|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
uuu normalnie nie wierze
|
|
|
|
#3272 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musze sie porozciagac troche ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
tak sie zastanawialam gdzie sie wszystkie pohowalyscie ale sobie przypomnialam ze nie dosc ze weekend to na dodatek ostatki wiec pewnie kulezanki baluja
a my dzis skromniutko bo niestety Justysia idzie jutro do pracy czyli tradycyjny wieczor filmowy (moze nawet z jakims drinem w lapkach)
|
|
|
|
#3274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje Stokrotko, ze z twoim zdrowkiem bedzie wszystko dobrze, takie nocne akcje sa nie wskazane Cytat:
![]() . Podobno niektore kobiety nosza potomstwo na kregoslupie i dlatego maja brzuszki male , a co do blizniat to pod koniec tygodnia bede szla do gina to sie zapytam ![]() Niestety my ostatkow nie mamy, bylismy dzis na naszych smieciach, wydrazylismy jedna dziure, kupilismy karnisz i..... auto nam sie spsulo. Wycieka nam olej gora silnika . Wiec albo tylko uszczelka koszt niewielki albo remont silnika koszt 3 tys
|
||
|
|
|
#3275 |
|
Raczkowanie
|
hej Zonki
![]() mialam pisac ale troche czasu mi brakowalo przez ta nowa prace i dlatego skonczylo sie tylko na szybkim podczytywaniu u nas ostatni weekend karnawalu wyjatkowo spokojny...nie chce nam sie nigdzie wychodzic wiec sobie odpoczywamy w domku ja szukam mebli do naszego domku a mazl z rumiencami oglada jakis meczyk w tv zaraz ide do niego pod kocyk bo jakos dziwnie sie czuje...mam nadzieje ze zadna zaraza mnie nie bierze...Mili trzymam kciuki za zdrowko Twoje i Fasolki nie pozostaje nic innego jak wierzyc ze Malutka ma racje i drugi trymestr juz jest sspokojniejszy ja nie wiem bo nie mam doswiadczenia w tej kwesti...![]() milego wieczorki Kobitki
|
#3276 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć moje serdelki
![]() Cytat:
Już mam cały tydzień za sobą Cieszę się .Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Właśnie mam maseczkę na buzi i pomału kładę się do łózka odpoczywać, miłego weekendu, pa!!!
|
|
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
dostałam w nocy @ i normalnie umierammmmmmmmmm ![]() ale się pocieszam, ze i Wy będziecie miały lada moment, bo u nas to zbiorowy @ Cwaniak ostatki u nas dość spokojne, byliśmy ze znajomymi w naszym "wsiowym" barze ![]() wczoraj miałam dzień robotny i to sama sobie wymyślałam wstałam o 7 i to wyspana wysprzątałam mieszkanko, potem upiekłam na obiad kartoflaka (babka ziemniaczana) a na deser zrobiłam faworki coś mnie chyba wczoraj opętało ![]() Agatko - nie przejmuj sie brzuszkiem, jeszcze masz czasu na to zeby urósł ![]() Mili - biedactwo oby się polepszyło ![]() Daget - ja myślę, że to uszczelka do wymiany ![]() Sofferko - nie oddam "storczysława" ![]() Miłej niedzieli Słonka
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cfaniak ![]() Miłej niedzieli
|
|
|
#3279 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() przypomniało mi się jak moja kuzynka ostatnio mówiła, że w ciągu 5 lat miała okres tylko ok 8 miesięcy bo: zaszła w ciążę - okresu brak przez 9 mcy, karmienie piersią 1 rok - okresu brak, 8 miesięcy okresu i następna ciąża no i powtórka przez 9 mcy okresu brak i karmienie piersią rok czasu
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
Jak tam po ostatkach? Mój mężuś się troszkę w końcu zreflektował i wraca wszystko do normy, ufff. Ale co się nadenerwowałam, to moje... Wczoraj imprezka u nas udana, bardzo przyjemnie było A dzisiaj kulig
|
#3281 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielne popoludnie, ja wlasnie probuje meza na spacer wyciagnac ale wsiakl w internetowe fora i czyta o aucie. W dodatku wczoraj ogladalismy znow pralki, lodowki i zmywarki i teraz szperamy po necie za opiniami. Oczywiscie na ceneo tylko zmywareczka ma 26 opini a reszta produktow jest nieopiniowana
. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Dobrze ze mamy jeszcze auto sluzbowe bo bez auta to koniec, a mamy sporo planow na ten tydzien jesli chodzi i remoncik. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
postanowiłam na chwile oderwać nos od pracy i sie tu zjawić - buziaki dla wszystkihc obecnych i nieocbesnych
|
|
|
#3283 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
No wczoraj tutaj to taka cisza jak makiem zasiał, a dzisiaj coś się ruszyło Nasze ostatki spędziliśmy we trójkę oglądając film na kompie, polecam Wam "Opowieści na dobranoc" - normalnie dawno się tak nie uśmiałam, a świnka morska Wytrzeszczacz wymiata z tymi swoimi oczami ![]() Mężu idzie dzisiaj na nockę do pracy, ma inwentaryzację na innym dziale, więc ja spadam na noc do rodziców Cytat:
za uszczelkę Cytat:
normalnie kombinacja alpejska ![]() ad. 2 no to już dorodne dziecię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla męża za poprawę zachowaniaad. 2 jak ja Ci zazdraszczam ![]() Cytat:
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za oknem śnieżyca , a już roiłam nadzieje, że przyjdzie odwilż i po śniegu nie będzie ani śladu. Coś w tym roku zima nie chce nas tak szybko opuścić .
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Heyka słoneczka
Pół dnia spędziłam w łóżku zamiast na uczelni .... znów mnie jakiś wirusisko dopadł .... chrypię i skrzypię jak dzrzwi na nawiedzonym dworze no i chyba mam gorączkę, ale to nieistotne bo jak widać po moich wypowiedziach zawsze ją mam ![]() Własnie powklejałam rzeczy na ślubnym, które już dawno miałam zrobić i kończę nareszcie relację ślubną ..... a to wszystko dlatego, że mam się angielskiego uczyć do testu, więc wygrzebuję wszystkie inne zaległe sprawy byle się tylko za english nie wziąć ![]() Wczoraj z małżem byliśmy w kinie "Włatcy móch. Ćmoki, czopki i mondzioły" - wiem wiem osobie w MOIM wieku nie przystoi takich rzeczy oglądać, ale co ja poradzę, że uwielbiam CZESŁAWA .... nawet mojego małża tak nazywam ..... ale on się zawsze wścieka jak to słyszy !!! Kto ma chęć na herbatkę ze świeżym startym imbirem? |
|
|
|
#3287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jak było??
![]() Cytat:
![]() u nas też ulicy nie widać ![]() Cytat:
![]() ale Mężuś ma ksywkę - dobrej nocki wszystkim
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() U nas ostatki mineły spokojnie. Zadnych szaleństw. W piątek pojechałam sobie do swoich rodziców. A w sobote byliśmy na ślubie kolegi od mojego męża z pracy. Pani im tak pieknie zaspiewała Ave Maria, że mocno pożalowałam, że na naszym ślubie nie było śpiewaczki... Ale poza tym ślub w lutym... Nie zazdroszcze. Ja przemarzłam porządnie, a co dopiero PM ![]() A teraz moj mąż nieborak skreca jakies rury na naszym mieszkaniu a ja na niego czekam i czekam... Agunia - kulig sie udał? Izazusia - jak tam weekend na uczelni? Napewno wszystko poszło gladko Marta - u nas zima tez nie odpuszcza ![]() Gosi nie ma bo pewnie zmeczona po imprezie ze znajomymi Mili - mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie spokojna bez zadnych sensacji Malutka - duzy buziak dla Ciebie Czekoladka - to ja bardzo chetnie napije sie takiej herbatki Pozdrowienia dla wszystkich |
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
No to po kuligu. Jak było? Hmmm, mam mieszane uczucia. Ogólnie nie najgorzej, ale bardzo mi się nie podobało, że już na samym początku musieliśmy czekać, bo okazało się, że kuligiem pojechał kto inny (mieliśmy rezerwację) bo oni myśleli, że to my. No przyszli normalnie ludzie, powiedzieli, że chcą jechać, a tamci o nic nie pytali tylko podstawili im sanie
No ale za to facet nam za ognisko nie podliczył. Kolejna sprawa to taka, że napchali na te sanie tyle osób, że ja się martwiłam, jak nas te bidne konie uciągną. Normalnie byle by tylko więcej kasy wydrzeć. W jednym zaprzęgu przy wjeździe pod taką nieco ostrzejszą górkę ludzie musieli wysiadać z sań, bo konie nie dały rady ich uciągnąć. Bardzo mi się to nie spodobało, zamęczanie zwierząt moim zdaniem. I ostatnie co bardzo negatywnie odebrałam, to było to, że jechaliśmy drogą asfaltową (zaśnieżoną co prawda, bo słabo uczęszczaną). No chyba to nie tak powinno wyglądać. Podsumowując, fajna sprawa, ale następnym razem wybrałam inne miejsce z trochę jednak lepszym podejściem do klienta. A potem ognicho było super, w sam raz na rozgrzanie zmarzniętych kości
|
#3290 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No to już nie na moje nerwy ..... bo ja bym wyrwała woźnicy bat i tak go natrzaskała, że sam by wypiął konie z zaprzęgu, a ja osobiście zaprzegła bym tego kolesia, zapakowała wszystkich do sań i lała batem dopóki by nie wciągnął tych sań ze wszystkimi pod górę...... Nic na to nie poradzę, że w obronie zwierzęcia, dziecka i staruszka potrafię nawet pobić - dostaję białej gorączki .... |
|||
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia no wlasnie doczytalam Twoja relacje z kuligu i niestety mam takie samo zdanie jak Czekoladka takiego woznice to nic tylko
zmykam do malza, moze jakis film zasysniemy ... albo cos innego sie porobi (ze porozmawia mam na mysli )buziaki i przypominam ze jutro mam wolne i bede was atakowac z kawa i z ciachem |
|
|
|
#3292 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki. Cosik nie za dobrze się dzisiaj czuję. Jakoś tak mnie mdli...może przejdzie.
Parapetówka udała się na maxa. Mieszkanie zostało tak opite, że nie ma zmiłuj, musi się nam dobrze mieszkać Dostaliśmy mikrofale, żelazko, toster i takie fajne wazonki. Normalnie już mam prawie wszystki sprzęty w domu ![]() Poza tym dzisiaj notariusz... Cholerka, nie wszystkie posty mi się zacytowały, uzupełniam co pamiętam: sofferko zmywarka jest super po sobotniej imprezie tylko wszystko wstawiliśmy i fruuu do łóżeczka. Niestety musimy jeszcze coś w ustawieniach pozmieniać bo biały osad mi na szklankach zostaje, ale to się dopracuje izunia nie martw się kujonami - widać kucie to nie wszystko i tak jesteś od nich lepsza Lilka - dobrze, że u niej ok, może się w końcu odezwie Cytat:
Cytat:
Jestem, jako zaczątek tłumu ![]() Cytat:
sposobem chce Cię wziąć![]() Normalnie gospodyni pełną gębą z Ciebie (też miewam zapędy, ale aż takich to chyba nie )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Włatców nie znosze, normalnie na wymioty mnie zbiera jak słyszę to ciąganie nosem...fuj A z angielskim hmm...może to dobry pomysł z tym czarnym speakerem ![]() Dokładnie, cały dzień leniuchowałam, nawet na chwilę z domku nie wyszłam. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek skarby
![]() Powiem ze weekend nie byl taki zły-specjalizacje nam uruchomiono z 7 osobami na pokladzie ![]() Muszę powiedzież ze odetchnelam z ulgą bo...w koncu wiem o czym mowimy-mialam te zagadnienia poniekad na chemii-od innej strony ale idea ta sama Podoba mi się bardzo![]() Powiem wam szczerze ze tamtymi dwoma się nie przejmuję-mamy dwa obozy w naszej licznej grupie-my i oni W sumie z czasem można zapomnieć o ich istnieniu. Hehe tylko echo na zajeciach troche to uniemożliwia: prowadzacy mowi, wyklada a co jakiś czas słychać "tak zgadza się", "prawda" "racja" z ust jednego ze świętej dwójcy-tak jakby facet z tytułem profesora takich zapewnien potrzebował.
|
#3294 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam przy poniedzialku. Nie wiem kto genalny wpadl na ten pomysl i wymyslil poczatek tygodnia. Przydalby sie jeszcze jeden dzien wolnego
Cytat:
. Tylko ze u nas jest tak ze puszczamy film, i moj maz zasypia po 15 min ... a reszte ogladam sam. ![]() Cytat:
(jak siedze w cieplym domu) ale mogla by juz sobie pojsc. Cytat:
Ale herbatki, bym sie chetnie napila ![]() Cytat:
Nigdy nie kuligowalam, ale takie "atrakcjie" pewnie by mnie troche zniechecily. Pod drugie nie cierpie jak ktos odstawia fuszerke i tylko na kase leci. Cytat:
. Czekam na kaweCytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wiem Dageciku, mnie notariusz strasznie boli...tzn serce mnie boli (jak już pisałam wcześniej), że muszę słoną kasę zapłacić za głupią pieczątkę.
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TELEGRAM OD LILOSZKA:. Zostaje u meza stop. Bede za tydzien stop. Pozdrow nasze laski stop ![]() No to pozdrawiam Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-02-23 o 08:29 Powód: bo Lilioszka przyslala esesmana |
|
|
|
|
#3297 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Agunia a ten kulig był u nas czy gdzies w górach szaleliście? Niestety ludzie jak widza szanse na jakis zarobek to jednoczesnie odbiera im rozmum... Kotek - miałaś nas dzis atakowac i jakos cicho i pusto... ![]() Gosia - no to dobrze ze mieszkanie opite porządnie ![]() Izazusia - gratuluje stusiowania na wybranej specjalizacji Daget - na męża sie w końcu doczekałam i jestem z niego dumna jak paw - wczoraj to był jego debiut w roli hydraulika i nawet z żadnej rury nie kapie woda Co do noratiuszy to znam ten ból. Jest to nieprawdopodobne, że tyle pieniedzy kosztuje sporządzenie 1 dokumentu. Przez moje rece w pracy przechodzi mase aktów notarialanych. Zawsze sobie czytam jaki to taksy notarialne zastosowano. Często jest to kilkanaście tysiecy złotych! I czemu ja na prawo nie poszłam? ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
witam z ciapowatego Szczecina, po drodze do pracy prawie utopiłam się w roztapiających się zaspach śniegu , buty przemoczone![]() teraz piję herbatkę z różowych owoców i się rozkręcam w pracymiłego dnia Kobietki p.s. ja chcę wiosnę
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Przychylam sie do wezwania, tez chce wiosne. A wiecie wczoraj debatowalam z mezem w lazience hehhe o tym ze zazwyczaj pierwsza klotnia malzenska dotyczy niesplukiwania wody w WC albo o klape sedesowa . A tak poza tym wczoraj robilam jako hymmm golarka. Moj maz tak sie zaposcil ze mial problem aby sie ogolic, a ze skubaniec ma taka delikatna buzke a w dodatko wiotki zarost ze wszystkie maszynki sie nam zapychaly . W koncu obgolilam go moja golarka do nozek bo mialam juz dosc heheh Aaaaa zapomnialam wam pokazac co wczoraj dostalam od mego Skarba
|
||
|
|
|
#3300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też ![]() Cytat:
Zresztą tak czysto teoretycznie to szybciej ja zostawiłabym podniesiona klapę niż mój mąż.Kwiatuchów donicowych nie lubie, więc się nie wypowiadam. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

musze sie porozciagac troche 

a my dzis skromniutko bo niestety Justysia idzie jutro do pracy czyli tradycyjny wieczor filmowy (moze nawet z jakims drinem w lapkach)
mam nadzieję, że wtedy będzie lepiej 
sama nie wiem co sie dzieje... we wtorek ide do lekarza zobaczymy co powie.
. Podobno niektore kobiety nosza potomstwo na kregoslupie i dlatego maja brzuszki male
, a co do blizniat to pod koniec tygodnia bede szla do gina to sie zapytam
hand-made: urodzinowo na 40tkę

wysprzątałam mieszkanko, potem upiekłam na obiad kartoflaka (babka ziemniaczana) a na deser zrobiłam faworki
coś mnie chyba wczoraj opętało 
oby się polepszyło 

dla męża za poprawę zachowania
, a już roiłam nadzieje, że przyjdzie odwilż i po śniegu nie będzie ani śladu. Coś w tym roku zima nie chce nas tak szybko opuścić