![]() |
#2221 | |
BAN stały
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Raczkowanie
|
kurde ale widze jak niektore laski bez kursu robia okropne, chociaz sobie chyba jest latwiej zrobic, mozna wypilowac dokladnie sie przyjrzec ma sie czasu ile sie chce
![]() ale np widzialam jedna dziewczyna tez kupila zestaw robi i doslownie tragicznie! dziewczyny mialy spilowana swoja plytke paznokcia ze az bylo widac zaczerwienienia spod zelu czy tam akrylu, pelno jakis gór i dolin... kazdy mowi ze bez kursu to sobe nie zrobisz :P a tu prosze ![]() ale naprawde zadnej filozofii w tym nie ma? :P tzn oczywiscie jak sie wie co po kolei, mnie to pilowanie przeraza ;> chociaz slyszalam ze zel sie raczej naklada rowno i malo sie go piluje :P ja ile ja mam pytan ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc myślałam, że te moje 1 żele to bedzie tragedia, zwłaszcza że widziałam mnóstwo kosmetyczek (po kursach ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś patrzyłam na kosmetyczki jak na jakieś czarownice, które robią magiczne sztuczki, a dzis bez problemu zrobilam sobie frencha na stopach 1 raz w życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Raczkowanie
|
ale faaajjjnie masz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Raczkowanie
|
to prawda że niekotre osoby po kursach robią tragedię, a nie paznokcie, ja bym w ogole nie zaliczyla egzaminu i nie wydala certyfikatu..... aczkolwiek salony powoli zaczynają podupadać, ponieważ ludzie wolą kupić sobie zestawy z allegro niż pojść do kosmetyczki co powoduje że ten zawód nie jest opłacalny
u nas w malym miescie duzo osob robi sobie samemu, juz mnie to nie dziwi jak na miescie widzę jakieś wykrzywione brzydkie pazury... no ale te panie twierdzą ze te paznokcie są piekne no i przecież to luksus ze stać je na to.... kurcze juz nie jestem w stanie nadrabiac zaległosci w tym wątku ![]() zabieram sie za szukanie na myspace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Raczkowanie
|
Vikuniaa ja też prosiłabym linka
![]()
#2227 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja tylko żałuję, ze byłam taka głupia i tak długo chodziłam do kosmetyczek, przez kilka lat u nich zostawiłam z parę tysięcy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 |
Raczkowanie
|
i ja
![]() Oska http://www.wizaz.pl/forum/showthread...269114&page=79 w tym watku widac ze duzo jest takich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zabiegi kosmetyczne owszem - zdobycie i uzywanie profesjonalnych kosmetykow nie jest takie proste, ale jeżeli chodzi o paznokcie to zdecydowanie tak jest ![]() a co do zestawu - nie jest to jednorazowy wydatek, po jakims czasie trzeba kupić żarowki, żele i inne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przejrzałam te prace pseudostylistek, niektóre rzeczywiście straszne... Mam nadzieję że ja takich nie robię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Raczkowanie
|
co do piłowania to jak mam zalozone pazurki - co jest rzadko bo do szkoly na wf nie mogę ;( to ciagle wypatruje nierowność, cos mi nie pasuje i mecze je pilnikiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pochwalisz się stópkami z frenczykiem ? ![]() i ja, jeśli można ![]()
![]() |
#2233 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że nałożysz minerały innym pędzlem niż EDM. Ja próbki nakładałam małym kabuki z ziemi słonecznej Lavertu, potem dużym kabuki z Sephory. Jednak te z EDM są tak delikatne (ja mam cienką i drażliwą skórę więc mnie większość pędzli gryzie i mocno podrażnia). Cytat:
Jednak jeśli przyczyna Twoich zawrotów głowy to np. brak śniadań, niskie ciśnienie, niedobór żelaza czy innych składników to sterydów na pewno się nie bierze, bo to grupa leków bardzo silnych, stosowanych w wielu schorzeniach, ale jednocześnie obfitujących w poważne skutki uboczne. Cytat:
![]() vikuniaa, czy ja też mogę prosić o link? Cytat:
![]() Ja miałam usunięte 2 pieprzyki przez chirurga z twarzy. Jeden ze skroni, a drugi z żuchwy. Nie mam po nim żadnego śladu, bolało przez sekundę i to i tak niezbyt mocno. Pan chirurg zagadywał mnie odnośnie tego, że myślał, że na pewno mam makijaż albo, że będę musiała wrócić na uczelnię z plasterkiem ![]() ![]() Ja smarowałam te blizny, póki jeszcze się goiły maścią z neomycyną(tłusta maść, na bazie wazeliny, chyba jest to maść do oczu ![]() ![]() Cytat:
![]() Moje blizny były strasznie głębokie, zarówno takie wklęsłe jak i wypukłe, (chyba keloidy to się nazywa) i śladu nie ma po nich ![]() Ja właśnie ostatnio chodziłam do faceta gina, bo moja babka gdzieś wyjechała. No i możliwe, że nadinterpretuję, ale odnoszę wrażenie, że facet jest taki, no....że gapi się na mnie. Ja rozumiem, że on podchodzi tak personalnie do pacjentek, że zagaduje co się u nich dzieje, co porabiają, zawsze pyta się mnie co na studiach, pamięta co studiuję itp. Ale jak kiedyś spotkałam go w centrum handlowym i powiedział mi dzień dobry, to się przestraszyłam. A teraz muszę za niedługo iść po receptę przynajmniej. Piękne pazury, strasznie starannie wykonane. Cytat:
Miałam wstąpić Zuziunii do Vero Mody sprawdzić pasek i nawet nie mam kiedy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2234 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty jestes po kursie ![]() Dziewczyny ma moze któraś z Was skonczony jakis kurs np. instruktorki fitness, pilates, jogi itp ![]() ![]() ![]() A cudownie już wogóle byloby mieć swoją siłownie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ile kosztuje taki zabieg ? ja mam jakąś okropną tendencję to tworzenia się coraz to nowych pieprzyków na twarzy. ![]() ![]()
![]() |
#2236 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wciąż sie zastanawiam czy cos usunac, mój pieprzyk nad ustami uwielbiam ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-27 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Raczkowanie
|
ja bym chciala usunąć sobie jeden na twarzy i jeden na nodze.... ale nie wiem czy dermatolog to usunie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam te pieprzyki od dziecka, ale były znacznie mniejsze, potem zaczęły lekko puchnąc,nabrzmiewać, dookoła miałam zaczerwienienie więc wolałam to usunąć. Były śliczne, więc gdyby nie te zmiany, które w nich zachodziły na pewno bym nie usuwała ![]()
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
na onkologii wiem zę robią, ja mam 90km ponad w jedną stronę, a najpierw trzeba isc na konsultację, potem zabieg..... wiec lato by bylo idealne ale znow z gojeniem byłby problem....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() do wakacji na tym wątku będą same superlaski ![]() ps: właśnie przed sekundą przyszla gloria pocztą i już mam ją na włosach ![]() Cytat:
![]() bo ja miałam usuwane tylko duze znamie, normalnie skalpelem, ale to była skóra na glowie, zakryta włosami, a teraz chodzi mi o twarz (tez nos ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-27 o 09:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mam swoj poglad taki i sie tego nie wstydze. teraz sie jest młodym sa takie a nie inne czasy . Jednak za np. 5 lat moze cos sie tobie odmieni i jednak bedziesz chciala miec dziecko ? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Vikunia ja tez poprosze link
![]() kupilam sobie odzywke nivea do kreconych wlosow flexible curls.Miala ktoras? I co sadzicie o nablyszczaczach do wlosow marribell? Sa po 8.zl z gorszami i zastanawialam sie czy kupic:P Kicia Czekolada ma juz dziecko.. watpie czy ktoras przed by sie na to zdecydowala,chyba ze bylaby pewna ze nie chce rodzic Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-27 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
BAN stały
|
Znowu musze sie pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() Sama bym chętnie założyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
pokaz na zdjeciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Raczkowanie
|
Dieta Dody
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14505&b=1 Ja tez jestem zwolenniczka diety uzaleznionej od grupy krwi. Przetestowane na sobie i rodzinie ![]() Ale oczywiscie nie mam tyle sily i samozaparcia, zeby ja stosowac na 100% A z ta zachwalana tutaj skakanka, to jesli ktos ma problemy ze stawami niech lepiej sobie daruje, poza tym gdy kiedys ostro skakankowalam, po jakims czasie zauwazylam ze czesciej musze do toalety biegac na siusiu- tak jakby od skakania pecherz mi sie oslabil.. Ale to moze ja jestem taka dziwna ![]() ![]() Miska, pazurki cool! Jakis czas temu ktoras wklejala tu swoje kolczyki z allegro, takie dlugie czarne. Napalilam sie na nie, ale nie moge znalezc!! Baardzo prosze jeszcze raz o linka.. (ocenilam watek na full ![]()
#2248 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ta gloria będzie super ![]() ![]() ![]() Pewnie oryginał. Takie miniaturki jakie dodają do zakupów w perfumerii.
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
o maja jaki seksiasty avatar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.