Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 14:28   #1771
elizka773
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Spoko, wątek już jest kultowy i sam się podtrzyma

Ale mam schize- cały czas patrzę ilu gości mamy na wątku... I rozkminiam czy to on czy nie
hhaah akurat jeden jest
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 14:29   #1772
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
hhaah akurat jeden jest
śledź jakiś

a co z resztą dziewczyn? ja się stresuje, przyłazić mi tu i mnie rozstresowywać rozmową
Stary 2009-02-06, 14:31   #1773
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
śledź jakiś

a co z resztą dziewczyn? ja się stresuje, przyłazić mi tu i mnie rozstresowywać rozmową

wlasnie nie wiadomo.niech Aelitka przychodzi bo ja przegonie i bede na 1 miejscu a nie chce tak perfidnie
o ktorej wychodzisz?
Stary 2009-02-06, 14:34   #1774
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie nie wiadomo.niech Aelitka przychodzi bo ja przegonie i bede na 1 miejscu a nie chce tak perfidnie
o ktorej wychodzisz?
ok. 16.10.... a z nim umówiłam się na 17... rany, brzuch mnie rozbolał

pamiętam piękne czasy, kiedy to ja byłam na pierwszym miejscu
oglądałaś może mam talent? pamiętasz Mateusza Ziółko?
ja właśnie słucham : http://www.youtube.com/watch?v=p22TS9ZXIlw
Stary 2009-02-06, 14:37   #1775
elizka773
Wtajemniczenie

Unhappy Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
ok. 16.10.... a z nim umówiłam się na 17... rany, brzuch mnie rozbolał

pamiętam piękne czasy, kiedy to ja byłam na pierwszym miejscu
oglądałaś może mam talent? pamiętasz Mateusza Ziółko?
ja właśnie słucham : http://www.youtube.com/watch?v=p22TS9ZXIlw
nie no az taki stres? masz gdzies wodeczke? raz dwa sie odstresujesz,jeszcze slowotok Ci sie wlaczy(a wtedy biada,oj biada)

ogladalam,pamietam i podoba mi sie
Stary 2009-02-06, 14:40   #1776
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
śledź jakiś

Nie stresuj sie! I nie zaluj sobie jak juz Go zobaczysz
Mateusz Ziółko

Szykuje nam sie nowy leader - Elizka

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 14:42   #1777
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Nie stresuj sie! I nie zaluj sobie jak juz Go zobaczysz
Mateusz Ziółko

Szykuje nam sie nowy leader - Elizka
nie kracz,nie kracz AELITKA do boju chodz tutaj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 14:45   #1778
luffka
Zakorzenienie

Dobra, dajcie mi kopa na szczęście i zmykam...
Trzymajcie kciuki
Stary 2009-02-06, 14:46   #1779
Biska
Zakorzenienie

Ja nic nie kracze

Luffka, zrobilas sie na bostwo?

Stary 2009-02-06, 14:47   #1780
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

luffka --> kciukamy i czekamy na relacje
Stary 2009-02-06, 14:48   #1781
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymajcie kciuki
dam Ci nawet batapowodzeni.g lowa w gorze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 14:49   #1782
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nic nie kracze

Luffka, zrobilas sie na bostwo?
Właśnie po raz osiemdziesiąty się przebrałam
Stary 2009-02-06, 14:49   #1783
Biska
Zakorzenienie

Czekamy na relacje!!!

Stary 2009-02-06, 14:51   #1784
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekamy na relacje!!!
No to idę...
Stary 2009-02-06, 15:00   #1785
najfajniejsza
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny
no, luffka, relacja zaraz po powrocie - jakby nie było, będzie dobrze
a ja już się idę robić na (u)bóstwo i na randkę z moim chłopem
zostanie mi sobota i niedziela na wykucie 160 stron, dam radę?

ja to chyba przez tę sesję spadnę na ostatnie miejsce w pisaniu postów.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 15:06   #1786
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry
Egzamin zdałam na 4 szok, ale jestem szczęśliwa, teraz to już tylko obrona i egzamin z angielskiego, ale to akurat pestka
Z TŻem wojna, bez komentarza. Mieliśmy dzisiaj imprezować, ale mam to w nosie, idę spać. Jaśnie pan i tak nie widzi swojej winy, ja go przepraszać nie będę, bo nie mam za co. Te piękne czasy minęły
Pozdrowienia dla faceta luffki, jak to czyta. Niech przeczyta ze dwa razy i zamiast się obrażać wyciągnie jakieś wnioski.

P.S. Mmam awizo na aparat! jadę odebrać po 17 póki co ładuję się pod kołderkę z książką (w końcu coś, co nie jest w kanonie lektur!!!!!! Pierwszy raz od 2,5 roku! Jeszcze nie wiem co, ale już nieobowiązkowe Cieszę się jak dziecię chociaż w sumie teraz to mnie ciągnie do klasyki ). Tak czy siak podejrzewam, że zasnę nie doczytawszy nawet pierwszej strony

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 15:07   #1787
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny
no, luffka, relacja zaraz po powrocie - jakby nie było, będzie dobrze
a ja już się idę robić na (u)bóstwo i na randkę z moim chłopem
zostanie mi sobota i niedziela na wykucie 160 stron, dam radę?

ja to chyba przez tę sesję spadnę na ostatnie miejsce w pisaniu postów.
Tez bym poszla na randke, ale musze o tym zapomniec
Udanej randki zycze
Pewnie, ze dasz rade wykuc!

Elizka, czemu milczysz?

Edit: Elizka znikla, chyba wystraszyla sie "tronu"

Justyna, gratuluje !!
Ja zaczelam "Christine" Kinga czytac, ale wydygalam i odlozylam ja przydalo by sie ja skonczyc

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-02-06 o 15:18
Stary 2009-02-06, 15:31   #1788
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry
Egzamin zdałam na 4 szok, ale jestem szczęśliwa, teraz to już tylko obrona i egzamin z angielskiego, ale to akurat pestka
Z TŻem wojna, bez komentarza. Mieliśmy dzisiaj imprezować, ale mam to w nosie, idę spać. Jaśnie pan i tak nie widzi swojej winy, ja go przepraszać nie będę, bo nie mam za co. Te piękne czasy minęły
Pozdrowienia dla faceta luffki, jak to czyta. Niech przeczyta ze dwa razy i zamiast się obrażać wyciągnie jakieś wnioski.

P.S. Mmam awizo na aparat! jadę odebrać po 17 póki co ładuję się pod kołderkę z książką (w końcu coś, co nie jest w kanonie lektur!!!!!! Pierwszy raz od 2,5 roku! Jeszcze nie wiem co, ale już nieobowiązkowe Cieszę się jak dziecię chociaż w sumie teraz to mnie ciągnie do klasyki ). Tak czy siak podejrzewam, że zasnę nie doczytawszy nawet pierwszej strony
i widzisz???gratulacje:jupi : takie zdolne jestesci i zawsze sobie poradzicie a sie stresujecie

co do TZ-ta hmmm moze pojdziesz sama?jak mu sie odmieni to dolaczy. albo kupuj browary i pijemy caly wieczor dzis na wizazu

ale mialas szczescie z tym aparatem.moj TZ nigdy nie chce wierzyc ze tak latwo mozna cos wylicytowac bo mowi ze jaki ktos ma w tym interes ze tak tanio sprzeda...

Cytat:
Tez bym poszla na randke, ale musze o tym zapomniec
Udanej randki zycze
Pewnie, ze dasz rade wykuc!

Elizka, czemu milczysz?

Edit: Elizka znikla, chyba wystraszyla sie "tronu"

Justyna, gratuluje !!
Ja zaczelam "Christine" Kinga czytac, ale wydygalam i odlozylam ja przydalo by sie ja skonczyc
ano wystraszylam sie.myslalam ze Aelitka nadrobi a tak na serio ogarnelam troche w pokoju

napisalam do TZ-ta smsa ze jest jakies mieszkanie do wynajecia(bo kiedys chcial i cos wspominal o tym) odpisal ze chyba narazie przeciez nie bedziemy razem mieszkac (fakt mowilam to mu niedawno) i ze on chce samochod kupic i wziasc pozyczke wiec nie bedzie go stac..spoko

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-06 o 15:33
Stary 2009-02-06, 15:41   #1789
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
i widzisz???gratulacje:jupi : takie zdolne jestesci i zawsze sobie poradzicie a sie stresujecie

co do TZ-ta hmmm moze pojdziesz sama?jak mu sie odmieni to dolaczy. albo kupuj browary i pijemy caly wieczor dzis na wizazu

ale mialas szczescie z tym aparatem.moj TZ nigdy nie chce wierzyc ze tak latwo mozna cos wylicytowac bo mowi ze jaki ktos ma w tym interes ze tak tanio sprzeda...
No sama byłam zaskoczona efektem egzaminu a imprezy (dwie) sobie odpuszczę, bo siły nie mam ani ochoty wychodzić z domu, mam ochotę się pobuczyć właśnie pod kołderką poza tym mam caaaaaaaaałą masę książek do nadrobienia. Dosłownie! Mało, że przez te lata mama cały czas kupowała ze Świata Książki (ja odpuściłam, bo i tak nie miałam na to czasu, teraz muszę znów zacząć zamawiać ), to jeszcze mam na kompie... niech sprawdzę... 392 książki z literatury współczesnej, tej takiej typowo rozrywkowej, do tego multum całe lektur, które gromadziłam na przestrzeni egzaminów z historii literatury, których nie przeczytałam, a chciałabym to zmienić
Właśnie, może piwko sobie zakupię, dobra myśl tylko jeszcze nie wiem, czy mam ochotę, jakaś taka śnięta jestem
Aparat zobaczymy czy był wart jak odbiorę ale facet ma 400 pozytywów prawie i ani jednego negatywa czy nawet neutrala, więc wierzę

W ogóle w nocy była katorga. Położyłam się po 2, budzik na 6, że jeszcze rano wstanę i przerobię pozostałe 5 tematów (no, właściwie to 10, ale z 5 nie miałam materiałów). Nie mogłam zasnąć do 3, bo w ZETce był Janusz Weiss i jego telefonu w nietypowych sprawach, a ja jak na złość akurat wszystko dobrze słyszałam, choć przeważnie wyłapuję co dwudzieste słowo. Przełknęłam to, już chcę usypiać, a tu... Wołoszański i "Sensacje XX wieku" myślałam, że przeleci, więc 45 minut mnie szlag trafiał, bo mi się nie chciało wstać i przełączyć. W końcu przełączyłam, to było jakieś łubudubu w Esce. Wkurzona do granic wyłączyłam radio (a śpię zawsze przy muzyce), budzik przestawiłam na 7 i usnęłam w mig wstałam prawie o 9 i nic nie przeczytałam

Stary 2009-02-06, 15:46   #1790
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
No sama byłam zaskoczona efektem egzaminu a imprezy (dwie) sobie odpuszczę, bo siły nie mam ani ochoty wychodzić z domu, mam ochotę się pobuczyć właśnie pod kołderką poza tym mam caaaaaaaaałą masę książek do nadrobienia. Dosłownie! Mało, że przez te lata mama cały czas kupowała ze Świata Książki (ja odpuściłam, bo i tak nie miałam na to czasu, teraz muszę znów zacząć zamawiać ), to jeszcze mam na kompie... niech sprawdzę... 392 książki z literatury współczesnej, tej takiej typowo rozrywkowej, do tego multum całe lektur, które gromadziłam na przestrzeni egzaminów z historii literatury, których nie przeczytałam, a chciałabym to zmienić
Właśnie, może piwko sobie zakupię, dobra myśl tylko jeszcze nie wiem, czy mam ochotę, jakaś taka śnięta jestem
Aparat zobaczymy czy był wart jak odbiorę ale facet ma 400 pozytywów prawie i ani jednego negatywa czy nawet neutrala, więc wierzę

W ogóle w nocy była katorga. Położyłam się po 2, budzik na 6, że jeszcze rano wstanę i przerobię pozostałe 5 tematów (no, właściwie to 10, ale z 5 nie miałam materiałów). Nie mogłam zasnąć do 3, bo w ZETce był Janusz Weiss i jego telefonu w nietypowych sprawach, a ja jak na złość akurat wszystko dobrze słyszałam, choć przeważnie wyłapuję co dwudzieste słowo. Przełknęłam to, już chcę usypiać, a tu... Wołoszański i "Sensacje XX wieku" myślałam, że przeleci, więc 45 minut mnie szlag trafiał, bo mi się nie chciało wstać i przełączyć. W końcu przełączyłam, to było jakieś łubudubu w Esce. Wkurzona do granic wyłączyłam radio (a śpię zawsze przy muzyce), budzik przestawiłam na 7 i usnęłam w mig wstałam prawie o 9 i nic nie przeczytałam

o moj boze to jak Ty sie jeszcze na nogach trzymasz? a co do ksiazek to uwielbiam czytac.sama bym dzisiaj posiedziala z ksiazka pod kolderka ale nie mam zadnych,nie bylam w bibliotece

to fakt.piwka moze nie pij bo zasniesz w moment bynajmniej ja tak mam

cholerka jakie tu dzis puchy... pochwalisz sie potem aparatem a skoro facet tyle ma komentarzy i same pozytywne to nie ma co sie bac,ale zazdroszcze doslownie

LUFFKI nie ma to i gosci podgladajacych nie ma haha

Czas edycji: 2009-02-06 o 15:49
Stary 2009-02-06, 15:57   #1791
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
o moj boze to jak Ty sie jeszcze na nogach trzymasz? a co do ksiazek to uwielbiam czytac.sama bym dzisiaj posiedziala z ksiazka pod kolderka ale nie mam zadnych,nie bylam w bibliotece

to fakt.piwka moze nie pij bo zasniesz w moment bynajmniej ja tak mam

cholerka jakie tu dzis puchy... pochwalisz sie potem aparatem a skoro facet tyle ma komentarzy i same pozytywne to nie ma co sie bac,ale zazdroszcze doslownie

LUFFKI nie ma to i gosci podgladajacych nie ma haha
Gość to też mój może być, zawsze się boi, że coś jest nie tak i nie dowie się tego w porę.

A na nogach się trzymam... nie wiem, jakoś tak normalnie dla mnie snu w sam raz to albo 5-6 godzin albo 12, nie ma nic pomiędzy. Optymalnie dla mojego stanu intelektualnego, szybkiego kojarzenia, bycia w stanie czujności to są 3-4 godziny, dlatego w sesji zazwyczaj kuję po nocach. No ale tak czy siak to jestem strrrrrasznym śpiochem i wolę te 12 przespać niż 3 po 2 godzinach czuję się niesamowicie dobrze, ale ciężko mi wstać.
Ja lubię książki z bibliotek, mają swój urok, ten zapach, miło się je czyta : ale mam tyle książek swoich, że nie ma sensu pożyczać, a na dodatek Kastory o Churchillu trzymam już miesiąc za długo, bo nie mogę się zebrać do biblioteki, żeby oddać
Po piwku też mi senno, ale co mi tam, zasłużyłam sobie! to i pośpię sobie dłużej
Aparatem się pochwalę później pewnie, właśnie po niego jadę

Stary 2009-02-06, 16:00   #1792
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Gość to też mój może być, zawsze się boi, że coś jest nie tak i nie dowie się tego w porę.

A na nogach się trzymam... nie wiem, jakoś tak normalnie dla mnie snu w sam raz to albo 5-6 godzin albo 12, nie ma nic pomiędzy. Optymalnie dla mojego stanu intelektualnego, szybkiego kojarzenia, bycia w stanie czujności to są 3-4 godziny, dlatego w sesji zazwyczaj kuję po nocach. No ale tak czy siak to jestem strrrrrasznym śpiochem i wolę te 12 przespać niż 3 po 2 godzinach czuję się niesamowicie dobrze, ale ciężko mi wstać.
Ja lubię książki z bibliotek, mają swój urok, ten zapach, miło się je czyta : ale mam tyle książek swoich, że nie ma sensu pożyczać, a na dodatek Kastory o Churchillu trzymam już miesiąc za długo, bo nie mogę się zebrać do biblioteki, żeby oddać
Po piwku też mi senno, ale co mi tam, zasłużyłam sobie! to i pośpię sobie dłużej
Aparatem się pochwalę później pewnie, właśnie po niego jadę
nie no.alez Ty masz dobry organizm mi kiedys z biblioteki zawiadomienie przyszlo zebym oddala ano zasluzylas nawet na wiecej niz jedno
Stary 2009-02-06, 16:02   #1793
the_sania
Wtajemniczenie

ja jestem łoś pisałam wam, że się obraziłam troszkę na TŻ'ta, bo nie chciał nic więcej powiedzieć.. No więc wracaliśmy z pracy, a on jakiś taki smutny i pytam czemu, co się stało ,a on ,że przez to co było, ja zdziwiona pytam, ale czemu jest Ci smutno? a on, bo "zawsze muszę coś schrzanić i przeze mnie jest ci źle" fuck! teraz chłopakowi smutno, bo mi smutno, że mi nie powie więcej
wszystko przez moją głupotę

Cytat:
Napisane przez .Mada. Pokaż wiadomość
witam dzisiaj

eh.. musze się pochwalic ze byłam dzisiaj u tego prof. a raczej chyba on tylko mgr no i dał nam jeszcze jeden termin w poprawkowej...

A teraz mam tydzien wolnego.. i tez wracam do domku i rzadziej bede tu zagladac, bo tak jakos w domu nie ma czasu nigdy.. ale to tylko tydzien

i luffka trzymam kciuki za ciebie, jak by nie bylo to zawsze bedzie dobrze
ooo to super

Cytat:
Trzymajcie kciuki
na szczęście... i czekam na relację

Cytat:
Bry

siemano
aż nie wierzę, że czytam złe rzeczy o TŻ'cie Justyny
miłej lektury.. ja przerabiam sobie Agathę Christie. Fajnie czytać w końcu coś, na co się ma ochotę, a nie z musu

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:05   #1794
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ja jestem łoś pisałam wam, że się obraziłam troszkę na TŻ'ta, bo nie chciał nic więcej powiedzieć.. No więc wracaliśmy z pracy, a on jakiś taki smutny i pytam czemu, co się stało ,a on ,że przez to co było, ja zdziwiona pytam, ale czemu jest Ci smutno? a on, bo "zawsze muszę coś schrzanić i przeze mnie jest ci źle" fuck! teraz chłopakowi smutno, bo mi smutno, że mi nie powie więcej

ooo to super

siemano
miłej lektury.. ja przerabiam sobie Agathę Christie. Fajnie czytać w końcu coś, na co się ma ochotę, a nie z musu

widzisz jak TZa zamartwiasz przez Ciebie smutny jest

ale dzis jestem jakas przymulona..jakas pogoda niekorzystna czy co..

Czas edycji: 2009-02-06 o 16:07
Stary 2009-02-06, 16:07   #1795
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

ooo to super

siemano
Oj, Ty niedobra, tak się nad TZem znęcać

No niesamowite, prawda? Na dodatek właśnie mi napisał na gadu i heh... głupia się łudziłam, że ten człowiek się zmienił niestety jest takim samym dzieckiem jakim był 2 lata temu. Spieszy mu się do dorosłości, życia małżeńskiego, a miota się jak wściekły pies jak tylko coś nie idzie po jego myśli (nawet debilna rozmowa o poezji). Cóż... widać każdy w końcu wiadro zimnej wody na głowę dostanie

Stary 2009-02-06, 16:08   #1796
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
widzisz jak TZa zamartwiasz przez Ciebie smutny jest
ale nabijasz te posty nic dziwnego, że jesteś na pierwszym miejscu !!

no przykro mi, że się tak poczuł.. on poczuł, że niby wszystko psuje zawsze, a to przecież ja

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:11   #1797
lasoa
Zakorzenienie

ja tez zaraz wkleje moje okropne wlosy
EDIT:
Dodaje nie przestraszcie sie ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC0731.jpg (55,5 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez lasoa
Czas edycji: 2009-02-06 o 16:13
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 16:13   #1798
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Noooooo, ja się właśnie dowiedziałam, że mój TŻ ma do mnie ODROBINĘ szacunku! Nie to co ja do niego! Nie no, to już jest, ****a, parodia... Szkoda słów, szkoda nerwów.

Stary 2009-02-06, 16:16   #1799
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
EDIT:
Dodaje nie przestraszcie sie ;P
fajowy skręt

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:17   #1800
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
fajowy skręt
Dzieki, ale niestety nie chca sie krecic Przez zniszczenie i kiedys rozjaśniałam
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości