|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
śledź jakiś
![]() a co z resztą dziewczyn? ja się stresuje, przyłazić mi tu i mnie rozstresowywać rozmową ![]()
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętam piękne czasy, kiedy to ja byłam na pierwszym miejscu ![]() oglądałaś może mam talent? pamiętasz Mateusza Ziółko? ja właśnie słucham : http://www.youtube.com/watch?v=p22TS9ZXIlw
|
|
#1775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogladalam,pamietam i podoba mi sie
|
|
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mateusz Ziółko Szykuje nam sie nowy leader - Elizka
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, dajcie mi kopa na szczęście i zmykam...
Trzymajcie kciuki
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie kracze
![]() Luffka, zrobilas sie na bostwo?
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
luffka --> kciukamy i czekamy na relacje
|
|
#1781 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie po raz osiemdziesiąty się przebrałam
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na relacje!!!
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
no, luffka, relacja zaraz po powrocie - jakby nie było, będzie dobrze a ja już się idę robić na (u)bóstwo i na randkę z moim chłopem zostanie mi sobota i niedziela na wykucie 160 stron, dam radę? ![]() ja to chyba przez tę sesję spadnę na ostatnie miejsce w pisaniu postów. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Egzamin zdałam na 4 ![]() Z TŻem wojna, bez komentarza. Mieliśmy dzisiaj imprezować, ale mam to w nosie, idę spać. Jaśnie pan i tak nie widzi swojej winy, ja go przepraszać nie będę, bo nie mam za co. Te piękne czasy minęły ![]() Pozdrowienia dla faceta luffki, jak to czyta. Niech przeczyta ze dwa razy i zamiast się obrażać wyciągnie jakieś wnioski. P.S. Mmam awizo na aparat! jadę odebrać po 17 póki co ładuję się pod kołderkę z książką (w końcu coś, co nie jest w kanonie lektur!!!!!! Pierwszy raz od 2,5 roku! Jeszcze nie wiem co, ale już nieobowiązkowe Cieszę się jak dziecię chociaż w sumie teraz to mnie ciągnie do klasyki ). Tak czy siak podejrzewam, że zasnę nie doczytawszy nawet pierwszej strony
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanej randki zycze ![]() Pewnie, ze dasz rade wykuc! Elizka, czemu milczysz? ![]() Edit: Elizka znikla, chyba wystraszyla sie "tronu" ![]() Justyna, gratuluje !! Ja zaczelam "Christine" Kinga czytac, ale wydygalam i odlozylam ja przydalo by sie ja skonczyc
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-02-06 o 15:18 |
|
|
|
|
#1788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do TZ-ta hmmm moze pojdziesz sama?jak mu sie odmieni to dolaczy. albo kupuj browary i pijemy caly wieczor dzis na wizazu ![]() ale mialas szczescie z tym aparatem.moj TZ nigdy nie chce wierzyc ze tak latwo mozna cos wylicytowac bo mowi ze jaki ktos ma w tym interes ze tak tanio sprzeda... Cytat:
![]() napisalam do TZ-ta smsa ze jest jakies mieszkanie do wynajecia(bo kiedys chcial i cos wspominal o tym) odpisal ze chyba narazie przeciez nie bedziemy razem mieszkac (fakt mowilam to mu niedawno) i ze on chce samochod kupic i wziasc pozyczke wiec nie bedzie go stac..spoko
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 15:33 |
||
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a imprezy (dwie) sobie odpuszczę, bo siły nie mam ani ochoty wychodzić z domu, mam ochotę się pobuczyć właśnie pod kołderką poza tym mam caaaaaaaaałą masę książek do nadrobienia. Dosłownie! Mało, że przez te lata mama cały czas kupowała ze Świata Książki (ja odpuściłam, bo i tak nie miałam na to czasu, teraz muszę znów zacząć zamawiać ), to jeszcze mam na kompie... niech sprawdzę... 392 książki z literatury współczesnej, tej takiej typowo rozrywkowej, do tego multum całe lektur, które gromadziłam na przestrzeni egzaminów z historii literatury, których nie przeczytałam, a chciałabym to zmienić ![]() Właśnie, może piwko sobie zakupię, dobra myśl ![]() Aparat zobaczymy czy był wart jak odbiorę ale facet ma 400 pozytywów prawie i ani jednego negatywa czy nawet neutrala, więc wierzę ![]() W ogóle w nocy była katorga. Położyłam się po 2, budzik na 6, że jeszcze rano wstanę i przerobię pozostałe 5 tematów (no, właściwie to 10, ale z 5 nie miałam materiałów). Nie mogłam zasnąć do 3, bo w ZETce był Janusz Weiss i jego telefonu w nietypowych sprawach, a ja jak na złość akurat wszystko dobrze słyszałam, choć przeważnie wyłapuję co dwudzieste słowo. Przełknęłam to, już chcę usypiać, a tu... Wołoszański i "Sensacje XX wieku" myślałam, że przeleci, więc 45 minut mnie szlag trafiał, bo mi się nie chciało wstać i przełączyć. W końcu przełączyłam, to było jakieś łubudubu w Esce. Wkurzona do granic wyłączyłam radio (a śpię zawsze przy muzyce), budzik przestawiłam na 7 i usnęłam w mig wstałam prawie o 9 i nic nie przeczytałam
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o moj boze to jak Ty sie jeszcze na nogach trzymasz? a co do ksiazek to uwielbiam czytac.sama bym dzisiaj posiedziala z ksiazka pod kolderka ale nie mam zadnych,nie bylam w bibliotece![]() to fakt.piwka moze nie pij bo zasniesz w moment bynajmniej ja tak mam cholerka jakie tu dzis puchy... pochwalisz sie potem aparatem a skoro facet tyle ma komentarzy i same pozytywne to nie ma co sie bac,ale zazdroszcze doslownieLUFFKI nie ma to i gosci podgladajacych nie ma haha Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 15:49 |
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na nogach się trzymam... nie wiem, jakoś tak normalnie dla mnie snu w sam raz to albo 5-6 godzin albo 12, nie ma nic pomiędzy. Optymalnie dla mojego stanu intelektualnego, szybkiego kojarzenia, bycia w stanie czujności to są 3-4 godziny, dlatego w sesji zazwyczaj kuję po nocach. No ale tak czy siak to jestem strrrrrasznym śpiochem i wolę te 12 przespać niż 3 po 2 godzinach czuję się niesamowicie dobrze, ale ciężko mi wstać.Ja lubię książki z bibliotek, mają swój urok, ten zapach, miło się je czyta : ale mam tyle książek swoich, że nie ma sensu pożyczać, a na dodatek Kastory o Churchillu trzymam już miesiąc za długo, bo nie mogę się zebrać do biblioteki, żeby oddać ![]() Po piwku też mi senno, ale co mi tam, zasłużyłam sobie! to i pośpię sobie dłużej ![]() Aparatem się pochwalę później pewnie, właśnie po niego jadę
|
|
|
#1792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi kiedys z biblioteki zawiadomienie przyszlo zebym oddala ano zasluzylas nawet na wiecej niz jedno
|
|
|
|
|
#1793 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem łoś
pisałam wam, że się obraziłam troszkę na TŻ'ta, bo nie chciał nic więcej powiedzieć.. No więc wracaliśmy z pracy, a on jakiś taki smutny i pytam czemu, co się stało ,a on ,że przez to co było, ja zdziwiona pytam, ale czemu jest Ci smutno? a on, bo "zawsze muszę coś schrzanić i przeze mnie jest ci źle" fuck! teraz chłopakowi smutno, bo mi smutno, że mi nie powie więcej ![]() wszystko przez moją głupotę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() aż nie wierzę, że czytam złe rzeczy o TŻ'cie Justyny ![]() miłej lektury.. ja przerabiam sobie Agathę Christie. Fajnie czytać w końcu coś, na co się ma ochotę, a nie z musu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzisz jak TZa zamartwiasz ![]() ale dzis jestem jakas przymulona..jakas pogoda niekorzystna czy co.. Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 16:07 |
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niesamowite, prawda? Na dodatek właśnie mi napisał na gadu i heh... głupia się łudziłam, że ten człowiek się zmienił niestety jest takim samym dzieckiem jakim był 2 lata temu. Spieszy mu się do dorosłości, życia małżeńskiego, a miota się jak wściekły pies jak tylko coś nie idzie po jego myśli (nawet debilna rozmowa o poezji). Cóż... widać każdy w końcu wiadro zimnej wody na głowę dostanie
|
|
|
#1796 |
|
Wtajemniczenie
|
ale nabijasz te posty
nic dziwnego, że jesteś na pierwszym miejscu !!no przykro mi, że się tak poczuł.. on poczuł, że niby wszystko psuje zawsze, a to przecież ja
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zaraz wkleje moje okropne wlosy
![]() EDIT: Dodaje nie przestraszcie sie ;P
I ja bloguję BEE NATURAL Pomegranate 100% Denko kosmetyczne luty i marzec Walka o długie włosy: podsumowanie drożdżowej kuracji Ubranka dla psów Edytowane przez lasoa Czas edycji: 2009-02-06 o 16:13 |
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Noooooo, ja się właśnie dowiedziałam, że mój TŻ ma do mnie ODROBINĘ szacunku! Nie to co ja do niego!
Nie no, to już jest, ****a, parodia... Szkoda słów, szkoda nerwów.
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki, ale niestety nie chca sie krecic
Przez zniszczenie i kiedys rozjaśniałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

Czekamy na relacje!!!

napisalam do TZ-ta smsa ze jest jakies mieszkanie do wynajecia(bo kiedys chcial i cos wspominal o tym) odpisal ze chyba narazie przeciez nie bedziemy razem mieszkac (fakt mowilam to mu niedawno) i ze on chce samochod kupic i wziasc pozyczke wiec nie bedzie go stac..spoko
myślałam, że przeleci, więc 45 minut mnie szlag trafiał, bo mi się nie chciało wstać i przełączyć. W końcu przełączyłam, to było jakieś łubudubu w Esce. Wkurzona do granic wyłączyłam radio (a śpię zawsze przy muzyce), budzik przestawiłam na 7 i usnęłam w mig