|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Madlen, a bierzesz teraz tabsy? EDIT: Dori, trzymaj się, miłego weekendu
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-23 o 16:27 |
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Nie biorę, ale w lutym idę do gin. Własnie w tej sprawie..
A przytyć to ja bym chciała...tak z 5 kg nawet:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiesz, obawiam się, że lekarz nie przepisze Ci tabsów, skoro niewiele się ruszasz...w ulotce jest nawet napisane, że jak się ma np. złamaną nogę i jest się unieruchomionych, to wtedy trzeba się kontaktować z lekarzem, albo robić przerwę. Ale może mi się tylko tak zdaje - wiadomo, najlepiej spytać gina
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Na wózku jeżdże poza domem, w domu o kulach ale nie obciążam jednej nogi także ona jest dużo bardziej unieruchomiona. Także wiem, że może być problem, i cóż najwyżej trzeba się będzie z tym pogodzić, w końcu nic na siłę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Ale są jeszcze spiralki... z tym ma się spokój na dłużej. Do 5 lat.
|
|
|
|
#1086 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lekarz powie na pewno wszystko co chcesz wiedziec. Cytat:
Ja ostatnio nie znalazlam czasu na fryzjera i - o matko- sama sobie podcielam troszke grzywke... Ale to ostatni raz bo wstyd... A spiralki moga byc uzywane przez kobiety ktore nie rodzily? Moze to troche naiwne pytanie bo juz tyle rozmow o tym bylo.. ale nie wiem
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam Dziewczyny, miłego weekendu
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-23 o 17:06 |
|
|
|
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
Wzajemnie, milego weekendu
I duzo odpoczynku, papa
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przyszłam pogadać a tu nikogo nie ma, łeeeee
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilę sprawdzić, czy się Nema odezwała
Ciekawe co oznaczało, to z ma zostać po pracy Mam nadzieję, że nic złego...Zaraz spadam na stepper, ale muszę poczekać bo strasznie się objadłam, na szczęście tylko rybką i surówką więc pewnie zaraz mi minie... Miśku kiedy wracacie do siebie? |
|
|
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Wpadam na chwilę, przywitać się
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
Dorinko, co do tabsów - ja bardzo przytylam odkąd jestem na nich. ALE... zastanawiam się czy to efekt hormonów czy może stabilizacji
Ogólnie zauważyłam tendencję, że jak jest w szczęśliwym związku to tyję Jednak mam zamiar z tym skończyć - od początku roku uaktywniłam się i już niedługo mam nadzieję wrócę do wymiarów, które lubię. Choć podjerzewam, że hormony też swoje robią, ale chyba raczej biust powiększają, nie dupsko-to mi urosło przez mojego TZ=stabilizację
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, widać, że weekend się zaczyna, bo puściutko...
My jednak nigdzie nie poszliśmy bo kumpel odwołał spotkanie. TŻ jest wymęczony, więc nawet nie mam serca go wyciągać gdzieś, żebyśmy jednak szli. Chociaż ochotę mam wielką...no nic, może jutro...
|
|
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
My dzisiaj też w domu. Nie mam ochoty wychodzić. Powinnam się uczyć, ale na to też nie mam ochoty
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Co to za kłótnie? ![]() Nieco Was poczytałam, ale chyba już zapomniałam, co chciałam napisać Ze mną szef też chce porozmawiać, nie wiem kiedy, ale jestem dobrej myśli. Powiedział mi wczoraj, że cieszy się ze wspólnej pracy ze mną ![]() Kiedyś coś wpsominał o "prawej ręce", nie chcę zapeszać. Nie jestem pewna, ile kasy teraz dostanę, bo i moją branżę dopadł kryzys, zwłaszcza jeśli chodzi o większe, dochodowe realizacje. I tak jestem zadowolona z miłej atmosfery i uznania, kasa jest na drugim miejscu. Brakuje mi energii i dobrego samopoczucia. Chciałabym popchnąć dyplom ku końcowi i zapisać się na jakiś aerobik. Poemi, mój były chłopak był ostatnio miesiąc w Indiach Ma mnóstwo fotek, jeden z uczestników załoźył bloga: http://www.windiach.blogspot.com/Mam z nim dobry kontakt, więc poopowiadał mi to i owo. Wiem, że na samotne kobiety raczej krzywo patrzą, a jak się podróżuje z facetem, to wszędzie trzeba mówić - dla własnego bezpieczeństwa - że to mąż ![]() Mój szef dziś odwoził swoją dziewczynę na lotnisko - leciała z przyjaciółką do RPA. Mają jeszcze zwiedzić dwa kraje (w 3 tygodnie): Zambię i Namibię. Co rok, albo i częściej, jeżdżą sobie po świecie. Ostatnio były na Kubie, wcześniej na Sri Lance. Wszystko organizują sobie same i podróżują tylko we dwójkę
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się baaardzo cieszę, że studia mam już za sobą Czasem myślę nad jakimiś studiami...ale w grę wchodzę jedynie podyplomowe max. dwuletnie.
|
|
|
|
|
#1097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
witajcie
znowu się kilka dni nie odzywałam:/ w czwartek czeka mnie ostatni egzamin (poprawka:P) i 2 tyg ferii A dzisiaj byłam z TŻ-em na shoppingu jestem taka zadowolona Kupiłam jeansy Levisy, kurtkę 'skórzaną' w Cubusie, 2 pary gaci w RE, stanik w La Senzie, 2 topy w RE i t-shirt w RE Na wiosnę potrzebuję jeszcze torebkę i baleriny![]() To miłego weekendu! Idę dalej w szafie sprzątać. |
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
Nie zwolniła mnie, jakieś zmiany w umowie, ale z tego co wiem polecą jeszcze jakieś osoby. Szczerze to brzydzi mnie to wszystko co sie dzieje wokół tej akcji.
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
wracamy w niedzielę, wykorzystamy jeszcze ten weekend, nie spieszy nam się. Dobrze nam tu, spokojnie, ja się tu regeneruję w spokoju, mój tż też tu lubi przyjeżdżać, więc nie jest źle.
Rozwaliłam ich wszystkich w scrabble dzisiaj ![]() Cytat:
dziś tata mi oznajmił, że najtańsze loty w ogóle są w marcu, więc chyba skoczymy na krótki urlopik z tż i odwiedzimy znajomych w Irlandii. Już się cieszę, chociaż bilety zarezerwuję dopiero w przyszłym tygodniu jak ustalę wszystko ze znajomymi i zagadam w pracy, czy będzie wolne. Ale bardzo lubię planować takie wyjazdy i wyjeżdżać też, więc bardzo się cieszę. |
|
|
|
|
#1101 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
zara, dziekuję za kciuki
gosia, bardziej kosztowo sie oplacało zapłacic wujkowi niz dorzucic do skladki. najwazniejsze ze moge jezdzic. Cytat:
w ogóle to się pomyliłam w poprzednim poście. yerba zawiera kofeine!! nie wiem skąd moje przekonanie ze nie, chyba przez to że działa teraz na mnie, kiedy już żadne napoje energetyzujące nie działają. po prostu piję i zasypiam. po yerbie mam inaczej i nie ma tego rozdygotania przy większej ilosci. Cytat:
Cytat:
nie mówię że to bardzo źle, ale bolesne... i znowu staniki do wymiany...Cytat:
|
||||
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać, że piłam yerbę jakiś czas temu. Dla mnie to ohydne paskudztwo
Zmykam spać. Dobrej nocy! |
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wczoraj zaliczyłam strasznie ciężki projekt siedziałam do 23:00 na uczelni, bałam się jak nie wiem ok 22:00 miałam kryzys(bo ten prof. to postrach uczelni) i mówię do TZ chodźmy już do domu ale on powiedział, że jak chcę to on powie, że ja się źle czułam i sam do niego pójdzie. i dobrze, że poszliśmy bo zaliczyliśmyna dodatek dostałam wypłatę+premię-nie wiem za co, ale się cieszę
|
#1104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja przed wejściem na egzamin w środę też chciałam uciekać, ale tż mnie powstrzymał i zdałam ))chociaż nie rozumiem osób które kreują sobie wizerunek takiego strasznego na uczelni. nie iwem czemu to ma służyć, lepiej się czuja jak obleją połowe roku? |
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej,hej
Cytat:
! Sama sobie musze chlapnac, bo jakies chorobsko mnie chyba trafilo.Rozchorowalam sie wczoraj znienacka, jak nutella zleciala mi z szafy prosto w herbate w ulubionym kubku. Wszystko rozwalilo sie w drobny mak, ja zalalam jasne spodnie owa herbata i zaraz sie rozchorowalam ![]() Cytat:
, bo malutko cie cos ostatnio Madzialenka, sliczna sukienka L_V i Svinecka nie wiem co powiedziec, ale nie musicie przecie ze soba gadac, ani reagowac na posty, nikt nie znika z watku Svinecka, a'propos ospy Twojego synka, to niestety wirus ospy moze wywolac polpasca, wlasnie u osoby ktora przechodzila ospe. I odwrotnie polpasiec moze wywolac ospe u osoby nie przechodzacej tej choroby, takze dobrze by bylo jakbys byla pod stala opieka lekarska. Kaska, super wiadomosc Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2009-01-24 o 12:21 |
||
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przypadku kłotni nie stoję za żadną z Was. Ale Lviątko nie pisz takim tonem. Fakt ciąza i okres to nie choroba. Ale i jedno i drugie może mocno dac po dupsku ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1107 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem w nie wskoczysz Cytat:
Ja jako, że oszczędzam i nie miałam kupować NIC w styczniu.Zrobiłam maluteńkie zakupy, bo chyba bym dostała gorączki. W New Yorkerze kupiłam śliczny błękitny sweterek za 19,95, koszulkę polo za 19,95 i mateczki (przecena z 22,95 na 3,95 )W CUBUSIE stanik za 19,90 (49,90) stringi za 9,90 (29,90), idę do kasy i patrzę, a tam wywieszka: Kupując 2 rzeczy trzecią (najtańszą z tych trzech) dostajesz GRATIS (no i wybrałam sobie jeszcze jedne stringi, których pierwotna cena była 29,90 przecenione na 9,90) ![]() Chyba promocje się powoli kończą...szkoda, że nie mogę wydać więcej kasy .Wydałam tylko 73,65, a wartość z metek, to 222,55.Zaoszczędziłam 148,90 Cytat:
Cytat:
Ja, tak jak pisałam, nigdy tam nie byłam.W liceum na geografię pisałam obszerny referat na ten temat i trochę się naczytałam Od czasów liceum minęło kupę czasu, a ja dalej pamiętam co tam napisałam ![]() Cytat:
Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-24 o 19:50 |
|||||
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szok...co tu taka cisza??
![]() Ja oczywiście cały weekend w domu, plany piwkowo-strojeniowe padły.. ale za to mamy położone panele, TŻ właśnie przykręca listwy podłogowe no i pół godziny temu kupiliśmy meble do sypialni. Także za niedługo będzie już spać w wygodnym, dużym wyrku... a ja będę musiała zrobić porządek w szafie i wszystko przenieść do garderoby... Ciekawe ile mi to zajmie ![]() TŻ powiedział, że walnie moje wszystkie rzeczy na moją stronę łóżka i nie pozwoli mi iść spać, póki tego nie uporządkuje, nie porozwieszam ich.
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-26 o 09:25 |
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U mnie dziś leniwie wyjątkowo, byliśmy z T. na kawie u moich rodziców. Coś mnie łapie. Mierzę właśnie gorączkę, mam coś ok 37,4 st. - niedużo, ale czuję się osłabiona Mam nadzieję, że jutro nie obudzę się umierająca, bo muszę jechać do pracy - kończymy projekt.Moja sister jeszcze nie rodzi, choć termin miała 21.01. Mam nadzieję, że dziś ją złapie ![]() Na kolację zrobimy sobie z TŻ tosty - niezdrowe, kaloryczne, ale co tam Choremu wszystko wolno ![]() Miłego wieczoru! |
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam
widze ze i u Was trwa zakupowe szalenstwo mnie tez dopadlo sle obkupilismy sie z Tztem i zaoszczedzilismy az 185 funtow o czym przekonalismy sie w domu jak zobaczylam metki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Ciekawe co oznaczało, to z ma zostać po pracy
Jednak mam zamiar z tym skończyć - od początku roku uaktywniłam się i już niedługo mam nadzieję wrócę do wymiarów, które lubię.

Nigdy tam nie byłam, ale kobieta nie jest tam dobrze traktowana
wczoraj zaliczyłam strasznie ciężki projekt