|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej misiaki kochaniutkie Wybaczcie, że piszę teraz dopiero, ale znów <dziwnym trafem> nie miałam czasu w pracy ![]() ![]() Teraz zasiadam u małżonka w pracy i zrobiłam oblężenie lapka aby do Was naskrobać, bo jutro sobota i czasu nie będę miala na nadrabianie ![]() <posprzątać trza jakby nie było> Cytat:
mój kolorek, mój mój kcem go ![]() Nooooooooooooooooo nie ![]() Siada mi już na gały - zaraziłam się od Izydek !!! Przeczytałam: dziękować ślicznie, pychota, uwielbiam wszystko co ma dodatek kota ![]() Cytat:
Najlepsze było na końcu odcinka tego 1- jak kazał temu Murzynkowi dalej szukać tej przyczyny choroby mimo iż wiedział co to - płakałam z tego ![]() Ad.2- mnie też to przeraża... więc nie uważam Cię za dziwną... myślę, że tak naprawdę każda z nas się tego boi, tyle że niektóre nie przywiązują do tego aż takiej wagi... Ja wiem jak ciężko było mi się zebrać w sobie i schudnąć... ![]() I boję się mega kompleksów które na mnie wtedy będą czyhać!!! Już teraz jestem zakompleksiona... co dopiero bedzie jak zaczne przypominac słonicę ![]() A rozstępy siłą woli mam już od kilku dobrych lat ... niestety... byłam leczona sterydami w podstawówce i baaaaardzo przytyłam. A usunąć się tego niestety nie da. Nieco bardziej się martwię o biust... ale co zrobić. Coś kosztem "czegoś"- kogoś ![]() Cytat:
![]() Ad.2- potwierdzam... czekamy na Ciebie kochanie ![]() Ad.3- hehehehehehehe ciekawy opis myszko ![]() Bardzo chetnie bym pomogła... gdybym wiedziala jakie kolorki Ci się podobają, no i zobaczyła tę eLkę z czubkiem ![]() Cytat:
![]() z utratą pracy już się pogodziłam, mówi się trudno i płynie się dalej tak jak to mówiła... <kto??? ogląda ktoś tutaj bajki??> Jest dupsko jest żabenko niestety, nieco mi się spasło, bo popuściłam sobie pasa ze słodyczami ![]() Na Body Space sie zapisalam znowu od 30 marca - bo wczesniej miejsc nie bylo na tą godzine co chcialam... Efekty są fajne przy regularnym chodzeniu na to, a tak sie skladalo, ze kolezance ciagle cos wypadało... <budowę ma> , później miala okres dostac... aaaaaaa i tak wyszło. A co do kobaltowych ciuszków to są fantastyczne, ale jeszcze mało rzeczy takich w sklepach... ![]() ![]() Cytat:
![]() Na wiosnę muszę zakupić kilka kolorków, bo mam tylko wrzosowe. I szalenie mi się podoba jak ktoś chadza w kolorowych rajstopkach. Naturalnie z dobrze dobranymi innymi ciuchami ![]() A czy ja widziałam Twoje fotki? Czy amnezja mnie ogarnęła?? Prosze mi sie pokazać to postaram Ci się powiedziec tak "na oko" w jakich kolorkach powinnaś się pomierzyć! ![]() Cytat:
Mam znajomego <starszy Pan>, który jest starym dobrym BHPowcem i potrzebuje kogoś w miare obeznanego do pracy. Miałam ja dla niego pracować, ale nie mam pojecia o BHP wiec nie jestem w stanie za wiele mu pomoc. ![]() To szukanie pracy jest mega trudne, ale nie martw się... napewno coś znajdziesz! Buzi ![]() Aaaaaa no i czekamy na efekty Twej wybitnej twórczości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dbaj o siebie kruszynko, buziak słodki dla Ciebie ![]() ![]() Cytat:
bidulinko moja ![]() coraz więcej widzę podobieństw między nami ![]() kcem fotki ze ślubu zobaczyć, czy Ty capisko to kobieto czy nie?????????????? no ubije cie kiedys!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ale i tak lof ![]() 7 dusz zasysam... Lukasz podjarany Lektorem... myślę, że oba będą dobre. Wybierz miedzy Willem a Kate ![]() O jesssssssssssssssu kobitki, aleście naszmerglały dużo! Od pół godziny odpisuję ![]()
![]() |
#4172 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. pirat z tego Twego męża ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmmm... ja mam jedną zasadę, przymierzam tyle, aż trafię na takie, których nie chcę zdjąć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() ![]() ![]() podoba mi się styl nowoczesny (np wenge i wanilia), ale drogie te mebliska wstrętne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ad3. nono... za zasysanie ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-13 o 16:26 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | ||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
czyli wyspię wszytsko na pogdłogę lub na stół... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Od rodzynek trzymam się z daleka.... ![]() Był jeszcze fiolecik...ale nie pasuje do ciuszków moich.. ![]() dzastuś pirat ...osobówką lubi jeździć prędziutko, to fakt...ale tym razem ciężarowy...to za szybko nie jechał...dochodzil do 85... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-13 o 16:48 Powód: bo dzasta tego...no.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() u mnie to trwało ROK ![]() ![]() ![]() a mi fiolecik by bardziej pasował do moich ciuszków ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-03-13 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Rozeznanie
|
Ja juz jestem w domku
Kasieńka wklejałam wam tu zdjęcia slubne są na 119 stronie:P A ja dzisiaj się tak wkurzyłam, że poszłam do apteki po jakieś maści na ten mój trądzik straszny. Juz rady nie daje takie mi straszne syfy wyskakują grrr kupiłam sobie zinerit bo juz nie jest na recepte ale pewnie i tak nie pomoże. Musze sie wreszcie wybrać do lekarza ale nie mam kiedy a pozatym ta moja lekarka leczyła mie przez kilka lat i nic nie dawało dopiero tabsy pomogły ale juz ich nie chcę ![]() Musze jeszcze dzisiaj posprzatać troszke bo jutro z mamą jade na zakupy i nie będę miała kiedy. Moja mama musi sobie nakupować rzeczy na wyjazd bo w przyszłym tyg jedzie do Egiptu, ale jej zazdroszcze ![]() Cały dzień boli mnie głowa i mam jakiś taki niefajny nastrój ja was przepraszam za moja ortografię mam dyslekcję więc się nie przejmujcie ( już mi ktos w innym watku zwrócił na to uwagę dlatego wolę was z gory przeprosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4177 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Acha - fotki moich karteczek wkleję dziś lub jutro ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4179 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ROk??? ...o czapeczko!!!! To ja może od razu męża uprzedzę, że to "chwilowe".. ![]() No też mnie kusił...ale ostatnio bluzeczki takie kupiłam, że by do fioletu nie zgrywały... ![]() ____ Oglądam jakiś dziwny program...hmmm wpadają do wody, jak się źćle ustawia...dziwni jacyś... ![]() Teściowa w kuchni grasuje, a ja siedzę samiuteńka w pokoju, mąż wróci o 21, co porobimy KOBIETKI? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a słyszałam o tym programie i nawet reklamę widziałam ![]() Ja zaraz się zmywam do domciu ![]() ![]() To do później i grzeczne bądźcie Słonka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Kto tu będzie grzeczny?, bo na pewno nie ja... ![]() agunia a przy jakim drneczku np?? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-13 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4184 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4186 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() agunia zagryzam jabłuszko...chcesz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jabłuszko to chętnie, chętnie. A czy ktoś chce koktajl truskawkowy? Bo robię ![]()
![]() |
#4188 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane
Dzis ja wpadam i wypadam. Wrocilam wlasnie z uczelni a jutro i w ndz powtorka z rozrywki. Milego weekendy Wam zycze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
biorę ryż preparowany do łóżka, czy to nielegalne?? ![]() miłej nocki agunia i dla tych które nie śpią, a nie chcą sie ujawnić....buziaki...:cmo k: Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-13 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4191 | |
Wtajemniczenie
|
a poproszę
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 ode też ![]()
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
#4193 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jakie Agunia robisz?? Ja w sumie proponuję żywca z soczkiem - własnie sobie nalałam ![]() ![]() jak zawsze w weekend w polskiej TV ![]() Mmmm.... koktajl ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze trochę pobuszuję. No chyba że nikogo juz tu nie ma ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A my jutro idziemy do knajpki i na kręgle ![]()
![]() |
#4195 |
Wtajemniczenie
|
To ja może coś słodkiego - np z pina coladą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja oglądałam przed chwilą "jazdę figurową" na tv 4 i gosciem była jola rutowicz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jest tu kto jeszcze ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
lecą drineczki
![]() Ja jeszcze jestem, ale mąż wrócił i moją uwagę trochę odciąga ![]()
#4198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jutro na parapetówę do znajomych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze, widziałam zapowiedź tego odcinka z jolą i chciałam obejrzeć ... własnie żeby się pośmiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() po porostu żenua co ona wygadywała jaka to nie jest supergwiazda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.