Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-23, 09:09   #4111
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość

Witaj [B]Kochanie
Cześć Agniesko Jam kociara, ale muszę przyznać, że Twój pies jest przepiękny, również nie dziwię się, że porzuciłaś wizaż i forum kosmetyczne, na którym jesteś, zdaje się, Smokiem Wawelskim (na tamtym udzielam się bardziej niż tu, dlatego Cię kojarzę )

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Kochanie witaj, zapomniałam się wcześniej przywitać, przepraszam
Bardzo dziękuję za przywitanie to ja tu wtargnęłam, nie przepraszaj

Gayenko! Piękny ten szczur Ja ostatnio oglądałam Ratatouille'a, bardzo mi się podobał (to też o szczurach - jakaś moda na szczury nastała czy co) i na pewno obejrzę Despero - muszę oglądać wszystkie nowe bajki, żeby wiedzieć co potem pokazać chrześnicy, jak jest u mnie

A ja nie lubię zielonej herbaty, tylko czarną. A dokładnie Lady Grey sypaną mieszaną z yunanem (tajna mieszanka mojego taty) - Lady Grey ma takie śliczne kwiatuszki i jest mniej aromatyczna niż Earl Grey. A torebkowych herbat nie znoszę.
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 09:15   #4112
aante_e
Miss Pudernica

Cześć
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Hej
Zaczynam nowy tydzień z bardziej pozytywnym podejściem
Zobaczymy na ile dam radę, póki co staram się

Aantee ja też czerwień bardzo lubię
Mam czerwony płaszczyk na wiosnę, muszę oddać go do pralni.
już bym tak chciała w nim chodzić.

OlaOla ja też zaglądam na Twój blog i czytam chętnie
A co do kremów Eucerin - też je testuję właśnie, oba są rewelacyjne zgadzam się
Trzymam kciuki żeby pozytywnej energii Ci nie zabrakło i żebyś już nie musiała się smutać, chociaż wiem, że to nie tak łatwo.

A dzisiaj założę sobie sweterko-sukienkę czerwoną, czarne rajstopki i kozaczki i będę ładnie wyglądać, tak w ramach przypomnienia sobie wiosny i lata

I co to za kremy

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Avatatek to Dzielny Despero!
http://www.youtube.com/watch?v=v8AwEs3teN0
widzialam w kinie zapowiedz i mecze Krecika ze cem isc na to

**
Ja dalej walcze z buzia i dzielnie zuzuwam kosmetyki.
Wczoraj zrobilam wielkie czystki,mam koszyczek z kolorowka ,osobno lalkiery,zapasy przenioslam do pudla,powywalalam wszystko co niepotrzebne

Hosenko szminka to sparkling warm rose sprawdzilam
Despero Dzielny facet moich marzeń

Gajuś co się stało, że tak męczą Cię podrażnienia na buzi?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ale ze mnie ofiara losu Chcialam sobie umyć szczoteczkę z MF False Lasha, wymyłam pod wodą elegancko, wycieram w ściereczę i trach: oderwała mi się szczoteczka(sama ta niebieska końcówka) od trzonka Myślałam, że ona jest tam jakoś wsadzona, więc próbuję ją spowrotem wepchać, ale nie idzie. Pchnęłam mocniej i mi się skrzywiła Na szczęście delikatnie udało mi się ją wyprostować i musiałam klejem Kopelką ją spowrotem przykleić do rączki, bo inaczej się nie dało I jeszcze sobie całe palce tym głupim klejem pokleiłam
Ech...idę do pracy...zdenerwowałam się, muszę się przewietrzyć
Ojej
Ale po naprawie może wszystko będzie ok i tuszyk dalej będzie dobrze służył.

Hosenko Twój Samiec jest bardzo wyrozumiały w przyszłości nie będziesz musiała tłumaczyc się ze swojego budżetu na kosmetyki. Szaleńswto będzie
Stary 2009-02-23, 09:29   #4113
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:

A co do herbatek to ja lubię takie świństwa jak owocowe Sagi
Wiem że to chłam ale do pracy dobre.
A i tak ostatnio ciągle piję inkę w świątecznym wydaniu z korzennymi przyprawami
MMmmmmmmmmmmmmmm......... ...
Też ją uwielbiam ciekawa jestem teraz tej czekoladowej

Gaja fajny szczurek na Avie

Ide sie ubrac, umalowac i zmykam na obchód po lumpeksach
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 09:34   #4114
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość

Gayenko! Piękny ten szczur Ja ostatnio oglądałam Ratatouille'a, bardzo mi się podobał (to też o szczurach - jakaś moda na szczury nastała czy co) i na pewno obejrzę Despero - muszę oglądać wszystkie nowe bajki, żeby wiedzieć co potem pokazać chrześnicy, jak jest u mnie

A ja nie lubię zielonej herbaty, tylko czarną. A dokładnie Lady Grey sypaną mieszaną z yunanem (tajna mieszanka mojego taty) - Lady Grey ma takie śliczne kwiatuszki i jest mniej aromatyczna niż Earl Grey. A torebkowych herbat nie znoszę.
Prawda? ja kocham bajki ,a jak sa z myszami /szczurkami czy innymi maluszkami to juz wogole
Kino dla mnie moze nei istniec ,czasem cos obejrze ale dla mnie duzo wazniejsza jest literatura Jestem litaraturomaniaczka

Lady grey? nie znam,musze obadac
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Cześć

Despero Dzielny facet moich marzeń

Gajuś co się stało, że tak męczą Cię podrażnienia na buzi?
Moich tez

Polaczenie antybiotykow z kwasami i czasem przedokresowym i podraznilo mnie strasznie plus wysyp.
Radze sobie jakos za pomoca nawilzaczy i delikatnego wysuszania wysypu(polecam maseczke TBS punktowo na noc ) ale troche to jeszcze potrwa,choc efekty juz widac
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 09:44   #4115
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Prawda? ja kocham bajki ,a jak sa z myszami /szczurkami czy innymi maluszkami to juz wogole
Kino dla mnie moze nei istniec ,czasem cos obejrze ale dla mnie duzo wazniejsza jest literatura Jestem litaraturomaniaczka

Lady grey? nie znam,musze obadac
Lady grey nie znalazłam sypanej w Polsce Przywoci nam ją znajoma ze Szwecji. W Polsce widziałam tylko w Almie w torebkach - ale wątpię, żeby to było podobne do sypańca... Mogę Ci wysłać odsypkę tej herbaty

A ja kocham kino Ale nie to, co teraz, tylko takie z lat 50' do 80'. Hollywood mógłby dla mnie nie istnieć, z nowych filmów lubię tylko bajki
a moja chrześnica nawet bajek nowych nie lubi - ona się kocha.... w Kreciku

Stary 2009-02-23, 09:47   #4116
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Lady grey nie znalazłam sypanej w Polsce Przywoci nam ją znajoma ze Szwecji. W Polsce widziałam tylko w Almie w torebkach - ale wątpię, żeby to było podobne do sypańca... Mogę Ci wysłać odsypkę tej herbaty

Ojej szkoda.Poszukam w torebkach chociaz ,od czasu do czasu musze sie napic czegos co nie zabiera duzo czasu(bo ja musze sobie ladnie moje ukochana herbatki zaparzac w czajniczku ,spokojnie a nie zawsze jest czas.)

Cytat:
Ojej to zupelnie tak ,jak ja !
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-23, 09:57   #4117
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko Twój Samiec jest bardzo wyrozumiały w przyszłości nie będziesz musiała tłumaczyc się ze swojego budżetu na kosmetyki. Szaleńswto będzie
Taaa ... tyle że on wydaje więcej na swoje hobby i na swoje ciuszki . Rozumiem 150 zł za mazidła (i to sporo) , ale wydać tyle samo na jedną koszulkę?? Nie wiem czy ja bedę na tyle wyrozumiała Choć w sumie to jego cięzko zarabione pieniadze, dobrze że przynajmniej on zarabia (ja pracuję ), jak go stać to niech kupuje

Cytat:
Ciekawe co na to Gajusia

Gajuś, przez Twoją odlewkę kremu do mycia twarzy z marokańską różą mam na neigo chrapkę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 10:16   #4118
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej to zupelnie tak ,jak ja !
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Ciekawe co na to Gajusia
No ostatnio próbujemy ją odzwyczaić i pokazuję jej stare bajki z Myszką Mickey. Bo to już było uzależnienie - jak przyjeżdżała i tylko mnie zobaczyła, to szeptała "ciociu, Kecika". Już trochę mieliśmy tego dosyć - Krecik mógł lecieć całą dobę - i to najlepiej jedna bajka. Także teraz jest na odwyku i Gayenko nie masz o co się martwić

Stary 2009-02-23, 10:20   #4119
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Taaa ... tyle że on wydaje więcej na swoje hobby i na swoje ciuszki . Rozumiem 150 zł za mazidła (i to sporo) , ale wydać tyle samo na jedną koszulkę?? Nie wiem czy ja bedę na tyle wyrozumiała Choć w sumie to jego cięzko zarabione pieniadze, dobrze że przynajmniej on zarabia (ja pracuję ), jak go stać to niech kupuje

Gajuś, przez Twoją odlewkę kremu do mycia twarzy z marokańską różą mam na neigo chrapkę
Kiedyś miałam taki czas, że jak mi się coś spodobało to musiałam to mieć, cena nie grała roli. Ale odkąd sama decyduje na co wydaje pieniądze szkoda mi wydawać właśnie na ciuchy Dlatego stale bywam w Piasecznie

A ten krem oczyszcza ładnie, mozna go stosować jako żel do mycia twarzy
Bo mi się Ziaja Pro normalizująca kończy wreszczie i muszę pomyśleć o jakimś myjaku do pyszczka.

Cytat:

Polaczenie antybiotykow z kwasami i czasem przedokresowym i podraznilo mnie strasznie plus wysyp.
Radze sobie jakos za pomoca nawilzaczy i delikatnego wysuszania wysypu(polecam maseczke TBS punktowo na noc ) ale troche to jeszcze potrwa,choc efekty juz widac
Podpisuję się pod pogrubionym zdaniem Dla mnie książki zawsze były najważniejsze. Był czas, kiedy miałam problemy w szkole, bo tylko czytałam, ale niekoniecznie podręczniki

Niestety do TBSu nie mam dostępu. Ale rozumiem Cię, bo się właśnie również doprowadzam się do porządku. Zapchał mnie krem plus właśnie wysyp przed okresem. Kwasy odstawiłam już na ten rok, pomogły i więcej nie będę męczyć buzi, na przyszły rok kupię sobie Lysanel.
A na razie leczę się maseczką ściągającą od Hosenki, świetna jest i maską uspokajającą.
Stary 2009-02-23, 10:22   #4120
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Gajuś, przez Twoją odlewkę kremu do mycia twarzy z marokańską różą mam na niego chrapkę
Wlasnie przed chwilka umylam nim buzie
Mam jeszcze gdzies szminke pro to go pink sizzle ,wlasnie sobie przypomnialam

Cytat:
No ostatnio próbujemy ją odzwyczaić i pokazuję jej stare bajki z Myszką Mickey. Bo to już było uzależnienie - jak przyjeżdżała i tylko mnie zobaczyła, to szeptała "ciociu, Kecika". Już trochę mieliśmy tego dosyć - Krecik mógł lecieć całą dobę - i to najlepiej jedna bajka. Także teraz jest na odwyku i Gayenko nie masz o co się martwić
Moim zdaniem wcielacie dziecku dobre wzorce

Cytat:

Ciekawe co na to Gajusia
Alez ja ją swietnie rozumiem

Edit:
uzywal ktos tego cuda?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15714
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-02-23 o 10:34
Stary 2009-02-23, 10:41   #4121
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś miałam taki czas, że jak mi się coś spodobało to musiałam to mieć, cena nie grała roli. Ale odkąd sama decyduje na co wydaje pieniądze szkoda mi wydawać właśnie na ciuchy Dlatego stale bywam w Piasecznie
Ja ogólnie ciuchów nie lubię kupować. Natomiast Samiec jak wlezie na net, to zwykle coś poklika. On ma więcej ubrań niż ja
Bez opamiętania klika tez na akcesoria rowerowe, typu: nowa kierownica (przeciez ma kierownice ), opony ...

Cytat:
A ten krem oczyszcza ładnie, mozna go stosować jako żel do mycia twarzy
Bo mi się Ziaja Pro normalizująca kończy wreszczie i muszę pomyśleć o jakimś myjaku do pyszczka.
Tak, bo to krem do mycia twarzy. Skóra po nim piszczy, ale nie jest wysuszona Bardzo go polubiłam

Cytat:
Podpisuję się pod pogrubionym zdaniem Dla mnie książki zawsze były najważniejsze. Był czas, kiedy miałam problemy w szkole, bo tylko czytałam, ale niekoniecznie podręczniki
Oj dla mnie ksiązki to coś wspaniałego, choć ostatnio nie czytam prawie wogóle Kiedyś czytałam nawet 4-5 książek w ciągu miesiąca a teraz jedną ciągnę kilka miesięcy.
Lektur za to nie czytałam wogóle (w podstawówce ani w LO) - oprócz Początku i Przedwiośnia.

Cytat:
A na razie leczę się maseczką ściągającą od Hosenki, świetna jest i maską uspokajającą.
Ciesze sie, że Ci pasuje Mi wypalała twarz Dziwne, bo nie mam wrażliwej skóry

Instagram

Stary 2009-02-23, 10:50   #4122
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Ja ogólnie ciuchów nie lubię kupować. Natomiast Samiec jak wlezie na net, to zwykle coś poklika. On ma więcej ubrań niż ja
Bez opamiętania klika tez na akcesoria rowerowe, typu: nowa kierownica (przeciez ma kierownice ), opony ...

Tak, bo to krem do mycia twarzy. Skóra po nim piszczy, ale nie jest wysuszona Bardzo go polubiłam

Oj dla mnie ksiązki to coś wspaniałego, choć ostatnio nie czytam prawie wogóle Kiedyś czytałam nawet 4-5 książek w ciągu miesiąca a teraz jedną ciągnę kilka miesięcy.
Lektur za to nie czytałam wogóle (w podstawówce ani w LO) - oprócz Początku i Przedwiośnia.

Ciesze sie, że Ci pasuje Mi wypalała twarz Dziwne, bo nie mam wrażliwej skóry
Ja klikam tylko kosmetyki, ubrań nie lubię kupować bez obejrzenia jak na mnie leżą, dotknięcia tkaniny, faktury itp. Tym bardzie,że wiele jest ładnych rzeczy, a jak się je założy to wyglądają jak worek na ziemniaki

Kierownica Ale taka wymienna? Jaka ja jestem ograniczona poza tematem kosmetyków

A jak maska z glinką? Bo mnie w ogóle nie oczyszczała

Ja czytam wszystko, lektury tez. No oprócz romantyzmu, czyli Mickiewicza, nie lubię też zbytnio Gombrowicza. Ale poezja Leśmiana czy Stachury
Stary 2009-02-23, 11:00   #4123
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja klikam tylko kosmetyki, ubrań nie lubię kupować bez obejrzenia jak na mnie leżą, dotknięcia tkaniny, faktury itp. Tym bardzie,że wiele jest ładnych rzeczy, a jak się je założy to wyglądają jak worek na ziemniaki

Kierownica Ale taka wymienna? Jaka ja jestem ograniczona poza tematem kosmetyków

A jak maska z glinką? Bo mnie w ogóle nie oczyszczała

Ja czytam wszystko, lektury tez. No oprócz romantyzmu, czyli Mickiewicza, nie lubię też zbytnio Gombrowicza. Ale poezja Leśmiana czy Stachury
Nom kierownica, bo "wygodniejsza do jazdy DH" (dh - downhill http://pl.wikipedia.org/wiki/Downhill doszkalam się, ogladając również filmy rowerowe )
Samiec powiedział, ze jak są jakieś filmiy nt kosmetyków to chętnie ogladnie ("Ty ogladasz ze mną rowerowe, to ja w Twoim hobby tez chce poznać" ) - ciekawe co by powiedział na maraton stepów albo filmików kolekcji z youtube

Instagram

Stary 2009-02-23, 11:06   #4124
aante_e
Miss Pudernica

Hosenko skoro chce się interesować Twoim hobby to czemu nie
Najlepiej pooglądajcie te filmiki z YT o gigantycznych kolekcjach albo sposobach mycia twarzy

A potem można delikatnie wspomnieć, że też marzysz o takiej kolekcji
Stary 2009-02-23, 11:10   #4125
Hosenka*
Zakorzenienie

O sposobach mycia twarzy??

Instagram

Stary 2009-02-23, 11:19   #4126
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
O sposobach mycia twarzy??

Kiedyś oglądałam właśnie kosmetyczne filmiki i trafiłam na dziewczynę, która po kolei pokazywała czym zmywa oczy, potem twarz, potem peeling, żel i opisywała jakimi ruchami trzeba to robić itp
Stary 2009-02-23, 11:28   #4127
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Poniedziałek zaczął się nadzwyczaj dobrze - odwołali mi niemca

agniesko pies przepiękny uwielbiam duże psy sama mam baardzo masywnego owczarka niemieckiego takiej ilości futra nic nie może zastąpić

Nic mi się nie chce. A najbardziej to nie chce mi się czytać 12 stronicowego artykułu z Bankowości po angielsku

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 11:39   #4128
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Kiedyś oglądałam właśnie kosmetyczne filmiki i trafiłam na dziewczynę, która po kolei pokazywała czym zmywa oczy, potem twarz, potem peeling, żel i opisywała jakimi ruchami trzeba to robić itp
O mamuś
Na YT faktycznie jest wszystko

Instagram

Stary 2009-02-23, 11:53   #4129
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Tez to widzialam i dumalam gdzie jest haczyk ,ale niestety si e nie doczekalam
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-23, 12:06   #4130
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam

Jestem po ciężkim weekendzie () - najpierw impreza w sobotę, wczoraj herbatka u babci i wieczór u TŻ, teraz odsypianie.

Cytat:
Iceflower -poprosze ja odlozyc dla Gayenki ,napisze ci jutro co moge ci wyslac za nia
Jest Twoja.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
jak ja dawno Addicta nie uzywalam tesknie juz za jego morderczymi zdolnosciami a ostatnio tone w objeciach slicznej Lou Lou i Hot Couture edp... dzisiaj na imprezke [rodzinna ] zaaplikuje sobie Addicta, a co
Ja ostatnio głównie Addictem pachnę. Chyba kupię sobie 50-tkę jak gdzieś upoluję w dobrej cenie.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Lizzie ja Avene już wypróbowałam, HOL mi nawet odpowiadał przez jakiś czas, ale potem moja buzia zareagowała podrażnieniem Nie dość, że przestał się wchłaniać to buzia była czerwona i zdarzało się, że piekła
Testowałam też LRP, Biodermę i kilka innych aptecznych, obecnie jedyna moja nadzieja w ROCu "Zimowa" wersja b. mi odpowiada, mam nadzieję, że i na wiosnę coś u nich wybiorę
Karolinko wypróbuj sobie Galenic Soins Hydratants - o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27257 jest lekki, ale skuteczny i bardzo przyjemny. Albu Nuxe Reve de Miel jak nie jesteś ekstremalnym sucharkiem.

Cytat:
Sąsiad na działce mówił, że do coli wkłada lekko zardzewiałe śrubki Mnie już to nie dziwi - nawet to, że jak ktoś ma zatrucie żołądkowe to poleca się czasem pić coca colę (sprawdziłam, pomaga)
Cola bywa zupełnie niezła na kaca.

Ja się teraz pod wpływem TŻ dobrze odżywiam, więc coli nie pijam w innych okolicznościach.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Hosenko to mleczko fajnie wygładza skórę, zostawia taki "film", ale nie jest on tłusty czy lepki, dobrze nawilża, ładnie pachnie i jest w tubie A ja uwielbiam balsamy i mleczka w tubach, bo łatwiej je zużyć do końca i są praktyczniejsze w podróży- takie moje małe "zboczenie"
Ale mimo wszystko nie przebija mleczka z figą, to jest mój faworyt
Jak kiedyś w końcu dotrę do Natury, to sobie kupię te zachwalane przez Ciebie mleczka. Co prawda moje zapasy smarowideł będę zużywać przez pół roku, ale jak ktoś tak kusi za każdym razem, jak wspomina o balsamie, to nie da się inaczej jak tylko kupić.

A ja chyba jestem chora. Albo raczej - leczę się z nałogu: chyba wyprzedam swoją kolekcję perfum. Zostaną tylko: Dune, Addict, Dolce Vita, Hypnotic Poison, Coco, Hypnose, Organza Indecence i może Chance Eau Fraiche i Innocent na lato.

To by był szalony objaw rozsądku i chyba dojrzewam powoli do tej decyzji.

Dostałam od siostry śliczne, klasyczne, satynowe czarne pantofelki. Czyli mam już 3 pary nowych szpilek, których nie mogę założyć bo jest zima.

A w H&M widziałam śliczny czarny płaszczyk wiosenny. Szkoda, że nie jest granatowy, ale chyba i tak się skuszę.

W ogóle rozpiera mnie energia - chyba kupie w tym tygodniu albo następnym karnet na fitness. Jak wyprzedam moje kosmetyki, to kupię sobie dużo wiosennych szmatek w pastelowych kolorach i jakieś fajne baletki.

I wiosenne czwórki Chanel też sobie kupię.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 13:30   #4131
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Co u mnie? To samo, tyle że malamuci potwór samymi spacerami zabiera mi 4 godziny z życia a pieszczoty, a zabawa, a szkolenie... Więc wizaż został porzucony dla psich forów wyszło mi to na zdrowie, odwyk całkiem zacny - przede wszystkim dlatego, że nie mam czasu na nic więcej ponad podkład, puder i tusz lub filtr, mieszanka pudrowa i tusz Potworzysko w załączniku, najświeższe fotki
śliczny pies!! jak byłam mała to o takim marzyłam...

Cytat:
Uwielbiam wszystkie herbaty, oprócz zielonej. Piję i saszetkowe sklepowe i sypane z herbaciarni, taki mały nałóg
ja też jestem nałogową herbaciarą...

Cytat:
A i tak ostatnio ciągle piję inkę w świątecznym wydaniu z korzennymi przyprawami
MMmmmmmmmmmmmmmm......... ...
Oj tak, przepyszna jest!!!

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Też ją uwielbiam ciekawa jestem teraz tej czekoladowej
czekoladowa Inka?? Hmmm, zaintrygowałaś mnie...

Cytat:
Wlasnie przed chwilka umylam nim buzie
Cytat:

mowa o tym kremie z Planet Spa Avonu?? kończy mi się myjaczka do twarzy i się zastanawiam, co by tu wybrać...

a w sobotę kupiłam sobie Meteorytki!! sialalala...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 13:47   #4132
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Jest Twoja.

Zaraz ci napisze co moge ci wyslac w zamian.Jakies konkretne typy?
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość

mowa o tym kremie z Planet Spa Avonu?? kończy mi się myjaczka do twarzy i się zastanawiam, co by tu wybrać...
Tak ,o tym z marokanska roza
Fajny jest

A ja bylam na poszukiwaniu ksiazki,ktorej nie ma nigdzie
chyba bede musiala pojechac jutro na wydzial,jesli maz kolezanki jej nie znajdzie
teraz robie sobie gotowane warzywka na obiad ,a potem dalej nauka
ale kupilam suszone malinki i sobie zaparzam wlasnie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-23, 13:53   #4133
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Zaraz ci napisze co moge ci wyslac w zamian.Jakies konkretne typy?
A bez konkretów, ale chętnie coś nawilżajacego zawsze przygarniam.

Obejrzyj sobie jeszcze moje zbiory, jakbyś chciała odlewkę czegoś czy coś to pisz.

Spłodziłam 7 recenzji w KWC i padam. A miałam pisać pracę zaliczeniową, o której wcześniej zapomniałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-02-23, 14:08   #4134
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chyba jestem chora. Albo raczej - leczę się z nałogu: chyba wyprzedam swoją kolekcję perfum. Zostaną tylko: Dune, Addict, Dolce Vita, Hypnotic Poison, Coco, Hypnose, Organza Indecence i może Chance Eau Fraiche i Innocent na lato.
a Lou Lou? rozstaniesz sie z piekna Lou Lou ktora tak cudownie opisalas w KWC? niedobra Ty

przychodze z nowinami dostalam te robote zaczynam od 16 marca iiiii w nagrode kupilam sobie wibratorka Lancome, zaraz ide nim pomalowac rzesiska.

promocja TBS u nas nadal trwa, ale nic nie wzielam. szkoda mi bylo pieneidzy zaczynam zalowac ze tak zaszalalam z maslami, bede musiala komus ze trz, cztery opchnac.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:10   #4135
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
A bez konkretów, ale chętnie coś nawilżajacego zawsze przygarniam.

Obejrzyj sobie jeszcze moje zbiory, jakbyś chciała odlewkę czegoś czy coś to pisz.
Ok napisze ci co tam mam ciekawego
Cytat:
a Lou Lou? rozstaniesz sie z piekna Lou Lou ktora tak cudownie opisalas w KWC? niedobra Ty

przychodze z nowinami dostalam te robote zaczynam od 16 marca iiiii w nagrode kupilam sobie wibratorka Lancome, zaraz ide nim pomalowac rzesiska.

promocja TBS u nas nadal trwa, ale nic nie wzielam. szkoda mi bylo pieneidzy zaczynam zalowac ze tak zaszalalam z maslami, bede musiala komus ze trz, cztery opchnac.
Zosiu Gratulacje!

Daj znac jak wibratorek
Dalej nie ma paczusi od ciebie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-23, 14:14   #4136
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

Gratulacje.

Ano rozstanę się z Lou Lou. Jestem ostatnio zbyt szczęśliwa na używanie takich kontemplacyjnych zapachów. Wolę radosną wanilię w kilku odmianach. Poza tym wiosna idzie, a Lou Lou to nie zapach na wiosnę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-02-23, 14:20   #4137
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje.
dziekowac energia mnie rozpiera

Cytat:
Ano rozstanę się z Lou Lou. Jestem ostatnio zbyt szczęśliwa na używanie takich kontemplacyjnych zapachów. Wolę radosną wanilię w kilku odmianach. Poza tym wiosna idzie, a Lou Lou to nie zapach na wiosnę.
yhm ja bede robic zapasy Lou, ojcu mojemu tak sie spodobala ze jest gotow zasponsorowac mi cala setke
mnie sie Lou Lou wiosennie bardzo kojarzy czarny trencz mocno scisniety w talii, wysokie obcasy i wielkie okulary slonecznie, do tego Lou Lou na szyi i moge isc w miasto

ja sie zastanawiam nad puszczeniemw swiat Slonia. jakos nam nie po drodze zupelnie... piekny jest, ale chyba milosci z tego nie bedzie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 14:22   #4138
Olaola
Zadomowienie

Cytat:

OlaOla ja też zaglądam na Twój blog i czytam chętnie
A co do kremów Eucerin - też je testuję właśnie, oba są rewelacyjne zgadzam się
To bardzo mi miło, Vibesko

Kremy są boskie strasznie mnie kusi, żeby kupić , ale muszę pozużywać najpierw swoje smarowidła, na szczęście jeśli chodzi o kremy do twarzy, to nigdy nie szaleję i nie mam ośmiu naraz, tylko grzecznie używam dwóch, maksymalnie trzech. Superdefense Clinique na pewno za jakiś miesiąc-półtora się skończy, akurat wtedy będę w Polsce, to sobie kupię Euceriny chyba...
Tylko nie wiem, czy warto kupować te, które teraz testuję? W końcu teoretycznie są one do trzydziestkowej skóry.

Hmmm, decyzje, decyzje...

Cytat:
Ja dalej walcze z buzia i dzielnie zuzuwam kosmetyki.
Wczoraj zrobilam wielkie czystki,mam koszyczek z kolorowka ,osobno lalkiery,zapasy przenioslam do pudla,powywalalam wszystko co niepotrzebne
Ja też postanowiłam dużo zużyć , chyba zrobię sobie oficjalny odwyk przynajmniej do wyjazdu do Polski na Wielkanoc
I też chcę uporządkować moje kosmetyki, i może obfocić jak znajdę ładowarkę do aparatu heh

Cytat:

I co to za kremy
Tu, o tu są:
http://www.eucerin.pl/anti-age/hyaluron_filler_day.asp
http://www.eucerin.pl/anti-age/hyalu...ller_night.asp

Próbki obydwu są w Twoim Stylu z Agnieszką Dygant na okładce

Cytat:
Dla mnie książki zawsze były najważniejsze. Był czas, kiedy miałam problemy w szkole, bo tylko czytałam, ale niekoniecznie podręczniki
Ja zawsze czytałam mnóstwo, a od kilku miesięcy tyle, co nic jak już przeczytam wszystko, co mam przeczytać na uczelnię, to już nie mogę patrzyć na druk i tylko się odmóżdżam przy komputerze/telewizji/wychodzę z domu, strasznie mi tęskno za książkami. CHyba muszę się postarać zorganizować swój czas nieco lepiej, i wygospodarować go trochę na czytanie. Na pewno mi to dobrze zrobi
Mam tyyyle książek, których nie czytałam, aż strach.

Dziewczyny czytające, a czy któraś z Was jest na Biblionetce?

Cytat:
Ja też nie kupuję ubrań na internecie, bo jestem jakaś niewymiarowa - muszę zmierzyć przed zakupem.

EDIT: Ziz - gratulacje!

Edytowane przez Olaola
Czas edycji: 2009-02-23 o 14:24
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 14:28   #4139
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
dziekowac energia mnie rozpiera

yhm ja bede robic zapasy Lou, ojcu mojemu tak sie spodobala ze jest gotow zasponsorowac mi cala setke
mnie sie Lou Lou wiosennie bardzo kojarzy czarny trencz mocno scisniety w talii, wysokie obcasy i wielkie okulary slonecznie, do tego Lou Lou na szyi i moge isc w miasto

ja sie zastanawiam nad puszczeniemw swiat Slonia. jakos nam nie po drodze zupelnie... piekny jest, ale chyba milosci z tego nie bedzie.
Mi się Lou Lou kojarzy smutno, nic na to nie poradzę. I na pewno nie wiosennie. Od pewnego czasu zresztą w ogóle jej nie noszę.

Słonia też pożegnam. Lubię go, ale to nie to. Poza tym nie mam kiedy używać ostatnio, bo TŻ Słonia nie lubi, powiedział, że za mocny więc nie będę go nim męczyć.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-02-23, 14:33   #4140
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Zosiu Gratulacje!

Daj znac jak wibratorek
Dalej nie ma paczusi od ciebie

pomalowalam oczy wibratorem oj kiepsko. szczotka taka jak w Telescopiku, niby sama miala oczy malowac po wcisnieciu tego prztyczka [] no ale - tak nie jest. owszem, wydluza ladnie ale to za malo jak na tusz za 130 zlotych...
a paczusia dojdzie, nie denerwuj siem

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
EDIT: Ziz - gratulacje!
dzieki
obiecalam sobie, ze pierwsza wyplate wydam tylko i wylacznie na przyjemnostki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości