|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
![]() Nie martw się, ja na początku też zielonej nie lubiłam ale można się przyzwyczaić. Lubię też Rooibos czerwoną i wszelkie owocowe Dilmah. Leków też sporo niestety przyjmuję, często są to suplementy bo też nie jem mięsa od kilku lat, jak Gayenka ![]()
![]() |
#4052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lizzie !widze ze nie tylko imie nas laczy ![]() ![]() Isa ale masz zielona w torebkach taka? wywal to swinswto. Tam ida listki z odrzutu ,albo z przemialu. Prawdziwa zieolna herbata to sypka herbata ma inny smak niz w torebkach. Najlepsza jest z herbaciarni-mozesz kupic mnostow rodzajow z owocami i pzyprawami-ja mam obecnie: gruszkowa,kaktusowa,z suszonymi malinami,z dodatkiem platkow rozy,z dodatkiem pedow bambusa ,lawalkow skorki cytrynowej i drzewa herbacianego..eee i jeszcze cos napewno tylko nie pamietam co ![]() W herbaciarni harbata jest dobrej jakosci ,mozesz ocenic jej zapach i wyglad. I trzeba odpowiednio ja parzyc -bron Boze wrzatkiem bo wtedy jest bardziej gorzka. Najlepiej zagotowac wode i odczekac 3-4 minuty. Mozesz ja poslodzic np.sokiem malinowym w sumei troche cukru tez nie zaszkodzi na poczatek.Ja czasem slodze a czasem nie ,ale ja potrafie dziennie i 2 litry takiej herbaty wypic..
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-22 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() A co tu tak od rana narzekacie? ![]() Isa 3mam ![]() Lizzie ja Avene już wypróbowałam, HOL mi nawet odpowiadał przez jakiś czas, ale potem moja buzia zareagowała podrażnieniem ![]() ![]() Testowałam też LRP, Biodermę i kilka innych aptecznych, obecnie jedyna moja nadzieja w ROCu ![]() ![]() Co do zdrowego odżywiania to można brać mnie za przykład... jak jeść nie należy ![]() Uwielbiam i pożeram na tony słodycze, lubię chipsy i gazowane napoje, często jem pizzę, dość często zdarza mi się skusić na McD., lubię kaloryczne i ciężkie potrawy z dużą ilością sera, sosów itp. Owszem jem też dużo owoców i warzyw, ale do wypicia zielonej herbaty siłą mnie nie zmusi ![]() Wszystko to chyba wynik tego, że nigdy nie miałam problemu z liczeniem kalorii itp. a wręcz przeciwnie ![]() Na dodatek mój organizm nie narzeka na takie traktowanie, wyniki badań są ok, więc nie mam motywacji, żeby coś zmieniać ![]() Nosku odgrzebałam przedwczoraj próbkę tego peelingu Biotherm od Ciebie. Faktycznie fajny, ale zawsze sądziłam, że jakiś hiper mocny i że mnie podrażni a tu zaskoczenie, bo wcale aż tak mocny nie jest...Chyba, że mi się tylko śniło, bo rolniczyłam się nim o 3 w nocy ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-02-22 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
Gajuszka to herbatkowa maniaczka
![]() Ale potwierdzam, ma pyszne herbatki w domu, sama piłam i były takie dobre że szok. O kawce nie wspominając ![]() Gajuś pij duuużo kefirów i jogurtów, to bardzo ważne przy lekach i antybiotykach, i siemionko na osłonę żołądka, ja stara wyjadaczka dobrze rozumiem Twoje żołądkowe problemy ![]() Co do wiosennych ciuszków to ja w zasadzie cały rok chodzę ubrana w krótkie rękawy plus jakiś żakiet czy rozpinany sweterek, wogóle nie ubieram się w gube swetry, nie kupuję ubrań na zimę czy na lato , na jesień, nie mam takiego podziału. A widziałam że w Orsayu już nowe kolekcje są - sam róż ![]() Jakoś tak mdło mi to wygląda, ja stawiam na beże, fiolety, turkus i trawiastą zieleń tej wiosny ![]() siedzę z odżywką na włosach i piję kawkę ![]()
#4055 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() Karolina, zazdroszczę że możesz sobie pozwolić na jedzenie takich rzeczy no ale przy twojej figurze nie musisz się hamować ![]() ![]()
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Właśnie wróciłam, ale ide zaraz an spacer z siostrzenicą - musze tylko się malnać, bo straszę bez makijażu ![]() Nadrobię posty jak wróce. Gajuś, ono cóż, miłą atmosferę przerwał sms ![]() ![]() Podczytałam że coś o kg znowu dyskusja ... Ja przez Samca przytyłam "troszkę" ... On bez karnie może jeść co chce i ile chce ![]() Trzeba zaczac ćwiczyć ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-22 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4058 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro mówisz, że sypana lepsiejsza to będę musiała się zaopatrzyć w jakąś porządną. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hosenuś hej ![]()
![]() |
#4059 | |
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Brałam też jakieś osłonowe tabletki ale nie pamietam jak sioę nazywały ![]() A co do herbaty i kawy ![]() ![]() ![]() ![]() A ta z malinka dobra? ![]() Isuś trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Vibesiu trzymaj się tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-02-22 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Dagmaruś
![]() ![]() Ja się spróbuję postarać ograniczyć to całe fast foodowe żarcie, ale będzie ciężko, bo ja m.in. stresy odreagowuję w ten sposób. Zjedzenie czegoś słodkiego od razu przywraca mi psychiczną równowagę(w końcu czekolada ma jakieś tam składniki, które dają uczucie szczęścia ![]() Kiedyś udało mi się przez 3 miesiące nie jesć w ogóle słodyczy, ale za to pożerałam tonami mandarynki.
#4061 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja już chyba znalazłam dla niego następcę, ufff ![]() Znalazłaś w końcu tą żurawinę Fa? Wczoraj widziałam w Rossmannie za 4,99 ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ale ja się nie śmieję
![]() ![]() po prostu nigdy bym się nie spodziewała że to może działać ![]()
![]() |
#4065 |
Wtajemniczenie
|
Sąsiad na działce mówił, że do coli wkłada lekko zardzewiałe śrubki
![]() ![]()
#4066 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A Ty Justynko droga jak masz jakąś taką biżuterie to wypróbuj ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak mówisz, że jest w Rosmannie to w tym tygodniu pójdę ![]() A co do peelingu to stwierdzam, że oprócz Nuxe mogłabym mieć jeszcze coś mocniejszego ![]() ![]() Wcieliłam w końcu w życie postanowienie o częstszym balsamowaniu i kończę teraz mleczko z afrykańskim masłem shea Terme i powiem Wam, że chyba znów się na nie skuszę, fajne jest ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-02-22 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Składam dziś zamówienie z mazideł ![]() ![]() Karolina: a co takiego fajnego jest w tym smarowidle?? ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-22 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
Ja colą też odrdzewiam niektóre rzeczy
![]() Chce żeby już był poniedziałek. Znowu musze zaczynać nowe życie, nowe plany, inne priorytety ......... Takie życie .....
#4070 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
Hosenko to mleczko fajnie wygładza skórę, zostawia taki "film", ale nie jest on tłusty czy lepki, dobrze nawilża, ładnie pachnie i jest w tubie
![]() ![]() ![]() Ale mimo wszystko nie przebija mleczka z figą, to jest mój faworyt ![]()
#4073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubiłam ale te dawniejsze, parę lat temu musieli zmienic recepturę bo to już nie to samo ![]() Cytat:
![]() a ja muszę zmienić swoje podejście do życia, pomyśleć o przyszłości i coz tymi studiami zrobić, jestem skołowana i w sumie sama nie wiem czego chcę ![]() Chyba się zabiore za paznokcie a potem już tylko nauka na jutro ![]() Trzymajcie kciuki chociaż nie wiem właściwie za co ![]()
![]() |
#4074 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama powinnam coś ze sobą zrobić, ale tak okropnie czasem brakuje odwagi na zmiany w życiu ![]() Oby do wiosny! Wtedy wszystko będzie łatwiejsze ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-02-22 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
Złożyłam zamówienie z mazideł
![]() Olejowy ekstrakt z rozmarynu Cromollient 20 g Olej z amarantusa 30 g Olej z komosy 60 g Olej śliwkowy 60 g Olej jezynowy 30 g Ekologiczny olej z czarnuszki 30 g Hydrolat z głogu 100 ml Witamina E Butelka z dozownikiem 100 ml Łyżeczka miarowa 0,15 ml Łyżeczka miarowa 5 ml Butelka szklana poj. 30 ml Pipeta (do butelki) Za wszystko wyszło 142,80 (+ 10 zl przesyłka), a na liście jeszcze sporo zostało do zamówienia ![]() Poprosiłam o kilka póbek: - masło cupuacu - masło karite - olej żurawinowy - olej konopny - olej z orzecha wloskiego - hydrolat bławatkowy - hydrolat z rózy damasceńskiej byłoby miło gdyby coś z tego wysłali ![]()
#4076 |
Zakorzenienie
|
Jestem po egzaminie już. Będę mieć poprawkę na 100%, bo zrobiłam jedno zadanie z trzech i to jeszcze okazało się, że źle je zrobiłam
![]() ![]() Hosenko ![]() ![]() Ale jak już to zamówienie dotrze do Ciebie to ja proszę o opinie(zwłaszcza o olejach ![]() Vibesiu ![]() ![]()
#4077 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam moje kochane NK
![]() Znów mi cytaty pożarło ![]() gayuś, miło, że się o mnie martwisz, ale u mnie wszystko w porządku. Po prostu ostatni tydzień byłam sama w domu, więc musiałam się zajmować całą futrzaną ferajną domową, palić w kominkach, żeby nie zamarznąć, latać do i z pracy, załatwić sobie badania do pracy itp. itd. A że na moim zadupiu komunikacja miejska jest tak wspaniale przemyślana, że szybciej się zajdzie na nogach niż doczeka na jakiś pojazd, to albo wszędzie latałam piechotką albo wykorzystywałam TŻ do granic możliwości ![]() ![]() A tak a propos, u kogo i za ile kupiłaś ten śliczny zestawik Clinique? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To ja będę 5 razy bogatsza, bo zjadłam 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ziz, a powiedz mi, jak wypadają te maseczki TBS Blue Corn i The Tree w porównaniu z paczulową Logoną? Może też bym się skusiła, jak promocja do czwartku się ostanie, bo w czwartek właśnie zamierzam odwiedzić Kraków ![]() Właśnie, może są jakieś chętne na spotkanko? Bo może znajdę więcej czasu, szkolenie prawdopodobnie skończę koło 14. rzyrafka, o Ciebie nie pytam, Ty i tak nie masz wyjścia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Łączę się z Tobą w bólu. U mnie ból zaczął się pojawiać chyba koło wtorku, ale szybko rozprawiał się z nim Ibum. Niestety od piątku boli prawie cały czas, wczoraj w nocy TŻ wstawał i podawał mi Ketonal, a dziś od razu sobie go zaaplikowałam i chyba zaraz powtórzę. Martwi mnie tylko fakt, że jutro mam iść na badania krwi i moczu i się zastanawiam czy Ketonal w nich nie namiesza ![]() ![]() ************************ Tymczasem idę sobie pomalować pazurki, bo wczoraj TŻ o 12 wyrwał mnie z błogiego lenistwa, a raczej ze śniadania ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wrzucam w zalacznik ![]() ![]() jutro ide do TBS po piling z witaminka C, po zel do pyszczka i po cos jeszcze. musze odreagowac ![]() ![]()
![]() |
#4079 | |
Wtajemniczenie
|
Zaszalałaś, ale na pewno wszystko było niezbędne
![]() A próbki dodadzą na pewno - Limaria jest niezastąpiona pod tym względem - daje wszystko o co się prosi (no chyba żeby nie miała, ale zawsze ma ![]() Cytat:
![]() Ja nie Ziz, dlatego tylko napiszę, że dla mnie podobnie oczyszczają, ale blue corn ma drobinki i można sobie jednocześnie zrobić peeling (i moim zdaniem gorzej pachnie, ale ja kocham paczulę ![]() Iiiii zazdroszczę lakierów - sama mam na tym punkcie malutkiego fioła ![]()
![]() |
#4080 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() BTW, przeczytałam przed chwilą twojego bloga, zapowiada się ciekawie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.