|
|
#1111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Dla mnie zupełnie zbędne
|
|
#1112 |
|
Rozeznanie
|
Helou
Imprezowo- (sobota) miziankowy (niedziela) weekend Kurczę, kocham tego mojego TŻta Ale cisza ![]() Kasiu, gratuluje egzaminu no i premii tez!! Butter, szkoda że nie wypaliły weekendowe plany rozrywkowe, ale przynajmniej już bardzo bardzo niedlugo, jak rozumiem, bedziecie sie mogli cieszyc nowiutka sliczna sypialnia marzeń Ale pedant z Twojego TŻ, jednak też trochę potrafi Tobą drygować ![]() Miśku, jesteście już z powrotem u siebie? Mam nadzieję że naładowaliście baterie i doprowadziliście się do stanu używalności ![]() Twin, jak Ci poszedł egzamin? Trzymałam kciuki ![]() Asiuk, jesteś już ciocią? Haniaaaa, jesteś wreszcie? Pokazuj natychmiast (no, może być jutro) zdjęcia!
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
ja umieram. coś mnie dopadło i nie wiem jak jutro pójdę do pracy. słabo mi na samą myśl
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Zaro, niestety ciocią jeszcze nie jestem
Oglądałam właśnie "Katyń". Poruszający. Mąż przygotowuje mi kąpiel, a więc żegnam się z Wami. Do jutra!
|
|
|
|
#1115 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki,
jestem dziś znowu w pracy, choć się strasznie rozleniwiłam i bardzo mi się nie chciało wstawać rano. No ale nie jest tak źle, bo przez cały tydzień nie ma naszych szefów, więc generalnie nie zamierzam się przepracowywać i przemęczać, będę robić powoli swoje. A przynajmniej nie będzie jakichś akcji typu zryw, bo coś trzeba zrobić na wczoraj. Chyba już jestem zdrowa, biorę jeszcze antybiotyk i skończyły mi się tabletki ochronne. Nie wiem, czy jest sens jeszcze coś kupować na 3 dni brania antybiotyku |
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry poniedziałkowo
![]() Miałam fajny weekend
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zadomowienie
|
Dorinko ciesze sie ze weekend udany
Znacyz sie bylo miziankowo?? ![]() Edit: Kurde dziewczyny a ja mam dylemat.. Musze w imieniu Tz zlozyc sprawozdanie do sadu, bo jak on byl to akuirat przenosili ten oddzial gdzie indziej i nie mogl sam zlozyc. Mam wszystko zostawione ale potrzebuje sygnature akt. I zbey to zalatwic potrzebuje sie zwolnic troche jakies 2 godz wczesniej/ Bo po pracy to juz bedzie tam zamkniete. No i nie wiem czy gadac szefowej o tym/znaczy sie powiedziec jej prawde czemu potrzebuje sie zwolnic, czy lepiej podac jakis inny powod. Wiem ze to glupie ale juz sama nie wiem Po prostu jakies 2 tyg temu potrzebowalam 2 dni urlopu, choc uprzedzilam o tym prawie miesiac wczesniej bo musialam z mama na zabieg jechac /ale to byly 2 dni nie pod rzad/. A teraz znowu musze Tztowi zalatwic, no ale nikt inny tego nie zrobi ![]() Sory ze wam truje, ale powiedzcie co myslicie o tym
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Impreza imieninowa u siostry Tża z bardzo fajnymi znajomymi, później po północy wymknęliśmy się na 3 godziny do klubu, potańczyliśmy sobie
Anitko ja bym powiedziała, że sprawy urzędowe, bez wdawania sie w szczegóły....Ja taka jestem, że nie lubię się nikomu zbytnio opowiadać, a informacja że musisz jechać do urzędu czy sądu powinna wystarczyć.... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-26 o 09:07 |
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym tak zrobiła, powiedziałabym, że mam do załatwienia sprawy urzędowe pilne i że po pracy będzie już zamknięte.
|
|
|
|
#1122 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Brakowalo mi Was dziewuszki |
||
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Anitko ja bym tak samo zrobiła Dzisiaj jest 8 dzień SB.Zeszło ze mnie 3,5 Kg (wiem, że to tylko na początku.Nie popadam w euforię , bo trzeba będzie to utrzymać, ale i tak się cieszę Wczoraj mama upiekła ciasto murzynka z polewą (uwielbiam go) i już myślałam, że nie dam rady, ale wzięłam parę kawałków dla Tżta i jak przyniosłam, to powiedziałam, że ma to zjeść natychmiast, bo jak nie, to ja to zjem. Udało mi się.Nie skusiłam się )
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak trzymaj, zobaczysz że do 5 kg zejdziesz na I FAZIE Sukcesy motywują
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was się zna na materacach? Możecie coś polecić? Bo właśnie wybieramy z TŻ materac i nie umiemy żadnej decyzji podjąć
|
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
Cześć.
Gosiu O rany, gratuluje Dieta niełatwa, ale ważne że skuteczna. Super!Butter, co to znaczy że nie umiecie podjac decyzji? Ogladaliscie juz materace i nie mozecie sie zdecydowac? Przeczytaj sobie jakis artykuł, np http://meble-sosnowe.poznan.pl/index...d=15&Itemid=39
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Tzn, ze oglądaliśmy różne i nie wiem, który będzie dobry. Bo są różne rodzaje - piankowe, spręzynowe...a sprężynowe bonelowe i kieszeniowe i co?
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Rozeznanie
|
http://www.najlepszematerace.pl/
Doczytałam tu, że, cytuję, w przypadku korzystania ze wspólnego materaca przez 2 osoby najlepiej wybrać materac kieszeniowy albo lateksowy, na których obciążenie rozkłada się w sposób punktowy, nie powodując przenoszenia ruchów drugiej osoby na materacu. Faktycznie można się pogubić jak tak czytam
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ Dziewczynki
Wróciłam......nie zabieram sie nawet za czytanie, 30 stron to przesada .Co u Was..jakieś zmiany??? Zaro...zdjęcia będą na bank tylko nie wiem kiedy...muszę najpierw wyskoczyc do znajomych z "pendraivem". My wzielismy swoj aparat..ale bez ladowarki do baterii ..tak więc swoich zdjęć mamy zero
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ogólnie jest o.k , ale jak mi strasznie zapachnie coś dobrego, to mnie skręca. Chcę I fazę przejść bez odstępstw Cytat:
|
|||
|
|
|
#1135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to znaczna różnica w wadze? ![]() Cytat:
3 wpadły mi w oko...pojadę je dziś pouciskać i sprawdzić. Jak któryś będzie ok, to go po prostu kupię i już nie będę szukać ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1136 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale fajnie że juz jestes Tzn Ty pewnie cieszysz sie mniej To zamiast zdjec poki co poprosze dlugiego posta ze szczegolami!Cytat:
![]() Cytat:
Mnie skreca jak cos dobrego zapachnie nawet jak nie jestem na diecie. To chyba chorobliwe
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Jak było.... opowiadaj najpierw Ty
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Haniu
![]() Pewnie się wyszalałaś. Ja też kiedyś wzięłam aparat na wesele z rozładowaną baterią (oczywiście ładowarka w domu została)
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, Dziewczyny, przepraszam, że jestem taka monotematyczna...ale próbuję się czgoś dowiedzieć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

Dla mnie zupełnie zbędne

Ale pedant z Twojego TŻ, jednak też trochę potrafi Tobą drygować

Po prostu jakies 2 tyg temu potrzebowalam 2 dni urlopu, choc uprzedzilam o tym prawie miesiac wczesniej bo musialam z mama na zabieg jechac /ale to byly 2 dni nie pod rzad/. 

i co?