![]() |
#2731 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Też miewam takie sny. Koszmary wręcz.
Najśmieszniejsze jest to, że ja focha po tym strzelam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=ladygos;11208394] ja tam gole nogi co dwa dni ![]() ![]() /QUOTE] Ja używam depilatora i na szczęscie wystarczy mi usunąć jakieś cienkie całe włoski 1 x w tygodniu ![]() Ale pachy muszę za to często golić. Laser bym sobie tam fundnęła ale mnie nie stać.
![]() |
#2732 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wymienia sie jak sie zestarzeja, 10 lat to jakas umowna granica ale niekoniecznie sie jej trzeba trzymac. kolezanka jak powiekszala to jej anestezjolog miala swoje juz 16 lat. Cytat:
![]() Cytat:
![]() o tak takie sny mi sie nie podobaja i pozniej pol dnia rozbita chodze:/ Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Kicia sto lat sto lat ![]() wszystkiego naj naj slodszego ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet jeśli mam wyrzuty sumienia to łapią mnie takie myśli i to chyba zupełnie normalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jak ja podam to też dostanę ? ![]() ![]() no właśnie...a czym taką osiągnąć ?? chyba najpierw warto wybrać się na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki,prawda ? wtedy twarz od razu staję się jakby jaśniejsza... ![]() Cytat:
![]() mam tak samo...kupiłam kiedyś zgrzewkę wody mineralnej i oczywiście z biegiem czasu rodzice zużyli ją do herbaty bo ja i tak jej nie piłam. Nie cierpię tego...bez smaku. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co za stwierdzenie ![]() mój też nie ![]() ![]() ![]() ojj...może to głupie/dziwne i puste bo starucha ze mnie ![]() Kiiiciiia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ. WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE TYLKO ZAPRAGNIESZ CI ŻYCZĘ wierząc że Ty najlepiej wiesz co dla Ciebie dobre ![]()
![]() |
#2735 |
Raczkowanie
|
Kiciu ja na nk juz napisalam Ci zyczenia
![]() ja soibe chyba jakies zdjatka potem popstrykam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
BAN stały
|
a ja sie pochwale tymi kolczyczkami ktore kupilam przedwczoraj
![]() osobiscie jestem nimi zachwyona ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1235816927 BOGINI!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Wtajemniczenie
|
Matko ale piszecie duzooo . Kiedy ja was nadrobie :/ Własnie zjadłam pizze
![]() Fajne te kolczyki ale strasznie Ci naciągaą ucho :/ Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-28 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dostałaś zołzy?? Jak nie to moge wysłać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Xs-ko czy ja moge prosić?? Już kiedyś pisałam, ale chyba mało zrozumiale hihi ![]()
![]() |
#2741 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Wtajemniczenie
|
nana nie wiem czy to akurat jest dobre ale wczoraj widzialam to w intermarche i kosztowalo 77 zl wiec duza taniej niz na all
a ja zaraz ide prubowac krecic loki na lokowke na spotkanie z TZ jak wyjdzie ciekawie to wstawie jutro foty
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-28 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Rozeznanie
|
CZEEKO biedna Ty mam nadzieje ze o dużo się nie przeciągnie ten termin , przecież tak sie cieszylaas
![]()
#2744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaa i miałam jeszcze napisać: Kiiiciiia wszystkiego najlepszego, zdrówka, szcześcia i spełnienia wszystkich marzeń ![]() ![]()
![]() |
#2745 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam musiało mi umknąć. ![]()
![]() |
#2747 |
Wtajemniczenie
|
a ja sie dzis strasznie ciesze bo z Pitu po wyliczeniu wyszlo mi ponad 500 zl
![]() i zostawiam je na wakacje oczywiscie jeszcze bede dokladac do wakacji
#2748 |
BAN stały
|
sie wkurzylam...
dzwonie do tz i pytam kiedy wraca do domu on ze zaraz.. na to ja ze mial mi zadzwonic jak skonczy prace bo ja nawet jednej pieczarki nie obralam (robie spageciory.. moja dobra wola bo z gipsem to nielatwe dla mnie) a on ze ok, nic sie nie stalo na co ja ze stalo bo jestem glodna a tak juz by bylo zrobiona na co on: to bylo sobie zrobic.. swinia. i co zolza zrob?? TTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAA AAAKKKKKKKKKKKKKKKKKK NIC NIE UGOTUJE ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- sam sobie niech gotuje jak wroci ![]() ewelinko zalamka lekka byla jak sobie uswiadomilam ze nie teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Wtajemniczenie
|
tak chwalicie te zolzy ja utknielam na 20 str i jakos to mnie nudzi
potem sie rozkreci??
#2750 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Też nie lubie chuchania w twarz jak śpię ![]() ![]() ![]() Kiiiciiia =- to chyba przeze mnie Ci sie to morze śni ![]() ![]() A na słoneczku cuuuuuudoniownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio dorwałam świetny poradnik i jak przeczytałam rady to się przeraziłam a były w takim stylu: -powinnaś zawsze pięknie wyglądać dla swojego faceta,nieważne czy sprzątasz w domu,czy jesteś chora- ma być seksownie.... dres,brak fryzury- odpada. Związek opiera się także na wyglądzie jeśli nie bedziesz dla niego atrakcyjna to może znaleźć sobie kogoś. (trochę to dziwne bo moim zdaniem Tż nie kocha mnie tylko za wygląd i powinnam mu się podobać także w dresie, nieumalowana.. a jak bede dla niego mało atrakcyjna to niech spada na drzewo;-) można być zadbanym i naturalnym ale być zrobionym 24/h dla Tżta (makijaż,fryzura itp.) to chyba przegięcie ![]() -było też o tym,że nie powinnyśmy wykonywać czynności pielęgnacyjnych przy Tżcie bo to odziera nas z sexowności i tajemniczości. Mamy to robić za drzwiami łazienki a Tżtowi pokazywać tylko końcowy,seksowny efekt. Przy nim możemy co najwyżej czesać włosy. (bez sensu, nieżyciowe- jak się mieszka razem tak się nie da, poza tym Tż związał się z dziewczyną z krwi i kości, która goli nogi i czasem jej wyskoczy pryszcz a nie z robotem-lalunią co wychodzi z siebie żeby mu zaprezentować "końcowy efekt") -faceci lubią mieć racje dlatego pokazuj mu swoją aprobatę słowami: masz rację, trafnie to ująłeś itp.. (no bez przesady co to pan i władca) może i te rady są dobre na początku znajomości (wiadomo, nowopoznanemu facetowi nie gadamy o swoim okresie i goleniu nóg i nie pokazujemy mu się z maseczką na twarzy) ale w długoletnim związku takie zachowanie byłoby chyba sztuczne,moim zdaniem.
![]() |
#2752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój TŻ często mi mówi, że wyglądam jak jego pies..... XS-ka, mogę też prosić o link do Ciebie?
![]() |
#2753 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#2754 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Maja, ja tez strzelam fochy po takich snach ;xx albo jak mi sie przysni, ze on mnie zdradza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chyba tez musze sie doprowadzic do porzadku, bo wygladam jak kupka nieszczescia ![]() czytasz na necie czy masz wypozyczona?
![]() |
#2755 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#2756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2757 |
Zadomowienie
|
czekoladko bez nerwow ;* Ja mam w domu taki syfff nic mi sie nie chce tz w pracy ide chyba sprzatac zaraz ~!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
Bo jestem zołza
![]() Ogólnie kocham jak się mnie głaszcze, smyra i nosi na rączkach. Jeśli nie potrafię zasnąć to jedyne co mi pomaga to właśnie głaskanie jednostajnymi ruchami po wewnętrznej stronie ręki.
#2759 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Za to przez kilka lat, kilkadziesiąt razy śnił mi się pewnie sen, ale w różnych wersjach ![]() ![]() ![]() Tłumaczyłam sobie ten sen zawsze strachem przed zaangażowaniem, a Wy jak myslicie? Ale najgorsze, że kiedyś z rok temu go zrealizowałam, no i straaaasznie dziwnie wtedy było, miałam w mózgu jakiś kosmos po prostu... No, ale od tego czasu juz nie mam tego snu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() W ogóle to ostatnio mam manię na malowanie paznokci ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.