Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-13, 15:32   #4171
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Hej misiaki kochaniutkie
Wybaczcie, że piszę teraz dopiero, ale znów <dziwnym trafem> nie miałam czasu w pracy
Teraz zasiadam u małżonka w pracy i zrobiłam oblężenie lapka aby do Was naskrobać, bo jutro sobota i czasu nie będę miala na nadrabianie
<posprzątać trza jakby nie było>
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Katey
kobaltowy to: http://trendz.pl/files/imagecache/ne...modakobalt.jpg
Mysle ze najlepszy w tej sytuacji jest przyklad wizualny
lof lof lof
mój kolorek, mój mój
kcem go
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
dziękować ślicznie, pychota, uwielbiam wszystko co ma dodatek kokosa
Nooooooooooooooooo nie
Siada mi już na gały - zaraziłam się od Izydek !!!
Przeczytałam:
dziękować ślicznie, pychota, uwielbiam wszystko co ma dodatek kota

Cytat:
Ogladam House'a - odcinek jest niezly

Tak piszecie o tym chudnieciu po ciazy, o dobrej formie po itd. Owszem moze i waga wraca do normy ale co z biustem, brzuchem, rozstepami... To troche jak droga przez meka... Chcesz miec dziecko zrezygnuj po czesci z siebie... Wiem wiem znow jestem okropna, ale nie bijcie Tak sobie mysle...
Ad.1- niezły to jest sam House!!! Uwielbiam tego mega bezczelnego gościa! Jak dla mnie jest bezbłędny!
Najlepsze było na końcu odcinka tego 1- jak kazał temu Murzynkowi dalej szukać tej przyczyny choroby mimo iż wiedział co to - płakałam z tego

Ad.2- mnie też to przeraża... więc nie uważam Cię za dziwną...
myślę, że tak naprawdę każda z nas się tego boi, tyle że niektóre nie przywiązują do tego aż takiej wagi...
Ja wiem jak ciężko było mi się zebrać w sobie i schudnąć...
I boję się mega kompleksów które na mnie wtedy będą czyhać!!! Już teraz jestem zakompleksiona... co dopiero bedzie jak zaczne przypominac słonicę
A rozstępy siłą woli mam już od kilku dobrych lat ... niestety... byłam leczona sterydami w podstawówce i baaaaardzo przytyłam.
A usunąć się tego niestety nie da.
Nieco bardziej się martwię o biust... ale co zrobić.
Coś kosztem "czegoś"- kogoś
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
u mnie jest zupełnie odwrotnie, moje okulary to moja zaleta lubię siebie w okularach mam koleżanki, które np do zdjęć zdejmują okulary, a ja zakładam

Liloszku - myślimy o Tobie

mam problem z wyborem mebli do salonu, sama nie wiem czego chce i jeszcze podłoga, kolor ścian z moją wyobraźnią chyba kiepsko, bo nic nie mogę sobie wyobrazić może Wy coś poradzicie
pokój jest w kształcie litery L, gdzie na czubku litery są drzwi około 28 m2, małe okno, jest dość ciemny, więc musi być jakiś jasny kolor ścian i dość jasne mebelki (chyba )
Ad.1- no i bardzo dobrze! Bo wyglądasz w nich uroczo
Ad.2- potwierdzam... czekamy na Ciebie kochanie
Ad.3- hehehehehehehe ciekawy opis myszko
Bardzo chetnie bym pomogła... gdybym wiedziala jakie kolorki Ci się podobają, no i zobaczyła tę eLkę z czubkiem
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
i w co Ty sie teraz ubierzesz, skoro nic nie kupiłaś

Z powodu pracy psikro mi, ale co tam, znajdziesz lepszą.
A co z tymi twoimi zabiegami (nie pamiętam jak to się nazywało)? (to odnośnie dupska tak pytam, tak na marginesie to chodzi mi o to dupsko o którym mówisz a którego ja jakoś nie widzę)
Nie masz jeszcze filmu z wesela Toć to szok!!!

O, fajny ten kobaltowy nie mam takich ciuchów a w zasadzie mogłabym coś takiego mieć tzn w takim kolorze.
hehehehehhehe... no kurczaku- co ranek mam ten sam problem
z utratą pracy już się pogodziłam, mówi się trudno i płynie się dalej tak jak to mówiła... <kto??? ogląda ktoś tutaj bajki??>
Jest dupsko jest żabenko niestety, nieco mi się spasło, bo popuściłam sobie pasa ze słodyczami
Na Body Space sie zapisalam znowu od 30 marca - bo wczesniej miejsc nie bylo na tą godzine co chcialam...
Efekty są fajne przy regularnym chodzeniu na to, a tak sie skladalo, ze kolezance ciagle cos wypadało... <budowę ma> , później miala okres dostac... aaaaaaa i tak wyszło.

A co do kobaltowych ciuszków to są fantastyczne, ale jeszcze mało rzeczy takich w sklepach... Trzeba zmierzyć i zobaczyć się w tym kolorku.... bo nie kazdemu w nim dobrze.
Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Hehe kobaltowy ładny ale ja się jakoś do kolorków przekonać nie mogę ostatnio jak już idę na zakupy to sobie powtarzam tylko nie czarne ciuszki a i tak zawsze cos czarnego albo szerage albo brazowego mi się tylko podoba. A tak bym chciała się w jakiś inny kolor ubrać ale zawsze wydaje mi się że będę jakoś głupio wyglądać i że do mnie neistety kolory nie pasują
Ale o dziwo ostatniuo sobie kupiłam bluzkę fioletową więc będzie mi do rajstopek pasować. Bo miałam faze na kolorowe rajstopy jedynie więc mam ich sporo
Uwielbiam kolorowe rajtki
Na wiosnę muszę zakupić kilka kolorków, bo mam tylko wrzosowe.
I szalenie mi się podoba jak ktoś chadza w kolorowych rajstopkach. Naturalnie z dobrze dobranymi innymi ciuchami
A czy ja widziałam Twoje fotki? Czy amnezja mnie ogarnęła??
Prosze mi sie pokazać to postaram Ci się powiedziec tak "na oko" w jakich kolorkach powinnaś się pomierzyć!
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ja chciałam działać w bhp, dlatego robiłam ta podyplomówkę, tylko że nie mam żadnego doświadczenia i tu jest problem.

Żeby ukoic te moje wszystkie rozkołysane nastroje i nerwy własnie się wyładowywuję artystycznie Zawsze mi to pomagało. Podpatrzyłam u naszej daget na wątku (duże buziaczki dla Ciebie i mam nadzieje że nie masz mi za złe ) karteczki wielkanocne i zaczełam takie robić. Jak skończę wszystkie to Wam pokarzę.
Mysia żałuję, że nie mieszkasz niedaleko Breslau...
Mam znajomego <starszy Pan>, który jest starym dobrym BHPowcem i potrzebuje kogoś w miare obeznanego do pracy.
Miałam ja dla niego pracować, ale nie mam pojecia o BHP wiec nie jestem w stanie za wiele mu pomoc.
To szukanie pracy jest mega trudne, ale nie martw się... napewno coś znajdziesz! Buzi

Aaaaaa no i czekamy na efekty Twej wybitnej twórczości
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam czarny...mam bardzo dużo rzeczy tego koloru....i oczywiście torebka też w ciemnym kolorze, a miała być jasna...
Wklejam obiecany fociak....
Bardzo ładna torebajka, całkiem w moim stylu.
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Kasico cos zes narozrabiala ze ostrzezenie dostalas

ja zem jeszcze w szpitalu...ale krwiaka nie ma zadnego wiec jutro ewentualnie w poniedzialek powinnam wyjsc.
i co najwazniejsze dzidzia rosnie zdrowa
Myszko kilka postów wyżej jest mój <ATAK NA INNĄ UŻYTKOWNICZKĘ> zacytowany przez Madziczka. Przeczytaj sobie. Pojechałam <niby> lucky-lucka

Dbaj o siebie kruszynko, buziak słodki dla Ciebie i dla brzusia
Cytat:
Ok uciekam do domu. Przede mną dwa dni zajęć. Kiedy ja się w końcu wyśpię??? Jutro za to pójdę sobie do kina tylko na co...na Lektora czy Siedem Dusz???? Sama nie wiem.
Do zobaczenia.
hehehehehe
bidulinko moja
coraz więcej widzę podobieństw między nami <może my też jesteśmy siostrami?? >
kcem fotki ze ślubu zobaczyć, czy Ty capisko to kobieto czy nie??????????????
no ubije cie kiedys!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
ale i tak lof

7 dusz zasysam... Lukasz podjarany Lektorem... myślę, że oba będą dobre.
Wybierz miedzy Willem a Kate

O jesssssssssssssssu kobitki, aleście naszmerglały dużo!
Od pół godziny odpisuję

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 16:24   #4172
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
nie no ja juz bym nawet chciała dzidziusia ale pierw muszę się z mężem jakoś finansowo ustawić mieć przynajmiej pewna pracę więc dzidzię planujemy tak za ok 2 lata. Ale tak to najbardziej przeraża mnie sam poród boże to musi być straszne. Wiem że jak się zobaczy dzidiusia to po czasie się zapomina ale ja jestem panikara ja se boję pobierania krwi a co dopiero porodu
nooooo

Cytat:
Coś Wam powiem apropo ciąży i tycia. Ostatniego lata u moich rodziców znalazłam zajefajne szorty bezpańskie Myślę sobie: super, wezmę sobie. No to przymierzam a tu klops, ledwie mogę się w nie wbić. Mama się na mnie patrzy dziwnie i za chwile mówi: "Jakim cudem Ty taka chudzina się nie możesz w nie wbić, to są moje szorty i ja je nosiłam trochę po urodzeniu Marcina" czyli jej TRZECIE dziecko! Dziewczyny, minę miałam taką Ja naprawdę jestem chudziutka bardzo, a tu taka niespodzianka
moja mama w ok 4 miesiący ciąży na weselu miała taką sukienkę, że ja mogę ją założyć na jedną nogę

Cytat:
A ja uwielbiam czarny...mam bardzo dużo rzeczy tego koloru....i oczywiście torebka też w ciemnym kolorze, a miała być jasna...

Jak K. wychodził rano z domu, to mi szepnął, ze dziś piątek 13...
A potem...dzwoni, że dla niego już pechowy, bo mandacik dostał...
za prękość oczywiście...
Ja jakoś nie uważam 13 za pechowy...nic mnie jeszcze nie spotkało...tfu tfu...
ad1. ja też lubię czarny, jest uniwersalny, klasyczny, elegancki i zawsze modny
ad2. pirat z tego Twego męża

Cytat:
Walcz walcz. Ty już urodzisz a ja będę w ciąży (planujemy tak w wakacje rozpocząć starania) to będziesz rady dawała co i jak
o proszę fajnie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ps. Wizazowe zmiany skórki mi się nie podobaja-za bardzo męczą oczy więc zdecydowanie rzadziej tu przebywam. Czekam na koniec tego wizażowego remontu i inne wcielenia(ponoć bedzie mozna wybierac wystrój wizażu wśrod czterech skórek)
mam podobne odczucie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Dzastuś, gdzie można zobaczyć to Twoje zdjęcie w nowy okularkach, bo nie mogę go nigdzie znaleźć
Przejrzałam cały Twój profil i zdjęć niet.
A może doradzisz mi/podpowiesz jakie teraz oprawki się nosi – jakie SA modne i jak je dobierać.
zaproszenie wysłałam już i wtedy będzie widoczny album
hmmm... ja mam jedną zasadę, przymierzam tyle, aż trafię na takie, których nie chcę zdjąć

Cytat:
Słońca moje kochane zapomnialam dodać że obejrzałam Dzasty zdjęcia i baaaardzo mi się podoba Dzastinko masz bardzo pogodną buźkę

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Ja też tańczyłam w zespole ludowym kilka lat i było świetnie i tak jak Ty uwielbiam taniec a mój ślubny nie i teraz to sobie mogę pooglądać YCD
oooo... fajnie daj fotkę w fajnej kiecce

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ad.1- no i bardzo dobrze! Bo wyglądasz w nich uroczo

Ad.3- hehehehehehehe ciekawy opis myszko

Bardzo chetnie bym pomogła... gdybym wiedziala jakie kolorki Ci się podobają, no i zobaczyła tę eLkę z czubkiem

7 dusz zasysam... Lukasz podjarany Lektorem... myślę, że oba będą dobre.
Wybierz miedzy Willem a Kate
ad1.
ad2. eLka to kształt pokoju a ja to ten czubek nie ma to jak samokrytyka
podoba mi się styl nowoczesny (np wenge i wanilia), ale drogie te mebliska wstrętne więc może coś w stylu neutralnym i coś komodowego spodobał mi się burdelowo-czerwony narożnik, więc będę się starał, żeby pasował jak skończy Mąż regipsy kłaść to zrobię zdjęcia i powklejam kolor ścian to może jakis beżyk, wanilia, sama nie wiem... ale będę Wam marudzić, przez ten remont
ad3. nono... za zasysanie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:26
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 16:44   #4173
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

No to jestem..trochę mnie zmroziło, bo śmigałam po dworku...
Cytat:
Też uwielbiam czarny, bardzo dobrze się w nim czuje.
Torebka fajna, i wcale nie wygląda na taką dużą (mam większe), ja z kolei uwielbiam duże torby, nigdy w nich nic odszukać nie mogę ale co tam i tak je lubię
No wyobrażam już siebie jak będę chciała w niej coś znaleźć, to już z małą miałam problem....chyba wykorzystam czasem metodę..."szybkie odzalezienie"
czyli wyspię wszytsko na pogdłogę lub na stół...
Cytat:
fajniusia torba też ostatnio duże mi się podobają ale narazie nie mogę kupić bo mąż mnie wygoni z domu jak z kolejną torebką przyjdę miałam niedawno taką schizę, że ciągle torebki kupowałam i narazie basta! może dopiero na lato coś sobie sprawię
paulina ja chyba teraz to przechodzę...u Ciebie długo to trwało...?? bo nie wiem czy mąż wytrzyma..

Cytat:
czesc Baboczki
ja zem jeszcze w szpitalu...ale krwiaka nie ma zadnego wiec jutro ewentualnie w poniedzialek powinnam wyjsc.
To wspaniała wiadomość... buziaczek dla Ciebie i przytulasek dla maleństwa...
Cytat:
uffff
Mój mąż też rodzynek nie lubi … wiec musiałam zaprzestać ich używania, a do niektórych potraw aż się prosi żeby je dodać.
madziczek mam na myśli choćby sernik??
Od rodzynek trzymam się z daleka....

Cytat:
Bardzo ładna torebajka, całkiem w moim stylu.
Był jeszcze fiolecik...ale nie pasuje do ciuszków moich..

dzastuś pirat ...osobówką lubi jeździć prędziutko, to fakt...ale tym razem ciężarowy...to za szybko nie jechał...dochodzil do 85...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:48 Powód: bo dzasta tego...no..
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 16:49   #4174
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

oooo... fajnie daj fotkę w fajnej kiecce
chyba tu nie mam żadnych ale jak znajdę to wkleję

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
No to jestem..trochę mnie zmroziło, bo śmigałam po dworku...

paulina ja chyba teraz to przechodzę...u Ciebie długo to trwało...?? bo nie wiem czy mąż wytrzyma..

Był jeszcze fiolecik...ale nie pasuje do ciuszków moich..
To szybciutko Ci parzę herbatkę z sokiem malinowym i cytrynką zmarźluszku

u mnie to trwało ROK narazie przystopowałam ale korci mnie aby sprawić sobie nową

a mi fiolecik by bardziej pasował do moich ciuszków

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:52
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 16:54   #4175
LOLA7
Rozeznanie

Ja juz jestem w domku

Kasieńka wklejałam wam tu zdjęcia slubne są na 119 stronie:P

A ja dzisiaj się tak wkurzyłam, że poszłam do apteki po jakieś maści na ten mój trądzik straszny. Juz rady nie daje takie mi straszne syfy wyskakują grrr kupiłam sobie zinerit bo juz nie jest na recepte ale pewnie i tak nie pomoże. Musze sie wreszcie wybrać do lekarza ale nie mam kiedy a pozatym ta moja lekarka leczyła mie przez kilka lat i nic nie dawało dopiero tabsy pomogły ale juz ich nie chcę

Musze jeszcze dzisiaj posprzatać troszke bo jutro z mamą jade na zakupy i nie będę miała kiedy. Moja mama musi sobie nakupować rzeczy na wyjazd bo w przyszłym tyg jedzie do Egiptu, ale jej zazdroszcze

Cały dzień boli mnie głowa i mam jakiś taki niefajny nastrój

ja was przepraszam za moja ortografię mam dyslekcję więc się nie przejmujcie ( już mi ktos w innym watku zwrócił na to uwagę dlatego wolę was z gory przeprosić
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:54   #4176
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ano pada niestety, ale prognozy pogody na najbliższe dni są optymistyczne

buziak dla Ciebie i Maluszka
ad. 1 oby to była prawda
ad. 2

Cytat:
jak to dobrze, że z Wami wszystko jest dobrze

Cytat:
Co do dnia kobiet to ja zawsze od moich facetów (dziadek, tata a potem brat) dostawałam jakiś drobiazg. Zawsze to święto bardzo mi się miło kojarzyło i jako mała dziewczynka czułam się jakoś tak bardzo nadzwyczajnie w ten dzień.
U mnie w rodzinie Zasze to był dzień dla kobiet i był przyjemny tak dla jednej jak i drugiej strony
mój tata też zawsze pamiętał, żeby kupić mnie, mojej siostrze, mamie i babci kwiatka albo coś słodkiego

Cytat:
No to jestem – nadrobiłam ponad dwa tygodnie !!!
za nadrobienie zaległości
Stary 2009-03-13, 18:11   #4177
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:

Anusia, tak to chyba jest, że jak ktoś przyjeżdża z daleka i jesteśmy postawieni niejako pod ścianą łatwij jest nam się wyrwać i spotkać z taką osoba … często spontaniczne podjecie decyzji o spotkaniu ma większą szansę na realizację niż takie umawiane od niewiadomo jakiego czasu. Ja trochę do tego przywykłam, chociaż nie jest to przyjemne.
Trzymaj się i nie smutkaj i pamiętaj, że zawsze masz nas
ale się napisałaś madziczku Ja sobie staram to zrozumiec ale żal jest że jakoś znamy się tak długo i wogóle ... ehhh... Własnie się z tego teraz najbardziej cieszę, że mam się komu wyżalić - tzn że mam Was, Kochane : cmok:
Cytat:
Co do desperatek ja jestem na 16 odcinku 5 serii Sciągam z peb i oglądam. Albo po angielsku albo z napisami Polecam Bardzo podobał mi się 13 odcinek-taki trochę oderwany od akcji ale bardzo refleksyjny
Ja tez namiętnie oglądam desperatki i na bieżąco kazdy odcinek. Ten 13 to był rzeczywiście ciekawy, a to podobno był jakis rocznicowy, chyba 100 bodajże i dlatego taki spewcjalny zrobili
Cytat:
Mysia żałuję, że nie mieszkasz niedaleko Breslau...
Mam znajomego <starszy Pan>, który jest starym dobrym BHPowcem i potrzebuje kogoś w miare obeznanego do pracy.
Miałam ja dla niego pracować, ale nie mam pojecia o BHP wiec nie jestem w stanie za wiele mu pomoc.
To szukanie pracy jest mega trudne, ale nie martw się... napewno coś znajdziesz! Buzi

Aaaaaa no i czekamy na efekty Twej wybitnej twórczości
To szkoda że nie mieszkam gdzies w okolicy Tylko że wiesz, z tym moim obeznaniem w bhp to tak trochę nie za bardzo - wiadomo studia uczą teorii a z praktyką gorzej. Musiałabym gdzieś najpierw zdobyć jakieś doświadczenie. Myślałam właśnie żeby nawet na darmo gdzieś się dokształcić bo takiego zielonego nie chcę zatrudniać.

Acha - fotki moich karteczek wkleję dziś lub jutro
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 18:48   #4178
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Nooooooooooooooooo nie
Siada mi już na gały - zaraziłam się od Izydek !!!
Przeczytałam:
dziękować ślicznie, pychota, uwielbiam wszystko co ma dodatek kota

padłam Chińczyk to ja jeszcze nie jestem moja droga

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 19:30   #4179
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
To szybciutko Ci parzę herbatkę z sokiem malinowym i cytrynką zmarźluszku
u mnie to trwało ROK narazie przystopowałam ale korci mnie aby sprawić sobie nową
a mi fiolecik by bardziej pasował do moich ciuszków
Ale Ty dobra kobieta jesteś... pychotka...
ROk??? ...o czapeczko!!!! To ja może od razu męża uprzedzę,
że to "chwilowe"..
No też mnie kusił...ale ostatnio bluzeczki takie kupiłam, że by do fioletu nie zgrywały...
____
Oglądam jakiś dziwny program...hmmm wpadają do wody, jak się źćle ustawia...dziwni jacyś...

Teściowa w kuchni grasuje, a ja siedzę samiuteńka w pokoju, mąż wróci o 21, co porobimy KOBIETKI?
Stary 2009-03-13, 19:38   #4180
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ty dobra kobieta jesteś... pychotka...
ROk??? ...o czapeczko!!!! To ja może od razu męża uprzedzę,
że to "chwilowe"..
No też mnie kusił...ale ostatnio bluzeczki takie kupiłam, że by do fioletu nie zgrywały...
____
Oglądam jakiś dziwny program...hmmm wpadają do wody, jak się źćle ustawia...dziwni jacyś...

Teściowa w kuchni grasuje, a ja siedzę samiuteńka w pokoju, mąż wróci o 21, co porobimy KOBIETKI?
cieszę się, że smakowało ja też taką lubię jak zimno albo przęziębienie
a słyszałam o tym programie i nawet reklamę widziałam śmiechowe chyba co?

Ja zaraz się zmywam do domciu ale zajrzę później i zobaczęco tu się dzieje tak koło 22

To do później i grzeczne bądźcie Słonka
Stary 2009-03-13, 19:47   #4181
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

no jak to co, plotkujemy Może być przy drineczku

Stary 2009-03-13, 20:01   #4182
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
cieszę się, że smakowało ja też taką lubię jak zimno albo przęziębienie
a słyszałam o tym programie i nawet reklamę widziałam śmiechowe chyba co?
To do później i grzeczne bądźcie Słonka
Głupkowaty program...faceci w jakiś beznadziejnych obcisłych ciuszkach lataja...
Kto tu będzie grzeczny?, bo na pewno nie ja...
agunia a przy jakim drneczku np??

Czas edycji: 2009-03-13 o 20:03
Stary 2009-03-13, 20:04   #4183
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Kto tu będzie grzeczny?, bo na pewno nie ja...
agunia a przy jakim drneczku np??
hehe, a jaki tam sobie życzysz Do wyboru, do koloru

Stary 2009-03-13, 20:19   #4184
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
hehe, a jaki tam sobie życzysz Do wyboru, do koloru
No to sę malibu wzięła i poszła....

Męża nadal nie ma...

...nic w tv..no tragedia...
Stary 2009-03-13, 20:20   #4185
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
No to sę malibu wzięła i poszła....

Męża nadal nie ma...

a czemu poszła Zostać mi tu proszę A no tragedia w TV niestety, dlatego przeszukuje właśnie allegro A mąż jak co piątek na treningu...

Stary 2009-03-13, 20:35   #4186
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
a czemu poszła Zostać mi tu proszę A no tragedia w TV niestety, dlatego przeszukuje właśnie allegro A mąż jak co piątek na treningu...
Gdzie one wszytskie poszły...agunia one nie wiedzą, że jak się nie pojawią, to im wszystko z wizażowego schowka wypijemy...
agunia zagryzam jabłuszko...chcesz??
Stary 2009-03-13, 20:37   #4187
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie one wszytskie poszły...agunia one nie wiedzą, że jak się nie pojawią, to im wszystko z wizażowego schowka wypijemy...
agunia zagryzam jabłuszko...chcesz??
hihi, no nie wiem, może je trzeba uświadomić

A jabłuszko to chętnie, chętnie. A czy ktoś chce koktajl truskawkowy? Bo robię

Stary 2009-03-13, 20:45   #4188
soffera
Zadomowienie

Hej Kochane

Dzis ja wpadam i wypadam. Wrocilam wlasnie z uczelni a jutro i w ndz powtorka z rozrywki.
Milego weekendy Wam zycze Zamelduje sie po
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 20:47   #4189
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
hihi, no nie wiem, może je trzeba uświadomić

A jabłuszko to chętnie, chętnie. A czy ktoś chce koktajl truskawkowy? Bo robię
Mąż mi wrócił...ide się spakować , bo jutro na uczelnię Skarbie....i Go przytulić...
biorę ryż preparowany do łóżka, czy to nielegalne??
miłej nocki agunia i dla tych które nie śpią, a nie chcą sie ujawnić....buziaki...:cmo k:

Czas edycji: 2009-03-13 o 20:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 20:47   #4190
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kochane

Dzis ja wpadam i wypadam. Wrocilam wlasnie z uczelni a jutro i w ndz powtorka z rozrywki.
Milego weekendy Wam zycze Zamelduje sie po
no normalnie jakaś moda widzę tutaj ostatnio na wpadanie i wypadanie... Też miłego weekendu dla Ciebie, mimo tej szkoły

Stary 2009-03-13, 21:32   #4191
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy ktoś chce koktajl truskawkowy? Bo robię
a poproszę

Cytat:
miłej nocki agunia i dla tych które nie śpią, a nie chcą sie ujawnić....buziaki...:cmo k:
ad. 1 gdzie tam nielegalne podziel sie tym ryżem
ad. 2 ode też dla wszystkich obecnych i nieobecnych
Stary 2009-03-13, 21:35   #4192
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a poproszę
no to leci, łap

Stary 2009-03-13, 21:36   #4193
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa. to głupie jest. Oglądałam to tydzień temu i dziwne to jakieś było, gdyby jeszcze jacyś faceci bardziej przystojni i zgrabni byli
Cytat:
no jak to co, plotkujemy Może być przy drineczku
A jakie Agunia robisz?? Ja w sumie proponuję żywca z soczkiem - własnie sobie nalałam A mąż zrobił dziś zapas na weekend alkoholowy (mamy gości więc będzie imprezka) więc troszkę piwek mam do rozdania Która chętna ??????
Cytat:
jak zawsze w weekend w polskiej TV
Cytat:
A czy ktoś chce koktajl truskawkowy? Bo robię
Mmmm.... koktajl A z prawdziwych truskawek ? To ja się piszę
Cytat:
Zależy czym "preparowany" Dobranoc iza

Ja jeszcze trochę pobuszuję. No chyba że nikogo juz tu nie ma

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 21:40   #4194
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa. to głupie jest. Oglądałam to tydzień temu i dziwne to jakieś było, gdyby jeszcze jacyś faceci bardziej przystojni i zgrabni byli

A jakie Agunia robisz?? Ja w sumie proponuję żywca z soczkiem - własnie sobie nalałam A mąż zrobił dziś zapas na weekend alkoholowy (mamy gości więc będzie imprezka) więc troszkę piwek mam do rozdania Która chętna ??????
z prawdziwych będzie, coś koło czerwca a drinki to jakie kto zamawia Za piwko jednak podziękuje
A my jutro idziemy do knajpki i na kręgle

Stary 2009-03-13, 21:48   #4195
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
a drinki to jakie kto zamawia
To ja może coś słodkiego - np z pina coladą Tylko nie wiem jak moja głowa zareaguje na to mieszanie - piwo i drinki
Stary 2009-03-13, 22:05   #4196
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jeszcze trochę pobuszuję. No chyba że nikogo juz tu nie ma
Piwko to ja chętnie a z sokiem to tym bardziej
a ja oglądałam przed chwilą "jazdę figurową" na tv 4 i gosciem była jola rutowicz brak słow co ona sobą reprezentuje ale się uśmiałam

jest tu kto jeszcze ??
Stary 2009-03-13, 22:10   #4197
agunia82
Zakorzenienie

lecą drineczki

Ja jeszcze jestem, ale mąż wrócił i moją uwagę trochę odciąga

Stary 2009-03-13, 22:16   #4198
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
lecą drineczki

Ja jeszcze jestem, ale mąż wrócił i moją uwagę trochę odciąga
Cytat:
A my jutro idziemy do knajpki i na kręgle
mężuś kusi

a ja jutro na parapetówę do znajomych ale sama bo mężulek w pracy będzie
Stary 2009-03-13, 22:19   #4199
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Piwko to ja chętnie a z sokiem to tym bardziej
a ja oglądałam przed chwilą "jazdę figurową" na tv 4 i gosciem była jola rutowicz brak słow co ona sobą reprezentuje ale się uśmiałam

jest tu kto jeszcze ??
To leci do ciebie piwko Od razu takie 0,6 polałam

Kurcze, widziałam zapowiedź tego odcinka z jolą i chciałam obejrzeć ... własnie żeby się pośmiac
Stary 2009-03-13, 22:28   #4200
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
To leci do ciebie piwko Od razu takie 0,6 polałam

Kurcze, widziałam zapowiedź tego odcinka z jolą i chciałam obejrzeć ... własnie żeby się pośmiac
doleciało dziękuję ale zapomniałaś o słomce nie szkodzi mam swoją

po porostu żenua co ona wygadywała jaka to nie jest supergwiazda

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości