American Girls po raz...IX - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 08:09   #2221
Miśka84
BAN stały

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
wow Miśka a Ty po kursie jestes? tez bym chciala miec zestaw i sobie robic...
Nieee A te panokcie, które wczoraj wklejałam to były moje 1 Naprawdę polecam kupić zestaw, bo w cenie 3 * żelki u kosmetyczki mam zestaw, którym starczy mi pewnie na rok No i robię 100% takie żelki jak mi sie podobają
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:14   #2222
ladygos
Raczkowanie

kurde ale widze jak niektore laski bez kursu robia okropne, chociaz sobie chyba jest latwiej zrobic, mozna wypilowac dokladnie sie przyjrzec ma sie czasu ile sie chce
ale np widzialam jedna dziewczyna tez kupila zestaw robi i doslownie tragicznie! dziewczyny mialy spilowana swoja plytke paznokcia ze az bylo widac zaczerwienienia spod zelu czy tam akrylu, pelno jakis gór i dolin... kazdy mowi ze bez kursu to sobe nie zrobisz :P a tu prosze w sumie na pewno oc kolejne to beda lepsze,

ale naprawde zadnej filozofii w tym nie ma? :P tzn oczywiscie jak sie wie co po kolei, mnie to pilowanie przeraza ;> chociaz slyszalam ze zel sie raczej naklada rowno i malo sie go piluje :P ja ile ja mam pytan sorki ale wlasnie sie zastanawiam nad takim zestawikiem
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:21   #2223
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
kurde ale widze jak niektore laski bez kursu robia okropne, chociaz sobie chyba jest latwiej zrobic, mozna wypilowac dokladnie sie przyjrzec ma sie czasu ile sie chce
ale np widzialam jedna dziewczyna tez kupila zestaw robi i doslownie tragicznie! dziewczyny mialy spilowana swoja plytke paznokcia ze az bylo widac zaczerwienienia spod zelu czy tam akrylu, pelno jakis gór i dolin... kazdy mowi ze bez kursu to sobe nie zrobisz :P a tu prosze w sumie na pewno oc kolejne to beda lepsze,

ale naprawde zadnej filozofii w tym nie ma? :P tzn oczywiscie jak sie wie co po kolei, mnie to pilowanie przeraza ;> chociaz slyszalam ze zel sie raczej naklada rowno i malo sie go piluje :P ja ile ja mam pytan sorki ale wlasnie sie zastanawiam nad takim zestawikiem
Lewej ręki (no bo prawa sie robi łatwiej) w ogóle nie piłowałam po nałozeniu zelu, tylko boczki lekko Za to prawą sobie wypiłowałam moze w 5-10 min? I też jest równy, gładki paznokieć
Szczerze mówiąc myślałam, że te moje 1 żele to bedzie tragedia, zwłaszcza że widziałam mnóstwo kosmetyczek (po kursach), które zostawiały własnie grudki na paznokciach, albo zapowietrzenia Ale to okazalo sie tak śmiesznie łatwe, że jestem w szoku Tylko na małym paznokciu prawej reki widzę, ze robi mi sie zapowietrzenie, a reszta jest gładka, cieniutka i w ogóle cudo
Kiedyś patrzyłam na kosmetyczki jak na jakieś czarownice, które robią magiczne sztuczki, a dzis bez problemu zrobilam sobie frencha na stopach 1 raz w życiu
Stary 2009-02-27, 08:31   #2224
ladygos
Raczkowanie

ale faaajjjnie masz moze pomysle tez o tym powazniej
Stary 2009-02-27, 08:32   #2225
OskaxD
Raczkowanie

to prawda że niekotre osoby po kursach robią tragedię, a nie paznokcie, ja bym w ogole nie zaliczyla egzaminu i nie wydala certyfikatu..... aczkolwiek salony powoli zaczynają podupadać, ponieważ ludzie wolą kupić sobie zestawy z allegro niż pojść do kosmetyczki co powoduje że ten zawód nie jest opłacalny

u nas w malym miescie duzo osob robi sobie samemu, juz mnie to nie dziwi jak na miescie widzę jakieś wykrzywione brzydkie pazury... no ale te panie twierdzą ze te paznokcie są piekne no i przecież to luksus ze stać je na to....

kurcze juz nie jestem w stanie nadrabiac zaległosci w tym wątku

zabieram sie za szukanie na myspace
OskaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:35   #2226
krokodylek
Raczkowanie

Vikuniaa ja też prosiłabym linka
Stary 2009-02-27, 08:42   #2227
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez OskaxD Pokaż wiadomość
to prawda że niekotre osoby po kursach robią tragedię, a nie paznokcie, ja bym w ogole nie zaliczyla egzaminu i nie wydala certyfikatu..... aczkolwiek salony powoli zaczynają podupadać, ponieważ ludzie wolą kupić sobie zestawy z allegro niż pojść do kosmetyczki co powoduje że ten zawód nie jest opłacalny

u nas w malym miescie duzo osob robi sobie samemu, juz mnie to nie dziwi jak na miescie widzę jakieś wykrzywione brzydkie pazury... no ale te panie twierdzą ze te paznokcie są piekne no i przecież to luksus ze stać je na to....

kurcze juz nie jestem w stanie nadrabiac zaległosci w tym wątku

zabieram sie za szukanie na myspace
Ale z drugiej strony kobiety coraz bardziej dbają o siebie, wiec kosmetyczki czy fryzjerki nie bakrutują, bo przybywa nowych klientów

Ja tylko żałuję, ze byłam taka głupia i tak długo chodziłam do kosmetyczek, przez kilka lat u nich zostawiłam z parę tysięcy A wystarczyło kupić zestaw za 150 zł

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 08:43   #2228
ladygos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
i ja

Oska

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...269114&page=79 w tym watku widac ze duzo jest takich
Stary 2009-02-27, 08:51   #2229
OskaxD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Ale z drugiej strony kobiety coraz bardziej dbają o siebie, wiec kosmetyczki czy fryzjerki nie bakrutują, bo przybywa nowych klientów

Ja tylko żałuję, ze byłam taka głupia i tak długo chodziłam do kosmetyczek, przez kilka lat u nich zostawiłam z parę tysięcy A wystarczyło kupić zestaw za 150 zł

zabiegi kosmetyczne owszem - zdobycie i uzywanie profesjonalnych kosmetykow nie jest takie proste, ale jeżeli chodzi o paznokcie to zdecydowanie tak jest

a co do zestawu - nie jest to jednorazowy wydatek, po jakims czasie trzeba kupić żarowki, żele i inne ale jest zdecydowanie taniej
Stary 2009-02-27, 08:56   #2230
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez OskaxD Pokaż wiadomość
zabiegi kosmetyczne owszem - zdobycie i uzywanie profesjonalnych kosmetykow nie jest takie proste, ale jeżeli chodzi o paznokcie to zdecydowanie tak jest

a co do zestawu - nie jest to jednorazowy wydatek, po jakims czasie trzeba kupić żarowki, żele i inne ale jest zdecydowanie taniej
Ja akurat mam taniutkie żele, wiec myślałam, ze jakosć będzie straszna, a one ładnie się rozprowadzają, nic nie spływa, mocno błyszczą Cud po prostu A lampa ma rok gwarancji. Znając życie trochę kasy bedę wydawac na żele, bo kusza mnie rózne błyskotki

Przejrzałam te prace pseudostylistek, niektóre rzeczywiście straszne... Mam nadzieję że ja takich nie robię No, ale ja w sumie sobie paznokcie opiłowuję prawie od 5 lat, bo często miałam inny pomysł na kształt niż kosmetyczka Ja ogólnie mam manie piłowania, co chwilę sobie coś wypatruję i pilnik w ruch
Stary 2009-02-27, 09:08   #2231
OskaxD
Raczkowanie

co do piłowania to jak mam zalozone pazurki - co jest rzadko bo do szkoly na wf nie mogę ;( to ciagle wypatruje nierowność, cos mi nie pasuje i mecze je pilnikiem
Stary 2009-02-27, 09:08   #2232
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:

ale z drugiej strony... gdybyś nie chodziła do kosmetyczek to nie wiedziałabyś co i jak i w jakiej kolejności.

pochwalisz się stópkami z frenczykiem ?

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
i ja, jeśli można
Stary 2009-02-27, 09:13   #2233
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Przyszły dzisiaj do mnie kosmetyki z EDM ale wypróbowałam tylko na ręce, bo miałam gości, a teraz późno i wolę w świetle dziennym, żeby sprawdzić jak kolor się wtapia. i zamówiłam dodatkowo 2 cienie, ale jestem trochę zawiedziona, bo miałam nadzieję, że będą dawać więcej subtelnego połysku, takiego rozświetlenia
A powiedzcie mi jak z pędzlem? Dam radę takim zwykłym nałożyć czy lepiej kupić ten do mineralnych? i czym one się różnią?
Mam nadzieję, że spodobają Ci się kosmetyki EDM. Ja pokochałam podkłady. Jakie masz kolory

Oczywiście, że nałożysz minerały innym pędzlem niż EDM. Ja próbki nakładałam małym kabuki z ziemi słonecznej Lavertu, potem dużym kabuki z Sephory. Jednak te z EDM są tak delikatne (ja mam cienką i drażliwą skórę więc mnie większość pędzli gryzie i mocno podrażnia).
Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość

Maja, pisałaś kiedyś, że te sterydy brałaś na zawroty głowy? Pomogły ci cokolwiek? I na jakiej zasadzie je miałaś? bo ja mam jak wstanę jak leżałam, kucałam, czasami nawet siedziałam i jak mam dłużej stać w jednym miejscu (akademie, kościół, kolejki, bus itp)
Tak, z tym, że ja miałam zwężone jakieś naczynia, tętnice i coś jeszcze, to jest jakieś schorzenie neurologiczne. Dodatkowo miałam niedokrwistość hemolityczną i musiałam brać te sterydy.
Jednak jeśli przyczyna Twoich zawrotów głowy to np. brak śniadań, niskie ciśnienie, niedobór żelaza czy innych składników to sterydów na pewno się nie bierze, bo to grupa leków bardzo silnych, stosowanych w wielu schorzeniach, ale jednocześnie obfitujących w poważne skutki uboczne.
Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
moje poltora roczne dziecko jest na tyle inteligentne ze wolajac mnie odmienia koncowki, mowi mamo a nie mama i jak tz sie pyta np czyje to buty to mowi mamy i takie tam
Zdolniacha
Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
juz wysylam

wszyscy?
vikuniaa, czy ja też mogę prosić o link?
Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
spadamjuz ostatnio wczesniej staram sie chodzic spac aby nie miec podkrązonych oczu poza tym jutro czeka mnie zabieg chirurgiczny wymyslilam sobie ze usune pieprzyk z pleców któras z was pisła ze usuwała czy to cos bolałao? czy została jakas blizna i jaka maścią pózniej smarowałyście ?
Klatka, ale Ci dobrze z tymi mejkapami, fryzurami

Ja miałam usunięte 2 pieprzyki przez chirurga z twarzy. Jeden ze skroni, a drugi z żuchwy. Nie mam po nim żadnego śladu, bolało przez sekundę i to i tak niezbyt mocno. Pan chirurg zagadywał mnie odnośnie tego, że myślał, że na pewno mam makijaż albo, że będę musiała wrócić na uczelnię z plasterkiem Przekomarzał się, że zamiast cielistego zaklei mnie plasterkiem dla dzieci, w motyw Kubusia Puchatka czy innych gumisiów

Ja smarowałam te blizny, póki jeszcze się goiły maścią z neomycyną(tłusta maść, na bazie wazeliny, chyba jest to maść do oczu) i na dzień zaklejałam plasterkiem. Później, kiedy strupek odpadł i miałam wygojone dokładnie to miejsce to smarowałam jakimiś kwasami, tak jak całą twarz, u derm jak robiłam mikrodermabrazję, to też w tym miejscu mi przejechała i teraz nawet nie wiem w którym dokładnie miejscu były te pieprzyki
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a może sobie jakąś kuracją kwasami to spłycisz? kwasy splycają nawet rozstępy
Na pewno kwasy spłycą
Moje blizny były strasznie głębokie, zarówno takie wklęsłe jak i wypukłe, (chyba keloidy to się nazywa) i śladu nie ma po nich
Cytat:
szukalam nowego gina bo do mezczyzny nie pojde
Ja właśnie ostatnio chodziłam do faceta gina, bo moja babka gdzieś wyjechała. No i możliwe, że nadinterpretuję, ale odnoszę wrażenie, że facet jest taki, no....że gapi się na mnie. Ja rozumiem, że on podchodzi tak personalnie do pacjentek, że zagaduje co się u nich dzieje, co porabiają, zawsze pyta się mnie co na studiach, pamięta co studiuję itp. Ale jak kiedyś spotkałam go w centrum handlowym i powiedział mi dzień dobry, to się przestraszyłam. A teraz muszę za niedługo iść po receptę przynajmniej.
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
A to moje...tylko zdj kicha
Piękne pazury, strasznie starannie wykonane.

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
a ja z innej beczki dla unrepeatable beczki bo wiem że byla zainteresowana. Moze choc odrobinę lepsze od poprzednich propozycji podejrzewam że tutaj prędzej zauważysz
Myśle, że ten ciemny kolor byłby super, jedynie na takich zdjęciach średnio wychodzi, bo np. brwi są za jasne do tak ciemnych włosów.

Miałam wstąpić Zuziunii do Vero Mody sprawdzić pasek i nawet nie mam kiedy Ale za to miałam aptekę po drodze i kupiłam sobie herbatkę z pokrzywy, Belissę i chromI zamówiłam sobie odżywkę Studio Gloria
Stary 2009-02-27, 09:16   #2234
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
ale z drugiej strony... gdybyś nie chodziła do kosmetyczek to nie wiedziałabyś co i jak i w jakiej kolejności.

pochwalisz się stópkami z frenczykiem ?

i ja, jeśli można
Wkleję po południu Nie są idealne, bo ten żel biały lekko spływał, no ale takie na 4/4- są A na duzym palcu ułożyłam sobie kwiatka z rózowych cyrkonii

A Ty jestes po kursie? Robisz paznokcie komuś lub sobie?

Dziewczyny ma moze któraś z Was skonczony jakis kurs np. instruktorki fitness, pilates, jogi itp? Wiecie ile kosztuje? Bo chętnie bym sobie zrobiła To by była dopiero motywacja do schudnięcia, no i u mnie w gazecie jest całe mnóstwo ogłoszeń, ze poszukują instruktorek
A cudownie już wogóle byloby mieć swoją siłownie Teraz nie chodzę na siłwonię, bo ta damska niedaleko mnie jest strasznie beznadziejna, sprzety się rozpadają, nie ma na czym ćwiczyć A do profesjonalnej siłowni mam godzinę drogi, no i kosztuje 20 zl/1 wejscie, co jak dla mnie za duzo
Stary 2009-02-27, 09:20   #2235
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

Ja miałam usunięte 2 pieprzyki przez chirurga z twarzy. Jeden ze skroni, a drugi z żuchwy. Nie mam po nim żadnego śladu, bolało przez sekundę i to i tak niezbyt mocno. Pan chirurg zagadywał mnie odnośnie tego, że myślał, że na pewno mam makijaż albo, że będę musiała wrócić na uczelnię z plasterkiem Przekomarzał się, że zamiast cielistego zaklei mnie plasterkiem dla dzieci, w motyw Kubusia Puchatka czy innych gumisiów

ile kosztuje taki zabieg ?
ja mam jakąś okropną tendencję to tworzenia się coraz to nowych pieprzyków na twarzy.
Stary 2009-02-27, 09:21   #2236
Miśka84
BAN stały

Cytat:
ja mam jakąś okropną tendencję to tworzenia się coraz to nowych pieprzyków na twarzy.
Mozna usunąc laserowo pieprzyk za darmo Moja siostra niedługo idzie usunac z nosa
Ja wciąż sie zastanawiam czy cos usunac, mój pieprzyk nad ustami uwielbiam Mam jeszcze z boku brody, no ale w sumie nie przeszkadza mi, więc nie wiemee.e..

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-27 o 09:23
Stary 2009-02-27, 09:24   #2237
OskaxD
Raczkowanie

ja bym chciala usunąć sobie jeden na twarzy i jeden na nodze.... ale nie wiem czy dermatolog to usunie
Stary 2009-02-27, 09:27   #2238
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam usuwane na oddziale chirurgi onkologicznej za darmo
Miałam te pieprzyki od dziecka, ale były znacznie mniejsze, potem zaczęły lekko puchnąc,nabrzmiewać, dookoła miałam zaczerwienienie więc wolałam to usunąć.
Były śliczne, więc gdyby nie te zmiany, które w nich zachodziły na pewno bym nie usuwała
Stary 2009-02-27, 09:32   #2239
OskaxD
Raczkowanie

na onkologii wiem zę robią, ja mam 90km ponad w jedną stronę, a najpierw trzeba isc na konsultację, potem zabieg..... wiec lato by bylo idealne ale znow z gojeniem byłby problem....
Stary 2009-02-27, 09:37   #2240
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
kupiłam sobie herbatkę z pokrzywy, Belissę i chromI zamówiłam sobie odżywkę Studio Gloria
ha!
do wakacji na tym wątku będą same superlaski

ps: właśnie przed sekundą przyszla gloria pocztą i już mam ją na włosach

Cytat:
Mozna usunąc laserowo pieprzyk za darmo Moja siostra niedługo idzie usunac z nosa
a możesz się dowiedzieć, jak ona to załatwiła? chirurg jej to zrobi za darmo? poszła najpierw do chirurga, czy dermatologa? bo nie wiem, jak się za to zabrać

bo ja miałam usuwane tylko duze znamie, normalnie skalpelem, ale to była skóra na glowie, zakryta włosami, a teraz chodzi mi o twarz (tez nos ) i wolałabym laser...

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-27 o 09:39
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 09:38   #2241
Miśka84
BAN stały

Cytat:
ha!

a możesz się dowiedzieć, jak ona to załatwiła? chirurg jej to zrobi za darmo? poszła najpierw do chirurga, czy dermatologa? bo nie wiem, jak się za to zabrać
Do dermatologa idzie teraz na wizytę po skierowanie na usuwanie
Stary 2009-02-27, 09:39   #2242
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Do dermatologa idzie teraz na wizytę po skierowanie na usuwanie
dzięki, zaraz zadzwonię się dowiedzieć
Stary 2009-02-27, 09:58   #2243
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
a tam zjedziecie.. a mozesz wyjasnic czemu ci sie tak kojarzy? bo to nie jest odp bo tak i juz..
Uważam iz załozenie spirali to w pewien sposob "wykastrowanie ". mozecie juz sie smiac ....
ale mam swoj poglad taki i sie tego nie wstydze.
teraz sie jest młodym sa takie a nie inne czasy . Jednak za np. 5 lat moze cos sie tobie odmieni i jednak bedziesz chciala miec dziecko ?
kiciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 09:58   #2244
kiiiciiia
Zakorzenienie

Vikunia ja tez poprosze link

kupilam sobie odzywke nivea do kreconych wlosow flexible curls.Miala ktoras?
I co sadzicie o nablyszczaczach do wlosow marribell? Sa po 8.zl z gorszami i zastanawialam sie czy kupic:P

Kicia Czekolada ma juz dziecko.. watpie czy ktoras przed by sie na to zdecydowala,chyba ze bylaby pewna ze nie chce rodzic

Edytowane przez kiiiciiia
Czas edycji: 2009-02-27 o 10:00
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:01   #2245
Miśka84
BAN stały

Znowu musze sie pochwalić A juz na razie nie chciałam Przyszedł do mnie tusz diora z all, miniaturka 4 ml za 9 zł i mam rzesy jak firanki Takich długich i podkręconych, i idealnie rozdzielonych jeszcze w życiu nie miałam Ta szczoteczka od diorshow iconic jest nieziemska, w życiu takiej nie widziałam, to mikroskopije, poskręcane w spirale grzebyczki No i moim zdaniem oryginał, ma napis "not for sale"

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kiciaaa Pokaż wiadomość
Uważam iz załozenie spirali to w pewien sposob "wykastrowanie ". mozecie juz sie smiac ....
ale mam swoj poglad taki i sie tego nie wstydze.
teraz sie jest młodym sa takie a nie inne czasy . Jednak za np. 5 lat moze cos sie tobie odmieni i jednak bedziesz chciala miec dziecko ?
To sie wyciągnie spirale i tyle, gdzie tu problem
Sama bym chętnie założyła
Stary 2009-02-27, 10:01   #2246
kiiiciiia
Zakorzenienie

pokaz na zdjeciu ciekawie sie zapowiada;D

Stary 2009-02-27, 10:03   #2247
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Dieta Dody
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14505&b=1
Ja tez jestem zwolenniczka diety uzaleznionej od grupy krwi. Przetestowane na sobie i rodzinie
Ale oczywiscie nie mam tyle sily i samozaparcia, zeby ja stosowac na 100%
A z ta zachwalana tutaj skakanka, to jesli ktos ma problemy ze stawami niech lepiej sobie daruje, poza tym gdy kiedys ostro skakankowalam, po jakims czasie zauwazylam ze czesciej musze do toalety biegac na siusiu- tak jakby od skakania pecherz mi sie oslabil.. Ale to moze ja jestem taka dziwna nie chce podwazac autorytetu Vadi
Miska, pazurki cool!
Jakis czas temu ktoras wklejala tu swoje kolczyki z allegro, takie dlugie czarne. Napalilam sie na nie, ale nie moge znalezc!! Baardzo prosze jeszcze raz o linka..
(ocenilam watek na full )

Haneczka 22/08
Makrela w kapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:11   #2248
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Znowu musze sie pochwalić A juz na razie nie chciałam Przyszedł do mnie tusz diora z all, miniaturka 4 ml za 9 zł i mam rzesy jak firanki Takich długich i podkręconych, i idealnie rozdzielonych jeszcze w życiu nie miałam Ta szczoteczka od diorshow iconic jest nieziemska, w życiu takiej nie widziałam, to mikroskopije, poskręcane w spirale grzebyczki No i moim zdaniem oryginał, ma napis "not for sale"[COLOR="Silver"]
pokaż!!
Stary 2009-02-27, 10:11   #2249
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
ha!

Mam nadzieję, że ta gloria będzie super Ja zamówiłam 2 opakowania Widziałam, że w wątku z analizą składu jest bardzo chwalona więc już nie mogę doczekać się kiedy przyjdzie do mnie

Cytat:
No i moim zdaniem oryginał, ma napis "not for sale"
:
Pewnie oryginał. Takie miniaturki jakie dodają do zakupów w perfumerii.
Stary 2009-02-27, 10:13   #2250
kiiiciiia
Zakorzenienie

o maja jaki seksiasty avatar

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości