009-01-21, 08:15   #2373
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczynki wstajemy, odkrywamy kołderki na raz ... dwa ... trzy ....! Ej a co Wy tam robicie?
.
To sie nazywa pobudka

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
apel do Kasicy czarownicy!!! Prosze nie zabijać bociana!!!

nie adres... inna date
W rzeczy samej Agatko

Iza na pocieszenie. Jak tam sprawa budowy meza? Wiem, co to znaczy jak facet wklada w pace serce a jacys idoici nieznajacy sie na fachu robia knoty A facetem na allegro sie nie przejmuj, a Ty komentarz mu wstawilas?

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
jutro mamy w przedszkolu wielkie święto - Dzień Babci i Dziadka (to tak dla przypomnienia ) oczywiście przedstawienie, laurki i takie tam szmery-bajery
OOOOO to bedzie imprezac

Cytat:
Hej, wpadlam by zameldowac swoja nieobecnosc w najblizszym czasie....
Jej Soffi ja tez bym byla wkurzona iloscia "stluczek". Odsapnij troszke ale wroc do nas pamietaj "to tylko auto"

Cytat:
ale burdelownik
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 2 jaki fajowy artystycznie nieład
:
No i widac kto tu sie zna na sztuce

A teraz uwaga.... klade pączki na stol i czestowac sie prosze
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 08:23   #2374
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ad. 1 Kinia jest bardzo chętna na spotkanie z bocianem
hehe, dziękuję Ci Kochana

ja jakoś ostatnio nie mam ani czasu ani weny na wizaż, jeszcze w dodatku nie wyzdrowiałam do końca, ale już się umówiłam na wizytę kontrolną na przyszłą środę

buziaki i miłego dnia Kochane

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 09:31   #2375
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka

Cytat:
jejku, ale mamy szefową żeby tak z samego rańca tak brutalnie budzić

Cytat:

ad. 1
ad. 2 dobre były - wzięłam 2 z marmoladą - chyba się nie pogniewasz

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hehe, dziękuję Ci Kochana

ja jakoś ostatnio nie mam ani czasu ani weny na wizaż, jeszcze w dodatku nie wyzdrowiałam do końca, ale już się umówiłam na wizytę kontrolną na przyszłą środę

buziaki i miłego dnia Kochane

Kiniuś
dużo na poprawę humorku i dla zdróweczka
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 09:57   #2376
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Taaa remont, a niechze sie on juz skonczy. I paczuszka z paczusiami do Ciebie

Bardzo dobre spostrzezenie widac ze z mysleniem logicznym w pozadku chociaz cos mi sie wydaje ze wino dalo jednak o sobie znac
dziękuję za pączusie i życzę szybkiego ukonczenia remontu

Cytat:
Ja nic nie piłam i też zastanawiałam się jakie są te paczki z dziurką

A tak poza tym nie wiem kiedy mój mąż wróci Dziś oddanie budowy, wyszły jakieś wałki i ciągle walczy. Przez telefon czułam że ma dołek. Dlatego zrobiłam dla niego słodkie co nieco https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163595

A oprócz tego by było zdrowiej koktajl truskawkowy (mam zamrożone truskawki) na jogurcie.
I też mi smutno.Bo kocham tę Paskudę moją
Milibili...nie mam zajęć z tym doktorem ale wszystko przede mną- jak mnie po sesji nie wywalą
Kochane moje dziewczynki idę się chyba położyć bo naprawdę jak sobie pomyślę ile Kamil energii włożył w ten projekt a przez jakiś idiotów co poprzecinali kable biedak mój się stresuje to normalnie szlag mnie trafia.
Zakupilam 14 października 2 pary rękawiczek na allegro- jedne żółte , drugie czerwone.Zaplacilam z góry. Paczke odebral moj mąż przy czym była płatność przy odbiorze. Czyli 2 razy zaplacone za te rekawiczki po czym sie okazalo ze sa to dwie identyczne pary. Odeslalam jedna żadając wymiany i zwrotu kasy (za jedna paczke) Dzwonilam do kolesia nie wiem ile razy, pisalam maile i nic. Dopiero jak postraszylam policja wczoraj to dzis dostalam paczke kurierem. I za te moja cierpliwosc, za te nerwy dupek mi dal negatywa
co za dupek może mu tam jakąs mafie podesłać???
i że niby ja rozpieszczam męza????
ale w sumie dziś na obiadek cannelloni a na deser budyń z rodzynkami

Cytat:
Hej, wpadlam by zameldowac swoja nieobecnosc w najblizszym czasie.... Jestem totalnie rozstrojona Siedziac sobie w aucie na pakingu samochod parkowal obok mnie i we mnie uderzył.... Tym razem ucierpiał prawy przód. Facet zostal tak z******* najpierw nie moglam uwierzyc ze znow mi sie to przytrafilo-nerwy puscily a potem nei moglam sluchac tych jego ******* typu ze to nic, male drasniecie etc (przeciez jestem mloda i do tego kobieta! i sie nei znam) W koncu gdy podjechalismy do mechanika na wycene gdy uslyszal ile to male "drasniecie" kosztuje, zbladl i juz nie chcial placic gotowka za szkode tylko stwierdzil ze niech jego ubezpieczyciel zaplaci.
Mam kupe nauki, brak sil i checi i prosze o namiar do jakies czarodziejki zeby sciagnela ze mnie ten zly urok bo inaczej juz nie moge tego nazwac. W ogole jestem dalej zdenerwowana i wszystko jest do du**

kurcze to naprawde kiepsko posyłam buziaka i próbuję odczarować, może przeslemy ten zły urok na tego gościa z allegro co wkurzył na maksa Izke???:czarodziej :

Cytat:
To sie nazywa pobudka

W rzeczy samej Agatko

Iza na pocieszenie. Jak tam sprawa budowy meza? Wiem, co to znaczy jak facet wklada w pace serce a jacys idoici nieznajacy sie na fachu robia knoty A facetem na allegro sie nie przejmuj, a Ty komentarz mu wstawilas?

OOOOO to bedzie imprezac

Jej Soffi ja tez bym byla wkurzona iloscia "stluczek". Odsapnij troszke ale wroc do nas pamietaj "to tylko auto"

i teraz już nikt nie pomyli pączków z paczką
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 10:33   #2377
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mąż mi wrócił o północy z roboty. Jakaś masakra totalna. Przyjechał autem służbowym. A dziś rano jechał do pracy i co?? Obudził mnie telefonem że mam go poprowadzić : jak GPS. Na poczatku sądziłam żę mi się to przyśniło i odłożyłam słuchawkę (jakoś nie bylam do końca przytomna o 5.30)ale zadzwonił jeszcze raz. I tak oto tym sposobem trafił na Gądowiankę na czas. Ale myślałam że go ubiję

Tak poza tym pomódlmy sie za Kasieńkę- idzie dziś na special fitness tzw body space Mam nadzieję że ducha nie wyzionie
Za pączka podziękuję bo zjadłam nutellowiec- pierońsko to słodkie i w sumie wolę coś zdecydowanie lżejszego
Stary 2009-01-21, 12:39   #2378
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
ale w sumie dziś na obiadek cannelloni
Ło matko a co to takiego?

Cytat:
Tak poza tym pomódlmy sie za Kasieńkę- idzie dziś na special fitness tzw body space Mam nadzieję że ducha nie wyzionie
O zobacz jaki małpiszon. Nic się nie chwaliła, że ćwiczyć zaczyna.
Uwielbiam tego typu ćwiczenia, więc będę jej kibicować
Stary 2009-01-21, 13:40   #2379
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
kasieńko - uwielbiam Cie czytac
potrafisz rozbawić
dziekowac
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Kasienka bo ja to mam pecha bo w innej strefie czasowej mieszkam cala godzina roznicy
hehehehhehhehehe- to fakt
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
apel do Kasicy czarownicy!!! Prosze nie zabijać bociana!!!

nie adres... inna date
słuszność masz w 100 %
Cytat:
jutro mamy w przedszkolu wielkie święto - Dzień Babci i Dziadka (to tak dla przypomnienia ) oczywiście przedstawienie, laurki i takie tam szmery-bajery
Ale impressska
Prosze tylko nie podrywać żadnego dziadka
Cytat:
Hej, wpadlam by zameldowac swoja nieobecnosc w najblizszym czasie....
Misiu nie smutkaj się
I nie uciekaj od nas, bo będziemy tęsknić i płakać za Tobą!!!
Czekamy na Twój powrót pysiu
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Jesteś księgową?Hmm...normalnie zazdraszczam strasznie chciałabym dostać pracę w księgowości. Przecież ten nieszczęsny kurs, to też z tej dziedziny.
Pysiu napisałam "księgową" , bo właśnie zajmuję się porządkowaniem mojego dziada firmowych papierów.
Mają tam taki burdel, <większy niż u Widget>, że nie wiem w co ręce włożyć.
Urząd skarbowy chyba by się popłakał jakby był tam na kontroli
Zatem jestem Samozwańczą Księgową Katarzyną jakby nie było i nie masz czego mi zazdrościć w tym sprzątaniu
Cytat:
hehehehhehe
od razu lepiej
Cytat:
Za pączka podziękuję bo zjadłam nutellowiec- pierońsko to słodkie i w sumie wolę coś zdecydowanie lżejszego
Aleś teraz wymyśliła
hehehehe
Owszem idę i dziołszki trzymcie kciukaski, bo padnę chyba na pysk tam

Gosiulku to mój first time, pochwalę się jutro <o ile przeżyję> jak było.
A zaraz robociznę kończę i dawaj na Breslau

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 13:43   #2380
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mąż mi wrócił o północy z roboty. Jakaś masakra totalna. Przyjechał autem służbowym. A dziś rano jechał do pracy i co?? Obudził mnie telefonem że mam go poprowadzić : jak GPS. Na poczatku sądziłam żę mi się to przyśniło i odłożyłam słuchawkę (jakoś nie bylam do końca przytomna o 5.30)ale zadzwonił jeszcze raz. I tak oto tym sposobem trafił na Gądowiankę na czas. Ale myślałam że go ubiję

3mamy kciuki

Cytat:
Ło matko a co to takiego?

Uwielbiam tego typu ćwiczenia, więc będę jej kibicować
takie grube rurki makaronowe, które się nadziewa do środka (w środku jakiś farsz, na zewnątrz rura makaronowa) i zapiekane
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-01-21, 14:08   #2381
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Jak to Kasica napisała ja też robocizne kończę i spadam na zakupki (jedzeniowe) a później do babci a wieczorkiem na basenik.
Cytat:
Pysiu napisałam "księgową" , bo właśnie zajmuję się porządkowaniem mojego dziada firmowych papierów.
Mają tam taki burdel, <większy niż u Widget>, że nie wiem w co ręce włożyć.
Urząd skarbowy chyba by się popłakał jakby był tam na kontroli
Zatem jestem Samozwańczą Księgową Katarzyną jakby nie było i nie masz czego mi zazdrościć w tym sprzątaniu
Hahahaha dobre, w takim razie nie zazdroszczę tej księgowości.

Cwiczenia przeżyjesz...trzymam kciuki

Cytat:
takie grube rurki makaronowe, które się nadziewa do środka (w środku jakiś farsz, na zewnątrz rura makaronowa) i zapiekane
Hmm...brzmi fajnie może też bym takie cudo zrobiła
Stary 2009-01-21, 18:36   #2382
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Owszem idę i dziołszki trzymcie kciukaski, bo padnę chyba na pysk tam
A zaraz robociznę kończę i dawaj na Breslau
mówisz i masz

Kochane muszę się Wam pochwalić - będę miała synka : jupi:
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:50   #2383
Milibili
Zadomowienie

Cytat:

Najważniejsze że nie była to groźna sytuacja... ale nie dziwie Ci się, że jesteś roztrzesiona. Facet zachował się jak kretyn, dobrze, że pojechaliście do mechanika! Trzymaj się słoneczko!

Cytat:
Ja nic nie piłam i też zastanawiałam się jakie są te paczki z dziurką

A tak poza tym nie wiem kiedy mój mąż wróci Dziś oddanie budowy, wyszły jakieś wałki i ciągle walczy. Przez telefon czułam że ma dołek. Dlatego zrobiłam dla niego słodkie co nieco https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163595

A oprócz tego by było zdrowiej koktajl truskawkowy (mam zamrożone truskawki) na jogurcie.
I też mi smutno.Bo kocham tę Paskudę moją
Milibili...nie mam zajęć z tym doktorem ale wszystko przede mną- jak mnie po sesji nie wywalą
Od września ten dr to moja rodzina i tak zastanawialam się jaki jest dla studentów bo w bezpośrednich kontaktach wydaje się lekko zakręcony

Przykro mi z powodu Kamila, niestety tak czesto jest w pracy której efekt zależy od wielu osób. Nawet najzdolniejszy i najbardziej pracowity człowiek nie może się zabezpieczyć przed tym, że efekt jego ciężkiej pracy "spartoli" ktoś nieodpowiedzialny.

Oby się wszytsko poukładało!

Allegro się nie przejmuj... wystaw mu negatyw w którym opiszesz sytuację

Cytat:
Cześć! Jestem niedobra...zjadłam właśnie trzy rogaliki, został mi jeden mogę którejś oddać inaczej wszamie go po południu
Wczoraj był super wieczór nie poszliśmy z mężem na żadne sporty, całe popołudnie spędziliśmy razem. Uwielbiam takie popołudnia, normalnie czułam się jak w wolny weekend. Jedynie spagetti, do którego mąż wsypał chyba z pół paczki chili psuje mi wczorajszą wizję, ale co tam...jakoś zjadłam

A dlaczemu?
Nie mam pojęcia dziś było trochę lepiej ale i tak jakieś głupoty mi się sniły ale nie tak makabryczne...

Spgetti uwieeeelbiam!!!!

Cytat:
3mamy kciuki

Brzmi świetnie może jakiś przepis?

Jak się czujesz kochana???

Malutka gratulacje!

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:58   #2384
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć

narazie tylko tyle mego słowa

do później

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:18   #2385
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Malutka gratuluję!!! Czyli jednak nie fasolka a orzeszek Ja też bym chciała pierwszego synka
Jestem zła mój Kamil ma się uczyć a śpi i nie chce wstać. A potem zwali na mnie że nie zaliczył bo ja go nie obudziłam. Bo cokolwiek złego się u nas dzieje winna jestem ja. Czasem zastanawiam się czy te lasy tropikalne nie są wycinane z mojego powodu a dziura ozonowa nie powieksza się wraz z każdym moim kichnięciem.
Kurcze mógłby sobie wziąć wolne ale On myśli że budowa się bez niego zawali (zawsze tak przejmuje się pracą). No tak ale kazał mi zrobić za siebie sprawozdanie o "asymetrycznych kanałach binarnych". Tłumaczę mu skąd mam wiedzieć jak się do tego zabrać skoro nie wiem totalnie o co chodzi... Z notatek rozumiem tylko słowa " i, oraz, albo, lub"A on do mnie- nie martw się połowa mojego roku wie tyle co Ty.
Jaaasne porównywać chemika z informatykiem.
Raz już mu testowałam programy do odczytywania tekstu oraz typu wirtualnych przewodników po stronach (np, Ikea ma swoją Anię). Dostał piątki a facet stwierdził że Kamil genialnie wczuł się w rolę laika

Cytat:
cześć

do później
Dzasta umarłam.
Stary 2009-01-21, 19:51   #2386
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
pazerniaku Ty zostawiłabyś z jednego dla koleżanki na jutro rano

Cytat:
Dziewczynki wstajemy, odkrywamy kołderki na raz ... dwa ... trzy ....! Ej a co Wy tam robicie? .
o tej godzienie byłam już w pracy

Cytat:
OOOOO to bedzie imprezac

oj była
ja chcę dwa

Cytat:
Ale impressska
Prosze tylko nie podrywać żadnego dziadka

Cytat:
uwielbiam

Cytat:
o proszę jednak będzie Dawidek

Cytat:
Dzasta umarłam.
no co fajnie kogoś rozbawić

Stary 2009-01-21, 20:56   #2387
agunia82
Zakorzenienie

Hejka laseczki

od razu z góry przepraszam za dłuższą nieobecność na wątku , ale po prostu nie miałam weny i siły ostatnio. Szef nadal szaleje, warunków nam nie zmienił więc szukam intensywnie nowej pracy. generalnie atmosfera w pracy na linii pracownicy- szef jest fatalna. Wyobraźcie sobie, że na 9 osób jakie firma zatrudnia 7 szuka nowej roboty... To chyba mówi samo za siebie.

Podczytywałam Was za to na bieżąco. Malutka piękny brzusio i gratuluję wieści że to będzie chłopczyk. Chociaż dobrze wiem, że tak samo byś się cieszyła na dziewczynkę Dbaj dalej o siebie i okruszka

Katarzinka wspaniałe wieści Moje gratulacje. No już tłoczno nam się robi od mamusiek Superowo

sofferko pamiętaj tylko, że po złym czasie zawsze nadchodzi dobry. To teraz sobie pomyśl, jaka szczęśliwa będziesz za jakiś czas, skoro teraz tyle nieszczęść. A to się musi wyrównać, bo natura zawsze dąży do równowagi Przetrzymaj, a słoneczko na pewno w końcu zza chmur wyjdzie i będziesz szaleć ze szczęścia

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 06:19   #2388
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć z kawusią. Normalnie dzisiaj jestem tak zaspana, że chyba głową w klawiaturę zaraz zaryję może w ciągu dnia przejdzie...Jutro biorę sobie wolne, w końcu trochę pośpię ale muszę też pomyśleć nad czyms na kolację. W sobotę pierwsza parapetówka dla mojej kofanej rodzinki, będzie 10 osób a ja kompletnie nie mam pojęcia czym ich nakarmić (coś treściwego bo sałatki już mam w głowie). Może jakieś pomysły??? Tylko żeby było krótko zwięźle i na temat bo w sobotę mam szkołę więc na długie stanie przy garach czasu brak (chociaż nawet gdybym miała czas to i tak wolałabym owo gotowanie jak najszybciej odpękać)
Wczoraj zrobiłam już blok
Cytat:
Kochane muszę się Wam pochwalić - będę miała synka
Gratki! Tatuś pewnie dumny jak paw

Cytat:
Ja też bym chciała pierwszego synka
Jestem zła mój Kamil ma się uczyć a śpi i nie chce wstać. A potem zwali na mnie że nie zaliczył bo ja go nie obudziłam. Bo cokolwiek złego się u nas dzieje winna jestem ja. Czasem zastanawiam się czy te lasy tropikalne nie są wycinane z mojego powodu a dziura ozonowa nie powieksza się wraz z każdym moim kichnięciem.
Kurcze mógłby sobie wziąć wolne ale On myśli że budowa się bez niego zawali (zawsze tak przejmuje się pracą). No tak ale kazał mi zrobić za siebie sprawozdanie o "asymetrycznych kanałach binarnych". Tłumaczę mu skąd mam wiedzieć jak się do tego zabrać skoro nie wiem totalnie o co chodzi... Z notatek rozumiem tylko słowa " i, oraz, albo, lub"A on do mnie- nie martw się połowa mojego roku wie tyle co Ty.
Raz już mu testowałam programy do odczytywania tekstu oraz typu wirtualnych przewodników po stronach (np, Ikea ma swoją Anię). Dostał piątki a facet stwierdził że Kamil genialnie wczuł się w rolę laika
A ja chciałabym dziewczynkę.

Izulina małpiszonie, więc to wszystko co się dzieje na świecie to przez Ciebie
Tak na serio to nie przejmuj się, mąż ma dużo na głowie to i Tobie się dostaje. Jak zrobisz mu jeszcze kilka sprawozdań to może się okaże, że z Ciebie również informatyk

Cytat:
pazerniaku Ty zostawiłabyś z jednego dla koleżanki na jutro rano
Ups...już go wszamałam

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

od razu z góry przepraszam za dłuższą nieobecność na wątku , ale po prostu nie miałam weny i siły ostatnio. Szef nadal szaleje, warunków nam nie zmienił więc szukam intensywnie nowej pracy. generalnie atmosfera w pracy na linii pracownicy- szef jest fatalna. Wyobraźcie sobie, że na 9 osób jakie firma zatrudnia 7 szuka nowej roboty... To chyba mówi samo za siebie.
Ojej to nie za dobrze tak szczerze to myślałam, że szef się przed Wami ugnie, skoro tyle osób mu się postawiło. Mam nadzieję, że znajdziesz coś nowego, może nawet bardziej interesującego.
Stary 2009-01-22, 06:32   #2389
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć
Cytat:
Cześć z kawusią. Normalnie dzisiaj jestem tak zaspana, że chyba głową w klawiaturę zaraz zaryję może w ciągu dnia przejdzie...Jutro biorę sobie wolne, w końcu trochę pośpię ale muszę też pomyśleć nad czyms na kolację. W sobotę pierwsza parapetówka dla mojej kofanej rodzinki, będzie 10 osób a ja kompletnie nie mam pojęcia czym ich nakarmić (coś treściwego bo sałatki już mam w głowie). Może jakieś pomysły??? Tylko żeby było krótko zwięźle i na temat bo w sobotę mam szkołę więc na długie stanie przy garach czasu brak (chociaż nawet gdybym miała czas to i tak wolałabym owo gotowanie jak najszybciej odpękać)
może coś z tych pomysłów na obiad ja ostatnio robiłam dla gości roladki schabowe i rybę w sosie, dobre było, no i bardzo szybko się robi

Cytat:
A ja chciałabym dziewczynkę.
ja też

Cytat:
Ups...już go wszamałam
i co ja mam teraz zjeść na śniadanko

a tak w ogóle to co tu tak wieczorami pusto dziewczyny hop hop... bazgrać bazgrać, bo Dzasta lubi Was czytać

co myślicie o tej sukience?? oczywiście na zdjęciu ja http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1232475849

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-01-22 o 06:43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 07:14   #2390
agunia82
Zakorzenienie

Gosiu a no niestety, wczoraj się dowiedzialam że to jego stała taktyka takie robienie ludzi w konia.... Trudno, jego strata, to jemu firma będzie źle funkcjonowała, a dla mnie to tylko kolejna pozycja w CV

A co do obiadu, to podawałam tu jakiś czas temu przepis na łososia w sosie. Robi się naprawdę błyskawicznie, około 40 min (licząc czas pieczenia łososia ), dużo się przy tym nie narobisz i jest pychaaaaaaaaaaaaaa

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-01-22 o 11:14
Stary 2009-01-22, 08:43   #2391
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
mówisz i masz

to super!!! Gratulacje

u mnie wczoraj pokazal nam tylek... dobre i tyle

ale jakie to cudowne uczucie zobaczyc juz 3 cm czloweczka ktoremu bije serduszko i macha slodko lapkami... normalnie nie do uwierzenia ze tam cos takiego siedzi i ja go nawet nie czuje a wierci sie masakrycznie
to po prostu CUD natury - dziecko
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 08:57   #2392
katarzinka
Wtajemniczenie

Talking Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

cześć Wam
no normalnie pisze już do Was drugi raz, bo mi wcześniej "wystąpił nieoczekiwany błąd i blablabla" i sie zamknęło
choćby błedy były oczekiwane
Cytat:

już raz napisalam, siostrzyczko, ale piszę raz jeszcze GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

Allegro się nie przejmuj... wystaw mu negatyw w którym opiszesz sytuację

Nie mam pojęcia dziś było trochę lepiej ale i tak jakieś głupoty mi się sniły ale nie tak makabryczne...

Brzmi świetnie może jakiś przepis?

Jak się czujesz kochana???
co do alegro myslę, że masz rację

a co do snów - jak mi się jakiś czas temu snily ciągle straszne rzeczy to zaczęlam pić przed spaniem herbatke Vitaxa "na dobry sen'' czy "na dobranoc" jakoś tak i przeszło - to kompozycja ziół więc nie szkodzi a mnie pomogło - ja kupowałam w rossmannie - moze spróbuj

MIli kochana moja czuję się dobrze, jednak te kilka dni L4 przegonilo przeziębienie

a przepis - makaron kupujesz w sklepie (w marketach są na pewno) i robisz farsz jaki masz ochotę - na słodko, na ostro, z mięsem, z warzywami, z białym serem , potem nadziewasz rurki i zapiekasz w piekarniku do tego np lampka wina.
choc u mnie wina niet (mnie wcale nie jest przykro z tego powodu), za dwa lata bede mówić "mam na imie Kasia i juz dwa lata nie piję" - już nie piję ani kropli alkoholu od czasu jak zaczęliśmy się starac o dzidzię no i sylwester przy picolo był szalony

Cytat:
no to juz mam na kogo zrzucać wszsystkie winy a tak powaznie musisz sie chyba do tego przyzwyczaić i juz i będzie dobrze
a sprawko pewnie śmigniesz raz dwa

Cytat:

Katarzinka wspaniałe wieści Moje gratulacje. No już tłoczno nam się robi od mamusiek Superowo

sofferko pamiętaj tylko, że po złym czasie zawsze nadchodzi dobry. To teraz sobie pomyśl, jaka szczęśliwa będziesz za jakiś czas, skoro teraz tyle nieszczęść. A to się musi wyrównać, bo natura zawsze dąży do równowagi Przetrzymaj, a słoneczko na pewno w końcu zza chmur wyjdzie i będziesz szaleć ze szczęścia
dzięki
a ta firma to jakas katastrofa - to juz wole moich nieznośnych studentów
i masz rację w tym co napisalaś soffi

Cytat:
Gosiu a no niestety, wczoraj się dowiedzialam że to jego stała taktyka takie robienie rodzi w konia.... Trudno, jego strata, to jemu firma będzie źle funkcjonowała, a dla mnie to tylko kolejna pozycja w CV

A co do obiadu, to podawałam tu jakiś czas temu przepis na łososia w sosie. Robi się naprawdę błyskawicznie, około 40 min (licząc czas pieczenia łososia ), dużo się przy tym nie narobisz i jest pychaaaaaaaaaaaaaa
a przepis wrzucasz????

a my dzis mamy 2 miesiące od ślubu
a jutro chyba pójdziemy na ten bal - we trójkę tylko troszke mniej poszalejemy, ale maleństwo najważniejsze
buziaki dla kazdej z osobna i wszystkich razem
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-01-22, 09:12   #2393
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej gryzonie
Cytat:
mówisz i masz
Dziękuję za kciuki myszko
I Witamy w naszej społeczności już zupełnie oficjalnie: Dawidka
Cytat:
hahahahahahahahahhaha
no Izabelka dałaś do pieca nieźle z tym
uśmiałam się jak koń
a Kamila grabiami lej jak jest niegrzeczny- to moja rada
i juz Ci mówiłam, że Ty to Mózg jesteś ja przy Tobie jestem Pinki
Może w dziedzinach bankowości jesteś równie dobra co z informatyki??
Potrzebuję pomocy przy pisaniu pracy zgłaszasz się na ochotniczkę ?
Cytat:
może coś z tych pomysłów na obiad ja ostatnio robiłam dla gości roladki schabowe i rybę w sosie, dobre było, no i bardzo szybko się robi

a tak w ogóle to co tu tak wieczorami pusto dziewczyny hop hop... bazgrać bazgrać, bo Dzasta lubi Was czytać

co myślicie o tej sukience?? oczywiście na zdjęciu ja http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1232475849
Ad.1- ja jakiś jeden pomysł na obiad kiedyż kupiłam i zrobiliśmy go domu wg przepisu na opakowaniu, to była jakaś pierś kurczaka w śmietanie czy coś takiego!
Obrzydlistwo więcej nic nie próbowałam
Ad.2- ja wieczorami muszę nieco pomolestować mego męża, bo później mi płacze że wolę wizaż od niego <trzeba stwarzać pozory , że tak nie jest>
Ad.3- po 1- "bardzo ładna twarz"- umieram Dżasti- Izki tekst w porównaniu do tego co tu zobaczyłam to pryszczol no nie mogę się opanować
uffff... już mi lepiej
teraz do sedna sprawy- po 2- góra sukienki podoba mi się bardzo- fajny krój, na dole bez tego w kratke wygladaloby fajniej, ale nie jest zle!
Ze względu na Twój biuściorek proponuję dodać do tej sukienki pasek w talii- a będzie to wyglądało fenomenalnie
To taka moja drobna sugestia!
Aaaaa i do tego kozaczki na wysokim obcasie <patrząc na długość sukienki> lub mega wypasione botki i bedziesz czaderska
Swoją drogą to jesteś bardzo apetyczna- mniam

No nic dziołszki, czas opisać mój wczorajszy zabieg na Body Space.
A może to w następnym poście??
Mła

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-01-22, 09:23   #2394
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej gryzonie

Mła
pisaj pisaj, bo my tu juz czekamy niecierpliwie i chcemy wiedziec czy nasze kciuki pomogły
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-01-22, 09:25   #2395
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

a przepis wrzucasz????
no już tu raz podawałam Mogę wrzucić raz jeszcze, ale to późnym wieczorkiem, bo dzisiaj mam dzień very, very busy

Stary 2009-01-22, 09:38   #2396
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
i co ja mam teraz zjeść na śniadanko

No, może chociaż nie wiem...mam pustkę w głowie, popatrzę dzisiaj na te przepisy.
Nie pocieszę Cię bo zjadłam również swoje dzisiajsze kanapki, mogę Ci dać banana.
Sukienka hmm...czy to na jakąś okazję? Tak ogólnie to bardzo grzeczniutka, myślę, że buty na wysokim obcasie zrobiłyby dużo dobrego i może jeszcze kabaretki...
Cytat:
Gosiu a no niestety, wczoraj się dowiedzialam że to jego stała taktyka takie robienie rodzi w konia.... Trudno, jego strata, to jemu firma będzie źle funkcjonowała, a dla mnie to tylko kolejna pozycja w CV

Dobrze, że tak do tej pracy podchodzisz. Jesteś młoda, zawsze coś znajdziesz. A szef...niech się wypcha sianem.

Za radę dziękuję, ale...nie lubię łososia

Cytat:
choc u mnie wina niet (mnie wcale nie jest przykro z tego powodu), za dwa lata bede mówić "mam na imie Kasia i juz dwa lata nie piję" - już nie piję ani kropli alkoholu od czasu jak zaczęliśmy się starac o dzidzię no i sylwester przy picolo był szalony

a jutro chyba pójdziemy na ten bal - we trójkę tylko troszke mniej poszalejemy, ale maleństwo najważniejsze
buziaki dla kazdej z osobna i wszystkich razem
Ło matko. Dal mnie to będzie udręka. Uwielbiam piwo, wino zresztą też. Nie wypicie niczego przez tyle czasu (tylko nie myślcie że alkoholik ze mnie

A na balu bawcie się dobrze

Cytat:
Kacha czekam na ten opis. Wczoraj jak sobie pływałam to nawet pomyślałam " Jak tam Kacha swoje katorgi znosi"
Stary 2009-01-22, 09:39   #2397
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
no już tu raz podawałam Mogę wrzucić raz jeszcze, ale to późnym wieczorkiem, bo dzisiaj mam dzień very, very busy
musiałam przeoczyć
ewentualnie, żeby sie nie powtarzać wyslij mi na priva chyba ze znajde wczesniej gdzies na wizazu

ja ide do kuchni, dalej rozpieszczam męża - dziś cebulaki z serem - takie pierożki nadziewane boczkiem i zapiekane z serem
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-01-22, 09:44   #2398
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
super wiadomość

A tak poza tym, to cześć Kochane , miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 09:44   #2399
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
pisaj pisaj, bo my tu juz czekamy niecierpliwie i chcemy wiedziec czy nasze kciuki pomogły
Naturlich, że pomogły
Powiem tak: było naprawdę fajnie
Pojechałam tam z moją koleżanka z pracy. Kierownikiem jest tam taki bardzo fajny <i przystojny> facet i pracuje z młodą dziołchą- też bardzo fajną.
Bardzo miła i sympatyczna obsługa i przede wszystkim bardzo profesjonalna.
Wiedzą o czym mówią i biegają koło Ciebie jak muchy
Sam zabieg bardzo sympatyczny <pomimo tego, że męczący> narazie nie było tak ciężko- bo to 1 raz i nie wolno się forsować.
Ja mam astmę co jest przeciwwskazaniem i pilnowali mnie czy się dobrze czułam oddechowo- ale było wszystko ok.
Od razu zakupiłyśmy karnet na 10 wejsc- 175 zł.
Jesteśmy umówione na jutro i cały przyszły tydzień <codziennie>.
Żeby były lepsze efekty <wygładzania lub jak kto woli modelowania sylwetki> najlepiej byłoby stosować dietę.
Czyli zero słodkości i fast foodów
Ech... jakie to życie jest ciężkie

Narazie mogę tylko powiedzieć, że nie mam zakwasów, bolą mnie tylko ramiona- od trzymania rąk w powietrzu przez 30 min.
I małżonek mój zauważył wczoraj <gładząc Kasi pośladek >, że mam gładszą skóre tak jakby.
No nie wiem czy to prawda- też miałam takie wrażenie... nie ma co się podniecać.
Zobaczymy co będzie dalej

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-01-22, 09:59   #2400
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Melduje się

Cytat:
cześć

do później
Ja też z rana nigdy nie wiem o czym pisać

Cytat:
Napisane przez malutka_24
mówisz i masz
Fantastyczna wiadomość .

Cytat:

o tej godzienie byłam już w pracy
Zwracam honor

Cytat:
Naturlich, że pomogły
Powiem tak: było naprawdę fajnie
Pojechałam tam z moją koleżanka z pracy. Kierownikiem jest tam taki bardzo fajny <i przystojny> facet i pracuje z młodą dziołchą- też bardzo fajną.
Bardzo miła i sympatyczna obsługa i przede wszystkim bardzo profesjonalna.
Wiedzą o czym mówią i biegają koło Ciebie jak muchy
Sam zabieg bardzo sympatyczny <pomimo tego, że męczący> narazie nie było tak ciężko- bo to 1 raz i nie wolno się forsować.
Ja mam astmę co jest przeciwwskazaniem i pilnowali mnie czy się dobrze czułam oddechowo- ale było wszystko ok.
Od razu zakupiłyśmy karnet na 10 wejsc- 175 zł.
Jesteśmy umówione na jutro i cały przyszły tydzień <codziennie>.
Żeby były lepsze efekty <wygładzania lub jak kto woli modelowania sylwetki> najlepiej byłoby stosować dietę.
Czyli zero słodkości i fast foodów
Ech... jakie to życie jest ciężkie
Kasia a gdzie byłam na tym Body Space?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości