|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Nie zaglądać tu parę dni i człowiek ma do nadrobienia kilka stron czytania:P
Udało mi się wreszcie wyciągnąć mojego Wredolca i zamówiliśmy orkiestrę Jeszcze fotograf, kościół i dam Mu spokój na jakiś czas:P PS. Dziewczyny kiedy zamawiałyście termin w kościele???
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i juz tylko byla 18 godz wolna
|
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie...u mnie parafia gigant...więc chyba nie ma co zwlekać:P i trzeba zamawiać niedługo...
PS. Czy któraś z Was miała wesele w Katarzynce??? Albo była na takowym?? Ciekawa jestem jak to wygląda.... Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2009-02-23 o 12:29 |
|
|
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam nietypowe pytanie - czy jak podpisalismy odwiadczenia w USC, ale jeszcze nie odebralismy zaswiadczenia do slubu konkordatowego, to moge jeszcze zmienic wybrane dla siebie nazwisko?
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie ile srednio placicie za fotografa i kamerzyste bo ja nie wiedzialam ze to jest taki drogie?
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za foto 2000 a kamerzysta 1800
|
|
|
#4837 | ||
|
Rozeznanie
|
DMB to takie święto, jednej takiej "sekty"
22 lutego to dzień urodzin założyciela tej sekty, wymyślił On, że głupio, że tylko on dostaje tysiące kartek z życzeniami i złotymi myślami w ten dzień i stwierdził ze w ten dzień będzie Dzień Myśli Braterskiej i każdy "członek sekty" innym członkom sekty będzie wysyłał kartki i życzenia, podziękowania i będzie miło Cytat:
Cytat:
a gdzie masz ślub i wesele? fotograf 1100zł kamerzysty nie mamy
|
|
|
#4838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz coś więcej, pochwal się: gdzie wesele, kiedy czy duże? itp I na jakich usługach Ci zależy? W miare tańszych? Czy jestes w stanie np na fotogtafa wydac troche więcej? Radze Ci przeszukac wątek (na górze jest wyszukiwarka) jest on skarbnica wiedz
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
Kamerzysta 1250zl, fotograf 1800zl (od przygotowań po plener), drugi fotograf (sam plener) - 1800/2500zl
|
|
#4841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I duzo rzeczy mi brakuje jeszcze zalezy mi na fotografie i kamerzyscie a i jeszcze fryzjera nie mam.
|
|
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba brać telefon do rączki i trochę podzwonić. Sala i orkiestra jest a to najważniejsze Sukienka też będzie przed ślubem:P Tu jest parę namiarów na kamerzystę i fotografa Trzymaj się dzielnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=97 32 |
|
|
|
|
|
#4843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jakaś mega promocja my placimy za kamerzyste 1500 fotograf 1400 i to promocyjna cena |
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Nikoniecznie dziwnie tanio, po prostu inni biorą dziwnie dużo
![]() ja mam 2000 za fotografa i kamerzyste. I dojdzie nam chyba jeszcze jeden foto na dodatkowy plener
|
|
#4847 |
|
Przyczajenie
|
Napiszcie co oprócz usługi fotograf oferuje w pakiecie? wtedy można porównywać co kto oferuje...
|
|
|
|
|
#4848 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- 25 ujęć (format 15x21) - ślubny album szyty - portret 20x30 w ramie - płytę CD/DVD z plikami zdjęć (wszystko co napykaja w czasie ślubu i wesela) PakietŚLUB I WESELE: album 50 zdjęć + DVD z 600 -1000 plikami zdjęć Pakiet FILMOWANIE: 3 komplety płyt DVD z ok 4 godzinnym nagraniem każda, z indywidualnym nadrukiem i interaktywnym menu. Fotograf i kamerzysta maja być na weselu do ok. 2-3. |
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem czy jeszcze interesują cię opinie o tych lokalach, ale mogę wypowiedzieć się o Restauracji Gościniec. Chodzi ci oczywiście o ta w Wólce Lubelskiej? Ja tam byłam na weselu w zeszłym roku i na sylwestrze. Brałam go również pod uwagę w szukaniu sali na własne wesele. Restauracja naprawdę ładnie wyglada z zewnątrz, jest dużo miejsca dla gości na przechadzki i z tyłu jest spory ogród. Jedzenie bardzo dobre i w środku sala też ładna i ustawna. Nieprzyjemnych zapachów na zewnatrz nie pamiętam i bardzo dobrze wspominam wesele koleżanki. Problem z tym lokalem, tak jak z większością lokali w Lublinie jest taki, ze ustalają sobie dziwne limity. Tzn. że musisz mieć min. 150 osób bo jak nie to i tak musisz zapłacić za 150 osób. A i właścicielka powiedziała nam że cena na 2010 r. to 150 zł plus możliwość wzrostuo 15-20%. Cena bez alkoholu, owoców, ciast itp. W zajeździe pod gwiazdami osobiście nie byłam, słyszałam dobre opinie o jedzeniu. Co do wyglądu to moim zdaniem Gościniec lepiej się prezentuje. Natomiast jak moi rodzice tam jechali to stwierdzili że zawieszenie można z samochodu zostawic na tej drodze. 1 kilometr po strasznych wertepach. A nie myślałaś o Jedlinie? Ja właśnie tam zarezerwowałam, po długim szukaniu. |
|
|
|
|
|
#4851 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak się ceny kształtują w Jedlinie?
|
|
|
#4852 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A szymon skwarcz pamiętam że jak się z nim kontaktowałam to jakoś dość dużo chciał za wykonanie takiej usługi. Cytat:
może na początku zabawy czy do kościoła to nie ale np na zdjęcia.. w każdym bądx razie bardzo bym chciała ![]() o proszę czyli jedank nie jestem sama ![]() Cytat:
za najzwyklejsze na początku roku my usłyszeliśmy 150 zł, teraz może być trochę więcej. Za jakieś łaczone złoto czy wzorek od 300 złCytat:
A w kościele ksiądź dał wszystkim dyspensę na zabawę(nie wiem czy tak to się nazywa), i chyba musi być zgoda biskupa(w sensie formalnym) na piątkowy ślub i wesele. Cytat:
fotograf jak dla mnie bez większych zachwytów ale na tego co bym chciała nas nie stać więc mamy tego na którego możemy sobie pozwolić Dużo jest takich fotografów z przedziału 1800-2500 kamerzysty nie będzie ( i to był jeden z głównych tematów sobotniego spotkania, prawie się pokłóciliśmy z rodzicami, bo oni chcą nas zmusić do niego i nie rozumieją że my NIE CHCEMY )Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Negila mi sie pomysł z glanami podoba.
Taki fajny plener zrobić w klimacie np gotyckim mmmmm Tak, lepiej nic nie mówić. Mojego chcą na ślub ogolić z włosów i zarostu. bo kto to widział zeby pan młody miał długie włosy ;/ Po Naszym trupie! ![]()
|
|
#4854 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda ze juz pojechalas.....nawet nie zdazylysmy pogadac....ale nadrobimy w lipcu:P ![]() ![]() ![]() buzka |
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
negila ja za grę solo na ślubie, 3-4 utwory (z akompaniamentem organisty lub z podkładem muzycznym) place 180zl. To dużo? Bo ja nie orientuje się w cenach za tego typu usługę.
|
|
|
|
|
#4857 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a z włosami i zarostem to rzeczywiście kto to widział?? skąd ja to znam. Cytat:
. wiem że napewno ktoś będzie miał kamerę ale to już nie będzie takie kręcenie jak wynajęty profesjonalista co się tym poważnie zajmuje. powiedzieliśmy że jak chcą filmować to bez nas ![]() a co do Jedliny, to nie fajnie jest się dowiedzieć że trzeba dopłacać zwłaszcza takie sumy- umowa powinna to jakoś regulować. Joasia, przegladałam właśnie moje wizytówki z salonów sukien i czy ty jesteś pewna że w przypadku firmy justin alexander wystarczy ci te kilka miesięcy?? ja mam przy tej firmie napisane 7-8 miesięcy (chociaż to może tylko w lublinie tak mówią) Edytowane przez negila Czas edycji: 2009-02-23 o 18:38 |
||
|
|
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a gdzie kupujecie owoce?? bo mi do głowy przychodzi tylko targ na elizówce i marko (choć tam może być drożej)
|
|
|
|
|
#4859 | ||
|
Kniaginia
|
Telka, my termin w kościele zamawialiśmy równo rok przed ślubem.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4860 |
|
Rozeznanie
|
a ty masz Skwarcza?? ja też się za bardzo nie orientuję ale wydawaję mi się że ja miałam wyższą cenę podaną i wydawało mi się że jak tylko za ślub to sporo chce. spróbuje później znaleźć tego maila to sprawdze co napisał.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

22 lutego to dzień urodzin założyciela tej sekty, wymyślił On, że głupio, że tylko on dostaje tysiące kartek z życzeniami i złotymi myślami w ten dzień i stwierdził ze w ten dzień będzie Dzień Myśli Braterskiej i każdy "członek sekty" innym członkom sekty będzie wysyłał kartki i życzenia, podziękowania i będzie miło 

za 4 dni 

flejksy