American Girls po raz...IX - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 10:14   #2251
anusiuniaa
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

ja tez poproszę link
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:17   #2252
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
o maja jaki seksiasty avatar
Kiiiciiia, przeczytałam "seksiarski" i skojarzyłam z sektą
Pora ubrać soczewki albo okulary, bo już z tak małej odległości niedowidzę.

Wiedziałam, że coś mi umknęło - Vadi, cudowniaście spoglądasz z ava

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-02-27 o 10:18
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:20   #2253
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że coś mi umknęło - Vadi, cudowniaście spoglądasz z ava
pustakowo
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:24   #2254
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
pokaż!!
Tu jest link
http://www.allegro.pl/item562522631_...ylka_avon.html

No właśnie, moim zdaniem nikt przecież nie podrabia giftów

Reczywiście ładny masz avek, to Ty?

Ja nie widzę nigdy avków, dopiero jak wejdę na czyjś profil

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-27 o 10:25
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:30   #2255
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Tu jest link

No właśnie, moim zdaniem nikt przecież nie podrabia giftów

Reczywiście ładny masz avek, to Ty?

Ja nie widzę nigdy avków, dopiero jak wejdę na czyjś profil
to ja
a wyswietlanie awatarów masz w ustawieniach w swoim profilu

ps: ja chciałam Twoje rzęsiska zobaczyć
Stary 2009-02-27, 10:33   #2256
Chii1986
Zakorzenienie

Miśka kupiłam sobie dzięki tobie te dwa tusze (razem 8m) Diorshow Iconic..mam nadzieję,że bedą takie fajne jak piszesz razem z przesyłką 21zł
Stary 2009-02-27, 10:35   #2257
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
to ja
a wyswietlanie awatarów masz w ustawieniach w swoim profilu

ps: ja chciałam Twoje rzęsiska zobaczyć
Dzięki Już wszystko widze Ale fajnie hehe

Postaram, sie wkleić po południu, bo teraz nie mam jak.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Miśka kupiłam sobie dzięki tobie te dwa tusze (razem 8m) Diorshow Iconic..mam nadzieję,że bedą takie fajne jak piszesz razem z przesyłką 21zł
A w sklepie byłoby 120 Jak Ci nie bedą pasowac to nie bij mnie potem
Stary 2009-02-27, 10:36   #2258
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Dzięki Już wszystko widze Ale fajnie hehe

Postaram, sie wkleić po południu, bo teraz nie mam jak.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

A w sklepie byłoby 120 Jak Ci nie bedą pasowac to nie bij mnie potem
daj link do aukcji tego sprzedajacego

spirale sie wyciaga i mozna prokreowac dalej
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:37   #2259
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

Wkleiłam kilka postów wyżej
To ten:

ŚLiczny masz avek
Stary 2009-02-27, 10:39   #2260
vadi
*sportaddict*

Cytat:
ŚLiczny masz avek
wątek nabral nowych zalet
Stary 2009-02-27, 10:39   #2261
Chii1986
Zakorzenienie

Nie bój się Miska, kupiłam na własną odpowiedzialność.. ja dałam 6,99 za jeden tusz.

Czekolada, wpisz w wyszukiwarkę allegro Diorshow Iconic pojawi się sporo aukcji z tymi miniaturkami tuszy.

A Volume Cluubing chyba pójdzie w odstawkę..niby już trochę umiem się nim malować ale nadal to nie jest to :/
Stary 2009-02-27, 10:44   #2262
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Nie bój się Miska, kupiłam na własną odpowiedzialność.. ja dałam 6,99 za jeden tusz.

Czekolada, wpisz w wyszukiwarkę allegro Diorshow Iconic pojawi się sporo aukcji z tymi miniaturkami tuszy.

A Volume Cluubing chyba pójdzie w odstawkę..niby już trochę umiem się nim malować ale nadal to nie jest to :/
Rzeczywiscie, ale ten mój ma najtańszą wysyłkę tylko 5 zł Obojętnie na ilość: hehe
Jak bede miała kasę to zamówie sobie wiecej
Stary 2009-02-27, 10:46   #2263
krokodylek
Raczkowanie

ja właśnie zamówiłam
Stary 2009-02-27, 11:28   #2264
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
oczywiscie nie poszlam spac...mam kłopoty ze snem cos ostatnio...ehh potrzebuje slonca...od dawna dawna chyba jakis dołek mnie łapie w jakas parnoje wpadam...ciagle mysle o babci która juz nie zyje ze ona tyle dla mnie zrbila a ja nie potrafiłam jej pomoc przed smiercia mam jakies głupie uczucie ze facet mnie rzuci za miesiac dwa...nie potrafie tego wytłumaczyc...on zapewnia ze mnie kocha i ja czuje sie kochana ale czasem jak patrze w lustro to stwierdzam ze ja tez nie chciałabym byc z taka osoba ehh wyzaliłam sie ide sobie chyba meliske zaparze zazwyczaj pomaga ...

CZEKUS swietne te fotki
OJJJJ, tak to nie bedzie! Prosze mi tu dzisiaj moze na jakis solar skoczyc, nowy kosmetyk kupic albo majtusie, zeby humor poprawic? Moze sie skusisz na male ciasteczko, gazetke i super herbatke? Nie smucimy sie!
Mi bardzo humor poprawia 'odpierzenie sie', czyli depilacja, peeling, pachnacy balsam, mgielka do ciala, zrobione wlosy, makijaz, paznokcie u stop i rak, super bielizna, sexy stroj i wyczekiwanie na tz

Cytat:
tez nie chcialam isc do baby ale babki u mnie maja dosc zla opinie i mama mi polecila tego do ktorego chodze... i nie zaluje. Bo facet jest napewno ok60tki wiec tyle sie naogladal w zyciu ze nie mam sie czego wstydzic a poza tym dzieki niemu zyje hehe..naprawde xD no i + jest bardzo mily i zabawny
aa to ja wlasnie do faceta za nic nie pojde . Wczoraj po mojej akcji wyslano mnie od razu do gina i byl mezczyzna, starszy, jak weszlam to powodzil po mnie wzrokiem , i mimo, ze mam okres, chcial mnie badac, ale powiedzialam, ze sie nie rozbiore i basta, bo nie chce byc badana w czasie okresu. Nie zachowywalam sie niemile, tylko delikatnie wytlumaczylam, ze dla mnie okres to zly czas na badanie. Kazal przyjsc po, ale ja nie przyjde, wole isc do kobiet, do inneg miasta.

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
jakis chwyt marketingowy

Cytat:
Ja właśnie ostatnio chodziłam do faceta gina, bo moja babka gdzieś wyjechała. No i możliwe, że nadinterpretuję, ale odnoszę wrażenie, że facet jest taki, no....że gapi się na mnie. Ja rozumiem, że on podchodzi tak personalnie do pacjentek, że zagaduje co się u nich dzieje, co porabiają, zawsze pyta się mnie co na studiach, pamięta co studiuję itp. Ale jak kiedyś spotkałam go w centrum handlowym i powiedział mi dzień dobry, to się przestraszyłam. A teraz muszę za niedługo iść po receptę przynajmniej.

( Ale za to miałam aptekę po drodze i kupiłam sobie herbatkę z pokrzywy, Belissę i chromI zamówiłam sobie odżywkę Studio Gloria
Kochana, mam to samo wrazenie, ze no... gapil sie ;/. Uff, ale na badaniu u faceta nigdy nie bylam.
A co to ta belissima? Na co dziala chrom? I co to za odzywka
niczym w programie '100 pytan do'

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

po wyciagnieciu normalnie mozna zajsc w ciaze?
Stary 2009-02-27, 11:31   #2265
krokodylek
Raczkowanie

ja też kiedyś bawiłam się w fotomodelingpóźniej zaczęły się schody w moim życiu i nie miałam czasu na nicale teraz myslę że zacznę na nowo
vikuniaa śliczne zdjęcia

Edytowane przez krokodylek
Czas edycji: 2009-02-27 o 11:33
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 11:36   #2266
Zuziunia
BAN stały

vadi hmm sama sobie robiłam, a ja po kursie, mam dyplom

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Bardzo ładne

Cytat:
Ziuzia zawsz mi sie podobały takie przezroczyste pazurki...i mnie natchneło na zelki i chyba sobie kupie zel.
kupuj, ja pierwsze robiłam takim badziewnym żelem że szok

Cytat:
bardzo ladne podobaja mi sie na szklanych tipsach tylko na takie nie mam mozliwosci:P
Ja nareszcie sobie na szklanych zrobiłam, właściwie to je testuje jak z ich trwałością, bo to nie SPN-ki

Cytat:
Piękne pazury, strasznie starannie wykonane.
Oj jest jeszcze dużo niedociągnięć, ale samemu tak źle robić, komuś jest mi łatwiej

potem jeszcze wkleje inne zdj..moze lepiej je bedzie widac
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:36   #2267
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
ja też kiedyś bawiłam się w fotomodelingpóźniej zaczęły się schody w moim życiu i nie miałam czasu na nicale teraz myslę że zacznę na nowo
vikuniaa śliczne zdjęcia
ja też ale stwierdziłam,że lepiej bym się czuła jako fotograf albo na wybiegu bo jak miałam sesję za pozowanie to fotograf robił wszystko tak jak on chciał a ja miałam ciut inną koncepcję na pozy,zdjęcia ..ja lubię zdjęcia typowo modowe, z mocną stylizacją i dziwnymi pozami jak z Vogue a nie takie plenerowe,zwykłe ze standardowymi pozami...

ja miałam swoją panią ginekolog..bardzo miła ale zawsze mi mówiła jaką to mam ładną figurę jak piękne piersi...no trochę dziwnie się czułam chociaż wiem,że ona ma po prostu takie bezpośrednie podejście do pacjentek
Stary 2009-02-27, 11:46   #2268
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
ja też ale stwierdziłam,że lepiej bym się czuła jako fotograf albo na wybiegu bo jak miałam sesję za pozowanie to fotograf robił wszystko tak jak on chciał a ja miałam ciut inną koncepcję na pozy,zdjęcia ..ja lubię zdjęcia typowo modowe, z mocną stylizacją i dziwnymi pozami jak z Vogue a nie takie plenerowe,zwykłe ze standardowymi pozami...

ja miałam swoją panią ginekolog..bardzo miła ale zawsze mi mówiła jaką to mam ładną figurę jak piękne piersi...no trochę dziwnie się czułam chociaż wiem,że ona ma po prostu takie bezpośrednie podejście do pacjentek

ja byłam ostatnio u takiej...dziwnie sie czulam nie powiem, ale przynajmniej fachowa była
Stary 2009-02-27, 11:50   #2269
Czekolada83
BAN stały

dziekuje, widze ze in juz ich nie sprzedaje wiec poszukam na innych.
a pogrubia rzesy?

vikunia pewnie ze mozna, przeciez to metoda antykoncepcji a nie sterylizacja.
Stary 2009-02-27, 11:50   #2270
anusiuniaa
Zakorzenienie

jak myslicie, opłaca sie?? nie jest to totalny badziew??
Bo mój aparat się zepsuł i zostałam bez zadnego

http://www.allegro.pl/item566512103_...ja_obraz u.html
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:09   #2271
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki dziewczyny.Znalazłam taka muzyke do aerobicu i sie sciaga zobaczymy co to jest

Czeko- tez mi sie nie chce wstac i isc sie wykapac i polozyc spac...a juz 2 a jutro pobudka o 6...
a do ciebie nadal tesciowka przychodzi?

Miska nie wiem czy pisałam ze sliczne te paznokcie wyszły ajk na pierwszy raz...ale chyba skorki zalałas na dole ...nie widac za bardzo wiec nie powiem.

Ziuzia zawsz mi sie podobały takie przezroczyste pazurki...i mnie natchneło na zelki i chyba sobie kupie zel.

ide sie kapac i spaciu dobranoc
jaka to muzyka?

Cytat:
tez nie chcialam isc do baby ale babki u mnie maja dosc zla opinie i mama mi polecila tego do ktorego chodze... i nie zaluje. Bo facet jest napewno ok60tki wiec tyle sie naogladal w zyciu ze nie mam sie czego wstydzic a poza tym dzieki niemu zyje hehe..naprawde xD no i + jest bardzo mily i zabawny

a ja za to chodze do PANA Ginekologa bo PNIA Ginekolog w moim mieście jest OKROOPNA! byłam u niej tylko raz i nigdy więcej!!! niemiła, wymądrzała się zamiast mi pomóc i wogóle.. nieciekawie było.. i nie rozumiem jednego do mojego gina dostane sie w tydzień jesli na kase chorych a do niej sie czeka 2 miesiące nie wiem co wszyscy w niej widzą a mój gin taki wesoły miły i wytłumaczy wszystko itp

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
oj, cwicze na wf-ie, troche mnie tz meczy , czasem cwicze. A co do diety... ogolnie malo jem, mam czasem napady zarloctwa
wiec raczej mamusia z tatusiem zrobili mi prezent

aa, pije duzo wody, a mysle, ze to sporo daje. Oczywiscie mineralki niegazowanej. Nie slodze herbaty, pije tylko zielona, jak chce sie oczyscic to czerwona, czasem biala. Rzadko pije kawe.

dziekuje

zarzuć linkiem na nk

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:20   #2272
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
może po prostu masz takie gorsze dni, każdemu się zdarza..
ja też czasami tak mam, nic mi się nie chce, wypytuję Tża czy mnie nie zdradzi, nie zostawi, czy zawsze będziemy razem, czy mnie kocha i nigdy nie wierzę w odpowiedź, bo wydaje mi się, że jestem beznadziejna..
nie martw się, musi Ci przejść
myślę, że czas Twojej babci po prostu przyszedł jak każdego kiedyś, ale na pewno Cię bardzo kochała skoro tyle robiła i chyba nie chcesz żeby się teraz o Ciebie martwiła z nieba? na pewno zrobiłaś wszystko co mogłaś i ona jest Ci bardzo wdzięczna
o Tżta się nie martw, będzie dobrze, musiałby być idiotą żeby zostawić tak wspaniałą dziewczynę jak Ty!
dziekuje za te mile słowa,wiadomo to taki dzien a raczej noc juz jest ok ale dziekuje...

a co do gina to ja chyba nigdy nie znajde takiej która bedzie odpowiadała mi na sto procent.Mam jedna taka ,ale ona sie powazniejszymi badaniami zajmuje i np ciaza,pracuje w łodzi w szpitalu na odziale połozniczym,i dlatego nie bede do niej latac z moja głupota ze np nie moge sie bzykac od tyłu jak przedemna była kobieta ktora straciła dziecko...

Cytat:

milusia rozumiem... sama ostatnio tak mialam/mam... czuje sie nikomu nie potrzebna...niekochana..w ogole samotna i beznadziejna... przeczytalam listy zmarlej osoby ktora miala byc mi bliska i obwinilam ja o to ze mnie zostawila... a teraz zaluje ze wogole takie cos mi przyszlo do glowy
ja staram sie o tym nie mysleec..i czekam na zbawienie ze sie lepiej ulozy..
moze to wina pogody bo ostatnio duzo ludzi tak lapie
wiesz a z facetem...no jakby mial rzucic to zrobilby to juz bo na co by czekal..A skoro mowi ze kocha-docen to naprawde. Nie wiem co poradzic ale trzymaj sie
ja jakos mam uraz do ginekologów -facetów.Jednak wydaje mi sie ze nigdy facet nie zrozumie jak to jest miec np okres bo on nie ma pojecia jak to jest..
pozatym niech ci PUSHIT opowie jakiego my mamy kochanego lekarza tutaj u nas w jednej z przychodni...

dziekuje bardzo za muzyczke tez

Cytat:
OJJJJ, tak to nie bedzie! Prosze mi tu dzisiaj moze na jakis solar skoczyc, nowy kosmetyk kupic albo majtusie, zeby humor poprawic? Moze sie skusisz na male ciasteczko, gazetke i super herbatke? Nie smucimy sie!
Mi bardzo humor poprawia 'odpierzenie sie', czyli depilacja, peeling, pachnacy balsam, mgielka do ciala, zrobione wlosy, makijaz, paznokcie u stop i rak, super bielizna, sexy stroj i wyczekiwanie na tz
i tak zrobiłam: depilacja i peeling jest najlepszym sposobem na smutki powinni go serwować każdemu z depresja

a co do spiralki to tak jak z tabletkami 3 miechy po wyjęciu lepiej nie zaciazyc, a pozniej mozna rodzic az do menopauzy kiedys rozmawiałam z ta moja gin. nna ten temat ale powiedziała mi ze mi to odradza bo ja młoda jestem ...dała mi do zrozumienia ze jednak 19 lat przed pierwszym dzieckiem to lepiej tabsy.
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:22   #2273
Czekolada83
BAN stały

ja moja pierwsza ginekolog mialam kobiete, najwieksza pomylka w zyciu!! pozniej mialam zwieche i balam sie ich jak ognia az trafilam do tej do ktorej chodzilam przed ciaza, cala ciaze i chodze teraz. ma takie rewelacyjne podejscie do pacjenta, wytlumaczy wszystko, wyslucha, odpowie nawet na najprostsze pytania, wizyta srednbio trwa ok + 30min. wymrazanie nadzerki zalatwila tak ze nawet sie nie zestresowalam za bardzo. jest delikatna i wydaje mi sie ze traktuje pacjentki tak jak by ona chciala byc traktowana przez lekarza.

w czasie pobytu w szpitalu w ciazy mialam okazje byc badana przez hmmm... niech pomysle, omine juz wizyte poranna po porodzie gdzie weszlo na sale 5lekarzy plus jakis 2 rezydentow i pielegniarka i ogladali krocze... przyjecie do szpitala w 8mcu PANI DR (1) wyjscie ze szpitala PAN DR (1), przyjecie do porodu INNY PAN DR (1), w czasie pobytu jakies 4 badania rozwarcia PANSTWO DR (4) porod PAN DR (1) no i juz pozniej tylko te ogledziny niezliczonej ilosci lekarzy. wychodzi jakies ... 8 badan przez roznych lekarzy. z tego jeden mlody chuj zbadal mnie suchymi rekawiczkami co przez 3 dni odczuwalam pozniej a inny wygladajacy jak hippis byl tak delikatny ze 3min szukal malusiego wziernika i robil amniopunkcje zagadujac mnie i nic nie czulam nawet!
Stary 2009-02-27, 12:24   #2274
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
A co to ta belissima? Na co dziala chrom? I co to za odzywka
niczym w programie '100 pytan do'
vikuniaa, super foto!To w bieliźnie jest boskie po prostu
Mam podobne wymiary, wagę, wzrost, a wyglądam zupełnie inaczej
Gdybym nie przeczytała ile masz wzrostu dałabym Ci 166cm Wybacz za "poniżenie"

Belissa to witaminki i skrzyp na włoski, cerę i pazury

Chrom teoretycznie hamuje łaknienie na słodycze, a ja odżywiam się tylko tym co ma w sobie dużo cukru i kakao i zaczęłam się bać że doprowadzę do jakiejś cukrzycy u siebie

Odżywka Studio Gloria, to odżywka/maska do włosów za 4,5 a wg wizażanek jest lepsza od cementu Kerastase. Więc za takie pieniądze nie mogłam jej nie wypróbować

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
vikuniaa śliczne zdjęcia
Masz jakieś foto

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Oj jest jeszcze dużo niedociągnięć, ale samemu tak źle robić, komuś jest mi łatwiej

potem jeszcze wkleje inne zdj..moze lepiej je bedzie widac
Na zdjęciach naprawdę nie widać niedociągnięć. Wyglądają perfect!

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-02-27 o 12:30
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:26   #2275
Czekolada83
BAN stały

a amniopuncja to zagladaja do macicy jaki kolor maja wody plodowe.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

maja sliczny av jak kocica wygladasz na tym zdjeciu
Stary 2009-02-27, 12:27   #2276
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno kwasy spłycą
Moje blizny były strasznie głębokie, zarówno takie wklęsłe jak i wypukłe, (chyba keloidy to się nazywa) i śladu nie ma po nich
Skoro tak piszecie to muszę spróbować Zabieram się za lekturę

Cytat:

Dziewczyny ma moze któraś z Was skonczony jakis kurs np. instruktorki fitness, pilates, jogi itp? Wiecie ile kosztuje? Bo chętnie bym sobie zrobiła
Ja chciałam zrobić taki kurs, ale z moim zapałem jak zawsze nie wyszło heh.. lenistwo zwycięża

Cytat:

Mam nadzieję, że ta gloria będzie super Ja zamówiłam 2 opakowania Widziałam, że w wątku z analizą składu jest bardzo chwalona więc już nie mogę doczekać się kiedy przyjdzie do mnie.
Gloria jest super! Na pewno będziesz zadowolona
Stary 2009-02-27, 12:28   #2277
vadi
*sportaddict*

Maju - a nie belissa?

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Gloria jest super! Na pewno będziesz zadowolona
jestem po 1. aplikacji na moje przesuszone włosy i już mi się podoba ale opakowanie/nazwę ma takie, że nigdy bym na to nie spojrzala nawet w sklepie
Stary 2009-02-27, 12:28   #2278
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
cytrynowa, bo moja szanowna pani ginekolog badala mnie w lutym ur. i zrobila mi krzywde-przeciela mi wejscie . Chodzilam do niej tylko po recepty, niedawno stwierdzila,ze musi mnie zbadac, na co oczywiscie sie nie zgodzilam. No i miesiac przerwy wyniknal z tego, ze szukalam nowego gina bo do mezczyzny nie pojde

co za idiotka, ja wole fscetów sa jednakbardziej deliktani bardziej uwazaja

Cytat:

Mam nadzieję, że ta gloria będzie super Ja zamówiłam 2 opakowania Widziałam, że w wątku z analizą składu jest bardzo chwalona więc już nie mogę doczekać się kiedy przyjdzie do mnie

Pewnie oryginał. Takie miniaturki jakie dodają do zakupów w perfumerii.

co ma za super skład?

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:32   #2279
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:

Chrom teoretycznie hamuje łaknienie na słodycze, a ja odżywiam się tylko tym co ma w sobie dużo cukru i kakao i zaczęłam się bać że doprowadzę do jakiejś cukrzycy u siebie

Odżywka Studio Gloria, to odżywka/maska do włosów za 4,5 a wg wizażanek jest lepsza od cementu Kerastase. Więc za takie pieniądze nie mogłam jej nie wypróbować

Masz jakieś foto

wstawiam na chwile do galeriiale to nic ciekawego i wspaniałego ot takie tam...jedno bedzie z "sesji" mojego TŻ
Stary 2009-02-27, 12:32   #2280
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Masz jakieś foto

dziekuje
a gdzie dostane to cudo-odzywke?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości