|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
mariolasl dzieki za podpowiedz o liniach lotniczych.ja mam jeszcze taka cicha nadzieje ze jednak mnie samej nie pusci i pojedziemy razem na ta komunie..
Musze sie pochwalic ze bylam dzis w H&M i kupilam 2 pary jeansow ciazowych ![]() Wcale tak zle nie leza jak myslalam ![]() ![]() Bylam na kolejnym badaniu i nie mialam miec robionego USG ale lekarka jednak zrobila i sie spytala czy juz wiem co bedzie ![]() ![]() A ja juz w H&M ogladalam rozowe body...ale nie bede wybrzydzac ![]() Mimo to prosze o dopisanie imion Liliana Maja a dla chlopaka narady w toku ale na razie TZ sie upiera na Leo Max A od konca grudnia mam juz 25 lat a termin jednak na 04.08 ![]()
![]() |
#273 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Kolejny chłopak, gratulacje ![]() jednak spełniają się przepowiednie dotyczące przewagi płci męskiej w tym roku ![]() Super, że kupiłaś spodenki. Ja już jakiś czas mam i bardzo się cieszą. Są one uszyte idealnie na ciężarną, nigdzie nie uciskają i nie piją ![]()
![]() |
#274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
malga gratuluje zareczyn
![]() Nikka gratuluje synka czyli co 7:1 ? Kobietki napsialam od Moderatorki ![]() ![]() Juz na pewno nie bedziemy sie gubic w nasyzm rachowaniu ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-02-11 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Synka ![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno do 2 ![]() ![]()
![]() |
#277 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak wogle to ja czuję że poprawię wynik dla dziewczynek ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnnGe Czas edycji: 2009-02-11 o 18:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
hmm no wlasnie nie umiem sobie tej drugiej dziewcyznki przypomniec - chyba mi umkła wśród tylu chłopaków ;p
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza moja ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-02-11 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
oooo no to faktycznie musiało umknąc
![]() ![]() ![]() ![]() zjadalam pizze i co teraz mnie suszy jak cholera !!!
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszkę nam odliczanka nie wyszła i jakoś się zatrzymała ![]() Ja zjadłam spaghetti i się objadłam ![]()
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem co ukrywa a chcialabym wiedizec ;p choc jedno z nas bedzi euciesozne bo jak bedzie dziołszka to moj bedzie zachwycony a jak syn to ja ![]() ![]() choc wszyscy znajomi mowia ze na "syna ide"ale jedna koelzanka powiedziala ze zyczy mi z całego serca dziołszke ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Super wiadomość GRATULACJE !!! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
My z Tż mieliśmy zakład...ja mówiłam że będzie córka, Tż że syn, kto przegra ten przewija Maleństwo przez dwa miesiące...i Tż przegrał
![]()
#286 |
Zakorzenienie
|
Serdeczne gratulacje!
![]() Nikka1221 gratuluję synusia i udanych zakupów!
#287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#288 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O rety to trzymam kciuki za zdrowiutkiego dzidziola, a płeć-każda będzie dobra ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Mutsy i ta Emmaljungen mają gondolę 90cm - tez na to patrzę, bo właśnie kombinuję jak Wy, żeby przez zimę przewozić dzieciaka jeszcze w gondoli ![]() [quote=Nikka1221;10932565 Bylam na kolejnym badaniu i nie mialam miec robionego USG ale lekarka jednak zrobila i sie spytala czy juz wiem co bedzie ![]() ![]() A ja juz w H&M ogladalam rozowe body...ale nie bede wybrzydzac ![]() Mimo to prosze o dopisanie imion Liliana Maja a dla chlopaka narady w toku ale na razie TZ sie upiera na Leo Max A od konca grudnia mam juz 25 lat a termin jednak na 04.08 ![]() Gratulacje synka ![]() ![]() Tylko coś tych 7 się nie możemy doliczyć ![]() Edit-Aniu widzę Cię i przebieram nóżkami na Twoje newsy! ;D Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-11 o 19:24 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Oj bardzo
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
hihi u mnie to by nie przeszło niestety
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
No i co Anka ?? kto mieszka w brzuszku?? szybciutko, przeciez czekamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mmmm kocham napoleonki ... ostatnio sobie kupiłam a babcia patrzyła na mnie tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze tobie też niedługo przejdzie! bo to strasznie męczące ![]() kochane jesteście!!! ![]() ![]() gratuluję!!!!! ![]() Cytat:
a po drugie gratuluję Synka! ![]() Cytat:
![]() no już juz ... piszę ![]() byłam na wizycie - wypytałam o te moje upławy dziwne i kazała sie nie przejmować, bo w ciąży często tak jest ... a ze sa żółtawe to też tak moze być - to raczej żadna infekcja ![]() Nie zrobiła mi usg i niestety dalej nie wiem co we mnie siedzi ![]() Sprawdziła tylko czy z szyjką wszystko ok ... i jest ok! No i pierwszy raz słuchałam serduszka przez ten detektor /czy jak to się tam zwie/ ... pukało i co jakiś czas takie bulgotanie było słychać ![]() Wtedy pani gin pytała czy czuję jak dzidzia się rusza, bo to bulgotanie to właśnie ruchy ... no ale ja jakaś nieczuła jestem ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() siedzę własnie przed TV i tak myśle czy to co poczułam to był ruch dzidzi ... czy znów moje kiszki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczyny nie moge za Wami nadążyć
![]() Agga i Nikka gratuluję chłopców ![]() Malga i sama widzisz - teraz wszystko będziesz widziała w jasniejszych barwach ![]() Annamaria ja tez mam wizytę o 9.30, ale to będzie 2.30 w nocy polskiego czasu, więc mam wcześniej ![]() Ja to bym chciała mieć chłopczyka, bo dziewczynkę juz mam, a TŻ chce kolejna córeczkę ![]() Ja znów wtrąbilam talerz frytek ![]() ![]() No i nie pamiętam co jeszcze chciałam napisac ![]()
#297 |
Zakorzenienie
|
no niestety nie
![]() ![]() Niech on już zacznie kopać to będę miała się czym cieszyć ![]() Kupiłam w poniedziałek koszulkę http://www.allegro.pl/item543950454_...oszulka_l.html i jest troche za duża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania przecież nie wiesz kto mieszka w Twoim brzuszku więc skąd ON? ![]() Najważniejsze że wszystko dobrze, chociaż to czekanie może męczyć ![]() ![]() A koszulka cudna...pewnie się Tż spodobała ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-02-11 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma mamy dziś mi powiedziała "ty na bank masz córcie.Jeszcze nigdy się nie pomyliłam".Nawet raz obstawiała komuś syna pomimo "kreseczki" na usg, i urodził się chłopak ![]() Sama jestem ciekawa, bo przeczuć żadnych nie mam, a we wróżby nie wierzę i żadnej nie zrobiłam.Apetytów jakiś ogromnych i ukierunkowanych na konkrety lub słodkie też nie mam. Ale słodyczy chyba mniej jem. Dziś zapchałam sie krokietami na obiad, które sama robiłam, i z przyjaciółką wyskoczyłam na koktajl i pękam, właściwie 2 koktajle...truskawkowe ![]() I leżę już w lóżeczku, zaraz odpływam w krainę snu ![]() Koszulka very sexy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie też jeszcze nie kopie, a jest starszy ![]() ![]() Bardzo fajna ta koszulka! na Walentynkową noc akurat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.