American Girls po raz...IX - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-28, 14:08   #2761
verzara
Wtajemniczenie

Dot.: American Girls po raz...IX

Co do snów to dzis tatam i opowiada ze sniło mu się ze brał udziałw zawodach . Haha ale jakich Zawody polegały nie wiem na czym ale tata bił łopatą jaki ludzi po twarzy i niestety zostały one odwołane bo jednemu facetowi zobiła się dziura w buzi . A drugiemu złamała się szczęka na poł . Haha niezłe sny
Jeszcze nie słszałam o zawodach w biciu łopatą po twarzy
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 14:11   #2762
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziamic Pokaż wiadomość
Dziękuję Już wysłałam zaproszenie Magda M to ja

W ogóle to ostatnio mam manię na malowanie paznokci Pokażę Wam moje ostatnie malunki Co o nich sądzicie??

te czerwone bambowe ja jakos nie ma cierpliwosci do paznokci i tipsow na pewno bym nie mogla robic ale uwielbiam jak ktos mi robi przy paznokciach

ide sie robic na bostwo milego wieczoru zycze

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 14:12   #2763
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Bo jestem zołza
Ogólnie kocham jak się mnie głaszcze, smyra i nosi na rączkach. Jeśli nie potrafię zasnąć to jedyne co mi pomaga to właśnie głaskanie jednostajnymi ruchami po wewnętrznej stronie ręki.
O jaaa uwielbiam to

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 14:13   #2764
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jestem zołza
Ogólnie kocham jak się mnie głaszcze, smyra i nosi na rączkach. Jeśli nie potrafię zasnąć to jedyne co mi pomaga to właśnie głaskanie jednostajnymi ruchami po wewnętrznej stronie ręki.

ja to uwielbiaaaaaaaaaaam moj TZ tak robi, ale jak go poposze (zmusze), a sam z siebie nidgy . Ogolnie to jak ogladamy film to mu zawsze mowie:'podziubaj mnie po raczce' i wtedy o juz wie, ze ma przerabane

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Justyss, to i ja pojde sie robic na bostwo
moze potem wpadne
buziaki kochane ;*
Stary 2009-02-28, 14:13   #2765
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
te czerwone bambowe ja jakos nie ma cierpliwosci do paznokci i tipsow na pewno bym nie mogla robic ale uwielbiam jak ktos mi robi przy paznokciach

ide sie robic na bostwo milego wieczoru zycze
A dziekuję

Instagram
Stary 2009-02-28, 14:19   #2766
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Już wysłałam zaproszenie Magda M to ja

W ogóle to ostatnio mam manię na malowanie paznokci Pokażę Wam moje ostatnie malunki Co o nich sądzicie??
Podobają mi się ta kwiatki na frenchu. Ja bym zrobiła tylko na kilku pazurkach. Kiedyś kosmetyczka jak mi zrobiła pedicure namalowała mi takie boskie kwiatuszki, bardzo podobne do Twoich na dużym palcu i chyba na jeszcze jednym. Przepięknie to się prezentowało na opalonej stopie.

A która z wizażanek to Magda N?
Cytat:
O jaaa uwielbiam to
Ja jestem uzależniona

Mój przyjaciel mógłby mnie tak głaskać non stop, ale TŻ byłby zazdrosny, więc pozwalam sobie tylko na głaskanie jak TŻ nie może być przy mnie, a ja mam jakiś ogromny stres i nic innego mi nie pomaga.
Stary 2009-02-28, 14:20   #2767
verzara
Wtajemniczenie

Ja tez uwieeelbiam mizianie no i masowanie a moj Tz umie dobze masować ! Tylko leń jeden nigdy mu sie nie chce . Ja jak chce to musze go prosic pol godizny ale żadko udaje mi się wyprosi chwile masazu Wtedy jak si wygłupiam to robie oczy kota ze szreka i miałcze hehe . Powiedziałąm ostatnio Tz ze na urodziny chce karnet na masaże u niego
Za to moj Tz jak chce spać to sie wkurza że go miziam . A ja lubie tak miziac go po twarzy

Kurcze mnie albo faceta Tz by chyba zabił jakby mnie jkis inny faet miział nawet przyjaciel .

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-02-28 o 14:21

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 14:23   #2768
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaa uwielbiam to
A ja nienawidzę..to takie drażniące..tym bardziej,że mam łaskotki na wnętrzu dłoni a ogólnie wielu pieszczot nie lubię..całowanie po szyi też mnie łaskocze wiec zazwczaj mówię Tżtowi,że ma przestać.. chociaż to zależy od dnia;-)

najbardziej lubię drapanie pleców

Chris i Rihanna znów razem w sumie to tak trochę myślałam,że ta cała historia z biciem to chwyt makretingowy żeby zrobić wokół siebie wiele szumu, wszystko zbyt podejrzane łącznie z niby prawdziwym zdjęciem pobitej Rihanny..a jeśli to prawda to już mi jej nie szkoda- sama się jemu nadstawia.
Stary 2009-02-28, 14:33   #2769
Miśka84
BAN stały

Ja uwielbiam masowanie, ale tylko przez TŻ Dziś z rana mnie cudnie wymasował hehe
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 14:39   #2770
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
A ja nienawidzę..to takie drażniące..tym bardziej,że mam łaskotki na wnętrzu dłoni a ogólnie wielu pieszczot nie lubię..całowanie po szyi też mnie łaskocze wiec zazwczaj mówię Tżtowi,że ma przestać.. chociaż to zależy od dnia;-)
Rany- całowanko szyi
Ja mam stany przedorgazmowe jak jestem całowana w tym miejscu. Mam takie jedno i jak na nie padnie to mrrrr....kocham!

Ja w ogóle jestem jakiś pieszczoch niesamowity

Ale z drugiej strony jestem strasznie nietykalska jeśli chodzi o obce osoby. Nie lubię kiedy ktoś blisko mnie siada, stoi, dotknie, albo nie daj boże, zacznie przytulać brrrr.....Robię się wtedy niegrzeczna bo zwracam uwagę, żeby się ode mnie odsunąć.
Stary 2009-02-28, 14:44   #2771
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Rany- całowanko szyi
Ja mam stany przedorgazmowe jak jestem całowana w tym miejscu. Mam takie jedno i jak na nie padnie to mrrrr....kocham!

Ja w ogóle jestem jakiś pieszczoch niesamowity

Ale z drugiej strony jestem strasznie nietykalska jeśli chodzi o obce osoby. Nie lubię kiedy ktoś blisko mnie siada, stoi, dotknie, albo nie daj boże, zacznie przytulać brrrr.....Robię się wtedy niegrzeczna bo zwracam uwagę, żeby się ode mnie odsunąć.
ja całowanie po szyi uwielbiam kiedy już jestem trochę podniecona...ale kiedy np. jestem zajęta czymś i nie myśle o takich rzeczach;-) to po prostu czuję łaskotki

też nie lubię dotyku obcych ludzi...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 14:47   #2772
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
ja całowanie po szyi uwielbiam kiedy już jestem trochę podniecona...ale kiedy np. jestem zajęta czymś i nie myśle o takich rzeczach;-) to po prostu czuję łaskotki

też nie lubię dotyku obcych ludzi...
Ja np. jak muszę jechać pociągiem, to wiadomo że zaraz ktoś się do mnie dosiądzie, a bardzo tego nie lubię. I z jednej strony kładę torbę, z drugiej kurkę/płaszcz, a sama siadam po środku
Chyba, że pociąg jest przeładowany to wtedy zbieram graty, żeby zrobić miejsce innym. Ale jak widze, że dookoła jest pełno miejsca to jestem obwarowana.

Autobusami miejskimi nie jeżdżę na szczęście. Wolę na piechotkę się przejść.
Stary 2009-02-28, 14:51   #2773
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja np. jak muszę jechać pociągiem, to wiadomo że zaraz ktoś się do mnie dosiądzie, a bardzo tego nie lubię. I z jednej strony kładę torbę, z drugiej kurkę/płaszcz, a sama siadam po środku
Chyba, że pociąg jest przeładowany to wtedy zbieram graty, żeby zrobić miejsce innym. Ale jak widze, że dookoła jest pełno miejsca to jestem obwarowana.

ja do "towarzyszy" w pociągu się przyzwyczaiłam chociaż jak czasami jestem zmęczona to wolałabym siedzieć sama.

w tramwaju wkurzają mnie przepychające się babcie,które z góry zakładają,że jestem nieuprzejma i chce im zająć miejsce i robią sprint przez tramwaj żeby zająć krzesełko

no i obmacywacze...faceci co to niby przypadkiem się kładą na ciebie jak tramwaj zahamuje albo łapią za tyłek też przypadkiem ale taki to trzeba zrobić głośną awanturę

a lubicie jak wam Tżci dotykają stóp, masują? Bo ja mam dziwny uraz,że nie pozwalam Tżtowi się zbliżać do moich stóp..chociaż są zadbane itp po prostu w życiu nie pozwolę żeby je całował itp
Stary 2009-02-28, 14:52   #2774
MySSaaa
Zadomowienie

ja to Magda N ;-) Wysłałąm do Was zaproszonka
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 14:54   #2775
maja55
Zakorzenienie

Cytat:

a lubicie jak wam Tżci dotykają stóp, masują? Bo ja mam dziwny uraz,że nie pozwalam Tżtowi się zbliżać do moich stóp..chociaż są zadbane itp po prostu w życiu nie pozwolę żeby je całował itp
Ja nie lubię tez dotykania i całowania stóp, a TŻ często to robi. Nie mam jakiś złych stóp, są zadbane, ale dla mnie to krępujące.
Jedynie pozwalam na to gdy się kochamy i mam nogi uniesione do góry i wsparte na ramionach TŻ i on wtedy podnosi sobie tę nogę i zbliża stópki do swoich ust.

A najbardziej mnie irytuje jak TŻ bawi się moimi pachami....no nieznoszę tego. A on dalej twardo całuje, głaszcze....

Strasznie śmieszy mnie to jak na początku, gdy się poznawaliśmy TŻ miał obsesję na punkcie mojego brzucha. Głaskał go, całował, non stop trzymał rękę na nim. Znajomi myśleli, że w ciąży jestem I kiedyś oznajmił, że wytnie sobie kawałek brzucha i będzie nosi przy sobie. Stary chłop a taki dziecinny

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-02-28 o 14:57
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 14:56   #2776
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

No i to jest piekne ze odnalazłas w sobie na tyle sil zeby z poczwarki stac sie motylkiem
I wcale nie jest to nudne

.
dzięki skarbie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
bardzo dobrze
też kiedyś tak miałam, kredka na oczy, adidasy, bluza i do szkoły..wstyd!
bardzo dobrze, że wzięłaś się za siebie i to w cale nie jest 'nic niezwykłego', zobacz na ulice, ile dziewczyn jest zaniedbanych, wystarczy trochę chęci i już, a Ty tego dokonałaś!

Kicia wszystkiego najlepszego!: cmok::c mok:
dziękii !!

Kicia też wszystkiego dobrego !!

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Vadi - nie widziałaś mnie ani Ty ani inne dziewczyny ,bo jeszcze nie wklejałam swoich zdjęć ,niedawno się odważyłam i już wklejałam ,no ale miałam tak zawirusowanego kompa ,że dosłownie nic nie chciał robić.. poza tym trochę się wstydzę ,Wy tu takie śliczne ,a ja wkleję i kaszanka...

DZIEWCZYNY, co myślicie o czekoladowym lakierze do paznokci? Bo taki właśnie mam i nie wiem ,czy nie za ciemny...
kolor musi byc boski sama zaraz po frenchu uwielbiam czerwień i ciemne kolory ) moim zdaniem wcale nie bedzie za ciemny

ja sobie dzisiaj zrobie dzien odnowy byłam na solarium i juz czuje sie o niebo lepiej !!
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:07   #2777
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
ja to Magda N ;-) Wysłałąm do Was zaproszonka
Hmm a ja mogę prosić o linka do nk?? Bo nie jestem w klasie AG zapisana

Całowanie po szyi też uwielbiam Ehh po stopach już niekoniecznie Gdzieś mi tak nieswojo

Instagram
Stary 2009-02-28, 15:07   #2778
domininia
Rozeznanie

WitamNie nawidze nadrabiac zaleglosci,wiedzialam ze tyle naprodukujecie ,probowalam cos cytowac ale stwierdzilam ze bezsensu jak juz inny temat jest:P Wiec sie grzecznie witam i zmykam sprzatac bo zrobilam smietnik na srodku pokoju i usiadlam przed komputeremWe Wrocławiu dzisiaj piekne sloneczko aaah az chce sie zyc!

A zapomnialam napisac Czekoladka 1000% lepiej jest ci w czarnych wlosach,cera ladniejsza,oczy pieknie podkreslone z pewnoscia to jest twoj kolor

Edytowane przez domininia
Czas edycji: 2009-02-28 o 15:09
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:18   #2779
verzara
Wtajemniczenie

Moj Tz stop nie całuje i nie dotyka bo wie ze mam straszne łaskotki . Za to lubi gryżć moje nogi :/ a to czasem sie zle kończybo mam straszne łaskotki i jak wierzgnę taką nogą to nieciekawie jest ;p Moj Tz chciał sobie wyciąc moje piersi i zrobic poduszke Kiedy stwierdził ze zrobi mi zbroje na biust z puszek po piwie haha
Stary 2009-02-28, 15:22   #2780
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Moj Tz stop nie całuje i nie dotyka bo wie ze mam straszne łaskotki . Za to lubi gryżć moje nogi :/ a to czasem sie zle kończybo mam straszne łaskotki i jak wierzgnę taką nogą to nieciekawie jest ;p Moj Tz chciał sobie wyciąc moje piersi i zrobic poduszke Kiedy stwierdził ze zrobi mi zbroje na biust z puszek po piwie haha
A ja myślałam że to mój TŻ ma największą schize Ale Twój to przebił
Stary 2009-02-28, 15:23   #2781
justyss
Wtajemniczenie

ja uwielbiam calowanie w szyje i tak jak maja odpadam zaraz tak jest cudownie

w stopy jakos mnie nie calowal jeszcze

klatka ja juz mierzylam sie na jutrzejsze wypisywanie wymiarow

moje loczki jak narazie sliczne wychodza bo dobra pianka

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-28 o 15:24
justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:27   #2782
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
hehe fenomenalnego masz Tż
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:36   #2783
ladygos
Raczkowanie

nie mam w nim nawet wsparcia.
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 15:37   #2784
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez tego nienawidze!! ostatnio usiadl kolo mnie dziadek i zajal jedno siedzenie, nie dotykal mnie, a za chwile sie przsunal w moja strone, ja sie odsuwam, a on na mnie jak wstawalam to wstal i oczyiscie mnie zlapalm za talie a wcale nie bylo tak tloczno, ze musial alez bylam zla!!!!

Cytat:
ja do "towarzyszy" w pociągu się przyzwyczaiłam chociaż jak czasami jestem zmęczona to wolałabym siedzieć sama.

w tramwaju wkurzają mnie przepychające się babcie,które z góry zakładają,że jestem nieuprzejma i chce im zająć miejsce i robią sprint przez tramwaj żeby zająć krzesełko

no i obmacywacze...faceci co to niby przypadkiem się kładą na ciebie jak tramwaj zahamuje albo łapią za tyłek też przypadkiem ale taki to trzeba zrobić głośną awanturę

moj mi czasem lize i ssie palce jak sie kochamy

Cytat:
Ja nie lubię tez dotykania i całowania stóp, a TŻ często to robi. Nie mam jakiś złych stóp, są zadbane, ale dla mnie to krępujące.
Jedynie pozwalam na to gdy się kochamy i mam nogi uniesione do góry i wsparte na ramionach TŻ i on wtedy podnosi sobie tę nogę i zbliża stópki do swoich ust.

A najbardziej mnie irytuje jak TŻ bawi się moimi pachami....no nieznoszę tego. A on dalej twardo całuje, głaszcze....

Strasznie śmieszy mnie to jak na początku, gdy się poznawaliśmy TŻ miał obsesję na punkcie mojego brzucha. Głaskał go, całował, non stop trzymał rękę na nim. Znajomi myśleli, że w ciąży jestem I kiedyś oznajmił, że wytnie sobie kawałek brzucha i będzie nosi przy sobie. Stary chłop a taki dziecinny
mnie tz czesto tak po rekach i nogach glaszcze. Jak jedziemy autem to zawsze ma reke na mojej nodze

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
ja uwielbiam calowanie w szyje i tak jak maja odpadam zaraz tak jest cudownie

w stopy jakos mnie nie calowal jeszcze

klatka ja juz mierzylam sie na jutrzejsze wypisywanie wymiarow

moje loczki jak narazie sliczne wychodza bo dobra pianka
ja lubie, ale nie tak od razu

moge linka do klasy ag?

Edytowane przez vikuniaa
Czas edycji: 2009-02-28 o 15:38
vikuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:51   #2785
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Mój też ma schizę na punkcie moich piersi

Ale sie nuuuuuudzę... Marzy mi sie jakaś szalona impreza, ale coś się nie zanosi na nią Jak zwykle wszystko rozbija sie o transport - albo my nie mamy kierowcy by nas zawiózł do miasta, albo znajomi, by przyjechać do nas
Stary 2009-02-28, 15:52   #2786
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

Mój też ma schizę na punkcie moich piersi

Ale sie nuuuuuudzę... Marzy mi sie jakaś szalona impreza, ale coś się nie zanosi na nią Jak zwykle wszystko rozbija sie o transport - albo my nie mamy kierowcy by nas zawiózł do miasta, albo znajomi, by przyjechać do nas
ja tez bym chciala poszalec, ale nie ma na to szans-zisiaj w nocy siostra wyjezdza do Anglii...
Stary 2009-02-28, 15:53   #2787
MySSaaa
Zadomowienie

KOchane to zbierzmy sie i jedzmy na impre :P Gdzie mieszkacie??
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:56   #2788
vikuniaa
Zakorzenienie

ja niedaleko Krakowa, malopolska
Stary 2009-02-28, 15:57   #2789
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
KOchane to zbierzmy sie i jedzmy na impre :P Gdzie mieszkacie??
My nie mamy transportu do miasta 20 km, a co dopiero kilkaset do Was
Stary 2009-02-28, 15:58   #2790
verzara
Wtajemniczenie

Jestem chętna tylko przyjezdzcie do Krakowa ;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości