Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-21, 14:18   #3271
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

uuu normalnie nie wierze nie jestem dzis sama na watku hihih i zaznaczam ze w poniedzialek mam wolne i spodziewam sie tu tlumow

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 15:53   #3272
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hahahahahhahahahahaha- już widze tam to o czym piszesz!!
Moja chudzinko kochana
Brzusio malutki ale sliczniutki, wolałabys się męczyć z wielgachnym brzuchem??
Nie bój żaby!!! urosnie jeszcze tak, że nie będziesz widziała swojego pępka i palców u nóg!
czekalam na wizyte 2,5godz...tyyyle osob... i w sumie nie zapytalam gina to o co mialam bo bylo blyskawicznie... a brzuch chyba troche urusl bo kolezanka ktor mnie nie widzilam od wakacji mowi ze widac ufff... i ciezko mi bylo psioszke do ginka ogolic dzisiaj musze sie porozciagac troche

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Agatko ciekawa przypadlosc ciazowa, . Ja tez mam problem z ktorym w niedlugim czasie udam sie do gin, powiedzialam o tym wczoraj memu mezowi. Wejde i powiem, pani doktor bo ja bym chciala bliznieta , i co mi pani poradzi
hmmm... ja nie sprawdzilam wiedzy mojego na te tematy ale sprobuj i napisz potem co powiedzial

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim
ad. 1 wiesz z ciężarną lepiej nie zadzierać
ad. 2 spokojnie niedługo nie będzie już zanikał
juz nie powinien ma juz 9 cm i tak sie zastanawiam gdzie sie robaszek chowa... pewnie w dupce
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 18:05   #3273
kotekk81
Zakorzenienie

tak sie zastanawialam gdzie sie wszystkie pohowalyscie ale sobie przypomnialam ze nie dosc ze weekend to na dodatek ostatki wiec pewnie kulezanki baluja a my dzis skromniutko bo niestety Justysia idzie jutro do pracy czyli tradycyjny wieczor filmowy (moze nawet z jakims drinem w lapkach)

Stary 2009-02-21, 18:37   #3274
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

Gratulacje z powodu reanimacji maszyny

Dziś skończony 7 tydzień więc początek właściwie... nie mogę się doczekać kiedy zacznie się drugi trymestr mam nadzieję, że wtedy będzie lepiej
Bo dziś był w nocy koszmar... o mało nie skończyło się na pogotowiu sama nie wiem co sie dzieje... we wtorek ide do lekarza zobaczymy co powie.
Dzieki Mili fajnie smiga bedziemy nakrecac tesciowa zeby nam ja sprezentowala, bo zakup maszyny (dobrej z metalowymi wkladem a nie plastikami) to koszt ponad 1000 zl

Mam nadzieje Stokrotko, ze z twoim zdrowkiem bedzie wszystko dobrze, takie nocne akcje sa nie wskazane

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
czekalam na wizyte 2,5godz...tyyyle osob... i w sumie nie zapytalam gina to o co mialam bo bylo blyskawicznie... a brzuch chyba troche urusl bo kolezanka ktor mnie nie widzilam od wakacji mowi ze widac ufff... i ciezko mi bylo psioszke do ginka ogolic dzisiaj musze sie porozciagac troche

hmmm... ja nie sprawdzilam wiedzy mojego na te tematy ale sprobuj i napisz potem co powiedzial

juz nie powinien ma juz 9 cm i tak sie zastanawiam gdzie sie robaszek chowa... pewnie w dupce
Agaciorku jestes niesamowita. A to golenie jest wskazane? . Podobno niektore kobiety nosza potomstwo na kregoslupie i dlatego maja brzuszki male , a co do blizniat to pod koniec tygodnia bede szla do gina to sie zapytam

Niestety my ostatkow nie mamy, bylismy dzis na naszych smieciach, wydrazylismy jedna dziure, kupilismy karnisz i..... auto nam sie spsulo. Wycieka nam olej gora silnika . Wiec albo tylko uszczelka koszt niewielki albo remont silnika koszt 3 tys
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 20:36   #3275
madzikk85
Raczkowanie

hej Zonki
mialam pisac ale troche czasu mi brakowalo przez ta nowa prace i dlatego skonczylo sie tylko na szybkim podczytywaniuu nas ostatni weekend karnawalu wyjatkowo spokojny...nie chce nam sie nigdzie wychodzic wiec sobie odpoczywamy w domkuja szukam mebli do naszego domku a mazl z rumiencami oglada jakis meczyk w tvzaraz ide do niego pod kocyk bo jakos dziwnie sie czuje...mam nadzieje ze zadna zaraza mnie nie bierze...

Mili trzymam kciuki za zdrowko Twoje i Fasolkinie pozostaje nic innego jak wierzyc ze Malutka ma racje i drugi trymestr juz jest sspokojniejszyja nie wiem bo nie mam doswiadczenia w tej kwesti...

milego wieczorki Kobitki
Stary 2009-02-21, 20:48   #3276
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć moje serdelki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

Martus superowo ze Ci sie podoba w nowej pracy jeszcze raz moje gratulacje (a ja sie boje czy cos znajde po powrocie )
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
j

Marta- super ze jestes zadowolona gratulacje jeszcze raz
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

Martuś fajnie, że chce Ci się pracowac i że Ci się podoba
Już mam cały tydzień za sobą , nabrałam wprawy, ale to jeszcze nie do końca to co będę robiła na swoich stanowisku. Pomału nas wdrążają w specyfikę funkcjonowania departamentu.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Martuś- rewelacyjne wiadomości nam tu przyniosłaś
Cieszę się .

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Edit: Mam wieści od Lilusia wszystko u nich ok. Jest teraz u męża i ma problemy z netem, walczą z tepsą teraz. Prosiła żeby Was pozdrowić, więc pozdrawiam w jej imieniu
Znowu brak zasięgu? Szkoda, mam nadzieje, że szybko do nas wróci. Bo osobiście jestem ciekawa jak tam nasza mamulka się czuje no i oczywiście dzieciaczek.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
to i ja wkleje fotki .........nasz dzien 16.08.2008!!
jakosc nie fajna bo ta sa zdjecia zeskanowane i pomniejszone!
Bardzo ładne fotki .

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a z tego co piszesz to niebawem jak nabierzesz wprawy to będziemy koleżankami po fachu, a tymczasem jakbyś miała jakieś pytania dotyczące finansów, bankowości itd to śmiało pisz na pw

Cytat:

Martuś
super że znalazłaś taką pracę do której aż chce się iść to rzadkość a ułatwia to życie Oby praca dalej spełniała twoje oczekiwania .
Hehe (nie)dziękuje.

Właśnie mam maseczkę na buzi i pomału kładę się do łózka odpoczywać, miłego weekendu, pa!!!
Stary 2009-02-22, 08:40   #3277
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki

dostałam w nocy @ i normalnie umierammmmmmmmmm leżę sobie właśnie z moim mięciusim i cieplusim misiem-termoforkiem
ale się pocieszam, ze i Wy będziecie miały lada moment, bo u nas to zbiorowy @ Mężuś stwierdził, że jak tylko zechcę to już za miesiąc może mnie brzuch nie boleć Cwaniak

ostatki u nas dość spokojne, byliśmy ze znajomymi w naszym "wsiowym" barze

wczoraj miałam dzień robotny i to sama sobie wymyślałam wstałam o 7 i to wyspana wysprzątałam mieszkanko, potem upiekłam na obiad kartoflaka (babka ziemniaczana) a na deser zrobiłam faworki coś mnie chyba wczoraj opętało

Agatko - nie przejmuj sie brzuszkiem, jeszcze masz czasu na to zeby urósł

Mili - biedactwo oby się polepszyło

Daget - ja myślę, że to uszczelka do wymiany

Sofferko - nie oddam "storczysława" muszę dziś zrobić jednemu kąpiel

Miłej niedzieli Słonka

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 10:41   #3278
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ale się pocieszam, ze i Wy będziecie miały lada moment, bo u nas to zbiorowy @ Mężuś stwierdził, że jak tylko zechcę to już za miesiąc może mnie brzuch nie boleć Cwaniak
I to w dodatku na minimum 9 miesięcy . Cfaniak

Miłej niedzieli
Stary 2009-02-22, 10:45   #3279
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
I to w dodatku na minimum 9 miesięcy . Cfaniak
hehe

przypomniało mi się jak moja kuzynka ostatnio mówiła, że w ciągu 5 lat miała okres tylko ok 8 miesięcy bo: zaszła w ciążę - okresu brak przez 9 mcy, karmienie piersią 1 rok - okresu brak, 8 miesięcy okresu i następna ciąża no i powtórka przez 9 mcy okresu brak i karmienie piersią rok czasu

Stary 2009-02-22, 12:10   #3280
agunia82
Zakorzenienie

Heloł laseczki

Jak tam po ostatkach? Mój mężuś się troszkę w końcu zreflektował i wraca wszystko do normy, ufff. Ale co się nadenerwowałam, to moje...
Wczoraj imprezka u nas udana, bardzo przyjemnie było

A dzisiaj kulig

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 12:31   #3281
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam w niedzielne popoludnie, ja wlasnie probuje meza na spacer wyciagnac ale wsiakl w internetowe fora i czyta o aucie. W dodatku wczoraj ogladalismy znow pralki, lodowki i zmywarki i teraz szperamy po necie za opiniami. Oczywiscie na ceneo tylko zmywareczka ma 26 opini a reszta produktow jest nieopiniowana .
Cytat:
Napisane przez madzikk85 Pokaż wiadomość
hej Zonki
mialam pisac ale troche czasu mi brakowalo przez ta nowa prace i dlatego skonczylo sie tylko na szybkim podczytywaniuu nas ostatni weekend karnawalu wyjatkowo spokojny...nie chce nam sie nigdzie wychodzic wiec sobie odpoczywamy w domkuja szukam mebli do naszego domku a mazl z rumiencami oglada jakis meczyk w tvzaraz ide do niego pod kocyk bo jakos dziwnie sie czuje...mam nadzieje ze zadna zaraza mnie nie bierze...
mam nadzieje ze cos ciekawego znalazlas a zazdna zaraza sie do ciebie nie przyczepila

Cytat:
Już mam cały tydzień za sobą , nabrałam wprawy, ale to jeszcze nie do końca to co będę robiła na swoich stanowisku. Pomału nas wdrążają w specyfikę funkcjonowania departamentu.
Eeee no to fajnie, pani bankowka bedziesz
Cytat:
Mężuś stwierdził, że jak tylko zechcę to już za miesiąc może mnie brzuch nie boleć Cwaniak

Daget - ja myślę, że to uszczelka do wymiany
Faktycznie cwaniak. Mam nadzieje ze to uszczelka . Dobrze ze mamy jeszcze auto sluzbowe bo bez auta to koniec, a mamy sporo planow na ten tydzien jesli chodzi i remoncik.
Cytat:
przypomniało mi się jak moja kuzynka ostatnio mówiła, że w ciągu 5 lat miała okres tylko ok 8 miesięcy bo: zaszła w ciążę - okresu brak przez 9 mcy, karmienie piersią 1 rok - okresu brak, 8 miesięcy okresu i następna ciąża no i powtórka przez 9 mcy okresu brak i karmienie piersią rok czasu
To sie biedaczka odzwyczaila, i pewnie ciezki byl jej porot do szarej miesiecznej rzeczywistosci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 12:45   #3282
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
No nie ja się szwendam????
Ja się aktywnie udzielam tylko ostatnio mam mniej aktywne dnia ale to nie moja wina tylko dziecka

Co za człowiek z tego twojego szefa Trzymaj się kochana
no tak to z szefami jest czasem pokazują to gorsze oblicze

Cytat:

Dziś skończony 7 tydzień więc początek właściwie... nie mogę się doczekać kiedy zacznie się drugi trymestr mam nadzieję, że wtedy będzie lepiej
Bo dziś był w nocy koszmar... o mało nie skończyło się na pogotowiu sama nie wiem co sie dzieje... we wtorek ide do lekarza zobaczymy co powie.
mili 3mam kciuki kochana, co by wszystko było dobrze

postanowiłam na chwile oderwać nos od pracy i sie tu zjawić - buziaki dla wszystkihc obecnych i nieocbesnych
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 16:05   #3283
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
No wczoraj tutaj to taka cisza jak makiem zasiał, a dzisiaj coś się ruszyło
Nasze ostatki spędziliśmy we trójkę oglądając film na kompie, polecam Wam "Opowieści na dobranoc" - normalnie dawno się tak nie uśmiałam, a świnka morska Wytrzeszczacz wymiata z tymi swoimi oczami
Mężu idzie dzisiaj na nockę do pracy, ma inwentaryzację na innym dziale, więc ja spadam na noc do rodziców

Cytat:
Niestety my ostatkow nie mamy, bylismy dzis na naszych smieciach, wydrazylismy jedna dziure, kupilismy karnisz i..... auto nam sie spsulo. Wycieka nam olej gora silnika . Wiec albo tylko uszczelka koszt niewielki albo remont silnika koszt 3 tys
to ja trzymam za uszczelkę

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ufff... i ciezko mi bylo psioszke do ginka ogolic dzisiaj musze sie porozciagac troche

ad. 1 to sobie wyobraź jakie ja mam problemy z ogoleniem się w tamtych rejonach, co ja mówię ogólnie z ogoleniem się normalnie kombinacja alpejska
ad. 2 no to już dorodne dziecię a w którym ty już jesteś tygodniu

Cytat:
Napisane przez madzikk85 Pokaż wiadomość
Mili trzymam kciuki za zdrowko Twoje i Fasolkinie pozostaje nic innego jak wierzyc ze Malutka ma racje i drugi trymestr juz jest sspokojniejszyja nie wiem bo nie mam doswiadczenia w tej kwesti...
spokojniejszy pod względem mdłości i wymiotów

Cytat:
Mężuś stwierdził, że jak tylko zechcę to już za miesiąc może mnie brzuch nie boleć Cwaniak
to może warto skorzystać z propozycji tego cwaniaka

Cytat:
Mój mężuś się troszkę w końcu zreflektował i wraca wszystko do normy, ufff.

A dzisiaj kulig
ad. 1 dla męża za poprawę zachowania
ad. 2 jak ja Ci zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
postanowiłam na chwile oderwać nos od pracy i sie tu zjawić - buziaki dla wszystkihc obecnych i nieocbesnych
oddaję i przesyłam także
Stary 2009-02-22, 16:14   #3284
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
No wczoraj tutaj to taka cisza jak makiem zasiał, a dzisiaj coś się ruszyło
Dokładnie. Ja właśnie z kisielkiem pomarańczowo-ananasowym siedzę na wizażu.

Za oknem śnieżyca , a już roiłam nadzieje, że przyjdzie odwilż i po śniegu nie będzie ani śladu. Coś w tym roku zima nie chce nas tak szybko opuścić .
Stary 2009-02-22, 18:39   #3285
kotekk81
Zakorzenienie

bry wieczor

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 20:05   #3286
czekoladka79
Zadomowienie

Heyka słoneczka

Pół dnia spędziłam w łóżku zamiast na uczelni .... znów mnie jakiś wirusisko dopadł .... chrypię i skrzypię jak dzrzwi na nawiedzonym dworze no i chyba mam gorączkę, ale to nieistotne bo jak widać po moich wypowiedziach zawsze ją mam

Własnie powklejałam rzeczy na ślubnym, które już dawno miałam zrobić i kończę nareszcie relację ślubną ..... a to wszystko dlatego, że mam się angielskiego uczyć do testu, więc wygrzebuję wszystkie inne zaległe sprawy byle się tylko za english nie wziąć

Wczoraj z małżem byliśmy w kinie "Włatcy móch. Ćmoki, czopki i mondzioły" - wiem wiem osobie w MOIM wieku nie przystoi takich rzeczy oglądać, ale co ja poradzę, że uwielbiam CZESŁAWA .... nawet mojego małża tak nazywam ..... ale on się zawsze wścieka jak to słyszy !!!

Kto ma chęć na herbatkę ze świeżym startym imbirem?
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 20:14   #3287
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
A dzisiaj kulig
jak było??

Cytat:
To sie biedaczka odzwyczaila, i pewnie ciezki byl jej porot do szarej miesiecznej rzeczywistosci
pewnie tak

Cytat:
Za oknem śnieżyca
u nas też ulicy nie widać

Cytat:
Wczoraj z małżem byliśmy w kinie "Włatcy móch. Ćmoki, czopki i mondzioły" - wiem wiem osobie w MOIM wieku nie przystoi takich rzeczy oglądać, ale co ja poradzę, że uwielbiam CZESŁAWA .... nawet mojego małża tak nazywam ..... ale on się zawsze wścieka jak to słyszy !!!
niespodziewałam się tego po Tobie
ale Mężuś ma ksywkę -

dobrej nocki wszystkim

Stary 2009-02-22, 20:23   #3288
velluto
Zadomowienie

Witam
U nas ostatki mineły spokojnie. Zadnych szaleństw. W piątek pojechałam sobie do swoich rodziców. A w sobote byliśmy na ślubie kolegi od mojego męża z pracy. Pani im tak pieknie zaspiewała Ave Maria, że mocno pożalowałam, że na naszym ślubie nie było śpiewaczki... Ale poza tym ślub w lutym... Nie zazdroszcze. Ja przemarzłam porządnie, a co dopiero PM
A teraz moj mąż nieborak skreca jakies rury na naszym mieszkaniu a ja na niego czekam i czekam...

Agunia - kulig sie udał?
Izazusia - jak tam weekend na uczelni? Napewno wszystko poszło gladko
Marta - u nas zima tez nie odpuszcza Mroz pod butami skrzypi ze az miło
Gosi nie ma bo pewnie zmeczona po imprezie ze znajomymi
Mili - mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie spokojna bez zadnych sensacji
Malutka - duzy buziak dla Ciebie i dla Dawidka
Czekoladka - to ja bardzo chetnie napije sie takiej herbatki

Pozdrowienia dla wszystkich
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:03   #3289
agunia82
Zakorzenienie

No to po kuligu. Jak było? Hmmm, mam mieszane uczucia. Ogólnie nie najgorzej, ale bardzo mi się nie podobało, że już na samym początku musieliśmy czekać, bo okazało się, że kuligiem pojechał kto inny (mieliśmy rezerwację) bo oni myśleli, że to my. No przyszli normalnie ludzie, powiedzieli, że chcą jechać, a tamci o nic nie pytali tylko podstawili im sanie No ale za to facet nam za ognisko nie podliczył. Kolejna sprawa to taka, że napchali na te sanie tyle osób, że ja się martwiłam, jak nas te bidne konie uciągną. Normalnie byle by tylko więcej kasy wydrzeć. W jednym zaprzęgu przy wjeździe pod taką nieco ostrzejszą górkę ludzie musieli wysiadać z sań, bo konie nie dały rady ich uciągnąć. Bardzo mi się to nie spodobało, zamęczanie zwierząt moim zdaniem. I ostatnie co bardzo negatywnie odebrałam, to było to, że jechaliśmy drogą asfaltową (zaśnieżoną co prawda, bo słabo uczęszczaną). No chyba to nie tak powinno wyglądać. Podsumowując, fajna sprawa, ale następnym razem wybrałam inne miejsce z trochę jednak lepszym podejściem do klienta. A potem ognicho było super, w sam raz na rozgrzanie zmarzniętych kości

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 21:16   #3290
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
niespodziewałam się tego po Tobie
Cytat:
ale Mężuś ma ksywkę -
No co, czasem trzeba się odchamić i obejrzeć "COŚ NA POZIOMIE "

Cytat:
Kolejna sprawa to taka, że napchali na te sanie tyle osób, że ja się martwiłam, jak nas te bidne konie uciągną. Normalnie byle by tylko więcej kasy wydrzeć. W jednym zaprzęgu przy wjeździe pod taką nieco ostrzejszą górkę ludzie musieli wysiadać z sań, bo konie nie dały rady ich uciągnąć. Bardzo mi się to nie spodobało, zamęczanie zwierząt moim zdaniem.

No to już nie na moje nerwy ..... bo ja bym wyrwała woźnicy bat i tak go natrzaskała, że sam by wypiął konie z zaprzęgu, a ja osobiście zaprzegła bym tego kolesia, zapakowała wszystkich do sań i lała batem dopóki by nie wciągnął tych sań ze wszystkimi pod górę......
Nic na to nie poradzę, że w obronie zwierzęcia, dziecka i staruszka potrafię nawet pobić - dostaję białej gorączki ....
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:26   #3291
kotekk81
Zakorzenienie

Agunia no wlasnie doczytalam Twoja relacje z kuligu i niestety mam takie samo zdanie jak Czekoladka takiego woznice to nic tylko
zmykam do malza, moze jakis film zasysniemy ... albo cos innego sie porobi (ze porozmawia mam na mysli )

buziaki
i przypominam ze jutro mam wolne i bede was atakowac z kawa i z ciachem

Stary 2009-02-23, 06:46   #3292
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć laseczki. Cosik nie za dobrze się dzisiaj czuję. Jakoś tak mnie mdli...może przejdzie.
Parapetówka udała się na maxa. Mieszkanie zostało tak opite, że nie ma zmiłuj, musi się nam dobrze mieszkać Dostaliśmy mikrofale, żelazko, toster i takie fajne wazonki. Normalnie już mam prawie wszystki sprzęty w domu

Poza tym dzisiaj notariusz...

Cholerka, nie wszystkie posty mi się zacytowały, uzupełniam co pamiętam:

sofferko zmywarka jest super po sobotniej imprezie tylko wszystko wstawiliśmy i fruuu do łóżeczka. Niestety musimy jeszcze coś w ustawieniach pozmieniać bo biały osad mi na szklankach zostaje, ale to się dopracuje

izunia nie martw się kujonami - widać kucie to nie wszystko i tak jesteś od nich lepsza

Lilka - dobrze, że u niej ok, może się w końcu odezwie
Cytat:

Ja mam dzisiaj humor paskudny, z małżem się pokłóciłam Czasem jego egoizmu to znieść nie mogę. No wnerwił mnie na maksa. I dzisiaj humor podły
Faceci to czasami takie małpy...szok
dla Ciebie

Cytat:
Ojej, mam nadzieję, że wszystko ok

Cytat:
zaznaczam ze w poniedzialek mam wolne i spodziewam sie tu tlumow
Jestem, jako zaczątek tłumu

Cytat:

wczoraj miałam dzień robotny i to sama sobie wymyślałam wstałam o 7 i to wyspana wysprzątałam mieszkanko, potem upiekłam na obiad kartoflaka (babka ziemniaczana) a na deser zrobiłam faworki coś mnie chyba wczoraj opętało
A to cwaniaczysko sposobem chce Cię wziąć

Normalnie gospodyni pełną gębą z Ciebie (też miewam zapędy, ale aż takich to chyba nie)

Cytat:
OMG, wcale jej tego braku @ nie zazdroszczę, powiem więcej, nawet jej współczuję.

Cytat:
, a już roiłam nadzieje, że przyjdzie odwilż i po śniegu nie będzie ani śladu. Coś w tym roku zima nie chce nas tak szybko opuścić .
Niech już idzie w cholere. Spodnie zmoczyłam dziś okropnie. Poza tym nie mogę się ubierać tak, jak chcę bo na moich obcasach to chyba leżałabym z 5 razy zanim bym do domu po pracy dotarła.
Cytat:
chyba mam gorączkę, ale to nieistotne bo jak widać po moich wypowiedziach zawsze ją mam

Wczoraj z małżem byliśmy w kinie "Włatcy móch. Ćmoki, czopki i mondzioły"
Hahaha dobra jesteś.
Włatców nie znosze, normalnie na wymioty mnie zbiera jak słyszę to ciąganie nosem...fuj

A z angielskim hmm...może to dobry pomysł z tym czarnym speakerem

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Gosi nie ma bo pewnie zmeczona po imprezie ze znajomymi
Dokładnie, cały dzień leniuchowałam, nawet na chwilę z domku nie wyszłam.

Cytat:
Kolejna sprawa to taka, że napchali na te sanie tyle osób, że ja się martwiłam, jak nas te bidne konie uciągną. Normalnie byle by tylko więcej kasy wydrzeć. W jednym zaprzęgu przy wjeździe pod taką nieco ostrzejszą górkę ludzie musieli wysiadać z sań, bo konie nie dały rady ich uciągnąć. Bardzo mi się to nie spodobało, zamęczanie zwierząt moim zdaniem. I ostatnie co bardzo negatywnie odebrałam, to było to, że jechaliśmy drogą asfaltową (zaśnieżoną co prawda, bo słabo uczęszczaną). No chyba to nie tak powinno wyglądać. Podsumowując, fajna sprawa, ale następnym razem wybrałam inne miejsce z trochę jednak lepszym podejściem do klienta.
Niektórzy ludzie to świnie!!! Normalnie popieram czekoladkę w 100% - batem takiego woźnicę. Wcale się nie dziwię, że się kuligu odechciewa. Dobrze, że przynajmniej na pocieszenie ognicho było ok
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 07:03   #3293
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziendoberek skarby

Powiem ze weekend nie byl taki zły-specjalizacje nam uruchomiono z 7 osobami na pokladzie
Muszę powiedzież ze odetchnelam z ulgą bo...w koncu wiem o czym mowimy-mialam te zagadnienia poniekad na chemii-od innej strony ale idea ta samaPodoba mi się bardzo
Powiem wam szczerze ze tamtymi dwoma się nie przejmuję-mamy dwa obozy w naszej licznej grupie-my i oni W sumie z czasem można zapomnieć o ich istnieniu. Hehe tylko echo na zajeciach troche to uniemożliwia: prowadzacy mowi, wyklada a co jakiś czas słychać "tak zgadza się", "prawda" "racja" z ust jednego ze świętej dwójcy-tak jakby facet z tytułem profesora takich zapewnien potrzebował.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 08:17   #3294
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam przy poniedzialku. Nie wiem kto genalny wpadl na ten pomysl i wymyslil poczatek tygodnia. Przydalby sie jeszcze jeden dzien wolnego
Cytat:
Nasze ostatki spędziliśmy we trójkę oglądając film na kompie, polecam Wam "Opowieści na dobranoc" - normalnie dawno się tak nie uśmiałam, a świnka morska Wytrzeszczacz wymiata z tymi swoimi oczami

to ja trzymam za uszczelkę
Widzialam ten film, swinka am takie oczy ze patrzy wglab duszy . Tylko ze u nas jest tak ze puszczamy film, i moj maz zasypia po 15 min ... a reszte ogladam sam.

Cytat:
Za oknem śnieżyca , a już roiłam nadzieje, że przyjdzie odwilż i po śniegu nie będzie ani śladu. Coś w tym roku zima nie chce nas tak szybko opuścić .
Ech, u nas tez padalo wczoraj. Lubie zime
(jak siedze w cieplym domu) ale mogla by juz sobie pojsc.

Cytat:

Kto ma chęć na herbatkę ze świeżym startym imbirem?
Jakos nie przepadam za tym filmem, CZESIO mnie denerwuje, na cale szczescie moj Skarb nie meczyl mnie ani jednym odcinkiem. W odroznieniu do mego brata, zapalenca Ale herbatki, bym sie chetnie napila

Cytat:
A teraz moj mąż nieborak skreca jakies rury na naszym mieszkaniu a ja na niego czekam i czekam...
Mam nadzieje ze sie w koncu doczekalas meza w domku

Cytat:
No to po kuligu.
Nigdy nie kuligowalam, ale takie "atrakcjie" pewnie by mnie troche zniechecily. Pod drugie nie cierpie jak ktos odstawia fuszerke i tylko na kase leci.

Cytat:
i przypominam ze jutro mam wolne i bede was atakowac z kawa i z ciachem
Eeeee Kotek nie spac, atakowac . Czekam na kawe

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki. Cosik nie za dobrze się dzisiaj czuję. Jakoś tak mnie mdli...może przejdzie.
Parapetówka udała się na maxa. Mieszkanie zostało tak opite, że nie ma zmiłuj, musi się nam dobrze mieszkać Dostaliśmy mikrofale, żelazko, toster i takie fajne wazonki. Normalnie już mam prawie wszystki sprzęty w domu

Poza tym dzisiaj notariusz...
Fajnie wam.... Ja juz nie moge sie doczekac na swoje. A notariusz, coz to nie boli . My mamy kolejne spotkanie z notariuszem za miesiac, musze pogonic tesciwa zeby zaczela zalatwiac, bo wczoraj jak powiedzialam mezowi ze jak cos to przesune termin to sie wkurzyl. Nie dziwie mu sie juz raz przesuwalam termin bo mama nie miala czasu, tylko ze ona taki wolny elektron ze nie wi co sie na swiecie dzieje a potem jak sie jej mowi ze termin goni to rozbroi cie stwierdzeniem "ale ja nie wiedzialam" a mnie od srodka rozrywa

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Powiem ze weekend nie byl taki zły-specjalizacje nam uruchomiono z 7 osobami na pokladzie
No i to jest dobra wiadomosc Izus. Trzeba to oblac
Stary 2009-02-23, 08:21   #3295
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
A notariusz, coz to nie boli .
No nie wiem Dageciku, mnie notariusz strasznie boli...tzn serce mnie boli (jak już pisałam wcześniej), że muszę słoną kasę zapłacić za głupią pieczątkę.
Stary 2009-02-23, 08:28   #3296
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
No nie wiem Dageciku, mnie notariusz strasznie boli...tzn serce mnie boli (jak już pisałam wcześniej), że muszę słoną kasę zapłacić za głupią pieczątkę.
Ech fakt ceny maja obledne, ale taryfikowane ustawowo. Ostatnio zostawilisymy u nich 855 zl, i za miesiac bedzie tyle samo

TELEGRAM OD LILOSZKA:. Zostaje u meza stop. Bede za tydzien stop. Pozdrow nasze laski stop
No to pozdrawiam

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-02-23 o 08:29 Powód: bo Lilioszka przyslala esesmana
Stary 2009-02-23, 08:53   #3297
velluto
Zadomowienie

Dzien dobry
Agunia a ten kulig był u nas czy gdzies w górach szaleliście? Niestety ludzie jak widza szanse na jakis zarobek to jednoczesnie odbiera im rozmum...
Kotek - miałaś nas dzis atakowac i jakos cicho i pusto...
Gosia - no to dobrze ze mieszkanie opite porządnie No i ile praktycznych prezentów za tym idzie
Izazusia - gratuluje stusiowania na wybranej specjalizacji A grupe liczna macie, pewnie ćwiczeniowcy beda mieli dylemat kogo spytac...
Daget - na męża sie w końcu doczekałam i jestem z niego dumna jak paw - wczoraj to był jego debiut w roli hydraulika i nawet z żadnej rury nie kapie woda

Co do noratiuszy to znam ten ból. Jest to nieprawdopodobne, że tyle pieniedzy kosztuje sporządzenie 1 dokumentu. Przez moje rece w pracy przechodzi mase aktów notarialanych. Zawsze sobie czytam jaki to taksy notarialne zastosowano. Często jest to kilkanaście tysiecy złotych! I czemu ja na prawo nie poszłam?

Miłego dnia
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 09:03   #3298
kina2807
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
witam z ciapowatego Szczecina, po drodze do pracy prawie utopiłam się w roztapiających się zaspach śniegu, buty przemoczone

teraz piję herbatkę z różowych owoców i się rozkręcam w pracy

miłego dnia Kobietki

p.s. ja chcę wiosnę

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 10:08   #3299
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Daget - na męża sie w końcu doczekałam i jestem z niego dumna jak paw - wczoraj to był jego debiut w roli hydraulika i nawet z żadnej rury nie kapie woda
Ano doskonaly powod do dumy

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
witam z ciapowatego Szczecina, po drodze do pracy prawie utopiłam się w roztapiających się zaspach śniegu, buty przemoczone

p.s. ja chcę wiosnę
Uffff no to super, bo juz widzialam naglowki na pierwszych stronach gazet "Utopila sie w roztapiajacych zaspach sniegu" .Przychylam sie do wezwania, tez chce wiosne.

A wiecie wczoraj debatowalam z mezem w lazience hehhe o tym ze zazwyczaj pierwsza klotnia malzenska dotyczy niesplukiwania wody w WC albo o klape sedesowa . A tak poza tym wczoraj robilam jako hymmm golarka. Moj maz tak sie zaposcil ze mial problem aby sie ogolic, a ze skubaniec ma taka delikatna buzke a w dodatko wiotki zarost ze wszystkie maszynki sie nam zapychaly . W koncu obgolilam go moja golarka do nozek bo mialam juz dosc heheh

Aaaaa zapomnialam wam pokazac co wczoraj dostalam od mego Skarba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg od_meza.jpg (37,6 KB, 16 załadowań)
Stary 2009-02-23, 10:17   #3300
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Często jest to kilkanaście tysiecy złotych! I czemu ja na prawo nie poszłam?
Samo prawo nie za dużo niestety by dało a dostanie się na aplikację notarialną gdy nie ma się mamusi lub tatusia notariusza graniczy z cudem.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
p.s. ja chcę wiosnę
Ja też

Cytat:
A wiecie wczoraj debatowalam z mezem w lazience hehhe o tym ze zazwyczaj pierwsza klotnia malzenska dotyczy niesplukiwania wody w WC albo o klape sedesowa

Aaaaa zapomnialam wam pokazac co wczoraj dostalam od mego Skarba
Hmmm...no o to to się jeszcze nie kłóciliśmy Zresztą tak czysto teoretycznie to szybciej ja zostawiłabym podniesiona klapę niż mój mąż.

Kwiatuchów donicowych nie lubie, więc się nie wypowiadam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości