|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Cytat:
![]() na naszym poziomie są 3 mieszkania, dwa normalne i kawalerka. w kawalerce mieszka dwóch studentów i nic im nie przeszkadza a w drugim mieszkaniu mieszka facet poszukiwany jakimś listem gończym itp ![]() więc nawet jakby mu przeszkadzało to by do nas nie przyszedł bo się ukrywa;P na początku jak jeszcze tego nie wiedzieliśmy (dopiero z miesiąc temu nam policja powiedziała o tym) to my z moją współlokatorką dobijałyśmy się do niego cały dzień bo listonosz nam jego list zostawił ![]() dobrze, że nam nic nie zrobił ![]() nad nami mieszka patologia więc im też wszystko jedno. a reszcie sąsiadów wystarczy kartka na drzwiach, że będzie impreza, a jak takie zwykła muzyka głośna przez godzinę czy trochę dłużej to im nie przeszkadza i nie trzeba kartki ![]() a znajomość trwa nadal ![]() plusów raczej nie uzbieram ale może chociaż 5 mi się uda i wtedy pół oceny w górę ![]() u mnie na roku panika. 60 osób odpada z powodu matmy i 60 z powodu mikro. do tego jeszcze dojdą osoby, które mogą w piątek pisać poprawkę z mikro ale też nie zdadzą... masakra. Hulcia gratulacje ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-02-24 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczyć można sobie w domu ![]() Cytat:
Hula jak ja Ci zazdroszczę i gratuluję. Mój wykłądowca jest jaki jest. Wyniki da jutro o 11 egzamin jest o 18. Ogolnie skorzytsalam z opcji mobilne gadu gadu i pomagala mi kolezanka ale niestety same odpowiedzi na pytania do zaliczenia nie wystarcza. Musze miec przynajmniej polowe punktow z mapy zeby zaliczyc a to niestety chyba zrąbałam. Ogolnie,zeby dostac u nas warunek to trzeba miec zaliczone cwiczenia albo dogadac sie z gosciem od cwiczen aby wpisal 3 bo i tak to sie zalicza za rok od nowa. Niestetty moj pan G. uznal,ze w tym roku on tak nie zrobi ( w zeszlym robil! ) i ze ci co nie zalicza moga miec tylko zaliczenie komisyjne! a dopiero jak komisa sie zaliczy mozna dostac warunek... z wykladow... Powiedzial,ze tym co zabraknie mało, to dopyta ich PO EGZAMINIE, zeby postawic im 3 i mogli wziac 3. Jak widzicie czyste chamstwo. I ja mam dosyc, bo mysle,ze moja mapka nie wystarczy aby to zaliczyc.
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam w dalszym ciagu kciuki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śniło mi się, że dałam w łapę egzaminatorowi i zdałam prawko ![]() Dalej fatalnie się czuję, jem tylko chleb z serem do smarowania i piję herbatę ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- myszka ![]() ![]()
![]() |
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego około 40-50 zrezygnowało w czasie pierwszego semestru (mówię tylko o msg teraz bez ib). więc z 250 teraz ma odpaść ok 150. no ale piszą wnioski itp do dziekanów o kolejny termin, zobaczymy co to da. i tak minimum 100 odpadnie pewnie. na samym początku mówili, że w grupach nas jest po ok 38 a może być 25. więc planowali ponad 100 wyrzucić. czas naaaaa... Gossip Girl ![]()
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam aż mi się House ściągnie, ale dopiero 52%, wszystkie odcinki 5. serii już obejrzałam, muszę czekać aż się 5x16 ściąganie. Znudziło mi się już siedzenie w domu, mogliby się odezwać z tego Multikina (taaaak, jasne, wysłałam jedno cv i już będę mieć pracę ![]() ![]()
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Nija no niestety sporo.
ale tak to jest, zwłaszcza, że nasz kierunek jest nowy i na próbę przyjęli tyle osób i minimum 100 od października zakładali wyrzucić, a teraz chyba jednak więcej 'im się uda'... jak widzę co przeżywają ludzie, którzy mają te zbóje, poprawki, teraz te wnioski piszą to bardzo im współczuję i dopiero teraz doceniłam to, że udało mi się zaliczyć wszystko za pierwszym razem. ostatnio tyle filmów weszło do kin i możecie polecić jakiś ciekawy do skombinowania?^^
#4298 |
Zakorzenienie
|
Zetka kurcze u Ciebie naprawdę sporo. U mnie tylko dr G robi taki przesiew i boję się,że odpadnę
![]() Jadę sobie zaraz odpocząć na zajęciach ![]()
#4299 |
Zakorzenienie
|
Hula gratki
![]() ![]() zetka ja moge polecic australie, bo mi sie w sumie podobala. i to tyle z tych nowszych hehe ![]() wrocilam z zajec, okazalo sie ze nie ma kolosa, bo sie babka rozchorowala, ale ogloszenie wrzucila na neta dopiero po 22:/ jutro tez jej nie ma, wiec mam na 12 ![]()
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłałam jeszcze CV i LM do Cinema City, może coś z tego wyjdzie. Jak się nie uda to będę musiała porozsyłać po restauracjach ![]() Poszłabym na zakupy ![]()
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
zetk SLumgod podobno faktycznie jest rewelacyjny słyszałam
jestem tak zmęczona po basenie, że szok! będę miała jutro straszne zakwasy;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() buuuu, zostały mi tylko 4odc Gossip Girl do końca wyprodukowanych odc 2 sezonu ![]()
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
opis na gg ustawia się na górze! .. pod zmianą statusu ...
![]() ja jestem zła, bo Tż pojechał do Poznania i nie mam co robic ![]() Posumowanie I dnia po feriach: - jedno wielkie zamieszanie ![]() - po pierwszym wykładzie myślę, że bardzo spodobają mi się Międzynarodowe Stosunki Polityczne... tego własnie chciałam się uczyć .. ![]() ![]() - TI .. pierwsze ćwiczenia i ma-sa-kra.. nie dość, że zadanie domowe, to jeszcze na za tydzień przygotować o tym jakimś tam liczeniu ![]() Dziewczyny, które miały TI .. Zetka np ![]() ![]() ![]()
#4304 |
Zakorzenienie
|
DsC chtnie bym pomogła ale ja niestety nie miałam materiałów wogóle z TI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
robilam fasolke po bretonsku, ale nie wyszla tak dobra jak mamy
![]()
#4306 |
Zakorzenienie
|
kurcze... ja tego nie rozumiem, że na uczelni najpierw przyjmują tyle osób a potem jest tak że część 'musi' odpaść...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() obowiązki hmm, ogolnie obsluga biura (telefony maile) wyceny różne kontakt z klientami, jakies zamowienia itp. fajnoo ![]() ![]() Cytat:
![]() 10 h w pracy, ale jakos sobei radze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Tamia to fajnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
DsC dzięki, szukałam wcześniej w statusie, a nie widziałam tego pod.
Ja z TI mogę ci wysłać kilka notatek od kolegi, bo gdzieś mam na kompie i kilka zadań zaliczeniowych, ale same głupoty tam są ![]()
#4310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze jutro uslyszyc pozytywny wynik ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do zakupow to dzis bylam w Galerii i 3 rzeczy musze sobie kupic, wypatrzone, teraz tylko przemyslec czy napewno warto i w piatek z TŻtem ide kupic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn. tak myślę, bo zawsze mówi się, że na studiach najgorsza jest pierwsza sesja, potem już jest 'z górki'. Cytat:
![]() To był tylko sen ![]() Najpierw wysyłam w takie miejsca, gdzie chciałabym pracować. Jak już nie będę miała wyjścia to zacznę wysyłać byle gdzie ![]() Fatalnie się czuję, boli mnie żołądek, chyba naprawdę złapałam jakiegoś wirusa. Nic nie umiem przełknąć, siedzę z już chyba piątym kubkiem herbaty... ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Nija, a do kina potrzeba ksiazeczki??
i co si episze w liscie motywacyjnym?
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale np u nas teraz zaczęły się jeszcze gorsze przedmioty kończące się egzaminem niż w 1szym semestrze. Więc ciężko widzę kolejną sesję. Aczkolwiek teraz jest już trochę więcej możliwości, np można powtarzać przedmiot, semestr. A na 1szym semestrze nic nie można zrobić i od razu się wylatuje niestety. tylko dwa odcinki mi zostały GG ![]() przepisałam sobie notatki z rachunkowości, teraz czas na finanse i makro i znowu oglądaaaać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w liście motywacyjnym napisałam to co standardowo się pisze, oprócz głupot w stylu, że to praca zgodna z moim wykształceniem i zapewni mi rozwój ![]() Czyli napisałam, że jestem pracowita, rzetelna, odpowiedzialna, że angażuję się w pracę, jestem miła dla innych, łatwo nawiązuję kontakty, szybko się uczę i takie tam ![]()
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
chyba sobie wypelnie ten formularz do cinema city co mi szkodzi
![]() tylko musze zdjecie zeskanowac.
#4316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaa wiem co czujesz ;] czulam sie dokładnie tak samo przed i po fiz ;D gratulacje ![]() DsC moja TI byla calkiem fajna ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jesli zalicze te cwiczenia to 7 h pozniej mam egzamin na ktory nic nie umiem a do nauki jest drugie tyle materialu. Ale serio, teraz juz w koncu porozmawialm z kim trzeba i biore warunek jak sie nie powiedzie. Dorbanoc. Jutro zapowiada się ciężki dzień.
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
#4319 |
Zakorzenienie
|
skończyłam oglądać Gossip Girl
![]() kiedy teraz ma następny odcinek się pojawić?;P
#4320 |
Zakorzenienie
|
Zetko 16 marca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.