|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
uuu normalnie nie wierze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
tak sie zastanawialam gdzie sie wszystkie pohowalyscie ale sobie przypomnialam ze nie dosc ze weekend to na dodatek ostatki wiec pewnie kulezanki baluja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje Stokrotko, ze z twoim zdrowkiem bedzie wszystko dobrze, takie nocne akcje sa nie wskazane Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety my ostatkow nie mamy, bylismy dzis na naszych smieciach, wydrazylismy jedna dziure, kupilismy karnisz ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Raczkowanie
|
hej Zonki
![]() mialam pisac ale troche czasu mi brakowalo przez ta nowa prace i dlatego skonczylo sie tylko na szybkim podczytywaniu ![]() ![]() ![]() Mili trzymam kciuki za zdrowko Twoje i Fasolki ![]() ![]() ![]() milego wieczorki Kobitki ![]()
#3276 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć moje serdelki
![]() Cytat:
![]() Już mam cały tydzień za sobą ![]() Cieszę się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie mam maseczkę na buzi i pomału kładę się do łózka odpoczywać, miłego weekendu, pa!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() dostałam w nocy @ i normalnie umierammmmmmmmmm ![]() ![]() ale się pocieszam, ze i Wy będziecie miały lada moment, bo u nas to zbiorowy @ ![]() ![]() ![]() ostatki u nas dość spokojne, byliśmy ze znajomymi w naszym "wsiowym" barze ![]() wczoraj miałam dzień robotny i to sama sobie wymyślałam ![]() ![]() ![]() ![]() Agatko - nie przejmuj sie brzuszkiem, jeszcze masz czasu na to zeby urósł ![]() Mili - biedactwo ![]() ![]() Daget - ja myślę, że to uszczelka do wymiany ![]() Sofferko - nie oddam "storczysława" ![]() ![]() Miłej niedzieli Słonka ![]()
![]() |
#3278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() przypomniało mi się jak moja kuzynka ostatnio mówiła, że w ciągu 5 lat miała okres tylko ok 8 miesięcy ![]() ![]()
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
![]() Jak tam po ostatkach? Mój mężuś się troszkę w końcu zreflektował i wraca wszystko do normy, ufff. Ale co się nadenerwowałam, to moje... Wczoraj imprezka u nas udana, bardzo przyjemnie było ![]() A dzisiaj kulig ![]()
#3281 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielne popoludnie, ja wlasnie probuje meza na spacer wyciagnac ale wsiakl w internetowe fora i czyta o aucie. W dodatku wczoraj ogladalismy znow pralki, lodowki i zmywarki i teraz szperamy po necie za opiniami. Oczywiscie na ceneo tylko zmywareczka ma 26 opini a reszta produktow jest nieopiniowana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3282 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() postanowiłam na chwile oderwać nos od pracy i sie tu zjawić - buziaki dla wszystkihc obecnych i nieocbesnych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() No wczoraj tutaj to taka cisza jak makiem zasiał, a dzisiaj coś się ruszyło ![]() Nasze ostatki spędziliśmy we trójkę oglądając film na kompie, polecam Wam "Opowieści na dobranoc" - normalnie dawno się tak nie uśmiałam, a świnka morska Wytrzeszczacz wymiata z tymi swoimi oczami ![]() Mężu idzie dzisiaj na nockę do pracy, ma inwentaryzację na innym dziale, więc ja spadam na noc do rodziców ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 no to już dorodne dziecię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 jak ja Ci zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za oknem śnieżyca ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 |
Zadomowienie
|
Heyka słoneczka
Pół dnia spędziłam w łóżku zamiast na uczelni .... znów mnie jakiś wirusisko dopadł .... chrypię i skrzypię jak dzrzwi na nawiedzonym dworze no i chyba mam gorączkę, ale to nieistotne bo jak widać po moich wypowiedziach zawsze ją mam ![]() Własnie powklejałam rzeczy na ślubnym, które już dawno miałam zrobić i kończę nareszcie relację ślubną ..... a to wszystko dlatego, że mam się angielskiego uczyć do testu, więc wygrzebuję wszystkie inne zaległe sprawy byle się tylko za english nie wziąć ![]() Wczoraj z małżem byliśmy w kinie "Włatcy móch. Ćmoki, czopki i mondzioły" - wiem wiem osobie w MOIM wieku nie przystoi takich rzeczy oglądać, ale co ja poradzę, że uwielbiam CZESŁAWA .... nawet mojego małża tak nazywam ..... ale on się zawsze wścieka jak to słyszy !!! ![]() Kto ma chęć na herbatkę ze świeżym startym imbirem? |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | ||
Wtajemniczenie
|
jak było??
![]() Cytat:
![]() u nas też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale Mężuś ma ksywkę - ![]() dobrej nocki wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() U nas ostatki mineły spokojnie. Zadnych szaleństw. W piątek pojechałam sobie do swoich rodziców. A w sobote byliśmy na ślubie kolegi od mojego męża z pracy. Pani im tak pieknie zaspiewała Ave Maria, że mocno pożalowałam, że na naszym ślubie nie było śpiewaczki... Ale poza tym ślub w lutym... Nie zazdroszcze. Ja przemarzłam porządnie, a co dopiero PM ![]() A teraz moj mąż nieborak skreca jakies rury na naszym mieszkaniu a ja na niego czekam i czekam... Agunia - kulig sie udał? Izazusia - jak tam weekend na uczelni? Napewno wszystko poszło gladko ![]() Marta - u nas zima tez nie odpuszcza ![]() ![]() Gosi nie ma bo pewnie zmeczona po imprezie ze znajomymi ![]() Mili - mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie spokojna bez zadnych sensacji Malutka - duzy buziak dla Ciebie ![]() ![]() Czekoladka - to ja bardzo chetnie napije sie takiej herbatki ![]() Pozdrowienia dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
No to po kuligu. Jak było? Hmmm, mam mieszane uczucia. Ogólnie nie najgorzej, ale bardzo mi się nie podobało, że już na samym początku musieliśmy czekać, bo okazało się, że kuligiem pojechał kto inny (mieliśmy rezerwację) bo oni myśleli, że to my. No przyszli normalnie ludzie, powiedzieli, że chcą jechać, a tamci o nic nie pytali tylko podstawili im sanie
![]() ![]()
#3290 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No to już nie na moje nerwy ..... bo ja bym wyrwała woźnicy bat i tak go natrzaskała, że sam by wypiął konie z zaprzęgu, a ja osobiście zaprzegła bym tego kolesia, zapakowała wszystkich do sań i lała batem dopóki by nie wciągnął tych sań ze wszystkimi pod górę...... Nic na to nie poradzę, że w obronie zwierzęcia, dziecka i staruszka potrafię nawet pobić - dostaję białej gorączki .... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
Agunia no wlasnie doczytalam Twoja relacje z kuligu i niestety mam takie samo zdanie jak Czekoladka takiego woznice to nic tylko
![]() zmykam do malza, moze jakis film zasysniemy ![]() ![]() buziaki ![]() i przypominam ze jutro mam wolne i bede was atakowac z kawa i z ciachem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki. Cosik nie za dobrze się dzisiaj czuję. Jakoś tak mnie mdli...może przejdzie.
Parapetówka udała się na maxa. Mieszkanie zostało tak opite, że nie ma zmiłuj, musi się nam dobrze mieszkać ![]() ![]() Poza tym dzisiaj notariusz... Cholerka, nie wszystkie posty mi się zacytowały, uzupełniam co pamiętam: sofferko zmywarka jest super po sobotniej imprezie tylko wszystko wstawiliśmy i fruuu do łóżeczka. Niestety musimy jeszcze coś w ustawieniach pozmieniać bo biały osad mi na szklankach zostaje, ale to się dopracuje ![]() izunia nie martw się kujonami - widać kucie to nie wszystko i tak jesteś od nich lepsza Lilka - dobrze, że u niej ok, może się w końcu odezwie Cytat:
![]() Cytat:
Jestem, jako zaczątek tłumu ![]() Cytat:
![]() ![]() Normalnie gospodyni pełną gębą z Ciebie (też miewam zapędy, ale aż takich to chyba nie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Włatców nie znosze, normalnie na wymioty mnie zbiera jak słyszę to ciąganie nosem...fuj A z angielskim hmm...może to dobry pomysł z tym czarnym speakerem ![]() Dokładnie, cały dzień leniuchowałam, nawet na chwilę z domku nie wyszłam. Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek skarby
![]() Powiem ze weekend nie byl taki zły-specjalizacje nam uruchomiono z 7 osobami na pokladzie ![]() Muszę powiedzież ze odetchnelam z ulgą bo...w koncu wiem o czym mowimy-mialam te zagadnienia poniekad na chemii-od innej strony ale idea ta sama ![]() ![]() Powiem wam szczerze ze tamtymi dwoma się nie przejmuję-mamy dwa obozy w naszej licznej grupie-my i oni ![]()
![]() |
#3294 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam przy poniedzialku. Nie wiem kto genalny wpadl na ten pomysl i wymyslil poczatek tygodnia. Przydalby sie jeszcze jeden dzien wolnego
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
(jak siedze w cieplym domu) ale mogla by juz sobie pojsc. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie kuligowalam, ale takie "atrakcjie" pewnie by mnie troche zniechecily. Pod drugie nie cierpie jak ktos odstawia fuszerke i tylko na kase leci. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Wtajemniczenie
|
No nie wiem Dageciku, mnie notariusz strasznie boli...tzn serce mnie boli (jak już pisałam wcześniej), że muszę słoną kasę zapłacić za głupią pieczątkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TELEGRAM OD LILOSZKA:. Zostaje u meza stop. Bede za tydzien stop. Pozdrow nasze laski stop ![]() No to pozdrawiam Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-02-23 o 08:29 Powód: bo Lilioszka przyslala esesmana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Agunia a ten kulig był u nas czy gdzies w górach szaleliście? Niestety ludzie jak widza szanse na jakis zarobek to jednoczesnie odbiera im rozmum... Kotek - miałaś nas dzis atakowac i jakos cicho i pusto... ![]() Gosia - no to dobrze ze mieszkanie opite porządnie ![]() ![]() Izazusia - gratuluje stusiowania na wybranej specjalizacji ![]() Daget - na męża sie w końcu doczekałam i jestem z niego dumna jak paw - wczoraj to był jego debiut w roli hydraulika i nawet z żadnej rury nie kapie woda ![]() Co do noratiuszy to znam ten ból. Jest to nieprawdopodobne, że tyle pieniedzy kosztuje sporządzenie 1 dokumentu. Przez moje rece w pracy przechodzi mase aktów notarialanych. Zawsze sobie czytam jaki to taksy notarialne zastosowano. Często jest to kilkanaście tysiecy złotych! I czemu ja na prawo nie poszłam? ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() witam z ciapowatego Szczecina, po drodze do pracy prawie utopiłam się w roztapiających się zaspach śniegu ![]() ![]() teraz piję herbatkę z różowych owoców ![]() ![]() miłego dnia Kobietki ![]() p.s. ja chcę wiosnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiecie wczoraj debatowalam z mezem w lazience hehhe o tym ze zazwyczaj pierwsza klotnia malzenska dotyczy niesplukiwania wody w WC albo o klape sedesowa ![]() ![]() ![]() Aaaaa zapomnialam wam pokazac co wczoraj dostalam od mego Skarba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też ![]() Cytat:
![]() Kwiatuchów donicowych nie lubie, więc się nie wypowiadam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.